Jump to content

Πάροχοι Ηλεκτρικής ενέργειας!

odim
 Κοινοποίηση

Ποιά εταιρεία ηλεκτρισμού έχετε και γιατί;  

309 members have voted

1. 1. Ποιά εταιρεία ηλεκτρισμού έχετε και γιατί;

• ΔΕΗ
      147
    • PROTERGIA
      28
    • ELPEDISON
      31
    • ΗΡΩΝ
      20
    • WATT+VOLT
      29
    • NRG
      8
    • ΕΛΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
      2
    • GREEN
      3
    • VOLTERRA
      20
    • VOLTON
      4
    • ΖΕΝΙΘ
      7
    • ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ
      9
    • ΚΕΝ
      1

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

On 9/3/2026 at 9:17 ΠΜ, boban3 said:

Εάν κάποιος ενδιαφερεται για το σταθερό enter της ΔΕΗ με τιμή 0,115 προλαβαίνει μέχρι αύριο.

Μπήκα αλλα δεν ειδα πουθενά αυτο που λες.

Υπάρχει κατι που να συμφέρει στις 200-300 κιλοβατωρες το μήνα?

Είμαι στη ΔΕΗ στο πρασινο

1 hour ago, takpanos said:

Μπήκα αλλα δεν ειδα πουθενά αυτο που λες.

Υπάρχει κατι που να συμφέρει στις 200-300 κιλοβατωρες το μήνα?

Είμαι στη ΔΕΗ στο πρασινο

Δίνεται από κανάλι πώλησης, αλλά πλέον είσαι πολύ οριακά εάν προλαβαίνεις.

https://zenith.gr/el/for-the-home/electricity/power-home-control-plus/ Δες και αυτό για σταθερό με το promo για νέους πελάτες

ΔΕΗ πράσινο έχει ένα ρίσκο εάν τραβήξει ο πόλεμος και δεδομένου ότι η τιμή αερίου ήδη έχει ανέβει αισθητά.

• 3 weeks later...

Για όποιον ενδιαφέρεται για λίγο ακόμα τα παλιά σταθερά της nrg με τιμή kwh 0,119 είναι διαθέσιμα.

• 3 weeks later...

Κάποιες από τις παραπάνω εταιρείες παροχής ηλεκτρικής ενέργειας δεν υπάρχουν πλέον(volterra,watt&volt,Green κτλπ) ,εγώ πέρασα από ΗΡΩΝ και δεν έμεινα ευχαριστημένος,δεν τη συνιστώ,τώρα είμαι στη ΖΕΝΙΘ και είμαι ευχαριστημένος,οι λογαριασμοί που έρχονται αν και έχω μεγάλη κατανάλωση είναι normal.

*#*#86583#*#* εμφανίζει την επιλογή voLTE σε Xiaomi smartphone.

*#*#869434#*#* εμφανίζει την επιλογή voWIFI σε Xiaomi smartphone.

Ημουν στη Ζενιθ αρκετα χρόνια, αρχικά σε Φυσικό Αέριο και μετα και στο ρεύμα.

Μια χρονιά δεν μου εστελναν εκκαθαριστικο στο ρεύμα για αρκετους μηνες (απο Μάιο μεχρι τελος χρόνου). Εστειλαν τον εκκαθαριστικο και η χρέωση ηταν για ολες τις κιλοβατωρες μετιμη Δεκεμβρίου η οποία ηταν αρκετα ψηλότερη απο του καλοκαιριού.

Εκανα μια ενσταση, τους έστειλα γραπτό αίτημα για αναλογική χρέωση (μετα απο αρκετα τηλέφωνα που δεν εβγαζα ακρη) αναλύοντας τις τιμες ανα μηνα και τις καταναλώσεις μου.Εννοείται δεν άλλαξε τίποτα, δεν απάντησαν καν.

Οπότε έφυγα απο Ζενίθ, μετεφερα και ρευμα, ΦΑ της πεθερας σε άλλους παρόχους και απο τοτε οταν με παιρνουν τηλεφωνο για προφορα, αν αναφέρουν "Ζενίθ", τους εξηγω ευγενικα οτι δεν πρόκειται να ξαναπαω εκει λόγω κακής εξυπηρέτησης.

Edited by bebes

8 minutes ago, bebes said:

Ημουν στη Ζενιθ αρκετα χρόνια, αρχικά σε Φυσικό Αέριο και μετα και στο ρεύμα.

Μια χρονιά δεν μου εστελναν εκκαθαριστικο στο ρεύμα για αρκετους μηνες (απο Μάιο μεχρι τελος χρόνου). Εστειλαν τον εκκαθαριστικο και η χρέωση ηταν για ολες τις κιλοβατωρες μετιμη Δεκεμβρίου η οποία ηταν αρκετα ψηλότερη απο του καλοκαιριού.

Εκανα μια ενσταση, τους έστειλα γραπτό αίτημα για αναλογική χρέωση (μετα απο αρκετα τηλέφωνα που δεν εβγαζα ακρη) αναλύοντας τις τιμες ανα μηνα και τις καταναλώσεις μου.Εννοείται δεν άλλαξε τίποτα, δεν απάντησαν καν.

Οπότε έφυγα απο Ζενίθ, μετεφερα και ρευμα, ΦΑ της πεθερας σε άλλους παρόχους και απο τοτε οταν με παιρνουν τηλεφωνο για προφορα, αν αναφέρουν "Ζενίθ", τους εξηγω ευγενικα οτι δεν πρόκειται να ξαναπαω εκει λόγω κακής εξυπηρέτησης.

Δεν γράφεις 1) πότε έγινε αυτό και 2) αν έλεγξες και διαπίστωσες ότι ο ΔΕΔΔΗΕ, που είναι αρμόδιος, έπαιρνε μετρήσεις ανά 4μηνο παλιά ή μηνιαίες τα τελευταία 2 χρόνια..

21 minutes ago, makap said:

Δεν γράφεις 1) πότε έγινε αυτό και 2) αν έλεγξες και διαπίστωσες ότι ο ΔΕΔΔΗΕ, που είναι αρμόδιος, έπαιρνε μετρήσεις ανά 4μηνο παλιά ή μηνιαίες τα τελευταία 2 χρόνια..

Πριν 2 χρόνια. Ο ΔΕΔΔΗΕ έπαιρνε τότε μετρήσεις καθε 4 μηνες. Εμενα μου ήρθε εκκαθαριστικός για 7 μηνες κοστολογημένους με την τρέχουσα τιμή (έκδοσης του λογαριασμού). Παρότι οι μεγαλύτερες καταναλώσεις μου γινονται το καλοκαίρι, η διαφορα (όπως την υπολόγισα) δεν ηταν πολύ μεγαλη, μπορεί 20-25€. Η Ζενίθ όμως δεν άλλαξε κατι στο λογαριασμό, δεν απάντησε καν.

12 minutes ago, bebes said:

Πριν 2 χρόνια. Ο ΔΕΔΔΗΕ έπαιρνε τότε μετρήσεις καθε 4 μηνες. Εμενα μου ήρθε εκκαθαριστικός για 7 μηνες κοστολογημένους με την τρέχουσα τιμή (έκδοσης του λογαριασμού). Παρότι οι μεγαλύτερες καταναλώσεις μου γινονται το καλοκαίρι, η διαφορα (όπως την υπολόγισα) δεν ηταν πολύ μεγαλη, μπορεί 20-25€. Η Ζενίθ όμως δεν άλλαξε κατι στο λογαριασμό, δεν απάντησε καν.

Και πάλι δεν απαντάς στην ουσία.

Έλεγξες αν ο ΔΕΔΔΗΕ πήρε ενδείξεις εκείνη την περίοδο?

Συνέβη και σέμένα ίδιο περιστατικό και, μετά 11 μήνες περίπου που έπαιρνα έναντι λογαριασμούς (από ΔΕΗ τότε), απευθύνθηκα στον ΔΕΔΔΗΕ και διαπίστωσα ότι ο εργολάβος των μετρήσεων παράτησε την εργολαβία επειδή δεν έβγαινε και φυσικά δεν έφταιγε η ΔΕΗ που έβγαζε έναντι.

Εάν συνέβη κάτι αντίστοιχο και στην περίπτωσή σου, δεν φταίει η Ζενίθ (ή και ο οποιοσδήποτε πάρχος) αλλά ο ΔΕΔΔΗΕ.

6 minutes ago, makap said:

Και πάλι δεν απαντάς στην ουσία.

Έλεγξες αν ο ΔΕΔΔΗΕ πήρε ενδείξεις εκείνη την περίοδο?

Συνέβη και σέμένα ίδιο περιστατικό και, μετά 11 μήνες περίπου που έπαιρνα έναντι λογαριασμούς (από ΔΕΗ τότε), απευθύνθηκα στον ΔΕΔΔΗΕ και διαπίστωσα ότι ο εργολάβος των μετρήσεων παράτησε την εργολαβία επειδή δεν έβγαινε και φυσικά δεν έφταιγε η ΔΕΗ που έβγαζε έναντι.

Εάν συνέβη κάτι αντίστοιχο και στην περίπτωσή σου, δεν φταίει η Ζενίθ (ή και ο οποιοσδήποτε πάρχος) αλλά ο ΔΕΔΔΗΕ.

Απάντησα σε αυτό που ρώτησες. Το τσεκαρα και στους λογαριασμους διπλανου διαμερίσματος που ηταν στη ΔΕΗ.

Η "ουσία" όμως όπως λές,είναι οτι η Ζενίθ δεν ασχολήθηκε καν να απαντήσει. Ας απαντπύσε οτι δεν ειχε στοιχεία απο ΔΕΔΔΗΕ, ας απαντούσε οτι οι υπολογισμοί μου δεν ηταν σωστοί. Δεν μπήκαν καν στον κοπο να απαντήσουν στο αίτημα, ενω και στο τηλεφωνικό κέντρο δεν μπορούσαν να απαντήσουν (λογικό αφού πιθανότατα δεν μπορούσαν να εχουν ολα τα στοιχεία και τα δεδομενα που χρειαζόταν), μου ειπαν ομως οτι "θα με καλεσει αργότερα ο προϊσταμενος"¨(που προφανώς δεν εγινε ποτέ).

Ζενίθ. 

Το ίδιο μου κάνανε και μένα με το αέριο και μου στείλανε λογαριασμό 5 μήνες μετά 900€.

Πήρα τηλέφωνο για να κάνω διακανονισμό αλλά δεν γινότανε γιατί ήτανε στο όνομα του ιδιοκτήτη. 

Και 3 μήνες μετά, αφού έβαζα κάθε 15μερο τουλάχιστον 70-80€, μου στείλανε εξώδικο για 550€ οφειλή. Σκεφτείτε πως δεν είχανε μετρήσει καν του τελευταίου μήνα τις πληρωμές. 

Α, και στο τέλος πλήρωσα και 50€ δικαστικά έξοδα. 

Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

rsmith.smart.jpg

Εμένα (ενω παντα πληρωμα αυτοματα μεσω καρτας, ωστε να παιρνω μπονους εκπτωση) μου εστειλαν εξωδικο λογω καθυστέρησης πληρωμής 35€. Τους πληρωσα την επόμενη ημέρα και τους κούνησα το μαντίλι. Ας πρόσεχαν...