Jump to content

Sony PSP

JustMe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

γνωμη μου να παραγγειλεις απο εξω μια οθονη και να την αλλαξεις μονος σου εκτος αν στο επισημο σερβις σου κανουν καλη τιμη απο την αλλη αν τους το πας σιγουρα θα σου αλλαξουν και το λογισμικο οποτε αν δεν το ειχες βαλει εσυ θα χρειαστει να ξαναπληρωσεις οποτε διπλα εξοδα

• Απαντήσεις 6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αυτό το easybuyworld είναι έμπιστο; Έχει οθόνη 35 ευρώ και μπορεί και να την επισκευάσει (με μια μικρή χρέωση) από ότι βλέπω στο site.

Σας ευχαριστώ για τις συμβουλές σας.

If it isn't Amstrad, it isn't good enough

Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M

επικοινωνησε μαζι τους με μειλ! εγω μια φορα που ηθελα κατι απαντησαν αμεσα κ κατατοπιστηκα! ;)
Shit Happens!!!

• 3 weeks later...
paidia sas parakalw peste mou pws na paiksw sto psp 3004 ta katebazmena games.....eimai apelpizmenos....to exw twra 2 bdomades kai exw mono ena game otan bazw ta katevazmena mesa tote mou ta dixni spazmena ti ginete??...stou filou mou mia xara paizoun..omws exei to psp 2000 gt ginete ayto??

Γινεται γιατι ο φιλος σου με το 2000 εχει CF ενω εσυ θα περιμενεις λιγο ακομα.. Εως και πολυ ακομα!! ;)
Shit Happens!!!

το 3000 είναι κλειδωμένο καλά απο τη σονυ και οι τρόποι που χρησιμοποιούσαμε για να σπάσει το 2000 δεν δουλέυουν στο 3000. Ναι ειναι κομματάκι δύσκολο, υπομονή καποια στιγμή θα σπάσει..

Με μια πανδώρα μπαταρία πέρνας Custon Firmware στο 2000.Στο 3000 δεν δουλευουν αυτές οι μπαταρίες

Παιδιά βρέθηκε HEN για να τρέχει homebrew και το PSP 3000! Δεν τρέχει ISO ακόμα αλλα τα homebrew τα παίζει!! είναι μια αρχη! δείτε εδω

sporoulis said:
pappou ti einai HEN για να τρέχει homebrew και το PSP 3000??

Ναι HEN σημαίνει Homebrew Enabler και είναι για να τρέχει τα Homebrew το PSP 3000 αλλα και τα 2 προηγούμενα.. Δεν είναι Custom Firmware σε καμία περίπτωση αλλα τωρα υπάρχουν βάσιμες ελπίδες οτι είναι κοντά

Ρίξε μια ματιά εδώ. Δεν είναι δύσκολο πανεύκολο είναι απλά θέλει υπομονή!

απο εδώ ρωτα με ρε, τα λινκ τα βάζω για να μην κάνω ολόκληρα κατεβατά copy paste..Τίποτα δεν παίζει πρόβλημα δουλεύει κανονικά απλά θέλει υπομονη..

• 3 weeks later...
καλό ητανε αρκετά εθιστικό αλλα όχι και το καλυτερο παιχνίδι του PSP!!! Έλεος!

Papp0us said:
καλό ητανε αρκετά εθιστικό αλλα όχι και το καλυτερο παιχνίδι του PSP!!! Έλεος!

εμένα καθόλου! προτιμώ δηλαδή να παίξω το "Gem Jam" στο κινητό (αν το έχεις ακουστά) παρά το lumines!

το καλύτερο και πιο κάψιμο για μένα είναι το Ν+

δεν έχω ξαναπαίξει τόσο ΕΘΙΣΤΙΚΟ παιχνίδι

ούτε το locoroco προτιμώ, δεν με ενθουσιάζει που είναι από τα καλύτερα. αν θέλω να παίξω κάτι στο είδος του παίζω το world of goo στο pc :p

:cool:

Λοιπόν παίδες σας έχω νέα χάρμα!!μπορείτε πλέον να κάνετε downgrade χωρίς πανδώρα μπαταρία!! απλά και εύκολα!! δείτε εδώ για οδηγό. Δε δουλευει φυσικά στα 3000 η στα 2000 με Ta-088v3.. αυτά είναι! ορμάτε

παιδια κερδισε ενα psp ο κολλητος μου ειναι το slip 3004 με την version 5.01 ...τι μπορουμε να κανουμε?
Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα

VEGETTO said:
παιδια κερδισε ενα psp ο κολλητος μου ειναι το slip 3004 με την version 5.01 ...τι μπορουμε να κανουμε?

προς το παρον υπομονη :ninja:

νομιζω ομως οτι μπορεις να τρεξεις emulators με chickenhen

Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια.

Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη.