giorgoski Δημοσιεύτηκε February 6, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 6, 2005 εχει να μου προτεινει κανεις κανενα καλο προγραμμα για proxy server?ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vpanagos Δημ. February 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2005 Εδώ και καιρό χρησιμοποιώ στη δουλειά τον ccproxy. Μικρός, ελαφρύς, αξιόπιστος, αν το μόνο που θέλεις είναι απλό proxy (όχι dhcp, NAT, μοίρασμα του bandwidth) δοκίμασέ τον. Μπορείς να τον βρεις εδώ: http://www.youngzsoft.net/download.htm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. February 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2005 Εγώ προτείνω το καλαμάρι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. February 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2005 Εγώ προτείνω το καλαμάρι! Αυτό το πρόγραμμα που λες πρέπει να είναι ελληνικό. Σωστός; :rolleyes: Μου φαίνεται πως το έχει βγάλει το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο και κύριος σκοπός του είναι τα XXX rated sites και warez. Ένας τέτοιος server λειτουργούσε δοκιμαστικά και στη δουλειά μου :rolleyes: Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts