Dimitris79 Δημοσιεύτηκε February 5, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 5, 2005 Αφορμη γι'αυτο το θεμα ειναι η περιοδος των εκπτωσεων που αρχισε...οπως οι περισσοτεροι,ετσι κι εγω περιμενα(θα καταλαβετε αργοτερα γιατι ο αοριστος ;) )αυτες τις μερες μπας & ψωνισω κατι σε καλη τιμη...ομως,βλεποντας τις τιμες σε μαγαζια που παρακολουθουσα εδω & αρκετο καιρο,οχι μονο δεν τις ειδα πεσμενες,αλλα ανεβασμενες σε σχεση με πριν κατα 10-15%!Και εξηγουμαι...πουλοβερ Λακοστ που εκανε 120 ευρω επι ενα μηνα(τσεκαρισμενο 100%),το ειδα στο ιδιο μαγαζι 130 απο...190!!! :alien: :wacko: Ποιον κοροιδευουν? :mad: Επισης προσεξα πως ως δια μαγειας ειχαν εξαφανιστει απ'τη βιτρινα τα καλα κομματια & ειχαν επαναφερει περσινα,προπερσινα μοντελα που τα πλασαραν ως "νεα κολεξιον". Προς τι λοιπον ολη αυτη η κοροιδια?Δεν θα επρεπε να υπαρχει καποιος κρατικος ή,εστω απ'τους εμπορικους συλλογους,ελεγχος?Τι νοημα εχει η διπλη αναγραφη των τιμων(πριν & μετα)αν ειναι ψευτικες?Ολα αυτα δειχνουν επαγγελματισμο απ'τους εμπορους,που παραπονιουνται πως δεν εχουν δουλεια,κλεινουν τα μαγαζια τους κλπ(α,και οτι για ολα φταινε οι...κινεζοι :whistle: )? Αν θελετε ψηφιστε & στη δημοσκοπηση...προσωπικα δεν ψωνιζω απο "εκπτωσεις" που υπαρχουν μονο στις διαφημισεις & στα καρτελακια των βιτρινων... :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Φίλιππος Δημ. February 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2005 Επισης προσεξα πως ως δια μαγειας ειχαν εξαφανιστει απ'τη βιτρινα τα καλα κομματια & ειχαν επαναφερει περσινα,προπερσινα μοντελα που τα πλασαραν ως "νεα κολεξιον".Δεν υπάρχουν νέες κολεξιον στις εκπτώσεις, τα παλιά πουλάνε. Παράθεση http://img163.exs.cx/img163/999/t6xo.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. February 5, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2005 Δεν υπάρχουν νέες κολεξιον στις εκπτώσεις, τα παλιά πουλάνε. Ναι,αλλα οπως εγραψα τις πλασαρουν για νεες... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliospa Δημ. February 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2005 Όταν βλέπετε σε βιτρίνες 50% ΕΚΠΤΩΣΗ και 70% ΕΚΠΤΩΣΗ, να ξέρετε ότι αυτή η έκπτωση είναι πάνω σε υπερκοστολόγιση. Δηλαδή : Αν ένα προϊόμα το πουλάω 100 ευρώ , το ανεβάζω στα 180 , κάνω έκπτωση 50% και το πουλάω 90 ευρώ. Στην πραγματικότητα από 100 ευρώ , το πήγα στα 90 , δηλαδή έκανα μόνο 10% έκπτωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. February 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2005 Ε δεν αγοραζετε απλο ειναι,τα αφηνετε να τα βαλουν εκει που ξερουν.Με λιγο ψαξιμο βρισκονται μαγαζια που εχουν πραγματικες εκπτωσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifigeneia_ Δημ. February 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2005 na sou milisw ws magazatoras?oi ekptwseis uparxoun gia na ksestockaroun ta magazia,dhladh na mhn tous menei palio emporeuma gia th nea season. gia auto eidika sta rouxa mporei na deis ekptwseis ews 70% giati h moda allazei kathe xrono kai den prepei na tous meinoun rouxa apo thn prohgoumenh season(opote den tous endiaferei ti kerdos tha exoun alla ti zhmia mporoun na glutwsoun)(egw pou poulaw dermatina kanw ekptwseis mexri 40% max giati h moda sta dermatina allazei kathe 3 me 4 xronia..)to idio sumvainei me ta papoutsia...to poli na deis ekptwseis ews 50% ki auto se stock mono.. twra auto pou les pou anevazoun tis times gia na fanei oti kanoun ekptwsh,einai apath kai mporeis na tous kaneis kataggelia sthn enwsh katanalwth..ase pou kanoun kai oi idioi disfhmhsh sto magazi tous se periptwsh pou kapoios thimatai tis palies tous times(opws o filos parapanw ;)). Παράθεση ::Simplicity leads to Happiness:: ----->pwleitai olokainourgio samsung d410...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. February 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2005 Εγώ πάντως έχω να καταγγείλω χτεσινό περιστατικό στο Λαμπρόπουλο. Παντελόνι τζιν Energie που ήθελα απο πέρυσι, το χα δει πριν τις εκπτώσεις 137 Ευρώ. Εχθές λοιπόν πάω και ρωτάω τιμή και έκπτωση. Και μου λεει ο πωλητής "Κάνει 155 αρχική - 40 %" Επομένως όπως καταλαβαίνετε τα 137 έγιναν 155 για να φανεί ένα 40 % που μόνο 40 δεν είναι? Ε λοιπόν και εγώ μετά τις ενστάσεις μου, πήγα στο Foka και πήρα απο εκεί άλλο energie όντως με 40 % και στην αρχική τιμή που το χα δει και πριν 3 μήνες. Μερικοί είναι για κρέμασμα πάντως , όπως και να το κάνεις και θέλει σίγουρα ψάξιμο πριν ψωνίζουμε Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. February 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2005 Απλά και να πεις κάτι θα βρουν να στη φέρουν. Πέρσι μια φίλη μου είχε σταμπάρει ένα παντελόνι και λέει όταν άρχισαν οι εκπτώσεις να πάει να το πάρει και βλέπει το παντελόνι που έκανε 30€ να γράφει αρχική τιμή 50€ και με την έκπτωση 30€, βέβαια είχε πορωθεί και μπήκε να το πάρει αλλά το είπε στη πωλήτρια η οποία της απάντησε ότι και καλά κάνουν εκπτώσεις και πιο πριν απλά δεν επιτρέπεται γι' αυτό γράφουν μόνο τις τελικές τιμές πριν. Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkosnet Δημ. February 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2005 Παντα κανω μια καλη ερευνα αγορας για οτι θελω. Υπαρχουν και μαγαζια που τα εμπιστευομαι απολυτα και αλλα που ψαχνω αρκετα πριν ψωνισω κατι. Το σιγουρο ειναι ενα: Ο καταναλωτης που ψαχνεται, ποτε δεν χανει! Τωρα που το ειπατε παντως, ειναι ευκαιρια να παρω 1-2 πραγματα τωρα με τις εκπτωσεις :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. February 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2005 ύποπτα είναι τα μαγαζιά που πριν τις εκπτώσεις δεν είχαν τιμές στις βιτρίνες ........ + ότι νομίζουν αρκετοι καταστηματάρχες ότι δεν ξέρει ο καταναλωτης ότι τον κοροιδεύουν........ στις εκπτώσεις αγοράζω συνήθως κάτι που έχω δει καιρό και ξέρω αν όντως υπάρχει πραγματική έκπτωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris79 Δημ. February 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2005 Μην ξεχναμε και την ετησια αυξηση του 10% που γινετε ΚΑΘΕ χρονο. Απλα θελω να σας θυμισω. Πέρσυσι οι εκπτωσεις αρχισαν στις 13 Ιανουαριου. Φέτος τις καθυστερησαν για να παρουν τα παρουν την ετησια ανιουσα τους και μετα βαραμε και την εκπτωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisPlayer Δημ. February 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2005 Υπάρχει κάποιο κατάστημα στην εθνική οδό που έχει ρούχα απο μεγάλες φίρμες, μισοτιμής. Εχει υπόψην του κάποιος για το που ακριβώς ειναι το κατάστημα, η και για την ποιότητα και την ποικιλία του μαγαζιού; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
btsilionis Δημ. February 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2005 Τελικά δεν είναι να εμπιστεύεσαι τίποτα στην αγορά ….. Θα σας πω κάποια στιγμή τι έπαθα με ένα πρακτορείο ταξιδιών από το internet που κέρδισα ταξίδι 5 ημερών ….αφήστετα δράμα … Παράθεση ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΜΑΘΑ ΝΑ ΒΑΖΩ ΥΠΟΓΡΑΦΗ.... :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisPlayer Δημ. February 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2005 Τελικά δεν είναι να εμπιστεύεσαι τίποτα στην αγορά ….. Θα σας πω κάποια στιγμή τι έπαθα με ένα πρακτορείο ταξιδιών από το internet που κέρδισα ταξίδι 5 ημερών ….αφήστετα δράμα … 2 φορές την πάτησα με δαύτους!!! :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
btsilionis Δημ. February 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2005 Ακόμα περιμένω να πάρω πίσω τα λεφτά μου εδώ και ένα μήνα ….αν δεν τα πάρω θα με δούνε καμία μέρα μπροστά τους στην Παιανία και δεν θα ξέρουν από που να φύγουν ….. :mad: Παράθεση ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΜΑΘΑ ΝΑ ΒΑΖΩ ΥΠΟΓΡΑΦΗ.... :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisPlayer Δημ. February 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2005 Εγω τα έχασα πανηγυρικά. Και 2 φορές μάλιστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliospa Δημ. February 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2005 na sou milisw ws magazatoras?oi ekptwseis uparxoun gia na ksestockaroun ta magazia,dhladh na mhn tous menei palio emporeuma gia th nea season. gia auto eidika sta rouxa mporei na deis ekptwseis ews 70% giati h moda allazei kathe xrono kai den prepei na tous meinoun rouxa apo thn prohgoumenh season(opote den tous endiaferei ti kerdos tha exoun alla ti zhmia mporoun na glutwsoun)(egw pou poulaw dermatina kanw ekptwseis mexri 40% max giati h moda sta dermatina allazei kathe 3 me 4 xronia..)to idio sumvainei me ta papoutsia...to poli na deis ekptwseis ews 50% ki auto se stock mono.. twra auto pou les pou anevazoun tis times gia na fanei oti kanoun ekptwsh,einai apath kai mporeis na tous kaneis kataggelia sthn enwsh katanalwth..ase pou kanoun kai oi idioi disfhmhsh sto magazi tous se periptwsh pou kapoios thimatai tis palies tous times(opws o filos parapanw ;)). Μάλλον, σ' εμένα απευθύνεσαι... Αν κάνεις έκπτωση για να ξεστοκάρεις το μαγαζί σου, καλά κάνεις! Είναι απολύτως νόμιμο και είναι δικαίωμά σου να το κάνεις... Αλλά είναι πολλοί αυτοί, που δεν λειτουργούν έτσι και δυστυχώς είναι και "μεγάλα" ονόματα στο χώρο. (Ο mplip^ επιβεβαίωσε τα λεγόμενά μου με πραγματικό περιστατικό). Εγώ λοιπόν, σε αυτούς αναφερόμουν. Σε αυτούς που προσπαθούν να αυξήσουν τις πωλήσεις τους με ψευδή διαφήμηση και όχι να βγάλουν τη μικρότερη δυνατή ζημιά... Πιστέυω ότι κι' εσένα σαν επαγγελματία θα σε ενοχλεί να τα " 'κονομάνε" κάποιοι εξυπνάκιδες με αυτό τον τρόπο ενώ παράλληλα προκαλούν καχυποψία και δυσφήμηση για ολόκληρο τον κλάδο... :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. February 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2005 Υπαρχουν οντως μερικα μαγαζια που στις εκπτωσεις ριχνουν "εικονικα" τις τιμες , οπως πολυ σωστα ειπε ο steliospa , υπαρχουν και αλλα μαγαζια τα οποια μια χαρα κανουν τις εκπτωσεις που λενε οτι κανουν. Το ιδιο συμβαινει και στην επαρχια απ' οπου ειμαι και το εχουν κανει μαγαζια "κλασης"! Αν και υποτιθεται πως στην επαρχια ειναι πιο δυσκολο να γινει κατι τετοιο λογω μικρης κοινωνιας και του οτι πανω κατω ξερουμε τι παιζει απο τιμες ,ξερουμε τα μαγαζια-καταστηματαρχες... αγγουρια! Μπρος στο να στα παρουν μερικοι δεν σεβονται τιποτα. Για να μην παρεξηγηθω δεν βαζω ολους τους καταστηματαρχες στο ιδιο τσουβαλι. ;) Εγω σε μαγαζι με παπουτσια πετυχα το ιδιο ζευγαρι παπουτσια στις εκπτωσεις και με μειων 40% στην τιμη που ειχε οταν πρωτοβγηκε... :geek: Παντως εχω παρει και κομματια τα οποια πραγματικα ηταν "μισοτιμης". Στην Ιταλια παντως που ειμαι και εχουν αρχισει καιρο οι εκπτωσεις- γενικα οσα χρονια ειμαι εδω- δεν εχω πετυχει αναλογο περιστατικο. Σε καμια περιπτωση ομως δεν ειναι σωστο να γινεται αλλαγη στις τιμες. Καλο ειναι ο καθε "πονηρος" καταστηματαρχης να σκεφτεται πως δεν ειναι ονο αυτος και πως η "φημη" ενος μαγαζιου ειναι κατι πολυ "ευθραυστο"... (Με λιγα λογια κανω οτι ειπε ο φιλος Βασιλης πιο πανω) Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliospa Δημ. February 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2005 Μία είναι η λύση: Με τη βοήθεια ενός καναλιού, να αποκαλυφθεί η απάτη, να ξεφτιλιστεί στο πανελλήνιο ένας μόνο από αυτούς , να πληρώσει μπόλικα ευρουλίνια πρόστιμο και να δέις για πότε θα βάλουν μυαλό και οι υπόλοιποι... :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. February 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2005 Παραδειγμα (προς αποφυγην :!: ),τηλεοραση 29" 100Hz στο Carefour προ εκπτωσεων ειχε 400 ευρω τελικη και μαλιστα σε λιγα κομματια..τωρα εχει 450 ευρω με καποιο διψηφιο νουμερο εκπτωσης που δεν το θυμαμαι ακριβως... :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. February 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2005 Υπάρχει κάποιο κατάστημα στην εθνική οδό που έχει ρούχα απο μεγάλες φίρμες, μισοτιμής. Εχει υπόψην του κάποιος για το που ακριβώς ειναι το κατάστημα, η και για την ποιότητα και την ποικιλία του μαγαζιού;o FOKAS στο 14ο χλμ πανω στην γεφυρα,αλλα πρεπει να πετυχεις να εχει ποικιλια,βεβαια εκπτωσεις δεν εχει ποτε λογω χαμηλων τιμων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos_bei Δημ. February 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2005 Πάντως ρε παιδιά βλέπω οτι κράζετε τους μαγαζάτορες και καλά κάνετε.Τα δικαιωματά σ(μ)ας προσπαθείτε να μη στερηθείτε. Το θέμα είναι ότι όταν κράζουμε κάποιον, δεν μπαίνουμε ποτέ μα ποτέ στη θέση του.Εσείς αν ήσασταν οικογενειάρχης με ένα μαγαζί ρούχων και σας είχαν μείνει ρούχα τα οποία σας στοίχισαν 5000 ευρώ και δεν τα έπαιρνε κανένας τι θα κάνατε? Θα τα βγάζατε πραγματικές εκπτώσεις? Νομίζω ότι κανένας Έλληνας δεν θα το έκανε αυτό. Τι περιμένετε να σκεφτούν? Εμάς τους καταναλωτές από εντιμότητα ή να κοιτάξουν την τσέπη τους και την οικογενειά τους?Είναι σα να λέτε ότι βρίσκουμε ένα εκατοστάευρο στο δρόμο και το σηκώνουμε και ρωτάμε μήπως έπεσε από κανέναν.Δε γίνονται αυτά τα πράγματα. Πριν κατηγορήσετε κάποιον προσπαθήστε να έρθετε στη θέση του.Το έχω πάθει πολλές φορές.Όταν είσαι στην απ'έξω όλα σου φαίνονται εύκολα.Η θεωρία από την πράξη απέχει χιλιόμετρα. Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. February 7, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2005 Πάντως ρε παιδιά βλέπω οτι κράζετε τους μαγαζάτορες και καλά κάνετε.Τα δικαιωματά σ(μ)ας προσπαθείτε να μη στερηθείτε. Το θέμα είναι ότι όταν κράζουμε κάποιον, δεν μπαίνουμε ποτέ μα ποτέ στη θέση του.Εσείς αν ήσασταν οικογενειάρχης με ένα μαγαζί ρούχων και σας είχαν μείνει ρούχα τα οποία σας στοίχισαν 5000 ευρώ και δεν τα έπαιρνε κανένας τι θα κάνατε? Θα τα βγάζατε πραγματικές εκπτώσεις? Νομίζω ότι κανένας Έλληνας δεν θα το έκανε αυτό. Τι περιμένετε να σκεφτούν? Εμάς τους καταναλωτές από εντιμότητα ή να κοιτάξουν την τσέπη τους και την οικογενειά τους?Είναι σα να λέτε ότι βρίσκουμε ένα εκατοστάευρο στο δρόμο και το σηκώνουμε και ρωτάμε μήπως έπεσε από κανέναν.Δε γίνονται αυτά τα πράγματα. Πριν κατηγορήσετε κάποιον προσπαθήστε να έρθετε στη θέση του.Το έχω πάθει πολλές φορές.Όταν είσαι στην απ'έξω όλα σου φαίνονται εύκολα.Η θεωρία από την πράξη απέχει χιλιόμετρα. Φιλε μου αυτη δεν ειναι λογικη...δηλαδη προκειμενου να ξεφορτωθουμε τη "σαβουρα" την πουλαμε χρυση και την πλασαρουμε σε "τιμη ευκαιριας"?Επισης ξεχνας οτι οι εμποροι συνηθως ψωνιζουν χονδρικη & επομενως εχουν αρκετα μεγαλο περιθωριο κερδους οταν πουλανε ενα προιον(πχ.τη μπλουζα που αγοραζεις με 50 ευρω αυτοι την πηραν με 35). Αν θελουν να τους εμπιστευεται ο καταναλωτης,πρεπει να τον σεβονται.Τα υπολοιπα ειναι φτηνες δικαιολογιες...ναι μεν βγαζουν κι αυτοι το ψωμι τους,αλλα ας το κανουν τιμια... Υ.Γ.Οσο για το εκατοσταευρο,φυσικα & πρεπει να ρωταμε μηπως επεσε απο κανεναν,αν το εχουμε δει απο πριν... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yandr Δημ. February 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2005 Επισης ξεχνας οτι οι εμποροι συνηθως ψωνιζουν χονδρικη & επομενως εχουν αρκετα μεγαλο περιθωριο κερδους οταν πουλανε ενα προιον(πχ.τη μπλουζα που αγοραζεις με 50 ευρω αυτοι την πηραν με 35). Βάλε 15 ευρώ για να είσαι πιο κοντά στην πραγματικότητα και αυτό χωρίς υπερβολή. Από εκεί και πέρα (απαντώντας στον παραπάνω) άλλο τι θα ήθελε να κάνει ο καθένας και άλλο τι είναι νόμιμο να κάνει. Το εάν είναι διεφθαρμένη στο σύνολό της η ελληνική κοινωνία δεν πάει να πει ότι αυτό είναι νόμιμο ή ότι πρέπει να δικαιολογούμε την συμπεριφορά με βάση την ... πλειοψηφία. Εάν υπήρχαν ελεγκτικοί μηχανισμοί θα βλέπαμε αν θα γίνονταν αυτά τα αίσχη με τις 'εκπτώσεις'. Εγώ πάντως έχω σταμπάρει 2-3 πράγματα που θέλω να πάρω και το Σάββατο θα πάω να δω εάν έχουν γίνει αλλαγές στις τιμές τους. Υ.Γ.Οσο για το εκατοσταευρο,φυσικα & πρεπει να ρωταμε μηπως επεσε απο κανεναν,αν το εχουμε δει απο πριν... Ας το κάτω το 20-ευρώ δικό μου είναι... :D Παράθεση http://skopia.digitalrice.com/ads/myphone-skopia.jpg Ελληνικός στρατός και στρατιωτική θητεία - http://www.ellinikos-stratos.com/ Collecting coins - http://www.fleur-de-coin.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifigeneia_ Δημ. February 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2005 ta rouxa exoun pososto kerdous to ligotero 120%(to ligotero to tonizw...) opote ennoeitai oti kai 70 kai 80 % na kanoun pali kerdos tha exoun...to thema einai oti prepei na upologisei kaneis oti o kathe magazatoras ektos apo thn agora tou rouxou exei kai ta eksoda revmatos,enoikiou,diafhmishs,upallilwn etc... Παράθεση ::Simplicity leads to Happiness:: ----->pwleitai olokainourgio samsung d410...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts