Jump to content

Sony PSP

JustMe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εισαι σιγουρος το "εψαξες-επαιξες" με τις αναλυσεις που εχει? γιατι εγω οτι ταινια εχω περασει με αυτο και μετα τη βλεπω στο πσπ παιζει κανονικα full scrren.

(Να ρωτησω κατι αν και πιστευω οτι το εχεις κανει ηδη, επελεξες απο το psp full screen?)

Έχω δοκιμάσει κάθε δυνατό συνδυασμό και στο PSP μετά δοκιμάζω να βάλω full screen αλλα πάντα έχω τις μαύρες γραμμές πάνω κάτω.Θυμάσαι να μου πεις εσύ ποίες ακριβώς ρυθμίζεις βάζεις,αν και το πιο πιθανό είναι να το έχω δοκιμάσει!Ευχαριστώ και πάλι!

:)

• Απαντήσεις 6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν θυμαμαι:O , θυμαμαι ομως οτι επειδη η αναλυση της οθονης του psp ειναι 480Χ272 εκανα κατι τελειως απλο, πολ/σιαζα Χ2 δηλ 960Χ544 και κοιταγα να ριπαρω κοντα στη πιο κοντινη που μου δινει το προγραμμα, επισης εαν θυμαμαι καλα ρωταει για ποια συσκευη θελεις να ριπαρεις (οποτε επελεγα πσπ και μου προτεινε κατευθειαν αναλυσεις).

Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X

Μωρε το LOTR Tactics αμα το δεις και λιγο σαν σκακι (με πολυ φαντασια) παιζεται, κατι mE & my katamari (τον εθισμο που τον ειδαν σε αυτο), popolocrois, Astonishia Story, locoroco (τον εθισμο που τον ειδαν και σε αυτο) ακομα και (παροτι ειμαι φανατικος με αγωνιστικα) το WRC αυτα και αν ειναι μουφες....

Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X

Nope!Απ'οσο ξερω δεν ειναι καποια συλλεκτικη εκδοση αλλα καινουρια χρωματικη εκδοση.Παντως μονο τον Γερμανο εχω δει να το φερνει.

ΥΓ)Παιδια κανενα μαγαζι με μεταχειρισμενα UMD Games στα δυτικα προαστεια ξερει κανεις?Να παρω κανενα παιχνιδακι πριν φυγω για διακοπες θελω..Η οποιος εχει και πουλαει ας ριξει ενα pm.Ευχαριστω!

ΜΑΧ.

Δεν θυμαμαι:O , θυμαμαι ομως οτι επειδη η αναλυση της οθονης του psp ειναι 480Χ272 εκανα κατι τελειως απλο, πολ/σιαζα Χ2 δηλ 960Χ544 και κοιταγα να ριπαρω κοντα στη πιο κοντινη που μου δινει το προγραμμα, επισης εαν θυμαμαι καλα ρωταει για ποια συσκευη θελεις να ριπαρεις (οποτε επελεγα πσπ και μου προτεινε κατευθειαν αναλυσεις).

Η μεγιστη ανάλυση που μου δίνει το πρόγραμμα είναι 368x208 και διπλα γραφει (full screen),αυτό διαλέγω αλλα δυστυχώς δεν μου το βγάζει full screen!!!!Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια πάντως!

Απο 20 Οκτωβρίου θα έχουμε και το Grand Theft Auto: Vice City Stories

http://img291.imageshack.us/img291/2618/gtavcsvt5.jpg

Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595

Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro

Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114

Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra

Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic

Παντως το LocoRoco εχει τρελο γελιο ρε συ!Το αδικεις,σοβαρα!:D

Κοιτα εαν το σκεφτεις ενα αναβαθμισμενο MERCURY ειναι που προσπαθουν να μας το πασαρουν σαν τον ΣΩΤΗΡΑ των videogames:X . Δεν λεω καλο ειναι αλλα οχι για τον ντορο που εχει γινει και οχι για τα λεφτα που ζητανε να το αγορασεις, εαν -προσωπικα- το αγοραζα σιγουρα θα παθαινα κατι που εχω παθει αρκετες φορες μεχρι τωρα...................................ΘΑ εκλαιγα τα ομορφα ευρουδακια μου:( :D

ερωτηση¨πως μπορω να μετατρεψω ενα iso σε ciso για τρεξει με το devhook?
Με λένε Νίκο, και είμαι καλά...

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=145736

Αυτες οι καρτουλες κανουν για το PSP,ε?

Φυσικά, κανένα πρόβλημα!

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

Thnx Μανο!Μολις μου εστειλαν απο την sony που ειχα κανει registration το psp μια θηκουλα για UMD!Την στελνουν σε οσους κανουν registration.Πλακα εχει!:D
ΜΑΧ.

Thnx Μανο!Μολις μου εστειλαν απο την sony που ειχα κανει registration το psp μια θηκουλα για UMD!Την στελνουν σε οσους κανουν registration.Πλακα εχει!:D

σε ποιο site εκανες registration γιατι εμενα δε μου εχουν στειλει τιποτα!!!:mad:

:shoot: Μην πυροβολείτε τις σκέψεις κανενός. Κάθε σκέψη είναι μια αχτίδα φωτός...

ερωτηση¨πως μπορω να μετατρεψω ενα iso σε ciso για τρεξει με το devhook?

PSP ISO Compresser v1.1

alla se merika paixnidia kanei pslilo diakopes otan paizeis kai taytoxrona diabazei to cso arxeio.

Εμένα μου έχουν στείλει ήδη 2.. και έκανα μια φορά registration!!!

Ακόμα βέβαια δεν τις έχω δει γιατί είμαι εκτός νησιού ... αλλά θα σας πω την γνώμη μου σύντομα!

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Την κατεβασα την εγκατεστησα αλλα εκτος απο το να παιζει 3gp αρχεια ε!!!! δεν εχει και τις ΤΡΟΜΕΡΕΣ αλλαγες ή κατι τι παραπανω, τελικα με την 3.00 ερχονται τα ΩΡΑΙΑ.

Ειναι πολυ ωραια!Φαντασου οτι η μανα μου μου τη ζητησε για πορτοφολι!:lol: :lol:

Α καλό!! Μήπως έχουμε την ίδια μάνα?? Και μένα το ίδιο μου είπε!!!

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Για σας ειμαι καινουριος εδω και θα ηθελα να μου πειτε που μπορω να κατεβασω παιχνιδια για PSP απο το internet.(οχι απο torrents....)

Wii Number: 1018 1394 9296 2228

ADD ME ! ! ! :)