navystam Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 (edited) Γιατί συγκεκριμένα WiFi ? για να μπορω να μπαινω και εγω στο ιντερνετ :D η δεν βολευει? εχω βρει ενα με 60€ και το λεει Psp umd.ποιο ειναι αυτο? ακυρο.μιλησα μαζι του και μου ειπε.αν και ξερει οτι ειναι σπασμενο δεν ξερει τι μοντελο ειναι. Edited October 14, 2013 by navystam Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 για να μπορω να μπαινω και εγω στο ιντερνετ :D η δεν βολευει? εχω βρει ενα με 60€ και το λεει Psp umd.ποιο ειναι αυτο? ακυρο.μιλησα μαζι του και μου ειπε.αν και ξερει οτι ειναι σπασμενο δεν ξερει τι μοντελο ειναι. Θέλεις να μπαίνεις στο internet από μία συσκευή του 2004, που έχει 64Mb RAM ??? Σίγουρα ???? Σχετικά με το hack τώρα, κάθε PSP είναι hackable και κάθε έκδοση λογισμικού είναι hackable ... Αγόρασε ένα ελεύθερα ... Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Θέλεις να μπαίνεις στο internet από μία συσκευή του 2004, που έχει 64Mb RAM ??? Σίγουρα ???? Σχετικά με το hack τώρα, κάθε PSP είναι hackable και κάθε έκδοση λογισμικού είναι hackable ... Αγόρασε ένα ελεύθερα ... χαχα.ασχετος τελειως ομως ε?δικιο εχεις.ευχαριστω για την απαντηση μαλλον αυριο θα παω να το παρω Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 (edited) λοιπον ακουστε πως την πατησα.πηρα το psp το οποιο ειναι το 1004.επειδη δεν επαιζε τα παιχνιδια που ειχα στην καρτα ενω ειναι σπασμενο το συνδεσαμε με pc και ειδαμε τα παιχνιδια μεσα σε συμπιεσμενη μορφη.επειδη αργουσε να κανει αποσυμπιεση το πηρα και πηγα σε ενα βιντεο κλαμπ για να μου δωσει ενα παιχνιδι σπασμενο να δω αν παιζει.το παιρνει ο τυπος το κοιταει του λεω τι ακριβως θελω ,το ψαχνει και μου λεει οτι για να παιξουν αυτα θελουν ενα προγραμμα που το παιρνας στην καρτα και οτι δεν ειναι σπασμενο.του λεω οκ αστο και το παιρνω γιατι ημουν σιγουρος οτι ειναι σπασμενο.ερχομαι σπιτι το ανοιγω και βλεπω οτι ο αλητης εκανε φορματ στην καρτα και τα εσβυσε ολα.εννοειται και το προγραμμα που ειχε για να του το πληρωσω οπως ειχε πει να μου το βαλει. τωρα τι κανουμε?το βρισκουμε αυτο?εχει εκδοση 6.0 μαλλον δεν τα ξερω ακομα καλα.αν μπορω να καταλαβω μαλλον δεν ισχει αυτο που ειπα για το προγραμμα που πρεπει να υπαρχει στην καρτα.αλλα και εμενα ετσι μου ειπε ο τυπος που μου την εκανε την πατατα. παιδια μια βοηθεια.γιατι δεν μου παιζει τα iso και τα sco παιχνιδια?πως μπορω να δω αν ειναι root η αν ειναι σπασμενο?αυτος που το πηρα επειμενει οτι ειναι τσιπαρισμενο Edited October 18, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης" Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 παιδια μια βοηθεια.γιατι δεν μου παιζει τα iso και τα sco παιχνιδια?πως μπορω να δω αν ειναι root η αν ειναι σπασμενο?αυτος που το πηρα επειμενει οτι ειναι τσιπαρισμενο Πας Settings, System Settings, System Information, τι σου λέει στο System Version ? Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 (edited) Πας Settings, System Settings, System Information, τι σου λέει στο System Version ? 6,0.πρεπει να γραφει root? Edited October 16, 2013 by navystam Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 (edited) 6,0.πρεπει να γραφει root? Root δεν πρόκειται να γράψει ποτέ ... Κάνε ενημέρωση στην πιο πρόσφατη έκδοση, θα σου γράφει 6.60 ... Σύνδεσε το PSP στο PC, κατέβασε από εδώ (ΠΡΟΦΑΝΩΣ το 6.60 PRO C2), unrar και πέρνα τα CILP Flasher & PROUPDATE στο Memory Stick στον φάκελο GAME (είναι μέσα στον φάκελο PSP) ... Αποσύνδεσε PSP, πήγαινε στην κατηγορία Games, τρέξε PROUPDATE, ακολούθα τις οδηγίες, έχεις CFW ... Αν πας τέρμα αριστερά στο μενού, Settings, System Settings, System Information, θα πρέπει να σου λέει 6.60 PRO C2 ... Τότε όντως πέρασες το hack και μπορείς να τρέξεις iso & cso παιχνίδια από την κάρτα μνήμης ... Υποθέτω ξέρεις ότι τα βάζεις σε φάκελο ISO στην αρχή της κάρτας μνήμης ... Κάτι τελευταίο, μόλις περάσεις επιτυχώς το hack και σου λέει PRO C2, τρέξε και το CLIP Flasher ... Θα σου κάνει το hack μόνιμο, δεν θα χρειαστεί να ξανατρέχεις το PROUPDATE κάθε φορά που κάνεις το PSP επανεκκίνηση ... Edited October 17, 2013 by kaluas Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 (edited) Root δεν πρόκειται να γράψει ποτέ ... Κάνε ενημέρωση στην πιο πρόσφατη έκδοση, θα σου γράφει 6.60 ... Σύνδεσε το PSP στο PC, κατέβασε από εδώ (ΠΡΟΦΑΝΩΣ το 6.60 PRO C2), unrar και πέρνα τα CILP Flasher & PROUPDATE στο Memory Stick στον φάκελο GAME (είναι μέσα στον φάκελο PSP) ... Αποσύνδεσε PSP, πήγαινε στην κατηγορία Games, τρέξε PROUPDATE, ακολούθα τις οδηγίες, έχεις CFW ... Αν πας τέρμα αριστερά στο μενού, Settings, System Settings, System Information, θα πρέπει να σου λέει 6.60 PRO C2 ... Τότε όντως πέρασες το hack και μπορείς να τρέξεις iso & cso παιχνίδια από την κάρτα μνήμης ... Υποθέτω ξέρεις ότι τα βάζεις σε φάκελο ISO στην αρχή της κάρτας μνήμης ... Κάτι τελευταίο, μόλις περάσεις επιτυχώς το hack και σου λέει PRO C2, τρέξε και το CLIP Flasher ... Θα σου κάνει το hack μόνιμο, δεν θα χρειαστεί να ξανατρέχεις το PROUPDATE κάθε φορά που κάνεις το PSP επανεκκίνηση ... ευχαριστω πολυ για την απαντηση.οταν λες τα βαζω σε φακελο iso ?αφου κανω την διαδικασια τα παιρνω ολα τα αρχεια και φτιαχνω φακελο και τα βαζω μεσα?στο αρχικο μενου η μεσα στον φακελο που λεει games? τα εβαλα τα αρχεια μεσα οπως ειπες αλλα παω στα games στην καρτα παταω να μπω και μου λεει there are no games.δεν μπορω να δω τι εχει μεσα. κανω κατι λαθος? Edited October 17, 2013 by navystam Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 ευχαριστω πολυ για την απαντηση.οταν λες τα βαζω σε φακελο iso ?αφου κανω την διαδικασια τα παιρνω ολα τα αρχεια και φτιαχνω φακελο και τα βαζω μεσα?στο αρχικο μενου η μεσα στον φακελο που λεει games? Φάκελος με το όνομα ISO (κεφαλαίοι λατινικοί χαρακτήρες αλλιώς το PSP δεν πρόκειται να τον διαβάσει) στην αρχή της κάρτας μνήμης ... Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 (edited) Φάκελος με το όνομα ISO (κεφαλαίοι λατινικοί χαρακτήρες αλλιώς το PSP δεν πρόκειται να τον διαβάσει) στην αρχή της κάρτας μνήμης ... μαλλον γιαυτο δεν μου τα διαβαζει.μισο να το κανω το εκανα οπως λες αλλα συνεχιζει να μην διαβαζει... ακυρο το εκανα αλλα λεει sorry this program doesnt suport your fw Edited October 17, 2013 by navystam Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 μαλλον γιαυτο δεν μου τα διαβαζει.μισο να το κανω το εκανα οπως λες αλλα συνεχιζει να μην διαβαζει... ακυρο το εκανα αλλα λεει sorry this program doesnt suport your fw Κάτσε ρε φίλε, ένα ένα γιατί νομίζω βιάζεσαι λίγο ... Update έκανες ??? Στο System Information σου χει βγάλει το PRO-C2 ??? Πέρασες το CLIP_FLASHER ??? Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 (edited) Κάτσε ρε φίλε, ένα ένα γιατί νομίζω βιάζεσαι λίγο ... Update έκανες ??? Στο System Information σου χει βγάλει το PRO-C2 ??? Πέρασες το CLIP_FLASHER ??? παμε βημα βημα αν εχω καταλαβει σωστα. εφτιαξα φακελο ISO και εβαλα μεσα τους 2 φακελους CLIP_FLASHER και PROUPDATE.αντιγραφω τους 2 φακελους αυτους στον φακελο psp/game.αποσυνδεω απο pc τρεχω το αρχειο PROUPDATE απο τα game και μου βγαζει αυτο το μηνυμα. μαλλον αν καταλαβα καλα δεν εχω κανει update.πως το κανουμε?γιατι διαβασα οτι αν παρει τις τελευταιες αναβαθμισεις μετα δεν μπορει να ξεκλειδωσει.υπαρχει τροπος να κατεβασω το update στο pc την version που θελω και να το κανω απο την καρτα? σορυ αν σε ζαλισα αλλα δεν το εχω ξανακανει στο ststem information δεν εχει βγαλει PRO-C2 Edited October 17, 2013 by navystam Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 παμε βημα βημα αν εχω καταλαβει σωστα. εφτιαξα φακελο ISO και εβαλα μεσα τους 2 φακελους CLIP_FLASHER και PROUPDATE.αντιγραφω τους 2 φακελους αυτους στον φακελο psp/game.αποσυνδεω απο pc τρεχω το αρχειο PROUPDATE απο τα game και μου βγαζει αυτο το μηνυμα. μαλλον αν καταλαβα καλα δεν εχω κανει update.πως το κανουμε?γιατι διαβασα οτι αν παρει τις τελευταιες αναβαθμισεις μετα δεν μπορει να ξεκλειδωσει.υπαρχει τροπος να κατεβασω το update στο pc την version που θελω και να το κανω απο την καρτα? σορυ αν σε ζαλισα αλλα δεν το εχω ξανακανει στο ststem information δεν εχει βγαλει PRO-C2 Έχω βοηθήσει πάνω από 10000 φορές, πραγματικά πρώτη φορά διαβάζω να το έχει κάνει αυτό άνθρωπος ... 1. Έστω ότι ο υπολογιστής σου έχει εμφανίσει το συνδεδεμένο PSP ως γράμμα F, τα PRO UPDATE και CLIP_FLASHER (2 διαφορετικοί φάκελοι) τα περνάς μέσα στην διαδρομή F:/PSP/GAME .... Δηλαδή, οι δύο μικροί φάκελοι θα μπούνε μέσα στον φάκελο GAME, ο οποίος βρίσκεται μέσα στον φάκελο PSP, ο οποίος βρίσκεται μέσα στην κάρτα μνήμης ... 2. Αποσυνδέεις το PSP και πηγαίνεις από το μενού στην ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOY MENOY GAMES, και μετά Memory Stick !!!!! Εκεί θα δεις τα δύο προγράμματα που πέρασες σε μορφή εικονιδίων ... Πρώτα θα τρέξεις το PROUPDATE και τώρα το System Information θα σου γράφει 6.60 PRO-C2 ... Κατευθείαν μετά, αν έχεις το μοντέλο 1004 τρέχεις το CLIP FLASHER ... Κάνει μία επανεκκίνηση μόνο του και είσαι κομπλέ .. Τώρα πρέπει να σου λέει 6.60 PRO C2 .... Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Έχω βοηθήσει πάνω από 10000 φορές, πραγματικά πρώτη φορά διαβάζω να το έχει κάνει αυτό άνθρωπος ... 1. Έστω ότι ο υπολογιστής σου έχει εμφανίσει το συνδεδεμένο PSP ως γράμμα F, τα PRO UPDATE και CLIP_FLASHER (2 διαφορετικοί φάκελοι) τα περνάς μέσα στην διαδρομή F:/PSP/GAME .... Δηλαδή, οι δύο μικροί φάκελοι θα μπούνε μέσα στον φάκελο GAME, ο οποίος βρίσκεται μέσα στον φάκελο PSP, ο οποίος βρίσκεται μέσα στην κάρτα μνήμης ... 2. Αποσυνδέεις το PSP και πηγαίνεις από το μενού στην ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOY MENOY GAMES, και μετά Memory Stick !!!!! Εκεί θα δεις τα δύο προγράμματα που πέρασες σε μορφή εικονιδίων ... Πρώτα θα τρέξεις το PROUPDATE και τώρα το System Information θα σου γράφει 6.60 PRO-C2 ... Κατευθείαν μετά, αν έχεις το μοντέλο 1004 τρέχεις το CLIP FLASHER ... Κάνει μία επανεκκίνηση μόνο του και είσαι κομπλέ .. Τώρα πρέπει να σου λέει 6.60 PRO C2 .... καταρχας ευχαριστω για την υπομονη σου γιατι ειμαι ασχετος και σε πεδευσα .υστερα απο πολλες προσπαθειες λοπον τα εκανα και ειμαι οκ.δεν εκανα update που ελεγες πρωτα γιαυτο. τωρα εχω 2 ερωτησεις. τα αρχεια αυτα τα σβηνω ποια η τα κραταω στην καρτα? και δεν μου βλεπει ακομα τα isο παιχνιδια.πρεπει να τα βαλω σε καποιον συγκεκριμενο φακελο? τα εχω στον game Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Αν πέρασες και το CLIP FLASHER το hack θα πρέπει να είναι μόνιμο ... Για να σιγουρευτείς, κλείσε το PSP, βγάλε την μπαταρία, ξαναβάλτην μετά από 2 λεπτά, άνοιξέ το, πήγαινε στο System Information και αν συνεχίζει να σου λέει PRO-C2, μπορείς να διαγράψεις τα δύο αρχειάκια που πέρασες στο PSP ... Αν όχι, ξαναπέρνα τα και τα δύο και αυτή την φορά φρόντισε να περάσεις και το CLIP FLASHER ... Δεύτερον, τα παιχνίδια .iso & .cso μπαίνουν σε φάκελο με την ονομασία ISO ο οποίος τοποθετείται χύμα στην κάρτα μνήμης ... Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Αν πέρασες και το CLIP FLASHER το hack θα πρέπει να είναι μόνιμο ... Για να σιγουρευτείς, κλείσε το PSP, βγάλε την μπαταρία, ξαναβάλτην μετά από 2 λεπτά, άνοιξέ το, πήγαινε στο System Information και αν συνεχίζει να σου λέει PRO-C2, μπορείς να διαγράψεις τα δύο αρχειάκια που πέρασες στο PSP ... Αν όχι, ξαναπέρνα τα και τα δύο και αυτή την φορά φρόντισε να περάσεις και το CLIP FLASHER ... Δεύτερον, τα παιχνίδια .iso & .cso μπαίνουν σε φάκελο με την ονομασία ISO ο οποίος τοποθετείται χύμα στην κάρτα μνήμης ... ναι το περασα και μου το βγαζει στο system.οποτε τα βγαζω απο τον φακελο game και τα βαζω στο iso.οκ Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eddy_Gordo Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 ναι το περασα και μου το βγαζει στο system.οποτε τα βγαζω απο τον φακελο game και τα βαζω στο iso.οκ Ριξε και κανα φορματ στην καρτα καλου κακου .. κανε φακελο ISO αν δεν σου εκανε και βαλε εκει τα μπακ απ σου ! Παράθεση Αυτο που θελουν οι γυναικες ΔΕΝ το ξερουν ουτε οι Ιδιες οτι κι αν κανεις καντο ΣΩΣΤΑ και με ΤΡΟΠΟ Εχεις PSP ;;; Θελεις CF;;; τοτε στειλε πμ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Ριξε και κανα φορματ στην καρτα καλου κακου .. κανε φακελο ISO αν δεν σου εκανε και βαλε εκει τα μπακ απ σου ! οκ.ευχαριστω Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Ξέρει κανείς αν το psp e1004 μπορεί να παίξει στην TV..??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jyonu Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 (edited) Θα μου κανουν δωρο ενα πσπ.Να προτιμησω το 3004 η το Ε1000. Όντας άσχετος με κονσόλες (pc gamer) Και επειδή εδώ μέσα έχασα την μπάλα έχω καποιες ερωτήσεις. σπάνε εύκολα;με μια 8g produo είμαι καλά; Τα υπολοιπα όταν με το καλό μου ερθει!! Εκτός του wifi έχουν καμια ουσιαστική διαφορά; Edited November 16, 2013 by jyonu Παράθεση MrZisis Just a tech savvy gamer ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 (edited) Θα μου κανουν δωρο ενα πσπ.Να προτιμησω το 3004 η το Ε1000. Όντας άσχετος με κονσόλες (pc gamer) Και επειδή εδώ μέσα έχασα την μπάλα έχω καποιες ερωτήσεις. σπάνε εύκολα;με μια 8g produo είμαι καλά; Τα υπολοιπα όταν με το καλό μου ερθει!! Εκτός του wifi έχουν καμια ουσιαστική διαφορά; Στην μπαταρία, τα 3004 είναι αφαιρετέα από τον χρήστη, στο E1004 όχι και είναι μικρότερη λόγω καλύτερης τεχνολογίας CPU & GPU .. Στην οθόνη, του E1004 είναι περισσότερο φωτεινή αλλά μικρή διαφορά .. Τα κουμπιά του 3004 κάτω από την οθόνη είναι καλύτερα, στο E1004 είναι προχειροκατασκευή .. Το E1004 δεν έχει WiFi, άρα και δεν μπορείς να μπεις στο PSN να αγοράσεις παιχνίδια και να τα αποθηκεύσεις στην κάρτα μνήμης ... Τελευταίο και χειρότερο, στο E1004 έχεις ένα ηχείο σε αντίθεση με το 3004 που έχεις 2 ... Τέλος, και τα δύο έχουν τελευταία έκδοση λογισμικού την 6.60, έκδοση για την οποία έχει βγει ένα πολύ σταθερό hack, που ξεκλειδώνει όλες τις δυνατότητες τις συσκευής, τόσο για να παίζεις τα αντίγραφα ασφαλείας σου από την κάρτα μνήμης όσο και για να τρέχεις homebrews, δηλαδή διάφορα προγράμματα, homemade παιχνίδια και emulators, πολύ καλούς emulators από διάφορα άλλα συστήματα .... Υ.Γ. Η κάρτα 8Gb είναι αρκετά μεγάλη για να χαζεύεις κανένα τεταρτάκι τα παιχνίδια που έχεις μέσα μέχρι να αποφασίσεις ποιο να τρέξεις ... Edited November 16, 2013 by kaluas Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jyonu Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Αρα με το σπάσιμο είμαι καλά.υποθέτω οτι το κάνω και μόνος μου.και με μια κάρτα 4αρα είμαι οκ. Απο αυτονομία είναι πανω κάτω τα ιδία;(γιατί το ενα έχει μεγαλύτερη άλλα το άλλο καλύτερη διαχείριση). Παράθεση MrZisis Just a tech savvy gamer ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Αρα με το σπάσιμο είμαι καλά.υποθέτω οτι το κάνω και μόνος μου.και με μια κάρτα 4αρα είμαι οκ. Απο αυτονομία είναι πανω κάτω τα ιδία;(γιατί το ενα έχει μεγαλύτερη άλλα το άλλο καλύτερη διαχείριση). Πάνω κάτω είναι τα ίδια, ναι, ίσως το 3004 βγάλει κανένα τεταρτάκι με εικοσάλεπτο παραπάνω ... Αν το hackάρεις και παίζεις από την κάρτα μνήμης και όχι από τα δισκάκια του (γιατί λιγότερα κινητικά μέρη συνεπάγεται λιγότερη κατανάλωση), κοιτάμε ένα 5ωρο καλού gaming ... Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jyonu Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Ευχαριστώ kaluas Παράθεση MrZisis Just a tech savvy gamer ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Έχει ο γιος μου το psp Ε1004 (το έσπασα) μπορεί να έπαιξα στν tv (new philips 52'') και αν ναι τι με τι σύνδεση...???;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts