Jump to content

Sony PSP

JustMe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ξεχνάς ότι μιλάς για παιχνιδομηχανή 5 ετών, ε ????? Στα πρώτα 1000άρια ήταν μία παρτίδα ελλατωματική στο τετράγωνο, έπρεπε να το πατήσεις προς την οθόνη για να κάνει καλή επαφή, αλλά ως εκεί ...

Και βασικά ότι άλλο και να πω είναι λίγο ... Έχω δει 3000 να πέφτει από τον τρίτο - τέταρτο και να παραμένει ένα κομμάτι, που το 3000 είναι φύλλο πλαστικούρας μπροστά στο 1000 ..... Πραγματικά από τα πιο γερά μηχανήματα .... Πριν λίγες μέρες hackαρα ενός φίλου μου το 1000 ο οποίος το έχει από τα μέσα 2006 και σε πληροφορώ δεν έχει γραντζουνιά πουθενά και όλα δουλεύουν ρολόι, με εξαίρεση τα καταπονημένα πλήκτρα, τι κάνει το God Of War βλέπεις ... Θέλω να πω ότι μπορεί ο τυπάς να είχε την θήκη μονίμως πάνω αλλά πρέπει να χει και προδιάθεση η συσκευή από τα υλικά της ....

Nokia N9 & S.E.X. Play User x )

Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις !

• Απαντήσεις 6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γεια σας. Έχει έρθει στα χέρια μου ένα psp 3004 ενός ανιψιού μου με v6.10 update.Mπορώ να κάνω κάτι ρε παιδιά να το χακάρω για να παίζει παιχνίδια? Ξέρω, ξέρω καταντώ και εγώ κουραστικός αφού έχετε γράψει ήδη πολλα. Απλά είμαι άσχετος με όλο το θέμα κ προσπαθώ να μπω στο κλίμα. Αν γίνεται τι να κάνω? Να το κάνω update και να βαλω την 6.20? η μήπως downgrade? Άλλα site κ forum δεν με βοήθησαν να σας πω την αλήθεια, για αυτό πείτε μου αν έχετε την καλοσύνη τι ακριβώς να βάλω,τι Firmware, iso loader κτλ. Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Τι εννοείς δεν σου κάνει update, τι σου λέει δηλαδή ????? Συνδέεσαι μέσω του internet ή πας να το περάσεις εσύ ????

Του χεις περάσει κάποιο hack ήδη ????? Tι έκδοση έχεις ???? Βοήθα λίγο !!!! :blink:

Καλημερα συγνωμη γιατι το μηνυμα εχθες το εγραψα καπως βιαστικα.

Το psp ειναι 1004 και εχει εκδοση 3.40 oe-a δεν εχει καποιο hack απο οτι νομιζω η memory card εχει μονο τα κλασσικα αρχεια του psp.

το συνδεσα στο internet ασυρματα κατεβασε την τελευταια εκδοση την τρεχω μου βγαζει την ασπρη εικονα οτι παει να τρεξει το αρχειο και μετα με πεταει σε γκρι οθονη που λεει "the game could not be started (DADADADA) "

Δοκιμασα να κανω update και απο παιχνιδι παλι το ιδιο. Εχετε καμια ιδεα τι μπορει να ειναι?

spawn

Γεια σας. Έχει έρθει στα χέρια μου ένα psp 3004 ενός ανιψιού μου με v6.10 update.Mπορώ να κάνω κάτι ρε παιδιά να το χακάρω για να παίζει παιχνίδια? Ξέρω, ξέρω καταντώ και εγώ κουραστικός αφού έχετε γράψει ήδη πολλα. Απλά είμαι άσχετος με όλο το θέμα κ προσπαθώ να μπω στο κλίμα. Αν γίνεται τι να κάνω? Να το κάνω update και να βαλω την 6.20? η μήπως downgrade? Άλλα site κ forum δεν με βοήθησαν να σας πω την αλήθεια, για αυτό πείτε μου αν έχετε την καλοσύνη τι ακριβώς να βάλω,τι Firmware, iso loader κτλ. Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Downgrade εσύ να το ξεχάσεις, όποιος σου πει να κάνεις, σημαίνει ότι δεν ξέρει τίποτα .... Θα κάνεις update στην 6.20 όπου υπάρχει μόνιμο hack το οποίο είναι ότι καλύτερο για το δικό σου μοντέλο PSP .... Για αναλυτικό οδηγό και αρχεία θα μπεις στο http://www.pspgr.net και θα κάνεις αναζήτηση το 6.20 PRO-B4 .....

Καλημερα συγνωμη γιατι το μηνυμα εχθες το εγραψα καπως βιαστικα.

Το psp ειναι 1004 και εχει εκδοση 3.40 oe-a δεν εχει καποιο hack απο οτι νομιζω η memory card εχει μονο τα κλασσικα αρχεια του psp.

το συνδεσα στο internet ασυρματα κατεβασε την τελευταια εκδοση την τρεχω μου βγαζει την ασπρη εικονα οτι παει να τρεξει το αρχειο και μετα με πεταει σε γκρι οθονη που λεει "the game could not be started (DADADADA) "

Δοκιμασα να κανω update και απο παιχνιδι παλι το ιδιο. Εχετε καμια ιδεα τι μπορει να ειναι?

Βασικά τότε θα πρότεινα να επανεκινήσεις το PSP χωρίς την κάρτα μνήμης και να δοκιμάσεις να κάνεις update απο παιχνίδι ... Αλλά το ίδιο ισχύει και για σένα spawn21, αν δεν λειτουργήσει αυτός ο τρόπος καλύτερα να εκφράσεις το πρόβλημά σου στο http://www.pspgr.net, εκεί θα βρεθεί σίγουρα κάποιος να σε βοηθήσει ...

Ξεχνάς ότι μιλάς για παιχνιδομηχανή 5 ετών, ε ????? Στα πρώτα 1000άρια ήταν μία παρτίδα ελλατωματική στο τετράγωνο, έπρεπε να το πατήσεις προς την οθόνη για να κάνει καλή επαφή, αλλά ως εκεί ...

Και βασικά ότι άλλο και να πω είναι λίγο ... Έχω δει 3000 να πέφτει από τον τρίτο - τέταρτο και να παραμένει ένα κομμάτι, που το 3000 είναι φύλλο πλαστικούρας μπροστά στο 1000 ..... Πραγματικά από τα πιο γερά μηχανήματα .... Πριν λίγες μέρες hackαρα ενός φίλου μου το 1000 ο οποίος το έχει από τα μέσα 2006 και σε πληροφορώ δεν έχει γραντζουνιά πουθενά και όλα δουλεύουν ρολόι, με εξαίρεση τα καταπονημένα πλήκτρα, τι κάνει το God Of War βλέπεις ... Θέλω να πω ότι μπορεί ο τυπάς να είχε την θήκη μονίμως πάνω αλλά πρέπει να χει και προδιάθεση η συσκευή από τα υλικά της ....

Μπορεί να φάνηκα γκαντέμης, ξέρω γω... Όσο για πενταετίας, DS πρώτης γενιάς με τα πλήκτρα γδαρμένα απ'το παίξιμο, εκτός από την οθόνη που έτριζε ελάχιστα στο άνοιξε-κλείσε και κάτι γδαρσίματα στο πλάι δούλευε σαν την πρώτη μέρα

και τα 2 phat (DS & PSP) ειναι πολυ στιβαρα και ανθεκτικα.

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Βασικά τότε θα πρότεινα να επανεκινήσεις το PSP χωρίς την κάρτα μνήμης και να δοκιμάσεις να κάνεις update απο παιχνίδι ... Αλλά το ίδιο ισχύει και για σένα spawn21, αν δεν λειτουργήσει αυτός ο τρόπος καλύτερα να εκφράσεις το πρόβλημά σου στο http://www.pspgr.net, εκεί θα βρεθεί σίγουρα κάποιος να σε βοηθήσει ...

Ρωτησα αλλα δεν γνωριζει καποιος . δεν ξερω τι να κανω μου ειναι αχρηστο τελειως ετσι. δοκιμασα τα παντα και με μνημη και χωρις και με δισκακι με εκδοση κοντινη στην υπαρχον εκδοση..αν εχει κανεις καμια ιδεα δεκτη καθε βοηθεια

spawn

Ρωτησα αλλα δεν γνωριζει καποιος . δεν ξερω τι να κανω μου ειναι αχρηστο τελειως ετσι. δοκιμασα τα παντα και με μνημη και χωρις και με δισκακι με εκδοση κοντινη στην υπαρχον εκδοση..αν εχει κανεις καμια ιδεα δεκτη καθε βοηθεια

Δεν νομίζω να ρώτησες ... Θα σου λέγανε την λύση με μπαταρία Pandora,τώρα που το σκέφτομαι .... ;)

• 2 weeks later...

Επειδή εμένα προσωπικά η αυτονομία του psp μου φαίνεται πολύ χαμηλών επιπέδων, σκέφτομαι να αγοράσω μια άλλη με μεγαλύτερη χωρητικότητα. Έχετε δοκιμάσει κάποια συγκεκριμένη;

Εγώ βρήκα αυτές:

http://www.ebw.gr/el-GR/Product/2722/MAX-POWER-4-2200MAH-BATTERY-PACK-FOR-PSP-SLIM

http://www.consolemania.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=46

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Χαμηλών επιπέδων ????? ;)

Εγώ θα σου πρότεινα να μην βγάλεις την υπάρχουσα αλλά να προσθέσεις κάτι ... Για παράδειγμα κάτι σαν αυτό ...

Ίσως να δημιουργηθεί πρόβλημα με τις εν λόγω μπαταρίες; Αν και φαίνονται αξιόπιστες.

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Δεν γνωρίζω φίλε μου, πάντως δεν έχω ακούσει πρόβλημα για μπαταρίες εξωτερικές, τέτοιου τύπου δηλαδή .... Μόνο για εσωτερικές έχω ακούσει, αλλά στην συντριπτική πλειοψηφία, τις εσωτερικές προτιμάει και ο κόσμος .... Σε κάθε περίπτωση θα σου πρότεινα να τσεκάρεις για το αν γίνονται επιστροφές ....

Θα τσεκάρω το θέμα των επιστροφών και λέω να δοκιμάσω ένα από τα δύο μοντέλα μπαταριών. :)

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

• 2 weeks later...
Θα ηθελα να ρωτησω ποια ηταν η τελευταια εκδοση με την οποια μπορουσε κανεις να παιξει παιχνιδια απτν καρτα μνημης....
:w00t:

6.35 με ΗΕΝ όλα τα PSP ... 6.36 για όσα PSP το χαν από την μάνα τους, 6.38 για τα 1000άρια και τα 2000άρια που μπορούν να πάρουν μπαταρία Pandora ....

Αν και βασικά δεν έχει δοκιμαστεί ένας τρόπος εκ μέρους μου, ο οποίος υπόσχεται ότι άσχετα με το τι έκδοση έχετε θα μπορείτε να παίζετε από την κάρτα μνήμης, θα τον βρείτε εδώ ...

• 2 months later...
Πόση ώρα χρειάζεται να φορτιστεί το PSP (3003) για πρώτη φορά και τι στάση να ακολουθήσω στις πρώτες φορτίσεις-αποφορτίσεις ? Χθες το πήρα και μετά από 2μιση ώρες φόρτισης το άνοιξα για 2 λεπτά, πήγα για ύπνο και σήμερα δεν ανοίγει. Έψαξα και κάποιοι προτίνουν 10 ώρες πρώτη φόρτιση, δυστυχώς δεν βρίσκω επίσημες πηγές. Φοβάμαι μην του κάνω ζημιά στην μπαταρία τώρα που είναι φρέσκια. :S
ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ Η ΓΗ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ!!! [sIGPIC][/sIGPIC]

10 ώρες φόρτιση για ποιο λόγο ???

Πρώτα θα αποφορτίσεις την μπαταρία του και μετά θα το φορτίσεις κανονικά, μέχρι να σβήσει το πορτοκαλί λαμπάκι ...

Αν θες η μπαταρία του να κρατάει το μέγιστο, φρόντισε τα επίπεδα φόρτισης να κυμαίνονται από 75% - 15% και να κάνεις μία πλήρη φόρτιση και αποφόρτιση κάθε μήνα ...

Άσχετο, αλλά δηλώνω πανευτυχής χρήστης 1004 ... Η οθόνη του δεν είναι τόσο καλή όσο του 3004 και δεν διαβάζει το ίδιο γρήγορα την 8άρα κάρτα μου, αλλά η ποιότητα και η αίσθηση που δίνει είναι μακράν καλύτερη, στα πολύ συν για μένα η τοποθεσία του jack των ακουστικών .. Εννοείται περασμένο μόνιμο το cfw 6.39 PRO-B7 ...

Για πρώτη φόρτιση το άφησα 2 και μισή ώρες. Το άναψα και στα 5 λεπτά μου έσβησε. Οπότε το άφησα να συμπληρώσει ακόμα 10 ώρες φόρτισης και τώρα δουλεύει μια χαρά. Δυστυχώς όμως στις 2 ώρες χρήσης τελειώνει η μπαταρία (χωρίς να έχω ανοικτό το WLAN). Ελπίζω να οφείλεται στο ότι είναι φρέσκια η μπαταρία ακόμα.
ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ Η ΓΗ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ!!! [sIGPIC][/sIGPIC]

ποιο ειναι το τελευταιο μοντελο psp; το psp go; εχει διαφορα απο τα προηγουμενα;

θελω να παρω ενα στυλ 3004 με καλα γραφικα αλλα οχι να κατεβαζω online τα παιχνιδια βλεπε go οπως επισης και το στυλ να ειναι σαν τα 3004.τι θα προτεινατε; (μην πειτε το 3004 :-p )

ξαναδιατυπωσε την ερωτηση σου σε παρακαλω γιατι με εχεις μπερδεψει

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

μπορω καπου να βρω τα θετικα-αρνητικα ολων των συσκευων για να διαλεξω πιο ευκολα;

καπου να λεει χαρακτηριστικα-γραφικα-μπαταρια κλπ ετσι για να εχω μια ευρυτερη αποψη

Για πρώτη φόρτιση το άφησα 2 και μισή ώρες. Το άναψα και στα 5 λεπτά μου έσβησε. Οπότε το άφησα να συμπληρώσει ακόμα 10 ώρες φόρτισης και τώρα δουλεύει μια χαρά. Δυστυχώς όμως στις 2 ώρες χρήσης τελειώνει η μπαταρία (χωρίς να έχω ανοικτό το WLAN). Ελπίζω να οφείλεται στο ότι είναι φρέσκια η μπαταρία ακόμα.

Η μπαταρία μου βγάζει 4 με 10 ώρες παιχνιδιού, αναλόγως φωτεινότητα και τι παιχνίδια παίζω και 5 με 8 ώρες βίντεο .. Συνεπώς έχει πρόβλημα η μπαταρία σου .. Δεν μου έβγαζε καμία μπαταρία μου το πρόβλημα που μου αναφέρεις εσύ τώρα ..

Προς τους υπόλοιπους συμφορουμίτες, το PSPGo δεν παράγεται πλέον .. Η μπαταρία του είναι 20% μικρότερη του 3004, το οποίο είναι το μοναδικό PSP που παράγεται πλέον, αλλά αυτό αντισταθμίζεται γιατί το Go καίει πολύ λιγότερο λόγω μικρότερης οθόνης και έλλειψη UMD ...

Βέβαια αυτός είναι ένας από τους λόγους που όλοι hackάρους τα PSP τους, για να παίζουν τα νόμιμα αντίγραφα ασφαλεία τους από την κάρτα μνήμης, ακριβώς αυτό που κάνεις με το να αγοράζεις τα παιχνίδια σου από το PSN .. Με την διαφορά πως το Go έχει από την μάνα του 16Gb και slot για κάρτα M2 που κυκλοφορεί μέχρι τα 8Gb ..

παιδια καποια πραγματα να ρωτησω οντας ασχετος τελειος!

----- το psp vita πως σας φαινεται σε συγκριση με τα προηγουμενα μοντελα; (γραφικα κλπ) (απο οτι ειδα οθονη κλπ ειναι ιδια)

------διαβασα καποια ξενα φορουμ για το vita και απο οτι καταλαβα σε δεσμευει να το χακαρεις και δεν μπορει να συνδεθει με τηλεοραση!

διαβασα παλιοτερες σελιδες και εχω την εξης απορια.ειναι καλυτερο ενα παλιο firmware που εχουν ηδη βρει τροπο να το χακαρουν η ενα καινουριο;για ποιο λογο χρειαζεται να γινεται αναβαθμιση firmware;(καποια παιχνιδια ενδεχεται να μην παιζουν;)

Υ.Γ. στην οθονη της τηλεορασης το 3000 ειναι ευκολο να παιξεις;

ευχαριστω

Edited by TXCELLAS