Jump to content

Sony PSP

JustMe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εφοσον εχεις custom firmware πατάς το Select και σου εμφανιζεται το VSH Menu.Μετα πηγαινεις στο UMD ISO MODE και επιλεγεις Μ33 Driver.Λογικα εισαι οκ για τα παιχνιδια.Φανταζομαι εχεις δημιουργησει ενα φακελο χυμα στο MS με ονομασια ISO οπου μεσα βαζεις όλα τα παιχνιδια

ΥΓ Καλυτερα να βαλεις την 3.52 M33 4 και απο εκει σε 3,71 και πανω

Agaphte Stfane,

Eixa paei eidh sto configuration kai eixa dialeksei NO UMD - M33 driver. Epish eixa kanei format sto ms kai eixan dhmiourghthei oi aparaithtoi fakeloi. Otan valw ena paixnidi mesa sto ISO fakelaki an teliak to dei to PSP fortwnei gia panta .,.........................

den exw kataferei na anoiksw kanena paixnidi......epsih ta CSO den ta vlepei katholou. Exw kanei M33 4 Update

Eyxaristw gia thn voitheia sou

• Απαντήσεις 6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αν εχεις νεο psp με αναβαθμισμενο official firmware απο 3.8 και πανω , η Πανδορα ειναι μονοδρομος για υποβαθμιση και περασμα ενος custom firmware.
Απο 3.51 και πανω χρειαζεσαι Pandora για fat,και για slim η μονη λυση Pandora!

Για ofm χρειαζεσαι η wifi η να κατεβασεις το update απο sony και εχει οδηγιες.για cf θες η πανδορα η στειλε μου πμ.

εγω σου προτεινω κανε 3,71 μ33 με πανδορα βρες καποιον που να εχει την πανδορα για κυπρο δεν νομιζω να βρεις οποτε θες οδηγο παλι.

Και μετα το πας σε 3,90 μ33-3 την οποια και εχω χθες την εβαλα.

Δεν ειναι και τπτ εκολο ειναι αλλα θελει πολυ χρονο και προσοχη γιατι μπρικαρουν πανευκολα και μονο η πανδορα σωζει μετα.

με τις εκδοσεις τι παζει ρε παιδια εγω ειχα ακουσει

2000=phat

2004=slim

:)

1000-1008-fat

2000-2008-slim

Γεια σε όλους... Επειδή είμαι ψιλοάσχετος να κάνω μια ερώτηση η οποία το πιο πιθανό είναι να έχει ξαναρωτηθεί? Επειδή θέλω να πάρω και γω ένα psp αν αγοράσω PSP Slim Lite με Custom Firmware θα χρειαστώ την Pandora ή κάποιο άλλο πρόγραμμα για να το χακάρω ή να κάνω downgrade? Αυτό αρκεί? Και μπορώ να παίξω όσα παιχνίδια θέλω χωρίς περιορισμούς και να βάλω άνετα emulators ? αυτά τα ολίγα...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Το custom Firmware το περνας εσυ χρησιμοποιωντας την Pandora.Δεν μπορεις να αγορασεις νεο PSP με cf εκτος κι αν αγορασεις μεταχειρισμενο απο καποιον που το εχει ήδη βαλει.Οσο για τα παιχνιδια παιζεις κανονικα ολα οσα κατεβαζεις απο το ιντερνετ με καταληξη iso ,cso
Υπογραφή....

Ευχαριστώ Stefane, οπότε σε αυτή τη διεύθυνση http://www.ebw.gr να υποθέσω ότι το βάζουν οι ίδιοι το custom firmware και η εγγύηση ισχύει μόνο αν το πας εκεί...

Και κάτι τελευταίο... κάθε πότε θέλει update το custom Firmware, αν θέλει φυσικά και πως γίνεται αυτό?

update δεν χρειαζεται να κανεις συνεχεια. ειναι βεβαια καποιοι που οποτε βγαινει καινουρια εκδοση την βαζουν αμεσως.

για να κανεις το update, θα πρεπει ή να σε ενδιαφερουν καποιες καινουριες εφαρμογες που θα εχει η νεα εκδοση, , ή να μην παιζει καποια παιχνιδια επειδη απαιτουν καινουρια εκδοση.

http://www.xperiagamer.com/images/Android_Menu_Icons.jpg

file den exo dei pote 2008

για δες εδω...

http://manuals.playstation.net/document/en/psp/current/settings/index_default.html

φιλε ηλια εγω ειμε απο τους πρωτους ...

με το που βγηκε η 4,01 μ33-2 την εβαλα

με αποτελεσμα τα 5 απο τα 20 παιχνιδια που εχω βαλει να μην παιζουν

και τωρα σκεφτομαι να κανω ενα downgrade σε 3,90 μ33-4

εδιτ:εγω τα βλεπω ομως στην ελλαδα δεν εχω δει ποτε εχω απειρους φιλους με πσπ και δεν εχει κανενας slim με 2008 αλλα ολοι με 2004

και δεν ειναι ολα απο το ιδιο μαγαζι

Ευχαριστώ Stefane, οπότε σε αυτή τη διεύθυνση http://www.ebw.gr να υποθέσω ότι το βάζουν οι ίδιοι το custom firmware και η εγγύηση ισχύει μόνο αν το πας εκεί...

Και κάτι τελευταίο... κάθε πότε θέλει update το custom Firmware, αν θέλει φυσικά και πως γίνεται αυτό?

Σε καμια περιπτωση δεν εχεις εγγυηση επισημης αντιπροσωπειας με cf.Τωρα κατα ποσο ειναι αξιοπιστο να παρεις απο το συγκεκριμενο καταστημα και μετα σε μια ενδεχομενη βλαβη να τους ζητησεις service εντος εγγυησης ,δεν το ξερω.Και να το δεχτουν πολυ πιθανο να βαλουν ξανα οριτζιναλ Firmware να το στειλουν στην αντιπροσωπεια και μετα να σου ξαναβαλουν το cf.Καπως ετσι το σκεφτομαι .Οσο για την συχνοτητα ανανεωσης ειναι θεμα επιλογης και χρησης του χρηστη.Εγω για πολυ καιρο ειχα την 3.71CF και τωρα εχω την 4.01 Μ33-2

Υπογραφή....

aromeo η 4.01 δεν ειναι και τοσο καλη εκδοση. αν μπεις στο recovery, συνηθως μπρικαρει. ξερω πολλους που γυρισαν παλι σε 3.90 Μ33.

αν πας στην ισπανια θα βρεις 2008.

απο τη στιγμη που καποιος βαζει cf, η εγγυηση πεταει στα σκουπιδια. οταν γινεται κατι, απλα βαζουν official firmware και το πανε στη sony. εχε υποψη σου οτι σε χρεωνουν αν σου βαλουν cf.

απο οσο γνωριζω φερνουν απο εξω κονσολες και εχουν ενα χρονο εγγυηση απο το καταστημα τους δηλαδη θα πας σε αυτους παλι αν σου παρουσιασει κατι

οντως. οι κονσολες ειναι japan μερια και εχουν δικο τους service/

σε περιπτωση δε που δεν μπορει να φτιαχτει, κρατανε τη χαλασμενη και με καποιο ποσο επιπλεον σου δινουν καινουρια του κουτιου.

η 4.01 δεν ειναι και τοσο καλη εκδοση. αν μπεις στο recovery, συνηθως μπρικαρει

Αυτο πρωτη φορα το ακουω σε μενα δεν εχει τυχει ουτε με την 4.01 ουτε με την 4.01-2
Υπογραφή....

Μου έκαναν δώρο χθές ενα PSP Slim απο το Πλαίσιο. Ακόμα δεν το έχω ανοίξει, στο κουτί είναι. Απ'οσο διαβάζω, θα χρειαστεί μια pandora battery... υπάρχει κανένας που να έχει pandora και να μπορεί να βοηθήσει? Βρίσκομαι Θεσσαλονίκη/Τούμπα.
Phantom Of The Opera

4.01-2 ποτε προβλημα σελειτουργια recovery xbm απλα το μνο κακο ειναι οτι εγω βιαστηκα να την βαλω και 7 απο τα 12 παιχνιδια που εχω μεσα δεν παιζουν δυστηχως

για αυτο περιμενω μηπως κανω κανενα downgrade

αμα θελει κανενας για πατρα πανδορα κλπ εγω εδω ειμαι :)

4.01-2 ποτε προβλημα σελειτουργια recovery xbm απλα το μνο κακο ειναι οτι εγω βιαστηκα να την βαλω και 7 απο τα 12 παιχνιδια που εχω μεσα δεν παιζουν δυστηχως

για αυτο περιμενω μηπως κανω κανενα downgrade

αμα θελει κανενας για πατρα πανδορα κλπ εγω εδω ειμαι :)

Ποια παιχνιδια δεν μπορεις να παιξεις?Γιατι εγω οσα εγω δοκιμασει παιζουν κανονικα και εγω δοκιμασει πανω απο 20
Υπογραφή....

Ο μικρός μου ο αδερφός έχει psp και σήμερα είδα τυχαία ένα βιντεάκι που έδειχνε windows vista για psp. Το κατέβασα πριν λίγο και το πέρασα. Δεν πιστεύω να έχει κανα ιο!!! Έκανα πρώτα ένα scan από τον υπολογιστή και δεν βρήκε τίποτα! Βασικά δεν έχω ασχοληθεί πολύ λίγο με την συσκευή και δεν γνωρίζω πολλά πράγματα. :)

Επίσης θα ήθελα να μάθω αν υπάρχουν πουθενά εφαρμογές που να παίζουν μέσω ίντερνετ όπως π.χ. msn messenger υπάρχει? Και αυτός ο browser της συσκευής δεν είναι καθόλου βολικός, και ειδικά στα ελληνικά sites η κωδικοποίηση είναι ότι να 'ναι! Υπάρχει μήπως opera για psp? ή έστω κάτι άλλο καλύτερο? :O

Φαντάζομαι θα έχουν ξαναρωτηθεί κάποια απο αυτά που ανέφερα, αλλά έκανα αναζήτηση και δεν βρήκα κάτι. Είναι και λίγο δύσκολο να διαβάσω 340 σελίδες ;)

Η κωδικοποιηση ειναι μια χαρα απλα δεν αναγνωρίζονται οι τονιζομενες λεξεις.Αν εχεις custom firmware μπορεις να επεμβεις στην flash0 του PSP και να βαλεις ενα αρχειο που τα λυνει ολα.Για οπερα ή καποιον αλλο browser δεν εχω βρει ακομα τιποτα .Messenger μπορεις να εχεις στο PSP βαζοντας την διευθυνση mobile.live.com.Αυτη η διευθυνση χρησιμοποιείται και στα κινητά και δουλεύει άψογα και στο PSP.Υπαρχουν καποιες εφαρμογες αλλα δεν με ενθουσιασαν και τοσο.Βεβαια πρεπει να εχεις CF για να τις τρεξεις ενω με την διεύθυνση που σου εδωσα δεν ειναι απαραιτητο
Υπογραφή....

παιχνιδια του psp, μπορουν να παιξουν σε καποιες συσκευες της sony ericsson?

Η κωδικοποιηση ειναι μια χαρα απλα δεν αναγνωρίζονται οι τονιζομενες λεξεις.Αν εχεις custom firmware μπορεις να επεμβεις στην flash0 του PSP και να βαλεις ενα αρχειο που τα λυνει ολα.Για οπερα ή καποιον αλλο browser δεν εχω βρει ακομα τιποτα .Messenger μπορεις να εχεις στο PSP βαζοντας την διευθυνση mobile.live.com.Αυτη η διευθυνση χρησιμοποιείται και στα κινητά και δουλεύει άψογα και στο PSP.Υπαρχουν καποιες εφαρμογες αλλα δεν με ενθουσιασαν και τοσο.Βεβαια πρεπει να εχεις CF για να τις τρεξεις ενω με την διεύθυνση που σου εδωσα δεν ειναι απαραιτητο

Την διεύθυνση την γνωρίζω για το msn! Απλά είπα μήπως υπάρχει τίποτα όπως το ebuddy ή το mig33 που είναι και για κινητά! Το CF τί είναι? Όπως έγραψα και παραπάνω δεν γνωρίζω πολλά πράγματα για το psp :confused: