Jump to content

Βοηθεια για επιλογη κινητου(samsung s7 iphone 6s)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα εχω ενα samsung s5 και σκεφτομαι να το αλλαξω... Ειμαι αναμεσα σε samsung s7 η i phone 6s η αληθεια ειναι οτι εχουν περασει απο τα χερια μου πολλα samsung (nexus s3 s4 s5) και ενα htc m7 ολα κοντα στον 1.5 χρονο ειχαν laggs και το εχω βαρεθει αυτο το πραγμα ανα 1.5 χρονο...εχω φιλαρακια με i phone 4s 5s μετα απο τοσα χρονια να μην κολλανε καθολου...γιαυτο σκεφτηκα μηπως αυτην την φορα παρω i phone 6s... Το κινητο μου το θελω περισσοτερο για φωτο για κανα παιχνιδι και για facebook insta viber...Θα επερνα παλι adroid αλλα φοβαμαι μην σε 1.5 χρονο παλι κολλαει... Φυσικα ξερω οτι και τα 2 κινητα μπορουν να υποστηριζουν την χρηση που κανω αλλα πιο θα ηταν κατα την γνωμη σας το καλυτερο?

Χαλλαρα s7 και αν το σηκωνει η τσεπη σου πηγαινε στο edge επισης κατι πιο οικονομικο κοιτα το s6 edge plus απο οτι λενε δουλευει απροβληματιστα.. οσο για το σ7 ξεχνα τα λαγκ κτλ

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

S6 edge plus ειναι μεγαλο...γενικα τα edge τα φοβαμε λιγο με αυτην την οθονη απο οτι εχω διαβασει η προστασια τους δεν ειναι καλη...το θεμα ειναι να κρατησει πανω απο 1.5 χρονο γτ και τα αλλα οταν βγηκαν δεν κολλουσαν πουθενα...

Καλημερα φιλε μου!με αυτα που λεσ οτι θες να το κρατησεις ηια χρονια κ να μην λαγκαρει μονο iphone 6s plus. Να θες καλες βραδινες φωτο τοτε s7 αλλα απο θεμα λογισμικου λαγκαρισματος αναβαθμισεων μονο το πρωτο.το plus εχει πολυ καλυτερη μπαρια απο το 6ς
lg g3,galaxy s3,galaxy s4,galaxy s5,note 4,htc m8,htc m9,iphone 4s,iphone 5s,iphone 6s plus,blackberry 9700,blackberry torch,blackberry 8900,blackberry storm 2,blackberry z10,blackberry z30,blackberry passport,mate 8,galaxy a5 2016,galaxy s7,htc m10

Σωστά έχεις διαβάσει. Δεν υπάρχει καλή προστασία για την edge οθόνη.

Υπάρχει προστασία με απλή μεμβράνη.

Όχι tempered.

Αλλά.

Υπάρχει αυτό το αλλά.

Είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί εκεί έξω.

Πάρε το s7 edge αν έχεις τα χρήματα και δεν θα το μετανιώσεις.

kountouraN

και ξαφνικα σημερα το σ5 εσβησε ξαφνικα (χωρις να το κανω τιποτα) και δεν ξανα ανοιξε...οποτε πρεπει να επιλεξω...παιδια τα εχω δει απο κοντα και τα 2 εχω "παιξει" λιγο μαζι τους....το σ7 ειναι καλυτερο σε φωτο οθονη κτλ κτλ....αλλα τοσα χρονια ολα τα android μου κρατουσαν 1.5 χρονο και χωρις να τα κανω και τιποτα (fb insta viber κανα game και φωτος) φοβαμαι να παω στο σ7 για να μην την φαω παλι....

Αφού φοβάσαι, πάρε το μηλόφωνο.

λογικο ειναι να φοβασαι οταν την εχεις φαει απο 3 samsung και 1 htc....το ερωτημα ειναι αξιζει να δωσω 200 παραπανω για το i phone η οχι?

λογικο ειναι να φοβασαι οταν την εχεις φαει απο 3 samsung και 1 htc....το ερωτημα ειναι αξιζει να δωσω 200 παραπανω για το i phone η οχι?

Ποια έκδοση σκέφτεσαι να πάρεις;

Με τα 64 gb?

ναι για την 64 σκεφτομαι....

Δωσε αλλη μια ευκαιρια στη σαμι και θα ξετρελαθεις.. αν δεν βγει καλο χτυπα ξυλο τοτε πας στην εξω απο δω εταιρια ... χιουμορ κανω. Κοιτα ακομα και λιγο μεταχειρισμενο μετραει ασχημα η συσκευη s7 και edge

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+