parafron4 Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 εχω ενα ολοκαινουργιο psp E-1004 με 6.50 και θελω να του περασω cf αλλα απ οτι καταλαβα δεν θα ειναι μονιμο σωστα? η διαδικασια ειναι να αναβαθμισω πρωτα σε 6.60 μετα να περασω το 6.60 pro b10 και ειμαι οκ? και καθε φορα που θα κλεινει η συσκευη θα πρεπει να τρεχω το fix? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 Ναι, κάθε φορά που κλείνει τελείως ... Αν το βάζεις σε αναμονή τότε δεν χρειάζεται να το περνάς όλη την ώρα ... Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 Ναι, κάθε φορά που κλείνει τελείως ... Αν το βάζεις σε αναμονή τότε δεν χρειάζεται να το περνάς όλη την ώρα ... Οκ φιλε να σε καλα το εκανα και ειμαι οκ.... Να ρωτησω και κατι αλλο..θυμαμαι στο psp 2004 επρεπε να αλλαξω καποιες ρυθμισεις απο το recovery,μηπως πρεπει να κανω κατι παρομοιο και στο 1004? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 Εμ, αναλόγως αν χρειάζεσαι κάτι, όπως για παράδειγμα να ενεργοποιήσεις κάποιο plugin ή να κλείσεις κάποιο άλλο .. Δεν είναι απαραίτητη η διαδικασία ... Από την άλλη, αν θες απλά να δεις τι παίζει από ρυθμίσεις ή ότι άλλο θες, πάτα Select στο κεντρικό μενού του PSP και μετά επέλεξε Recovery .... Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 Καλησπέρα σε όλη την παρέα, Έχω ένα PSP 3004 με την επίσημη 6.60 και θέλω να μάθω άν γίνεται να το "σπάσω" και τί κερδίζω άν το κάνω ; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. December 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2011 Ναι, μπορείς να το σπάσεις, και να το κρατάς μόνιμο σε κατάσταση αναμονής ... Αν το κλείσεις, φεύγει το hack αλλά μπορείς να το περάσεις πάλι με μία διαδικασία 5 δεπτερολέπτων ... Στα υπέρ : 1) Μπορείς να αντιγράψεις τα παιχνίδια σου από τα UMD τους και να τα περάσεις στην κάρτα μνήμης και να τα τρέχεις από εκεί ... Τα αρχεία είναι σε μορφή .iso ... Έτσι τα φορτώνεις πιο γρήγορα και μεγαλώνεις την αυτονομία της συσκευής σου ... 2) Έχεις κάποια ελευθερία ... Για παράδειγμα μπορείς να ρυθμίσεις με τι ταχύτητα θα τρέχει ο επεξεργαστής, να περάσεις άλλα θέματα, να βγάλεις το 4ο επίπεδο φωτεινότητας χωρίς να έχεις το PSP σου στην μπρίζα .. 3) Homebrew προγράμματα ... Μπορείς να τρέξεις emulators για όλες τις παλιές παιχνιδομηχανές, NES, SNES, MAME, SEGA, GameBoy (& Color & Advance), μπορείς να έχεις File Explorer, μπορείς να βάλεις το PSP να λειτουργεί σαν χειριστήριο για τα παιχνίδια σου στο PC, μπορείς χίλια δυο πράγματα .. 4) PSX Emulation .. Έχεις το παιχνίδι για το PS1 σου και πρέπει να το ξαναγοράσεις για το PSN ???? MegaFAIL ... Το περνάς στο PSP και το παίζεις anytime ... Στα κατα ?? Δεν έχουν αναφερθεί ποτέ των ποτών bricks σε PSP από το συγκεκριμένο πρόγραμμα hack, αλλά αν τυχόν και το περάσεις και γίνει καμία στραβή, χάνεις εγγύηση ... Εγώ προσωπικά έχω σπάσει καμία 15αριά PSP, δεν έχει γίνει τίποτα, έχω βοηθήσει online άλλα 1000 άτομα, πάλι δεν έχει γίνει τίποτα ... Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinos5 Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 Γεια σας Μόλις αγόρασα psp 3004. Το έδωσα να το τσιπάρουν κάτι που τελικά έγινε. Ποιο είναι το πρόβλημα; Κατέβασα κάποιο παιχνίδι για psp με torrent στο pc. Δεν ξέρω όμως τη διαδικασία φόρτωσης του παιχνιδιού από το pc στο psp. Γίνεται με το να βάλω τη memory card του psp και να την διαβάσω στο pc ή όχι. Παρακαλώ όποιος θέλει ας βοηθήσει. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Terminator Δημ. January 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 Γεια σας Μόλις αγόρασα psp 3004. Το έδωσα να το τσιπάρουν κάτι που τελικά έγινε. Ποιο είναι το πρόβλημα; Κατέβασα κάποιο παιχνίδι για psp με torrent στο pc. Δεν ξέρω όμως τη διαδικασία φόρτωσης του παιχνιδιού από το pc στο psp. Γίνεται με το να βάλω τη memory card του psp και να την διαβάσω στο pc ή όχι. Παρακαλώ όποιος θέλει ας βοηθήσει. Ευχαριστώ. Καλημέρα, Συνδεεις το mini usb καλωδιο στο psp και στο pc. Πας στο menu αριστερά settings-usb connection και διαβάζει το psp σαν memory stick. Μετά πας και (εαν δεν υπαρχει) δημιουργείς ένα φάκελο και τον ονομάζεις ISO. Μεσα σε αυτον τον φακελο θα βάλεις το αρχείο του παιχιδιού που πρεπει να ειναι μορφής iso ή cso. Αφου γινει η αντιγραφη βγαζεις το καλωδιο και πηγαινεις δεξιά Game-Memory stick και πατώντας Χ θα σου βγαλει το παιχνιδι. Μπορεις να εχεις και παραπανω απο ενα παιχνίδια (αναλογα την καρτα). Αυτα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsokk Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 Καλησπέρα,εχω το PSP-1004 PHAT και ειναι hacked!ηπως ξερετε πως να ανανεωσω τη ersion 5.5 χωρις να χαλασω το hack;Μπορω ευκολα να βαλω μια καινουργια προσοψη που βρηκα στο ebay; Παράθεση Vodafone 858 Smart(Huawei U8160):Android 2.2 Crypto Passepartout 70 R84:Android 2.3 :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 Και η τελευταία έκδοση, η 6.60, είναι hackαρισμένη και μπορείς να την κάνεις μόνιμη ... Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsokk Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 Και η τελευταία έκδοση, η 6.60, είναι hackαρισμένη και μπορείς να την κάνεις μόνιμη ... πως;;;;;;;;;;;;;;;; Παράθεση Vodafone 858 Smart(Huawei U8160):Android 2.2 Crypto Passepartout 70 R84:Android 2.3 :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 πως;;;;;;;;;;;;;;;; Βγάζεις το hack, περνάς το τελευταίο firmware .. Πρέπει να αναβαθμίσεις σε 6.60, απλά συνδέεσαι με το PSN, το κατεβάζεις και το τρέχεις από το μενού του PSP... Ενώ το κάνεις εγκατάσταση, κατέβασε το 6.60 PRO B10 με μία αναζήτηση στο Google .. Κράτα το PRO Updater και το Clip Flasher ..Τα περνάς στην κάρτα μνήμης στον φάκελο GAME .. Μόλις το κάνεις εγκατάσταση, τρέχεις το PRO Updater από το μενού του PSP (Χ, Χ και μετά Χ) και μετά το CLIP Flasher (Χ και στην δεύτερη επιλογή Ο) που στο κάνει μόνιμο .. Αν τα έχεις κάνει όλα σωστά, πας στο Settings -> System Settings -> System Information και στο Version Information θα σου λέει 6.60 PRO - B10 ... Τα παιχνίδια σου όπως τα είχες στον φάκελο ISO, στην κάρτα μνήμης ... Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. January 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2012 Βγάζεις το hack, περνάς το τελευταίο firmware .. Πρέπει να αναβαθμίσεις σε 6.60, απλά συνδέεσαι με το PSN, το κατεβάζεις και το τρέχεις από το μενού του PSP... Ενώ το κάνεις εγκατάσταση, κατέβασε το 6.60 PRO B10 με μία αναζήτηση στο Google .. Κράτα το PRO Updater και το Clip Flasher ..Τα περνάς στην κάρτα μνήμης στον φάκελο GAME .. Μόλις το κάνεις εγκατάσταση, τρέχεις το PRO Updater από το μενού του PSP (Χ, Χ και μετά Χ) και μετά το CLIP Flasher (Χ και στην δεύτερη επιλογή Ο) που στο κάνει μόνιμο .. Αν τα έχεις κάνει όλα σωστά, πας στο Settings -> System Settings -> System Information και στο Version Information θα σου λέει 6.60 PRO - B10 ... Τα παιχνίδια σου όπως τα είχες στον φάκελο ISO, στην κάρτα μνήμης ... ετσι γινεται και στο 3000 σωστα? και ειναι προσωρινο ετσι? αν το κλεισεις πρεπει να ξανατρεξεις τα 2 αρχειακια σωστα? Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. January 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2012 ετσι γινεται και στο 3000 σωστα? και ειναι προσωρινο ετσι? αν το κλεισεις πρεπει να ξανατρεξεις τα 2 αρχειακια σωστα? Το ίδιο σκηνικό ακριβώς αλλά αντί για CLIP Flasher βάζεις Permanent Patch, είναι στα 3004 στην έκδοση 6.20 ... Στην 6.60 δεν μπορείς να τα κάνεις μόνιμα τα 3004, συνεπώς και δεν τρέχεις το CLIP Flasher ... Αλλά όπως έχω ξαναδηλώσει, αν σου κλείσει τελείως (τελείως εννοώ, για standby δεν πιάνεται) θα τρέξεις (μόνο) το ProUpdater, διαδικασία 5 δεπτερολέπτων ... Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 Το ίδιο σκηνικό ακριβώς αλλά αντί για CLIP Flasher βάζεις Permanent Patch, είναι στα 3004 στην έκδοση 6.20 ... Στην 6.60 δεν μπορείς να τα κάνεις μόνιμα τα 3004, συνεπώς και δεν τρέχεις το CLIP Flasher ... Αλλά όπως έχω ξαναδηλώσει, αν σου κλείσει τελείως (τελείως εννοώ, για standby δεν πιάνεται) θα τρέξεις (μόνο) το ProUpdater, διαδικασία 5 δεπτερολέπτων ... ok φιλε ευχαριστω το εκανα ηδη στο PSP ..ολα οκ! Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 Το συγκεκριμένο topic δεν είναι χώρος για chat, μπορείτε να χρησιμοποιείτε και τα pm. Μεταφέρθηκαν posts εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=329151 Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philipBRAZIL Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 Το συγκεκριμένο topic δεν είναι χώρος για chat, μπορείτε να χρησιμοποιείτε και τα pm. Μεταφέρθηκαν posts εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=329151 Δεν έχω ανάγκη να τσατάρω. Χρειάζονται και άλλα παιδιά παρόμοια βοήθεια γι'αυτό και έγινε στο thread ο "διάλογος". Και δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία. Τέλος πάντων. Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση BRAZILEIROS - Hellas Video-Sakis :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. February 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2012 Ωραία, τότε ας το γράψω αλλιώς. Υπάρχει μία ανοχή σε θέματα για το psp που είναι οριακά νόμιμα, αλλά δεν θα μετατραπεί ολόκληρο το topic σε τέτοιου είδους οδηγίες. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. February 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2012 Dude πάντα βοηθάω στο hacking, δεν έχω βοηθήσει ποτέ στην πειρατεία ... Σε καταλαβαίνω αλλά για να ξέρεις, είμαι και εγώ στην θέση σου, τόσο εδώ όσο και σε άλλη κοινότητα, δεν την έχω περάσει αυτή την γραμμή ... Τεσπα, καλύτερα να λήξει εδώ ... Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. February 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2012 πως ακριβως δουλευουν τα homebrew programs? σε ποιο φακελο πρεπει να τα βαζουμε? updates > game games > ISO (root) homebrew > ? Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. February 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2012 Κάθε Homebrew λειτουργεί όπως το Update ... Δηλαδή βάζεις το αρχειάκι "EBOOT.PBP" μέσα σε έναν φάκελο που τον ονομάζεις όπως θες και αυτόν τον φάκελο μέσα στον GAME ... Αν δεν στο ανοίγει μπορεί να έγινε corrupt το αρχείο, χαλάνε πολύ εύκολα αυτού του τύπου αρχεία, ακόμα και με μία απλή μεταφορά με flashάκι .. Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 Κάθε Homebrew λειτουργεί όπως το Update ... Δηλαδή βάζεις το αρχειάκι "EBOOT.PBP" μέσα σε έναν φάκελο που τον ονομάζεις όπως θες και αυτόν τον φάκελο μέσα στον GAME ... Αν δεν στο ανοίγει μπορεί να έγινε corrupt το αρχείο, χαλάνε πολύ εύκολα αυτού του τύπου αρχεία, ακόμα και με μία απλή μεταφορά με flashάκι .. ok το εκανα ...ετσι ειναι αλλα δουλευουν , αλλα οχι Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gate_7 Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Καλησπερα παιδια θα ηθελα να κανω μερικες ερωτησεις επειδη δεν το κατεχω καλα το θεμα και σορρυ αν εχει αναφερθει νωριτερα. Καταρχην τα παιχνιδια του psp 3004 ειναι συμβατα με προηγουμετα μοντελα (π.χ. 1000 , 2000) ; και δευτερον αν υπαρχουν διαφορες στο psp 3000 και στο psp 3004 ; Ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Καλησπερα παιδια θα ηθελα να κανω μερικες ερωτησεις επειδη δεν το κατεχω καλα το θεμα και σορρυ αν εχει αναφερθει νωριτερα. Καταρχην τα παιχνιδια του psp 3004 ειναι συμβατα με προηγουμετα μοντελα (π.χ. 1000 , 2000) ; και δευτερον αν υπαρχουν διαφορες στο psp 3000 και στο psp 3004 ; Ευχαριστω πολυ. Tα 1000, 2000, 3000 & N1000 (PSP Go) είναι σειρές ... Ιαπωνία 1001, Αμερική 1003, Ευρώπη 1004 ... Ιαπωνία 2001, Αμερική 2003, Ευρώπη 2004 ... Και πάει λέγοντας .... Όλα τα παιχνίδια PSP είναι συμβατά με κάθε PSP φυσικά ... Όπως όλα τα παιχνίδια PS2 με όλα τα PS2, όλα τα παιχνίδια PS1 με κάθε PS1 και πάει λέγοντας ... Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. May 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2012 καλησπερα παιδια!πηρα ενα psp.μου λεει system software of psp system is version 9.90 και οταν παω στο system settings λεει system software 5.50 GEN-D3 ειναι τσιπαρομσενο το ξερω.χρειαζεται αναβαθμιση για να παιξω νεα παιχνιδια?και αν ναι πως γινετε?ευχαριστω πολυ Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts