geo_maniakos Δημ. April 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2007 poios einai o poio asfales downgrader gia2.71(oxi TA)?sorry gia ti grafi alla grafo apo PSP! Ρε παιδιά πως μπαίνω στο ιντερνετ απο PSP? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teoter Δημ. April 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2007 Παιδια καλη Ανασταση, αλλα μην καθεστε, τρεξτε να παιξετε το 300 (ξερετε με τον Λεωνιδα) ειναι θεικο παιχνιδι μιλαμε για πολυ σφαξιμο (οπως στο εργο)!! Επισης ειναι τεραστιο με φοβερα γραφικα και ηχο τρομερο (ακουγονται τα σπαθια σαν πραγματικα). Κατα τη γνωμη μου το καλυτερο παιχνιδι για Psp που εχει βγει το τελειωσα σε 2 εβδομαδες με ανελεητο παιχνιδι καθε μερα!!! και βεβαια σε iso μορφη.. φιλη μου χρονια πολλα,θελω να σε ρωτησω αν θυμασαι πως περναμε την πιστα που εισαι μεσα στο παλατι του ξερξη κ πρεπει να σκοτωσεις τους δυο αρχηγους που ειναι ετομοι να κοψουν το κεφαλι του στρατιωτη.εκει υπαρχει ενας αλλος τυπος ο οποιος δεν σκοτωνεται με τιποτα:mad: μηπως θυμασαι κατι γι αυτο? Παράθεση LET'S GO SOUTH LET'S GO GRETA!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_maniakos Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 Ξέρει κανείς τί είναι στο PSP το WEP Key και πώς το βρίσκω?Είμαι από κοζάνη και θέλω να το βρω!Ευχαριστώ!. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drmdtsap Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 παιδια καλημερα και απο μενα.μεχρι στιγμης εχω αγορασει και εχω πουλησει 2 psp,που το εχω καραμετανιωσει.βλεπεις υπηρξαν φορες που δεν το χρησιμοποιουσα για μερες πολλες.τωρα σκεφτομαι την αγορα τριτου.επειδη εχω ενα χρονο να ασχοληθω,τα παιχνιδια που βγαινουν τωρα τι λενε?εκμεταλλευονται επιτελους τις δυνατοτητες της κονσολας?γιατι θυμαμαι κατι παιχνιδια του στυλ nfspeed mw και scarface που ηταν απαραδεκτα σε σχεση με αλλες πλατφορμες.μπορει καποιος να με διαφωτισει?φευγω επαρχια(πολυ επαρχια ομως...χωριο 300 κατοικων) για 15 μηνες λογω δουλειας(αγροτικος γιατρος) και προβλεπεται τρελη βαρεμαρα..... Παράθεση Με λένε Νίκο, και είμαι καλά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 Ξέρει κανείς τί είναι στο PSP το WEP Key και πώς το βρίσκω?Είμαι από κοζάνη και θέλω να το βρω!Ευχαριστώ!. φιλε το κλειδι wep ειναι το κλειδι του router που προσπαθεις να συνδεθεις,εφοσον ειναι δικο σου ειναι αδυνατο να μην το γνωριζεις,δες στην συσκευη η στις ρυθμισεις σου το wep key και βαλτο στο psp.αν ειναι το royter του γειτονα τρεχα γυρευε...εκτος αν τον ψησεις να το ξεκλειδωσει:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_maniakos Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 ευχαριστώ,ξέρει κανείς πως κανω δικο μου ρουτερ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cddaraa Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 ευχαριστώ,ξέρει κανείς πως κανω δικο μου ρουτερ? Πρόσεξε όμως εσύ το ζήτησες.... http://sawdustmaking.com/Router%20Table/simple_router_table.htm http://www.enterprisenetworkingplanet.com/netos/article.php/1107911 Αν δεν καταφέρεις :ρ :ρ :ρ απλά πήγαινε και αγόρασε(αν δεν εχεις ήδη) καποιο Adsl modem με ασύρματη σύνδεση Wifi Παράθεση Ooooooooooooh Campione!The One and Only We're Liverpooooooooooooool They say our days are numbered, we're not famous anymore But scousers rule the country like we've always done before Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eddy_Gordo Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 Epeidei exo arketo kairo na asxolitho me to thema yparxei devhook pou na eksomionei firmware 3.XX (opoiodipote 3) ??? An nai poios ? kana link i pm an einai eukolo... thanx in advance Παράθεση Αυτο που θελουν οι γυναικες ΔΕΝ το ξερουν ουτε οι Ιδιες οτι κι αν κανεις καντο ΣΩΣΤΑ και με ΤΡΟΠΟ Εχεις PSP ;;; Θελεις CF;;; τοτε στειλε πμ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kvasilis Δημ. April 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2007 paidia exo ena psp me firmware 2.82 kai thelo na to kano 3.03 oe c. kserete ti prepei na kano? kai mipos kseri kaneis pou tha vro games in iso morfi tou psx gia to psp? idika to kula world? please help me Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ivan Δημ. April 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 Καλησπέρα σας !!! Διάβασα Πρόσφατα ότι μπωρώ μέσω ενώς προγράμματος που μπένει στο PSP να το αντιγράφω games μέσα στη μνήμη του PSP όπου τα ξεκλιδώνει και να μπορώ να το πέζω χωρις το δισκάκι και επείσης να μπορώ να το περάσω στο PC ως Backup. Υπάρχει αυτό το πρόγραμμα? Αν ναι ποιο είναι? Και ποιος είναι ο τρόπος που μπορώ να το χρησημοποιήσω? Εκτός αν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος.... Ευχαριστώ πολυ!!!:) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2586coollogo_com_2530885.gif MyPhOnE--->ThE--->UnWiReD--->ReVoLuTiOn---> Subaru Impreza WRX STi http://www.myspace.com/hacksti_edessa Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aripsp Δημ. April 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2007 Παιδιά γεια σας! Είμαι άσχετος από psp αλλά θα ήθελα να ρωτήσω κάτι. Μου έκαναν δώρο ένα psp και ένας φίλος μου είπε ότι για να παίζει τα αντιγραμμένα παιχνίδια, πρέπει να το πάω να μου το "φτιάξουν". Το πήγα λοιπόν σ΄ ένα μαγαζί και μου είπαν ότι θα του αλλάξουν ένα τσιπάκι. Για τη δουλειά αυτή μου ζήτησε 80 ευρώ για την εργασία και 50 για την μνήμη (1 GB) που αγόρασα για να αποθηκεύω τα παιχνίδια. Τώρα, όταν πήγα να το πάρω είδα ότι μου έδωσε άλλο psp (είχα κρατήσει το serial number του δικού μου). Όταν του το είπα, μου είπε ότι θα έκανε λάθος ο τεχνικός, και προσφέρθηκε να μου αγοράσει άλλο. Πράγματι έτσι έγινε αλλά εμένα μου έμεινε η εντύπωση ότι ίσως να πλήρωσα πολλά γι' αυτή τη δουλειά ή ότι κάτι δεν πάει καλά... Έχει κανείς ανάλογη εμπειρία; Πώς τη βλέπετε την όλη ιστορία; Ευχαριστώ! Άρης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drmdtsap Δημ. April 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2007 Παιδιά γεια σας! Είμαι άσχετος από psp αλλά θα ήθελα να ρωτήσω κάτι. Μου έκαναν δώρο ένα psp και ένας φίλος μου είπε ότι για να παίζει τα αντιγραμμένα παιχνίδια, πρέπει να το πάω να μου το "φτιάξουν". Το πήγα λοιπόν σ΄ ένα μαγαζί και μου είπαν ότι θα του αλλάξουν ένα τσιπάκι. Για τη δουλειά αυτή μου ζήτησε 80 ευρώ για την εργασία και 50 για την μνήμη (1 GB) που αγόρασα για να αποθηκεύω τα παιχνίδια. Τώρα, όταν πήγα να το πάρω είδα ότι μου έδωσε άλλο psp (είχα κρατήσει το serial number του δικού μου). Όταν του το είπα, μου είπε ότι θα έκανε λάθος ο τεχνικός, και προσφέρθηκε να μου αγοράσει άλλο. Πράγματι έτσι έγινε αλλά εμένα μου έμεινε η εντύπωση ότι ίσως να πλήρωσα πολλά γι' αυτή τη δουλειά ή ότι κάτι δεν πάει καλά... Έχει κανείς ανάλογη εμπειρία; Πώς τη βλέπετε την όλη ιστορία; Ευχαριστώ! Άρης φιλε μου δυστυχως εδωσες 80ευρω για κατι που θα μπορουσες να κανεις μονος σου.δεν προκειται για τσιπακι αλλα για την εκδοση 1,50 που μπορεις πλεον να κανεις downgrade σ αυτην ευκολα οποια σχεδον εκδοση κ αν εχεις και μετα με την χρηση μιας εφαρμογης μπορεις να παιζεις παιχνιδια απο το ms(μιλαμε παντα για νομιμα back up umd παιχνιδιων).επισης και για το ms εδωσες πολλα αφου τωρα η 2gb κοστιζει 62 ευρω ενω η 4gb γυρω στα 90 ευρω.υπαρχουν πολλοι απατεωνες.πριν κανεις κατι ρωτα εδω στο forum.και εγω πριν απο 1 χρονο ημουν ασχετος με το psp αλλα μετα απο ερωτησεις που εκανα εδω και απο googling βρηκα τα παντα. ρε παιδια για downgrade ta082 χρειαζεται οπωσδηποτε το umd gta lcs? Παράθεση Με λένε Νίκο, και είμαι καλά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aripsp Δημ. April 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2007 φιλε μου δυστυχως εδωσες 80ευρω για κατι που θα μπορουσες να κανεις μονος σου.δεν προκειται για τσιπακι αλλα ... Φίλε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντησή σου! Τελικά έπρεπε να την πάθω για να μάθω.:( Από 'δω και στο εξής... ερώτηση πρώτα στο forum!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrZ Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 Μόλις πρίν λίγες μέρες έγινα και εγώ ένας ευτυχής κάτοχος μαύρου psp TA-082 με version 2.82:D .Φοβερή προσφορά σε φοβερή τιμή και τρομερό gadget μπορώ να πώ γιατί δεν είναι απλά παιχνιδομηχανή;) .Αφού έψαξα λίγο για το θέμα iso/emulators κτλ (ναι κιόλας:p ) κατέληξα στο ότι πρέπει να το πάω 3.03(το οποίο ήδη έκανα) έπειτα να βρώ το unpatched gta:LCS για downgrade σε 1.51 για να μπορέσω έπειτα να το πάω σε 3.10ΟΕ-Α του Dark_Alex. Σε περίπτωση που έκανα κάπου λάθος πείτε μου για να μην καταλήξω με bricked συσκευή:ninja: . Η βασική ερώτηση που θέλω να κάνω είναι εαν υπάρχει κάποιος που να χρησιμοποιεί την 3.10ΟΕ-Α του DA.Αυτή η version έχει όλα τα features της official 3.10?Δεν πιστέυω να λείπει ο web browser,γιατί απ'οσο ξέρω με downgrade σε 1.51 o browser χάνεται και εγώ τον θέλω.Είναι ο ένας λόγος που πήρα τη συσκευή:O . Επίσης locationfree βάση βρήκα μόνο με >200$...Έχει βρεί κανείς τίποτα πιο οικονομικό? Κανείς με info σχετικά με τιμή και χαρακτηριστικά της usb camera? Video/photos και μουσική κατάφερα και έβαλα ήδη αν και η απουσία playlist με χάλασε κάπως(ελπίζω σε third party application)όπως και viewer για τις εικόνες.Εμ πώς την είδαν?Θα έχω 50 εικόνες και θα κάνω scroll μία-μία?Δεν μπορούσε να τις εμφανίζει σε πλέγμα?Τέσπα...τα παράπονά μου στη sony :p Παράθεση Ride fast Ride hard Ride home. ZX6R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Porfyras Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 Όντως φοβερό gadget το psp Προσωπικά , δεν είμαι κάτοχος αλλά ασχολήθηκα λίγο με αυτό του ανηψιού μου ετών 12. Φορούσε την 2.71 του έκανα upgrade σε 2.80 hen, downgrade σε 1.50 και τελικά up στην 3.03 ΟΕ-C του dark alex και τώρα ποιός τον "πιάνει"!!!! Παίζει τα homebrews του και ειδικά super tux (που δεν άφηνε σε ησυχία τα linux μου), τα umd του, και τα iso που κατεβάζω απο ενα πολύ καλό site που βρήκα Αφού σκέφτομαι να το αγοράσω κι εγώ, παρά τα 38 μου έτη :O Παράθεση http://porfyras.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kvasilis Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 Όντως φοβερό gadget το psp Προσωπικά , δεν είμαι κάτοχος αλλά ασχολήθηκα λίγο με αυτό του ανηψιού μου ετών 12. Φορούσε την 2.71 του έκανα upgrade σε 2.80 hen, downgrade σε 1.50 και τελικά up στην 3.03 ΟΕ-C του dark alex και τώρα ποιός τον "πιάνει"!!!! Παίζει τα homebrews του και ειδικά super tux (που δεν άφηνε σε ησυχία τα linux μου), τα umd του, και τα iso που κατεβάζω απο ενα πολύ καλό site που βρήκα Αφού σκέφτομαι να το αγοράσω κι εγώ, παρά τα 38 μου έτη :O na se rotiso re file exo ena psp me firmware 2.80 kai thelo na to kano 3.03 oe-c. alla den vrisko to GTA. na to kano 2.80 hen kai meta downgrade se 1.5 kai meta se 3.03 oe -c? ti les tha piasi? min to kano brick Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Porfyras Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 na se rotiso re file exo ena psp me firmware 2.80 kai thelo na to kano 3.03 oe-c. alla den vrisko to GTA. na to kano 2.80 hen kai meta downgrade se 1.5 kai meta se 3.03 oe -c? ti les tha piasi? min to kano brick Επειδή ασχολήθηκα και με ένα psp 2.81 , σε βεβαιώνω ότι είναι ο μοναδικός τρόπος !!!! Εγω βρήκα το gta unpathed, στο video club της γειτονιάς μου κι έκανα τη δουλειά μου. Δυστυχώς χωρίς αυτό δεν μπορεί να περαστεί η hen για να γίνει το πολυπόθητο downgrade στην 1.50 Παράθεση http://porfyras.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kvasilis Δημ. April 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2007 Επειδή ασχολήθηκα και με ένα psp 2.81 , σε βεβαιώνω ότι είναι ο μοναδικός τρόπος !!!! Εγω βρήκα το gta unpathed, στο video club της γειτονιάς μου κι έκανα τη δουλειά μου. Δυστυχώς χωρίς αυτό δεν μπορεί να περαστεί η hen για να γίνει το πολυπόθητο downgrade στην 1.50 ekana lathos einai 2.82 :( alla den vrisko pouthena to GTA. ti na kano? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ivan Δημ. April 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2007 Καλησπέρα σας !!! Διάβασα Πρόσφατα ότι μπωρώ μέσω ενώς προγράμματος που μπένει στο PSP να το αντιγράφω games μέσα στη μνήμη του PSP όπου τα ξεκλιδώνει και να μπορώ να το πέζω χωρις το δισκάκι και επείσης να μπορώ να το περάσω στο PC ως Backup. Υπάρχει αυτό το πρόγραμμα? Αν ναι ποιο είναι? Και ποιος είναι ο τρόπος που μπορώ να το χρησημοποιήσω? Εκτός αν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος.... Ευχαριστώ πολυ!!!:) Κανείς??:( Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2586coollogo_com_2530885.gif MyPhOnE--->ThE--->UnWiReD--->ReVoLuTiOn---> Subaru Impreza WRX STi http://www.myspace.com/hacksti_edessa Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Porfyras Δημ. April 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2007 ekana lathos einai 2.82 :( alla den vrisko pouthena to GTA. ti na kano? Δεν υπάρχει άλλος τρόπος ! Εγω στη θέση σου, θα έκανα αναβάθμιση στην 303 και κατόπιν θα έπαιρνα στη σειρά τα video club's και επιτόπου στο ταμείο θα έβαζα το gta να τρέξει. Εάν το psp κάνει μόνο του restart, αυτόματα θα μπεί και η 303 HEN Πληρώνεις τα 2 euros και γειά χαρά ...... Κανείς?? http://www.pspgr.uni.cc/ Γίνε μέλος, κάτσε μελέτησε και θα σου λυθούν όλες οι απορίες Παράθεση http://porfyras.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas_620ti Δημ. April 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2007 paides kalhsperizw thn omorfh parea sas!logo stratou psinomai na parw psp... ksereis kaneis kenena kalo online katasthma pou na to brw se kalh timh?epishs ti prepei na proseksw kata thn agora tou?uparxei palia ekdosh psp k nea?epishs poia ekdosh aksizei?h value pack h aplh?egw bashka to 8elw gia tainies kai games!dld an to parw 8a balw megalo stickaki gia tainies ktl... paizei ta paixnia anti na ta agorasw na ta katebazw apo to net?usxh auto ontws? euxarhstw Nikos k sugnwmh an sas psilo zalisa:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s6_sot Δημ. April 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2007 Για τιμές ψάξε στο skroutz.gr. Εγώ προτείνω να πάρεις την απλή και ένα μεγάλο memory stick και είσαι οκ. Τώρα για την έκδοση δεν νομίζω να καταλάβεις τίποτε από την συσκευασία. Αυτό που λες για τα παιχνίδια γίνεται, αλλά είναι...παράνομο..;). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drmdtsap Δημ. April 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2007 paides kalhsperizw thn omorfh parea sas!logo stratou psinomai na parw psp... ksereis kaneis kenena kalo online katasthma pou na to brw se kalh timh?epishs ti prepei na proseksw kata thn agora tou?uparxei palia ekdosh psp k nea?epishs poia ekdosh aksizei?h value pack h aplh?egw bashka to 8elw gia tainies kai games!dld an to parw 8a balw megalo stickaki gia tainies ktl... paizei ta paixnia anti na ta agorasw na ta katebazw apo to net?usxh auto ontws? euxarhstw Nikos k sugnwmh an sas psilo zalisa:D την εκδοση ευκολα την καταλαβαινεις απο τους κωδικους που εχει η συσκευασια.κανε ενα google search και θα καταλαβεις.και οπως σου ειπε και ο αγαπητος συναδελφος,παρε την απλη και ενα μεγαλο ms.εννοειται ομως οτι τα παιχνιδια σε iso μορφη που θα περασεις στο ms να ειναι back up των δικων σου umd παιχνιδιων.εδω δεν υποστηριζουμε την πειρατεια. na se rotiso re file exo ena psp me firmware 2.80 kai thelo na to kano 3.03 oe-c. alla den vrisko to GTA. na to kano 2.80 hen kai meta downgrade se 1.5 kai meta se 3.03 oe -c? ti les tha piasi? min to kano brick downgrade απο 2.50-2.60-2.70-2.80 γινεται και χωρις το gta.απο 2.80 και πανω θα χρειαστεις σιγουρα προς στιγμην το gta lcs unpathed.υπαρχουν downgrade kits που αυτοματα μεσω του pc τοποθετoυν τα απαραιτητα αρχεια για downgrade στοο ms εκει που πρεπει μειωνωντας την πιθανοτητα ''τουβλου'' στο ελαχιστο,αφου μ αυτο τον αυτοποιημενο τροπο δεν υπαρχει περιπτωση να παραλειψεις κατι η να βαλεις καποιο αρχειο αλλου.ενω υπαρχουν και αλλα που ειναι πληρως αυτοματοποιημενα και τρεχουν εξολοκληρου απο το pc.ψαξε λιγο στο νετ. φιλε 38 χρονων, θα σου πω ενα πραγμα.το psp δεν παιζεται.σκεψου οτι ειχα 2.τα πουλησα και τωρα το εχω μετανοιωσει.συντομα θα αγορασω κ αλλο.σκεψου οτι ειμαι 30 χρονων και κολλησα ασχημα. Παράθεση Με λένε Νίκο, και είμαι καλά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drmdtsap Δημ. April 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2007 Κανείς??:( κανε ενα google search.θα το βρεις σιγουρα ;) Παράθεση Με λένε Νίκο, και είμαι καλά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempo Δημ. April 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2007 και εγώ έχω κάνει επιτυχημένη "επέμβαση" απο 2.81 χρησιμοποιώντας το gta unpathed. Όλα πήγαν ΟΚ. Αν ακολουθήσεις κατα γράμμα τις οδηγίες δύσκολα να πάθει κάτι το PSP. Το κακό είναι ότι μου έμειναν τα original παιχνίδια fifa07 και WRC (άθικτα, το PSP το πήρα 21/04/2007). Αν τα θέλει κανείς ας δει εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=171449 Παράθεση η παιδεία απλά... https://www.ipedia.gr η γνώμη σου μετράει... https://www.24net.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts