mol Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Ωραία! Και ποιος είναι? Γιατί τα. Παιχνίδια του advance δε με τρέλαναν. Προτιμω old school καταστάσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Ωραία! Και ποιος είναι? Γιατί τα. Παιχνίδια του advance δε με τρέλαναν. Προτιμω old school καταστάσεις Ελα ρε, μια αναζητηση υποθεση .. Ο gpsp ειναι ... Τον κατεβαζεις απο πολλα σαιτ η φορα .. Βαζεις και το bios και ολα τελεια ... Απλα τοποθετεις τον φακελο στον φακελο GAME του psp .. Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Έχεις δίκιο! Απλά ήμουν ταπαταλκ εκείνη την ώρα και βαριόμουνα να ψάξω :P Έβαλα το masterboy και όλα καλά! BTW ψάχνω το όνομα μιας κασετας του gameboy (το κλασικο) που είχε 1000+ παιχνίδια. Σίγουρα υπήρχε, το θυμάμαι 1000% Αν μπορεί ας βοηθήσει καποιος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 32αρα micro sd υποστηρίζει?για το 3004 ρωτάω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Belle Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 (edited) 32αρα micro sd υποστηρίζει?για το 3004 ρωτάω Ναι υποστηριζει Να φανταστω εχεις μεγαλη συλλογη παιχνιδιων ή θες ταινιες Edited June 14, 2014 by Belle Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 για παιχνίδια ενδιαφέρομαι class παίζει ρόλο ή να πάρω ότι βρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Belle Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Εχω δει να δουλευει με class 4 και 10. Αρα λογικα δεν παιζει ρολο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Το PSP υποστηρίζει 32GB αλλά με τον αντάπτορα, δηλαδή 2 16άρες ... Προσωπικά το θεωρώ υπερβολή ... Πιο μεγάλη μνήμη σημαίνει πως το μηχάνημα θα λειτουργεί πολύ πιο αργά ... 4 είναι λίγο, 8 είναι η καλή χρυσή τομή, 16 είναι του ματς και κολλάει αρκετά ... Εκτός αυτού, τα παιχνίδια του PSP είναι κατά μέσο όρο 700MB .. Αν έχεις σε μία κάρτα μνήμης 15 παιχνίδια και 15 ταινίες αυτό που θα κάνεις είναι να ανοίγεις, να κοιτάς 10 λεπτά τι θες να παίξεις και μετά να το αφήνεις στην άκρη γιατί στην τελική δεν έχεις αποφασίσει ... Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 τα παιχνίδια που έχω είναι κοντά στο 1μιση γκιγκα το καθένα. το μόνο μικρο που έχω είναι το dirt2. κάπου 350μβ νομίζω. προς το παρών παίζω μπάλα με την 4αρα pro duo και με 8αρα microsd σε ανταπτορα. πριν λίγο έπιασα στα χέρια μου το e1004. πόση προχειροδουλεια πια? ψεύτικο είναι μπροστά στο 3004. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 τα παιχνίδια που έχω είναι κοντά στο 1μιση γκιγκα το καθένα. το μόνο μικρο που έχω είναι το dirt2. κάπου 350μβ νομίζω. προς το παρών παίζω μπάλα με την 4αρα pro duo και με 8αρα microsd σε ανταπτορα. πριν λίγο έπιασα στα χέρια μου το e1004. πόση προχειροδουλεια πια? ψεύτικο είναι μπροστά στο 3004. Προς το παρόν τα παιχνίδια είναι 1,4 - 1,7 GB γιατί δοκιμάζεις τις παιχνιδάρες .. Όταν τα τελειώσεις τα God Of War & Syphon Filter κτλ και κατεβάσεις κάτι Exit 1&2 που είναι 200MB platform αλλά πάλι αξίζει να τα παίξεις μιας και ήρθες από PSP πλευρά, θα γεμίζεις μια memory και θα τα χεις για μουσείο .. Ε1004 όντως σαπίλα ... Κουμπιά και καλά αφής, ένα ηχείο, μικρότερη μπαταρία και έλλειψη WiFi ... Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Προς το παρόν τα παιχνίδια είναι 1,4 - 1,7 GB γιατί δοκιμάζεις τις παιχνιδάρες .. Όταν τα τελειώσεις τα God Of War & Syphon Filter κτλ και κατεβάσεις κάτι Exit 1&2 που είναι 200MB platform αλλά πάλι αξίζει να τα παίξεις μιας και ήρθες από PSP πλευρά, θα γεμίζεις μια memory και θα τα χεις για μουσείο .. Ε1004 όντως σαπίλα ... Κουμπιά και καλά αφής, ένα ηχείο, μικρότερη μπαταρία και έλλειψη WiFi ... ούτε καν τα ξεκίνησα αυτά που λες. θα τα χω στα υπόψιν όμως. προς το παρών λιώνω στο τεκεν και στο προ14 πάντως να πω την αλήθεια το μετάνιωσα που δε πήρα την κονσόλα τόσα χρονια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Belle Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 ούτε καν τα ξεκίνησα αυτά που λες. θα τα χω στα υπόψιν όμως. προς το παρών λιώνω στο τεκεν και στο προ14 πάντως να πω την αλήθεια το μετάνιωσα που δε πήρα την κονσόλα τόσα χρονια Σορρυ που πεταγομαι, αλλα αν λες για Tekken καλυτερα να παιξεις οχι το 5 Dark Ressurection αλλα το 6 (μου διαφευγει ο τιτλος). Εχει περισσοτερους χαρακτηρες και μεγαλυτερους συνδιασμους κινησεων. Και ειναι πιο γρηγορο επισης. Και επισης παιξε το The 3rd Birthday. Η ιστορια δε λεει και πολλα αλλα εχει ωραιες μαχες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Αν και δεν πολυκαίγομαι για Tekken, θα συμφωνήσω πως μου άρεσε περισσότερο το 5 ... Επίσης, το 3rd Birthday είναι τόσο όμορφο παιχνίδι που άνετα το παιζα και 5η φορά ... Βέβαια, εμένα μου άρεσε και η πλοκή ... Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Belle Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 (edited) Αν και δεν πολυκαίγομαι για Tekken, θα συμφωνήσω πως μου άρεσε περισσότερο το 5 ... Εννοεις, θα διαφωνισεις... Επίσης, το 3rd Birthday είναι τόσο όμορφο παιχνίδι που άνετα το παιζα και 5η φορά ... Βέβαια, εμένα μου άρεσε και η πλοκή ... 4 το εβγαλα, εμαθα τους διαλογους απ'εξω.. Τελεια γραφικα, καλος χειρισμος Εχει εξυπνο και πρωτοτυπο σεναριο αλλα καπου με κουραζε, ελεγα τι εγινε τωρα; Καλα που υπαρχει η wikia. Επισης, Jensen Ackles, η φωνη του Kyle Madigan Το παιχνιδι προϋπηρχε και στο ps1 Edited June 16, 2014 by Belle Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_shadow Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 παιδιά κάνα καλό jrpg να παίξω? Παράθεση Samsung Galaxy S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Belle Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 παιδιά κάνα καλό jrpg να παίξω? Crisis Core: Final Fantasy VII Final Fantasy IV: The Complete Collection Kingdom Hearts: Birth by Sleep Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 παιδιά κάνα καλό jrpg να παίξω? Μόνο 206 : http://www.gamefaqs.com/psp/list-48?region=3 Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Το PSP υποστηρίζει 32GB αλλά με τον αντάπτορα, δηλαδή 2 16άρες ... Προσωπικά το θεωρώ υπερβολή .... τωρα δοκιμαζω 32αρα+8αρα βλεπει μονο την καρτα που ειναι στο 1 slot προς το παρων γεμιζω την 32αρα με παιχνιδια. ετσι να υπαρχουν. μπηκα στο τρυπακι να δοκιμασω και το vita.... :cry: αλλα δεν περισσευουν ευρω :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 βλεπει μονο την καρτα που ειναι στο 1 slot Έκανες format μέσα από το PSP όταν έβαλες και την δεύτερη ??? Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 και οι 2 ειναι φορμαρισμενες (ξεχωριστα η καθε μια ομως) να τις κανω μαζι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 και οι 2 ειναι φορμαρισμενες (ξεχωριστα η καθε μια ομως) να τις κανω μαζι; Ναι, κάθε φορά που αλλάζεις τον συνδυασμό καρτών στον αντάπτορα πρέπει να τις κάνεις μαζί format μέσα από το μενού του PSP .. Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 (edited) και ξανα μανα απ την αρχη να περναω τα games? δυσκολα... καλυτερα να αλλαζω θεση τις καρτες! Εντιτ: στο store δεν έχει δωρεάν παιχνιδια/εφαρμογες? Edited June 18, 2014 by mol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Belle Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Μόνο 206 : http://www.gamefaqs.com/psp/list-48?region=3 Φανταζομαι αν ηθελε λιστα θα το εψαχνε στο Google... Θα προτεινω επισης και το Dragon Quest & Final Fantasy in Itadaki Street Portable Ειναι ωραιο παιχνιδακι στο στυλ Monopoly με χαριτωμενα γραφικα χαρακτηρες που αγαπαω. Μπορει να μην ειναι ακριβως RPG, αλλα ειναι πραγματικα "J", μιας και ειναι στα Ιαπωνικα, αλλα εχει βγει αναβαθμισμενο patch στο youtube. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_shadow Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Φανταζομαι αν ηθελε λιστα θα το εψαχνε στο Google... Θα προτεινω επισης και το Dragon Quest & Final Fantasy in Itadaki Street Portable Ειναι ωραιο παιχνιδακι στο στυλ Monopoly με χαριτωμενα γραφικα χαρακτηρες που αγαπαω. Μπορει να μην ειναι ακριβως RPG, αλλα ειναι πραγματικα "J", μιας και ειναι στα Ιαπωνικα, αλλα εχει βγει αναβαθμισμενο patch στο youtube. Ναι όντως :p θα το κοιτάξω αυτό που είπες. είδα επίσης βγήκε και μεταφρασμένο από fans το final fantasy type-0!!! Παράθεση Samsung Galaxy S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Belle Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Ναι όντως :p θα το κοιτάξω αυτό που είπες. είδα επίσης βγήκε και μεταφρασμένο από fans το final fantasy type-0!!! Ωωωω θα το κοιταξω οποσδηποτε καποια στγμη Συνοψιζουμε λοιπον: Crisis Core: Final Fantasy VII Final Fantasy IV: The Complete Collection Kingdom Hearts: Birth by Sleep Dragon Quest & Final Fantasy in Itadaki Street Portable Πολυ Final Fantasy ρε παιδι μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts