mario_fit Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 μαριε εγω σοκολατιτσα θα παρω?????:worry: To συζητας;;;;;:happy: ;) Την καλυτερη φυσικα! Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 ιου ιουυυυυυυυυυυ παντως μια καλη επιλογη ειναι και τουρτιτσα σε σχημα καρδιας, σε συνδυασμο με καλο κρασακι και λουλουδια(προαιρετικα) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleni_tas Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 PAIDIA NA RWTHSW KATI???LEEI NA PARW GIA DWRO STON DIKO MOY MIA MPLOYZA ME STAMPA TA ONOMATA MAS H MIA FOTOGRAFIA ME MAS?EIMASTE 1.5 XRONO MAZI K THELW NA TOY PARW KATI PROTOTYPO K APLO GIATI KSERW PWS AYTA TOY ARESOYN K OXI TA SYNITHISMENA ARKOYDAKIA K ETSI!!! PLEASE DWSTE MOY IDEES!!! THANKS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lowbap96 Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 Πήρα δώρο να κάνω στη κοπέλα μου, μια κάρτα. Στο φάκελο όμως απ'έξω τι γράφουμε; Δεν έχω ξαναστείλει δώρο αυτή τη μέρα:O .... Παράθεση Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι άλλοι άνθρωποι. Γνώμες κάποιου άλλου είναι οι σκέψεις τους, μίμηση οι ζωές τους, αντιγραφή τα πάθη τους. http://matiapouklaine.blogspot.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 Πήρα δώρο να κάνω στη κοπέλα μου, μια κάρτα. Στο φάκελο όμως απ'έξω τι γράφουμε; Δεν έχω ξαναστείλει δώρο αυτή τη μέρα:O .... Nα της γράψεις ότι έχει μέσα η καρδούλα σου, ότι αληθινό. Στον φάκελο απο έξω μπορείς να της γράψεις το χαιδευτικό με το οποίο την φωνάζεις, το δικό σας χαιδευτικό. εγώ φέτος του την έκανα του μωρού...επειδή δεν έχω μία του είπα πως δεν έχει δώρο ανήμερα....αλλά επειδή ένα μωρό το έχουμε, πάλι θα πάω βόλτα με την Visa για ένα X-Files Season 2 dvd box set...και ας αναστενάζει πάλι η κάρτα :love: Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slink21 Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 εγω θα της παρω τα νεα βιστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 εγω θα της παρω τα νεα βιστα. :lol: :lol::p ... να και η καλύτερη πρόταση που άκουσα σήμερα!http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/first.gif Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLiNa_C Δημ. February 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2007 εγώ του πήρα αυτά http://www.wazup.se/images/arnette/arnette_stunna_black.gif και του το έβαλα σε μια τσάντα της ρεζέρβας που έχω τον ταζ αγκαλια με αυτά τα γυαλλιά μια καρδιά και μια κάρτα.... πως σας φαινονται τα γυαλλιά; μου ζήτησε αυτος arnette αλλά τα πιο παλιά. αυτα μου άρεσαν περισσότερο ομως. Παράθεση Είναι φορές που σου μιλώ, κι αυτά που θέλω να σου πω, τα λέω μ' ένα λυγμό μες στη σιωπή μου,περνάει γρήγορα ο καιρός, κι έγινες αναστεναγμός,δεν έφυγες ποτέ απ' τη ζωή μου.Είναι βραδιές όπως αυτή που ένα παράπονο θα βγεί, να σπάσει σαν γυαλί την μοναξιά μου,και θέλω να 'ρθω να σε βρω μα είσαι μακρυά μου. . >μόνο για λίγο να σε δω, να σου μιλήσω, μόνο για λίγο να μπορούσες να 'ρθεις πίσω. . μόνο για λίγο να σε δω, μόνο για λίγο, είναι βραδιές που δεν μπορώ να σ' αποφύγω. .< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. February 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2007 Η δική μου επιλογή είναι ένα μπουκέτο κόκκινα τριαντάφυλλα ΚΑΙ ένα CD με όσα τραγούδια έχουν αφιερωθεί εκατέρωθεν σε αυτούς τους πρώτους μήνες της σχέσης μου Το μπουκέτο έκανε θραύση πάντως. Μάλλον δεν το περίμενε.. :lol: :cool: Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. February 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2007 εγω ελαβα μια 12αδα κοκκινα τριανταφυλλα(το ενα θα παει αλλου)τα οποια εκατσα να χαζευω πολυ ωρα πριν επικοινωνησω για τα ευχαριστω:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. February 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2007 Πήρα δώρο να κάνω στη κοπέλα μου, μια κάρτα. Στο φάκελο όμως απ'έξω τι γράφουμε; Δεν έχω ξαναστείλει δώρο αυτή τη μέρα:O .... Αυτό ακριβώς να της γράψεις.....:cool: :cool: εγω θα της παρω τα νεα βιστα. ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ.........:yahoo: :yahoo: :yahoo: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lowbap96 Δημ. February 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2007 Της το έδωσα και....:D κύριος Παράθεση Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι άλλοι άνθρωποι. Γνώμες κάποιου άλλου είναι οι σκέψεις τους, μίμηση οι ζωές τους, αντιγραφή τα πάθη τους. http://matiapouklaine.blogspot.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2007 εγώ του πήρα αυτά http://www.wazup.se/images/arnette/arnette_stunna_black.gif και του το έβαλα σε μια τσάντα της ρεζέρβας που έχω τον ταζ αγκαλια με αυτά τα γυαλλιά μια καρδιά και μια κάρτα.... πως σας φαινονται τα γυαλλιά; μου ζήτησε αυτος arnette αλλά τα πιο παλιά. αυτα μου άρεσαν περισσότερο ομως. τρομερα πραγματικα,θα παω να τα παρω κι εγω.:) χρονια πολλα σε ολους μας. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. February 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2007 καλημερα σας... ο πατερας μου σημερα εχει τα γεννεθλεια του...54 παρακαλω:p με την μητερα μου ειναι παντρεμενοι και δι ερωτευμενοι τα τελευταια ...χμμμ ποσο ειμαι εγω?27 χρονια(ναι ειμαι ο καρπος ενος ερωτα μεγαλου :lol: σε αυτοκινητο παρακαλω;) ενα απο τα 3 που κυκλοφορουσανε στην πολη...μουρη ο φαδερ)ε,λοιπον καθε χρονο αυτην την ημερα φτανει σπιτι μια ορχιδεα σε βελουδινο κουτακι κοκκινο και ο πατερας κανει παντα ''σκηνη'' και ποιος σου στελνει λουλουδια κλπ κλπ :lol: :lol: :lol: και η μαμα και καλα παιζει το παιχνιδι του :p εχει πολυ πλακα γιατι εχουμε μπει και εμεις στο παιχνιδι και τους πειραζουμε... θελω να πω,ο πατερας μου δεν ειναι καλος σε λογια και δωρα αλλα εστω αυτην την ημερα θελει να το δειξει...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. February 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2007 Πήρα δώρο να κάνω στη κοπέλα μου, μια κάρτα. Στο φάκελο όμως απ'έξω τι γράφουμε; Δεν έχω ξαναστείλει δώρο αυτή τη μέρα:O .... προσεξε μην γραξεις αλλο ονομα απο της κοπελας σου διοτι το εκανε φιλος μου και ακομη τρεχει απο τα γελια:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. February 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2007 εγω θα της παρω τα νεα βιστα. ηρεμιστικα της πηρες μαζι?:lol: :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evanthe Δημ. February 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2007 Εντυπώσεις από τη χθεσινή ημέρα? Εγώ ετοίμασα δείπνο για δύο (ινδικό) υπό το φως των κεριών. Ήταν πολύ όμορφα και χαλαρά. :rolleyes: Παράθεση I didn't know I was looking for love, until I found it Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLiNa_C Δημ. February 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2007 τρομερα πραγματικα,θα παω να τα παρω κι εγω.:) χρονια πολλα σε ολους μας. αααααααα παιδιά δεν του πήγαιναν καθόλου στο πρόσωπο :cry: :cry: και θα παμε να τα αλλάξουμε...:( Παράθεση Είναι φορές που σου μιλώ, κι αυτά που θέλω να σου πω, τα λέω μ' ένα λυγμό μες στη σιωπή μου,περνάει γρήγορα ο καιρός, κι έγινες αναστεναγμός,δεν έφυγες ποτέ απ' τη ζωή μου.Είναι βραδιές όπως αυτή που ένα παράπονο θα βγεί, να σπάσει σαν γυαλί την μοναξιά μου,και θέλω να 'ρθω να σε βρω μα είσαι μακρυά μου. . >μόνο για λίγο να σε δω, να σου μιλήσω, μόνο για λίγο να μπορούσες να 'ρθεις πίσω. . μόνο για λίγο να σε δω, μόνο για λίγο, είναι βραδιές που δεν μπορώ να σ' αποφύγω. .< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evanthe Δημ. February 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2007 αααααααα παιδιά δεν του πήγαιναν καθόλου στο πρόσωπο :cry: :cry: και θα παμε να τα αλλάξουμε...:( Μη στεναχωριέσαι. Σίγουρα του άρεσε το δώρο σου. Το ότι δεν του ταίριαξαν είναι κάτι που διορθώνεται εύκολα :) Παράθεση I didn't know I was looking for love, until I found it Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. February 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2007 Μη στεναχωριέσαι. Σίγουρα του άρεσε το δώρο σου. Το ότι δεν του ταίριαξαν είναι κάτι που διορθώνεται εύκολα :) θα συμφωνησω απολυτα εξαλλου η σκεψη και η κινηση ηταν καλες Εβανθε μου...ηθελα και εγω δειπνο...αντ αυτου εφαγα μοναχουλα με χαμηλο φως ψωμακι και τυρακι μετα το ξενυχτι...:cry: :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. February 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2007 αααααααα παιδιά δεν του πήγαιναν καθόλου στο πρόσωπο :cry: :cry: και θα παμε να τα αλλάξουμε...:( Καλημέρα... Μην κάνεις έτσι βρε η κίνηση μετράει πάνω απ όλα...:) Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evanthe Δημ. February 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2007 θα συμφωνησω απολυτα εξαλλου η σκεψη και η κινηση ηταν καλες Εβανθε μου...ηθελα και εγω δειπνο...αντ αυτου εφαγα μοναχουλα με χαμηλο φως ψωμακι και τυρακι μετα το ξενυχτι...:cry: :cry: Μετά το ξενύχτι? Άρα κάπου πήγες και μάλλον πέρασες καλά για να ξενύχτησες - εκτός κι αν ξενύχτησες δουλεύοντας :( Παράθεση I didn't know I was looking for love, until I found it Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. February 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2007 Μετά το ξενύχτι? Άρα κάπου πήγες και μάλλον πέρασες καλά για να ξενύχτησες - εκτός κι αν ξενύχτησες δουλεύοντας :( ναι περασα η αληθεια ειναι ηρθανε οι κολλητοι και με πηρανε μετα την δουλεια(και μιας και τα αμορε ολων μας ειναι μακρια)και πηγαμε να κανουμε ''σπασιμο'' στον 4 της παρεας που επινε ποτακι με την ''βαλεντινα'' του... αφου απο το τηλ δεν βγαλαμε ακρη στο που ητανε πηραμε σβαρνα που λεμε ολα τα στεκια που συχναζουμε πινοντας και απο ενα σφηνακι στο καθε ενα με γελια και πειραγματα σε γνωστους βαλεντινους και βαλεντινες... οταν τελικα τον βρηκαμε με την βαλεντινα του κατσαμε διχως να δινουμε σημασια σε αυτους που μας κοιταγαν αλλα μιλωντας μεταξυ μας :lol: :lol: μολις κατσαμε και αφου βγαλαμε μπουφαν κλπ σηκωθηκαμε και φυγαμε γελωντας και με τον 4ο να εχει σκασει στα γελια...οχι για πολυ γιατι η βαλεντινα ελαβε δραση γκριννιας παλι...χιχιχιχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evanthe Δημ. February 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2007 ναι περασα η αληθεια ειναι ηρθανε οι κολλητοι και με πηρανε μετα την δουλεια(και μιας και τα αμορε ολων μας ειναι μακρια)και πηγαμε να κανουμε ''σπασιμο'' στον 4 της παρεας που επινε ποτακι με την ''βαλεντινα'' του... αφου απο το τηλ δεν βγαλαμε ακρη στο που ητανε πηραμε σβαρνα που λεμε ολα τα στεκια που συχναζουμε πινοντας και απο ενα σφηνακι στο καθε ενα με γελια και πειραγματα σε γνωστους βαλεντινους και βαλεντινες... οταν τελικα τον βρηκαμε με την βαλεντινα του κατσαμε διχως να δινουμε σημασια σε αυτους που μας κοιταγαν αλλα μιλωντας μεταξυ μας :lol: :lol: μολις κατσαμε και αφου βγαλαμε μπουφαν κλπ σηκωθηκαμε και φυγαμε γελωντας και με τον 4ο να εχει σκασει στα γελια...οχι για πολυ γιατι η βαλεντινα ελαβε δραση γκριννιας παλι...χιχιχιχι :lol: Μάλλον περάσατε όμορφα, μολονότι χωρίς τα "αμόρε" σας. :rolleyes: Πιθανότατα να περάσατε καλύτερα και από τον 4 της παρέας, αφού η κοπέλα του άρχισε τη γκρίνια. :lol: Παράθεση I didn't know I was looking for love, until I found it Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLiNa_C Δημ. February 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2007 το ξέρω οτι αυτο που μετράει ειναι η κίνηση..δε χαλάστηκα να σας πω την αληθεια γιατι λιγο πολυ ήμουν προετοιμασμένη οτι μπορει και να μην του πανε απο τη στιγμη που διαλέγω να του πάρω τετοιο δώρο μόνη μου... αλλά θα ήταν πιο ωραια αν του καθόντουσαν καλα....σνιφ! Παράθεση Είναι φορές που σου μιλώ, κι αυτά που θέλω να σου πω, τα λέω μ' ένα λυγμό μες στη σιωπή μου,περνάει γρήγορα ο καιρός, κι έγινες αναστεναγμός,δεν έφυγες ποτέ απ' τη ζωή μου.Είναι βραδιές όπως αυτή που ένα παράπονο θα βγεί, να σπάσει σαν γυαλί την μοναξιά μου,και θέλω να 'ρθω να σε βρω μα είσαι μακρυά μου. . >μόνο για λίγο να σε δω, να σου μιλήσω, μόνο για λίγο να μπορούσες να 'ρθεις πίσω. . μόνο για λίγο να σε δω, μόνο για λίγο, είναι βραδιές που δεν μπορώ να σ' αποφύγω. .< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts