PanoKrator Δημ. February 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2006 ΠΡΟΣΟΧΗ! ΕΧΕΤΕ ΜΟΝΟ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!!! Υλικά: - 1 τράπουλα που ΔΕΝ χρειάζεστε - 1 κόλλα στικ - 5 εως 10 φακέλους αλληλογραφίας (κατα προτίμηση διαφορετικού μεγέθους/χρώματος/υφής) - Λευκές κόλλες αλληλογραφίας ανάλογα με τους φακέλους - Γραμματόσημα ανάλογα με τους φακέλους - 2-3 φίλους μίνιμουμ (καλοπροαίρετους και όχι ζηλιάρηδες) - Τρελό έρωτα για την αγαπημένη σας! Προετοιμασία & νόημα της υπόθεσης: 1) βρείτε την πιο τρυφερή φράση που θα τελειώνει όμως ως εξής: "...η βασίλισσα της καρδιάς μου!" π.χ. Είσαι η απολυτη αγάπη μου και η βασίλισσα της καρδιάς μου! 2) Μετρήστε τις λέξεις που χρησιμοποιήσατε εκτός απο την φράση "η βασίλισσα της καρδιάς μου". Στο παράδειγμά μας 6 λέξεις + την φράση = 7 3) Τόσους φακέλους, λευκές κόλλες, γραμματόσημα θα χρησιμοποιήσετε. Στο παραδειγμά μας λοιπόν 7. 4) Γράψτε (προσπαθώντας με διαφορετικό γραφικό χαρακτήρα) σε κάθε μία κόλλα (στη μέση περίπου) καθε μία απο τις λέξεις που αποτελούν την φράση σας. Στην τελευταια κόλλα γράψτε την γνωστή φράση "η βασίλισσα της καρδιάς μου!". 5) Βάλτε τις κόλλες στη σειρά τη μια δίπλα στην άλλη σαν παζλ φτιαγμένο ώστε να σχηματίζεται όλη η φράση. 6) Ξεκινώντας απο την πρώτη κόλλα (στο παράδειγμά μας θα γράφει την λέξη "Είσαι") κολλήστε το χαρτί του άσσου απο την τράπουλα. Στην δεύτερη κόλλα με την δεύτερη λέξη κολλήστε το 2 της τράπουλας κτλ. 7) Στην τελευταία κόλλα που έχει την γνωστή μας φράση "η βασίλισσα της καρδιάς μου!" βρείτε και κολλείστε την Ντάμα(Βασίλισσα) Κούπα(Καρδιά). 8) Κλείστε κάθε κόλλα που ετοιμάσατε σε διαφορετικό φάκελο. 9) Εδώ μπαίνουν οι κολλητοί στο κόλπο. Υπαγορεύστε τους να γράψουν την διεύθυνση της αγαπημένης σας, να βάλουν τα γραμματόσημα και να ταχυδρομήσουν τους φακέλλους απο όποιο σημείο της πόλης μπορούν (κατα προτίμηση διαφορετικά γραμματοκιβωτια). Κρατείστε εσείς τον φάκελο με την γνωστή φράση!!!! ΠΡΟΣΟΧΗ για του Αγ Βαλεντίνου τα όρια στενεύουν! 10) Αν όλα έχουν πάει καλά, στην διάρκεια των 3 εργάσιμων ημερών η αγαπημένη σας θα έχει παραλάβει γράμματα κωδικοποιημένα, με διαφορετική σειρά και που δεν θα ξέρει ποιος τα στέλνει! Εσείς κάνετε τον ψόφιο κοριό εννοείται... 11) ...μέχρι του Αγ. Βαλεντίνου, όπου σκάτε στο σπίτι της με τον τελευταίο φάκελο κλειδί και λύνει το παζλ με το όμορφο ερωτικό σας μήνυμα!!! Το πώς θα της το δώσετε...ε...σκεφτείτε κάτι! ___________________________________ Τιπ για τις γυναίκες: χρησιμοποιείστε τη φράση "ο πρίγκιπας/άρχοντας της καρδιάς μου" και χρησιμοποιείστε αντίστοιχα τον βαλέ ή τον ρήγα. ___________________________________ Μπορείτε να το εφαρμόσετε σε κάθε γιορτή με την/τον αγαπημένο/η σας (γενέθλια, επέτειος κτλ). ___________________________________ Ρωτήστε τώρα που προλαβένετε για λεπτομέρειες. Καλή τύχη σ όσους και όσες προσπαθήσουν!!!! Παράθεση μην το ψάχνεις, εσύ το 'χεις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. February 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2006 Οσοι έχετε σκοπό να αγοράσετε καρδούλες, αρκουδάκια και συναφή για την κοπέλα σας, ίσως καλύτερα να αναθεωρήσετε... Περπατούσα σε κεντρικό δρόμο και έξω από ενα μαγαζί με ήδη δώρων ήταν σύο πιπινάκια. Λέει η μία στην άλλη: "Πάμε μωρή. Κοιτάζεις τα αρκουδάκια και τις καρδούλες, αυτά είναι για τους βλάκες τους άντρες..." :lol: :lol: :lol: :lol: Πολύ καλό! Αυτό έπρεπε να πάει στις ατάκες! Αφού δεν θέλει αρgoodyάκια και κόκκινες μεταξωτές καρδούλες μετά σοκολάτας μια επίσκεψη σε ένα σεχ shop θα ήταν μια καλή ιδέα... :lol: Καλά λέει ο Ρέμος... "Που να πήγε τόση αγάπη... Που να χάθηκε!!". :lol: :p Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teitzis Δημ. February 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2006 Μια σακούλα σουβλάκια!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Try my mixtapes on Mixcloud! & Extremely rare tapes from my collection on my Soundcloud channel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dogas Δημ. February 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2006 Ένα αρκετά φθηνό δώρο είναι μία εφημερίδα με την ημερομηνία γέννησής της (π.χ. 20/7/1981). Κοντά στην Ομόνοια υπάρχει ένα πρκτορείο τύπου με παλιές εφημερίδες και επειδή τα 14 χρόνια δεν είναι πολλά, το κόστος θα πρέπει να είναι πολύ χαμηλό. Ταιριάζει καλύτερα σε γενέθλια συνοδεία άλλου δώρου, αλλά εάν είναι ρομαντική πιστεύω θα συγκινηθεί. Ειδικά εάν συμπέφτει με κάποιο σημαντικό γεγονός. καλό πολύ καλό φίλε!!! ;) κάνε μας μια διευκρίνιση διότι κάπου εκεί στην ομόνοια εδρεύουν 5765411654165416541651 καταστήματα κλπ!!! Παράθεση '70s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. February 9, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2006 το προβλημα ομως ειναι οτι μενω θεσσαλονικη..:D κατι προτοτυπο και οχι πολυ ακριβο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2006 prototypo 8a einai na ftiakseis kati monos sou...kai oikonomiko epishs... mia mpizoutiera gia ta kosmhmata ths isos? poso eipame einai? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. February 9, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2006 15,5 χρονων ..:D μπιζουτιερα??σιγα βρε φρικ!!-παντως δεν ειναι πολυ των κοσμηματων- Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2006 einai kai h hlikia koulh... kati xeiropoihto psaxneis h etoimo? dose mas kai ena xrhmatiko orio... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. February 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2006 Κωστα παρε μια φωτογραφια σας, πηγαινε σε ενα αναλογο μαφαζι (που βγαζει φωτογραφιες) πεστου να στην "φτιαξει" λιγο π.χ. να την κανει ασπρομαυρη και μονο εσεις να εχετε χρωματα ή να ειναι ολη ασπρομαυρη (κανουν διαφορες μαγκιες που μπορεις να τις κανεις κι εσυ αν ξερεις απο photoshop) ή αστην οπως ειναι βρε αδερφε, παρε και μια ωραια κορνιζουλα και δωστην την και πεστης "Παρε να με εχεις και να με θαυμαζεις ολη μερα"!:D ;) Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2006 Κωστα παρε μια φωτογραφια σας, πηγαινε σε ενα αναλογο μαφαζι (που βγαζει φωτογραφιες) πεστου να στην "φτιαξει" λιγο π.χ. να την κανει ασπρομαυρη και μονο εσεις να εχετε χρωματα ή να ειναι ολη ασπρομαυρη (κανουν διαφορες μαγκιες που μπορεις να τις κανεις κι εσυ αν ξερεις απο photoshop) ή αστην οπως ειναι βρε αδερφε, παρε και μια ωραια κορνιζουλα και δωστην την και πεστης "Παρε να με εχεις και να με θαυμαζεις ολη μερα"!:D ;) prosexe mono mh thn kaneis kadro giati an peis ayth thn ataka "Παρε να με εχεις και να με θαυμαζεις ολη μερa" 8a sou ferei thn korniza kolaro:ninja: Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. February 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2006 Eλα μωρε, δεν πιστευω να κατσει να πει την ατακα ο Κωστας μας...:p Ειναι εξυπνο παιζακι!;) Κωστα αφου της πηρες δωρα μωρε... κι αλλα; Πωπω...πολυεξοδος εισαι...:P Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. February 9, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2006 αχχ ασε..τι να κανω??μπορω να μην της παρω??μετα θα μελαγολησω..:D δυστηχως παιδια δεν εχω φωτος..δεν ετυχε..(πως εγινε αυτο δεν ξερω)..τεσπα..κατι ετοιμο θελω..μια καρτουλα ειναι στανταρ..τωρα τι αλλο?ξερω κ εγω?κανενα λουλουδακι συνοδευμενη απο μια λακτα(που δεν τρωει γτ ειναι αλεργικια)..ετσι για την πραξη..:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. February 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2006 Πολυ κοινοτυπο τα λαγουδακια και οι lacta... Ασε που ειναι και αλλεργικη...Ειναι σαν να θες να την στειλεις αδιαβαστη...:blink: Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2006 kai to les ayto prototypo?? kalutera mh ths pareis sokolata eidika lacta... protimhse kati se koukouroukou :p :p :p asteieuomai....gia ena oraio portofolaki ta oikonomika sou ti lene? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2006 Πολυ κοινοτυπο τα λαγουδακια και οι lacta... ta lagoudakia einai gia to pasxa..louloudakia eipe to paidi... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. February 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2006 α καλα....:X δωστε κατι στον τυφλο...:ooch: :hypno: Κωστα για τα λουλουδια ειμαι συμφωνος, αλλα χωρις την σοκολατα. Ετσι κι αλλιως αυτες οι εορτες βρε συ δεν θελουν τιποτα τρομερο. Ενα λουλουδακι και μια καρτουλα ειναι αρκετα... Κλασσικα και καλα! Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. February 9, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2006 kai to les ayto prototypo?? kalutera mh ths pareis sokolata eidika lacta... protimhse kati se koukouroukou :p :p :p asteieuomai....gia ena oraio portofolaki ta oikonomika sou ti lene? χμμμ..πολυ καλη ιδεα..μπραβο φρικ..!!ακουω μερικες ακομα ιδεουλες μπας και μου αρεσει τπτ αλλο.. tnx freakaki ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. February 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2006 Zωνες φοραει;:confused: Εαν φοραει σκεψου το. Η κοπελα μου π.χ. που φοραει, της ειχα πηρα μια πολυ μαματη (ηταν ακριβη βεβαια αλλα ανετα βρισκεις και φτηνες και πολυ ομορφες) και της αρεσε πολυ!;) Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2006 prosopika diafono me thn epilogh zonh an ostoso o kostakiss to protimhsei mia kalh protaash einai ayth http://img140.imageshack.us/img140/7789/abcd00015ze.jpg ligo 8olh bebaia alla mia apo tis pio aples kai oraies zones kookai pou exo dei... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. February 9, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2006 Zωνες φοραει;:confused: Εαν φοραει σκεψου το. Η κοπελα μου π.χ. που φοραει, της ειχα πηρα μια πολυ μαματη (ηταν ακριβη βεβαια αλλα ανετα βρισκεις και φτηνες και πολυ ομορφες) και της αρεσε πολυ!;) εχει αρκετες..της εχω παρει ζωνη παλιοτερα..ομως.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2006 kati san ki aytooo? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1193020#post1193020 Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. February 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2006 Αντε βρε αγορια του Forum πειτε τι θας αρεσε παρα πολυ να σας κανει η "Βαλεντινα" σας στις 14/02!!!!!Να με βοηθησετε γιατι φετος στερεψα απο ιδεες.... Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosnikaia Δημ. February 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2006 μπορω να μην της παρω??: Φυσικά! μετα θα μελαγολησω..:D: Μπα... μάλλον εκείνη θα μελαγχολήσει... :lol: Και η μαύρη ζώνη (του καράτε) είναι πολύ καλή και θα της φανεί ιδιαιτέρως χρήσιμη αν τα μελλοντικά σου δώρα δεν της αρέσουν... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosnikaia Δημ. February 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2006 Αντε βρε αγορια του Forum πειτε τι θας αρεσε παρα πολυ να σας κανει η "Βαλεντινα" σας στις 14/02!!!!!Να με βοηθησετε γιατι φετος στερεψα απο ιδεες.... striptease ;) 1)Φθηνό 2)Αποκλείεται να μην του αρέσει (Εμένα πάντως θα μου άρεσε) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. February 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2006 :p freakaki... Τι να πω βρε Κωστακη προσωπικα εχω αλλο στυλ για δωρα και ισως ειναι για αλλες ηλικιες... Π.Χ. αυτα τα αρκουδοτετοια αυτες τις μερες δεν τα μπορω...(οτιδηποτε αρκουδατο.) Εχω πηξει να βλεπω αρκουδια και καρδουλες να πετανε δεξια και αριστερα. Προσωπικα πορτοφολι αν και χρησιμο και ωραιο και 1002 δεν θα το επαιρνα τετοια μερα...ισως ουτε ζωνη που ανεφερα...:p Δεν ξερω...ειλικρινα την συγκεκριμενη μερα εαν ειναι να κανεις ενα δωρο, προσωπικα θα επαιρνα κατι λουλουδι ή κοσμημα.(το ξερω αυτο που ειπες για το οικονομικο μιλαω για εμενα) Και πιο πιθανο το πρωτο μονο και μονο για να "τιμησω"(και καλα) την μερα... Ετσι κι αλλιως της εκανες ηδη προσφατα δωρα και η υπερβολη καθε αλλο παρα κατι θετικο ειναι.(Καταλαβαινω ομως πως αισθανεσαι.) Γενικα εγω ειμαι υπερ των "ασχετων" δωρων. Π.Χ. μια τυχαια μερα γιατι ετσι μου ηρθε και θελησα να της παρω κατι. αλλα αυτο ειναι ασχετο. Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts