PMNEDM Δημ. December 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2005 Το ίδιο πρόβλημα και εγώ (και άλλοι δύο φίλοι μου που το πήραν από εμένα)... το έκανα iso από νοικιασμένο και όποια version του psp και αν αλλάζω με το wab στο δεύτερο lesson κολάει... :( Πάντως το παιχνίδι όσο έπαιξα είναι φοβερό... :blink: Ειναι γενικο το προβλημα, δεν θυμαμαι για ποιο -καθαρα τεχνικο και σε σχεση με κλειδωματα - λογο συμβαινει. Περιμενουμε απλα ολοι καποιο savegame απο μεταγενεστερο επιπεδο ωστε να συνεχισουμε. :) Παράθεση Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinemm Δημ. December 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2005 Ρε παιδια εχει κανενας το WRC? εαν ΝΑΙ θα ηθελα να ρωτησω εαν εχει βρει πουθενα τα 30 αυτοκινητα που λεει το πισωφυλλο του οτι περιεχει γιατι εγω οσο και εαν εχω παιξει (που του εχω αλλαξει τα φωτα δηλ) δεν εχω βρει παρα μονο αναβαθμισεις τον ηδη υπαρχοντων Πχ XSARA WRC, XSARA WRC EVOLUTION1, XSARA WRC EVOLUTION 2 (με το που τελειωνεις καθε κατηγορια δυσκολιας) ενω ουτε και στα downloadable extras βλεπω κατι να υπαρχει για αυτο στο yourpsp.com οπως λεει μεσα το Manual εχει βρει μηπως κανεις αλλος τιποτε γι' αυτο? Παράθεση Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JuNiOr Δημ. December 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2005 έχει wifi το psp? :confused: μόλις το είδα σταο features και δεν μπορώ να το πιστέψω. έχει λειτουργικό μέσα? κάπου είδα κάτι για msn... Παράθεση Προϊόντα υγείας - Ιατρικός Εξοπλισμός | Medi-Shop.gr oLaLaLa# Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisPlayer Δημ. December 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2005 Χθές πήρα Χάρυ Πότερ και XMEN. Δεν τα εχω ανοίξει ακόμη. Ελπίζω να μου βγούν, της "προκοπής'. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maevius Δημ. December 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2005 συνεχίζω τη χιονοστοιβάδα αποριών μου! μπορεί κανείς να δει ταινίες που βρίσκονται στον υπολογιστή του μέσω του PSP? (φυσικά εννοώ μέσω σύνδεσης wi-fi :O ) Παράθεση http://photos1.blogger.com/hello/116/7828/320/ipod_htf.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SPANK Δημ. December 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2005 pos re pedia to kanete iso apo noikiasmeno me pio programma to metaferete sto pc?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinemm Δημ. December 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2005 Ξερετε κανενα κονσολαδικο ή μαγαζι που να ανταλασσει παιχνιδια? Παράθεση Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. December 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2005 Το Console Club στο Ν. Ηράκλειο κάνει (ή τουλάχιστον έκανε) ανταλλαγές. Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sebastiano Δημ. December 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2005 Λοιπόν παιδιά εχθές περέλλαβα τον σκληρο δίσκο της Datel. Πέρασα μέσα στο psp τον fastloader v0.7 και τα iso colinmcrayrally2005 kai xmenLegends2.Το πρόβλημα είναι πως δεν μου τα ανοίγει και το psp κολλάει.Βασικά το x men ειναι σε 3 part,τι κάνω, τα βάζω όλα μαζί χύμα στον φάκελο isosplit? Επειδή δεν γνωρίζω και πολλά πράγματα θα εκτιμούσα ιδιαίτερα μια βοήθεια!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toyota_gr Δημ. December 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2005 Ανταλλάσω ή πουλάω το Midnight Club 3: DUB Edition και το Fired Up.Όποιος ενδιαφέρετε ας στείλει ένα pm. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinemm Δημ. December 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2005 Και εγω πουλαω ή ανταλλασω τα FIFA 06 & Star Wars Battlefront II. Παράθεση Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skourkos2000 Δημ. December 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2005 exei kataferei kapoios na paiksei apo memory stick to SOCOM: U.S. Navy SEALs Fireteam Bravo kai World Tour Soccer ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinemm Δημ. December 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2005 Το SOCOM: U.S. Navy SEALs Fireteam Bravo δεν παιζει σε Psp me firmaware katv tou 2.00 opws den paizei kai to LOTR TACTICS, gia to World Tour Soccer prepei na breis ton loader tou apo to net (mou diafeygei twra to akribes onoma tou alla ean thes otan paw spiti to psaxnw kai soy lew poiow einai) diaforetika oute auto paizei me kapoion apo toys gnwstous px fastloader klp Παράθεση Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OXA Δημ. December 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2005 Filoi mou opios ehi MSN as erthi na m exigisi pos tha valo Video avi, wmv... sto psp mou alla k se kapies alles erotisis pou eho!!! To sintomotero pls!!! Tha me vrite sto msn m oxachris@hotmail.com Efharisto, to sintomotero apantisi cause ine epigon!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drmdtsap Δημ. December 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2005 pos re pedia to kanete iso apo noikiasmeno me pio programma to metaferete sto pc?? kai egw tin idia aporoia exw.me poio programma mporw na kanw dump to umd disc?exw xrhsimopoihsei to fastloader 0,7c alla kapoio dump kommati(to ekana dump se 5 kommatia gia na xvresoun sto ms) htan corrupt kai etsi to iso den doulepse pote.rwthsa kai sto nforce alla kaneis den mou apanthse.anti8etws mou ekanan ban.opte opoios mporei na diafwtisei ton spank kai emena as to kanei. Παράθεση Με λένε Νίκο, και είμαι καλά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thunderabe Δημ. December 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2005 re paidia katevasa to nba street showdown se iso kai paei na ksekinisei me rotaei an thelo na kano aytosave kai apo kei kai pera moy kolaei me to fastloader kai me to umd emulator.as me boithisei kapoios Παράθεση http://www.bikepics.com/pics/icon/modenas-dynamic125-06-bikepics-590056.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANOSFL22 Δημ. December 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2005 kai egw tin idia aporoia exw.me poio programma mporw na kanw dump to umd disc?exw xrhsimopoihsei to fastloader 0,7c alla kapoio dump kommati(to ekana dump se 5 kommatia gia na xvresoun sto ms) htan corrupt kai etsi to iso den doulepse pote.rwthsa kai sto nforce alla kaneis den mou apanthse.anti8etws mou ekanan ban.opte opoios mporei na diafwtisei ton spank kai emena as to kanei. παρτε να χετε εδω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opus Δημ. December 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2005 Ρε παιδια την ειδατε την προσφορα στον γερμανο? Λετε να το χτυπησω τωρα ή να περιμενω μηπως βγει καποια καλυτερη? Το NFS most wanted λεει? :confused: Παράθεση ---------------- VW GOLF V 1.4 TSi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. December 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2005 Τι προσφορά;;; Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luke Δημ. December 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2005 to nfs most wanted einai koryfaio!egw exw kollhsei Παράθεση pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opus Δημ. December 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2005 Τι προσφορά;;; psp value pack+φορτιστη αυτοκινητου + καλωδιο usb + θηκη για την ζωνη + NFS most wanted 299 euro. :) Παράθεση ---------------- VW GOLF V 1.4 TSi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opus Δημ. December 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2005 Α ξεχασα! Αν πατε αυριο και σας πουν δεν υπαρχει(που δεν το νομιζω),μη με βριζετε. Η προσφορα τρεχει ή θα τρεξει αυριο.Σας το λεω εγγυημενα.Εχω δικο μου ανθρωπο μεσα!! ;) Παράθεση ---------------- VW GOLF V 1.4 TSi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JuNiOr Δημ. December 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2005 παίδες το βλέπω εδώ και καιρώ και ενδιαφέρομαι να το πάρω... τι λέτε, αξίζει τα λεφτά του??? 300euros?? :confused: βρήκα και ένα site που ίσως φανεί ενδιαφέρον ... Παράθεση Προϊόντα υγείας - Ιατρικός Εξοπλισμός | Medi-Shop.gr oLaLaLa# Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DarthStergius Δημ. December 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2005 ρε παιδια να ρωτησω κατι..τελικα αξιζει η οχι να ψαξω psp με version 1.5? με λιγα λογια τι παραπανω εχουν οι επομενες versions? Παράθεση http://www.myspace.com/deadbydawngr Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbt610 Δημ. December 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2005 Λοιπόν παιδιά εχθές περέλλαβα τον σκληρο δίσκο της Datel. Πέρασα μέσα στο psp τον fastloader v0.7 και τα iso colinmcrayrally2005 kai xmenLegends2.Το πρόβλημα είναι πως δεν μου τα ανοίγει και το psp κολλάει.Βασικά το x men ειναι σε 3 part,τι κάνω, τα βάζω όλα μαζί χύμα στον φάκελο isosplit? Επειδή δεν γνωρίζω και πολλά πράγματα θα εκτιμούσα ιδιαίτερα μια βοήθεια!! τα iso τα βαζεις στο φακελο ISO. Για να κανεις iso τα 3 parts το κανεις με το rar(αρχειο, μετα ανοιγμα στο 1ο part και μετα αποσυμπιεση). αφου εχεις πολυ χωρο τωρα εσυ δεν χρειαζετε να τα χωριζεις. dump ολο το δισκακι χωρις split. ποσο το πηρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts