Jump to content

Δώρα για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου

kostakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μαριε εγω σοκολατιτσα θα παρω?????:worry:

To συζητας;;;;;:happy: ;)

Την καλυτερη φυσικα!

• Απαντήσεις 361
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ιου ιουυυυυυυυυυυ

παντως μια καλη επιλογη ειναι και τουρτιτσα σε σχημα καρδιας, σε συνδυασμο με καλο κρασακι και λουλουδια(προαιρετικα)

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

PAIDIA NA RWTHSW KATI???LEEI NA PARW GIA DWRO STON DIKO MOY MIA MPLOYZA ME STAMPA TA ONOMATA MAS H MIA FOTOGRAFIA ME MAS?EIMASTE 1.5 XRONO MAZI K THELW NA TOY PARW KATI PROTOTYPO K APLO GIATI KSERW PWS AYTA TOY ARESOYN K OXI TA SYNITHISMENA ARKOYDAKIA K ETSI!!! PLEASE DWSTE MOY IDEES!!! THANKS

Πήρα δώρο να κάνω στη κοπέλα μου, μια κάρτα. Στο φάκελο όμως απ'έξω τι γράφουμε; Δεν έχω ξαναστείλει δώρο αυτή τη μέρα:O ....

Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι άλλοι άνθρωποι. Γνώμες κάποιου άλλου είναι οι σκέψεις τους, μίμηση οι ζωές τους, αντιγραφή τα πάθη τους.

http://matiapouklaine.blogspot.com/

Πήρα δώρο να κάνω στη κοπέλα μου, μια κάρτα. Στο φάκελο όμως απ'έξω τι γράφουμε; Δεν έχω ξαναστείλει δώρο αυτή τη μέρα:O ....

Nα της γράψεις ότι έχει μέσα η καρδούλα σου, ότι αληθινό. Στον φάκελο απο έξω μπορείς να της γράψεις το χαιδευτικό με το οποίο την φωνάζεις, το δικό σας χαιδευτικό.

εγώ φέτος του την έκανα του μωρού...επειδή δεν έχω μία του είπα πως δεν έχει δώρο ανήμερα....αλλά επειδή ένα μωρό το έχουμε, πάλι θα πάω βόλτα με την Visa για ένα X-Files Season 2 dvd box set...και ας αναστενάζει πάλι η κάρτα :love:

Namaste!

εγω θα της παρω τα νεα βιστα.

:lol: :lol::p ... να και η καλύτερη πρόταση που άκουσα σήμερα!http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/first.gif

εγώ του πήρα αυτά http://www.wazup.se/images/arnette/arnette_stunna_black.gif και του το έβαλα σε μια τσάντα της ρεζέρβας που έχω τον ταζ αγκαλια με αυτά τα γυαλλιά μια καρδιά και μια κάρτα....

πως σας φαινονται τα γυαλλιά; μου ζήτησε αυτος arnette αλλά τα πιο παλιά. αυτα μου άρεσαν περισσότερο ομως.

Είναι φορές που σου μιλώ, κι αυτά που θέλω να σου πω, τα λέω μ' ένα λυγμό μες στη σιωπή μου,περνάει γρήγορα ο καιρός, κι έγινες αναστεναγμός,δεν έφυγες ποτέ απ' τη ζωή μου.Είναι βραδιές όπως αυτή που ένα παράπονο θα βγεί, να σπάσει σαν γυαλί την μοναξιά μου,και θέλω να 'ρθω να σε βρω μα είσαι μακρυά μου. .

>μόνο για λίγο να σε δω, να σου μιλήσω, μόνο για λίγο να μπορούσες να 'ρθεις πίσω. .

μόνο για λίγο να σε δω, μόνο για λίγο, είναι βραδιές που δεν μπορώ να σ' αποφύγω. .<

Η δική μου επιλογή είναι ένα μπουκέτο κόκκινα τριαντάφυλλα ΚΑΙ ένα CD με όσα τραγούδια έχουν αφιερωθεί εκατέρωθεν σε αυτούς τους πρώτους μήνες της σχέσης μου

Το μπουκέτο έκανε θραύση πάντως. Μάλλον δεν το περίμενε.. :lol: :cool:

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

εγω ελαβα μια 12αδα κοκκινα τριανταφυλλα(το ενα θα παει αλλου)τα οποια εκατσα να χαζευω πολυ ωρα πριν επικοινωνησω για τα ευχαριστω:O

Αυτό ακριβώς να της γράψεις.....:cool: :cool:

εγω θα της παρω τα νεα βιστα.

ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ.........:yahoo: :yahoo: :yahoo:

Της το έδωσα και....:D κύριος

Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι άλλοι άνθρωποι. Γνώμες κάποιου άλλου είναι οι σκέψεις τους, μίμηση οι ζωές τους, αντιγραφή τα πάθη τους.

http://matiapouklaine.blogspot.com/

εγώ του πήρα αυτά http://www.wazup.se/images/arnette/arnette_stunna_black.gif και του το έβαλα σε μια τσάντα της ρεζέρβας που έχω τον ταζ αγκαλια με αυτά τα γυαλλιά μια καρδιά και μια κάρτα....

πως σας φαινονται τα γυαλλιά; μου ζήτησε αυτος arnette αλλά τα πιο παλιά. αυτα μου άρεσαν περισσότερο ομως.

τρομερα πραγματικα,θα παω να τα παρω κι εγω.:) χρονια πολλα σε ολους μας.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

καλημερα σας...

ο πατερας μου σημερα εχει τα γεννεθλεια του...54 παρακαλω:p με την μητερα μου ειναι παντρεμενοι και δι ερωτευμενοι τα τελευταια ...χμμμ ποσο ειμαι εγω?27 χρονια(ναι ειμαι ο καρπος ενος ερωτα μεγαλου :lol: σε αυτοκινητο παρακαλω;) ενα απο τα 3 που κυκλοφορουσανε στην πολη...μουρη ο φαδερ)ε,λοιπον καθε χρονο αυτην την ημερα φτανει σπιτι μια ορχιδεα σε βελουδινο κουτακι κοκκινο και ο πατερας κανει παντα ''σκηνη'' και ποιος σου στελνει λουλουδια κλπ κλπ :lol: :lol: :lol: και η μαμα και καλα παιζει το παιχνιδι του :p εχει πολυ πλακα γιατι εχουμε μπει και εμεις στο παιχνιδι και τους πειραζουμε...

θελω να πω,ο πατερας μου δεν ειναι καλος σε λογια και δωρα αλλα εστω αυτην την ημερα θελει να το δειξει...:p

προσεξε μην γραξεις αλλο ονομα απο της κοπελας σου διοτι το εκανε φιλος μου και ακομη τρεχει απο τα γελια:p

Εντυπώσεις από τη χθεσινή ημέρα?

Εγώ ετοίμασα δείπνο για δύο (ινδικό) υπό το φως των κεριών. Ήταν πολύ όμορφα και χαλαρά. :rolleyes:

I didn't know I was looking for love, until I found it

τρομερα πραγματικα,θα παω να τα παρω κι εγω.:) χρονια πολλα σε ολους μας.

αααααααα παιδιά δεν του πήγαιναν καθόλου στο πρόσωπο :cry: :cry: και θα παμε να τα αλλάξουμε...:(

Είναι φορές που σου μιλώ, κι αυτά που θέλω να σου πω, τα λέω μ' ένα λυγμό μες στη σιωπή μου,περνάει γρήγορα ο καιρός, κι έγινες αναστεναγμός,δεν έφυγες ποτέ απ' τη ζωή μου.Είναι βραδιές όπως αυτή που ένα παράπονο θα βγεί, να σπάσει σαν γυαλί την μοναξιά μου,και θέλω να 'ρθω να σε βρω μα είσαι μακρυά μου. .

>μόνο για λίγο να σε δω, να σου μιλήσω, μόνο για λίγο να μπορούσες να 'ρθεις πίσω. .

μόνο για λίγο να σε δω, μόνο για λίγο, είναι βραδιές που δεν μπορώ να σ' αποφύγω. .<

αααααααα παιδιά δεν του πήγαιναν καθόλου στο πρόσωπο :cry: :cry: και θα παμε να τα αλλάξουμε...:(

Μη στεναχωριέσαι. Σίγουρα του άρεσε το δώρο σου. Το ότι δεν του ταίριαξαν είναι κάτι που διορθώνεται εύκολα :)

Μη στεναχωριέσαι. Σίγουρα του άρεσε το δώρο σου. Το ότι δεν του ταίριαξαν είναι κάτι που διορθώνεται εύκολα :)

θα συμφωνησω απολυτα εξαλλου η σκεψη και η κινηση ηταν καλες

Εβανθε μου...ηθελα και εγω δειπνο...αντ αυτου εφαγα μοναχουλα με χαμηλο φως ψωμακι και τυρακι μετα το ξενυχτι...:cry: :cry:

Καλημέρα...

Μην κάνεις έτσι βρε η κίνηση μετράει πάνω απ όλα...:)

"Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!"

θα συμφωνησω απολυτα εξαλλου η σκεψη και η κινηση ηταν καλες

Εβανθε μου...ηθελα και εγω δειπνο...αντ αυτου εφαγα μοναχουλα με χαμηλο φως ψωμακι και τυρακι μετα το ξενυχτι...:cry: :cry:

Μετά το ξενύχτι? Άρα κάπου πήγες και μάλλον πέρασες καλά για να ξενύχτησες - εκτός κι αν ξενύχτησες δουλεύοντας :(

Μετά το ξενύχτι? Άρα κάπου πήγες και μάλλον πέρασες καλά για να ξενύχτησες - εκτός κι αν ξενύχτησες δουλεύοντας :(

ναι περασα η αληθεια ειναι

ηρθανε οι κολλητοι και με πηρανε μετα την δουλεια(και μιας και τα αμορε ολων μας ειναι μακρια)και πηγαμε να κανουμε ''σπασιμο'' στον 4 της παρεας που επινε ποτακι με την ''βαλεντινα'' του...

αφου απο το τηλ δεν βγαλαμε ακρη στο που ητανε πηραμε σβαρνα που λεμε ολα τα στεκια που συχναζουμε πινοντας και απο ενα σφηνακι στο καθε ενα με γελια και πειραγματα σε γνωστους βαλεντινους και βαλεντινες...

οταν τελικα τον βρηκαμε με την βαλεντινα του κατσαμε διχως να δινουμε σημασια σε αυτους που μας κοιταγαν αλλα μιλωντας μεταξυ μας :lol: :lol:

μολις κατσαμε και αφου βγαλαμε μπουφαν κλπ σηκωθηκαμε και φυγαμε γελωντας και με τον 4ο να εχει σκασει στα γελια...οχι για πολυ γιατι η βαλεντινα ελαβε δραση γκριννιας παλι...χιχιχιχι

ναι περασα η αληθεια ειναι

ηρθανε οι κολλητοι και με πηρανε μετα την δουλεια(και μιας και τα αμορε ολων μας ειναι μακρια)και πηγαμε να κανουμε ''σπασιμο'' στον 4 της παρεας που επινε ποτακι με την ''βαλεντινα'' του...

αφου απο το τηλ δεν βγαλαμε ακρη στο που ητανε πηραμε σβαρνα που λεμε ολα τα στεκια που συχναζουμε πινοντας και απο ενα σφηνακι στο καθε ενα με γελια και πειραγματα σε γνωστους βαλεντινους και βαλεντινες...

οταν τελικα τον βρηκαμε με την βαλεντινα του κατσαμε διχως να δινουμε σημασια σε αυτους που μας κοιταγαν αλλα μιλωντας μεταξυ μας :lol: :lol:

μολις κατσαμε και αφου βγαλαμε μπουφαν κλπ σηκωθηκαμε και φυγαμε γελωντας και με τον 4ο να εχει σκασει στα γελια...οχι για πολυ γιατι η βαλεντινα ελαβε δραση γκριννιας παλι...χιχιχιχι

:lol:

Μάλλον περάσατε όμορφα, μολονότι χωρίς τα "αμόρε" σας. :rolleyes:

Πιθανότατα να περάσατε καλύτερα και από τον 4 της παρέας, αφού η κοπέλα του άρχισε τη γκρίνια. :lol:

το ξέρω οτι αυτο που μετράει ειναι η κίνηση..δε χαλάστηκα να σας πω την αληθεια γιατι λιγο πολυ ήμουν προετοιμασμένη οτι μπορει και να μην του πανε απο τη στιγμη που διαλέγω να του πάρω τετοιο δώρο μόνη μου... αλλά θα ήταν πιο ωραια αν του καθόντουσαν καλα....σνιφ!