Jump to content

Δώρα για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου

kostakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

το ιδιο πιστευω κι εγω,αυτη η μερα θελει περισσοτερη φαντασια:) και με λιγα χρηματα μπορει να κανει κανεις κατι πολυ ομορφο,ακομα και να κατσει να φτιαξει κατι μονος του.

den einai kakh idea !! alla ti? xeex !!:)

• Απαντήσεις 361
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δίκιο έχετε παιδια... Μόνο που, όπως έχω πει οι γονείς της θα θυμώσουν πολύ :( αν τη μέρα του Αγ. Βαλεντ. έρθει σπίτι με ένα π.χ. τραντάφυλλο.;)

Υ.Γ. Το ίδιο ισχύει και για τα αρκουδάκια...

Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι άλλοι άνθρωποι. Γνώμες κάποιου άλλου είναι οι σκέψεις τους, μίμηση οι ζωές τους, αντιγραφή τα πάθη τους.

http://matiapouklaine.blogspot.com/

Δίκιο έχετε παιδια... Μόνο που, όπως έχω πει οι γονείς της θα θυμώσουν πολύ :( αν τη μέρα του Αγ. Βαλεντ. έρθει σπίτι με ένα π.χ. τραντάφυλλο.;)

Υ.Γ. Το ίδιο ισχύει και για τα αρκουδάκια...

Γιατί δε κοιτάς για κάτι πιο προσωπικό?τίποτα σε κόσμημα style!?;)

Γιατί δε κοιτάς για κάτι πιο προσωπικό?τίποτα σε κόσμημα style!?;)

Θα φανεί λίγο περίεργο στους γονείς της το ότι ημέρα του αγ. βαλεντ. η κότη τους ήρθε σπίτι με ένα κόσμημα κ δεν είναι ερωτευμένη...

Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι άλλοι άνθρωποι. Γνώμες κάποιου άλλου είναι οι σκέψεις τους, μίμηση οι ζωές τους, αντιγραφή τα πάθη τους.

Μπορεί να μην φαίνεται, στο χέρι σαν βραχιόλι ή στο λαιμό
Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat:

Εγώ σκέφτομαι στον δικό μου να δώσω ένα αλμπουμ με φωτογραφίες που θα εκτυπώσω, που έχουμε βγάλει αυτά τα δύο χρόνια που είμαστε μαζί(από εκδρομές,διάκοπές κλπ) και δίπλα σε κάθε φωτογραφία να γράψω κάτι για τις στιγμές που περάσαμε.. Πως σας φαίνεται;:love:

εμενα μου φαινεται ομορφο αν και γενικα δεν ειμαι να γιορταζω μια μονο μερα αλλα καθε μεεεερα...

μια φορα μονο στην ζωη μου εκανα δωρο αυτην την ημερα και το συναισθημα που ενιωσα και που δεχτηκα απο την αντιδραση του εν λογο κυριου τοτε ηταν μαγικο...

και αυτο γιατι ειναι διαφορετικο να κανεις καθε χρονο δωρο εσυ η αλλοι σε εσενα απλα ετσι επειδη πρεπει και αλλο μια και μοναδικη και να μην το περιμενεις...

ειναι πολυ ομορφο συναισθημα η αντιδραση που λαμβανεις απο καποιον που το ζει πρωτη φοραα....

να ειστε ερωτευμενοι καθε φορα και για εσας που σκοπευεται να το γιορτασετε ευχομαι απλα να ειναι ολα απο καρδιας...:rolleyes:

• 2 weeks later...
Λοιπόν, κάνω παρέα με μια κοπέλα κ μου αρέσει αρκετά μπορώ να πω:O και μου έχει πει ότι τη άρεσα:D . Τα έχει με ένα άλλο παιδί (βρίσκονται όπως μου είπε, σε κρίση) Λέτε να της πάω κανένα δώρο:worry: ;

αν θελεις ναι...

απλα παρε και για εσενα h/f να μην ακους τα καντηλια του φιλου της...χαχα

Κανα βραχιόλι σκέφτομαι, γιατί ο φίλος της της είχε δώσει ένα για το λαιμό...

Λοιπόν, κάνω παρέα με μια κοπέλα κ μου αρέσει αρκετά μπορώ να πω:O και μου έχει πει ότι τη άρεσα:D . Τα έχει με ένα άλλο παιδί (βρίσκονται όπως μου είπε, σε κρίση) Λέτε να της πάω κανένα δώρο:worry: ;

εσυ φοιρι φοιρι το πας να της φας!!

μια καρτουλα παντως θα ηταν οτι πρεπει! :)

Never Give Up:!:

Join friend!

εσυ φοιρι φοιρι το πας να της φας!!

μια καρτουλα παντως θα ηταν οτι πρεπει! :)

]

Κ αυτό λέει... αλλά τι να γράψω:lol: ;

ego kapote ixa stili spiti tis ena paketo apo 14 triantafila me ena poem mou

tora apla den giortazo tpt (monaxsia mou ola monaxsia mou tpt)

ΚΑΙ ΑΝ ΜΕ ΒΡΕΙΣ ΤΑ ΧΑΡΑΜΑΤΑ ΕΔΩ ΜΗΝ ΜΕ ΠΑΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΡΕΛΟ ΑΠΟ ΝΥΧΤΑ ΣΕ ΝΥΧΤΑ ΠΕΡΠΑΤΩ ΣΑΝ ΦΕΓΓΑΡΙ ΔΙΧΩΣ ΛΥΤΡΩΜΟ

Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια.

Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη.

]

Κ αυτό λέει... αλλά τι να γράψω:lol: ;

εεε γραψε...

"μπορει να εφυγες,μα ακομα εισαι εδω

μπορει να μ'αφησες μα ακομα σε ζητω

μπορει μπορει και να με πεις τρελο

που ακομα σ'αγαπω που ακομα σ'αγαπω"

καλο?

:p

Never Give Up:!:

Join friend!

Η δική μου επιλογή είναι ένα μπουκέτο κόκκινα τριαντάφυλλα ΚΑΙ ένα CD με όσα τραγούδια έχουν αφιερωθεί εκατέρωθεν σε αυτούς τους πρώτους μήνες της σχέσης μου

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

εγω αμα πεσει η κοπελια αυτες τις μερες μια ορχιδεα και μια νυχτα γεματη βολτες φαγητο και σεξ :D

Η δική μου επιλογή είναι ένα μπουκέτο κόκκινα τριαντάφυλλα ΚΑΙ ένα CD με όσα τραγούδια έχουν αφιερωθεί εκατέρωθεν σε αυτούς τους πρώτους μήνες της σχέσης μου

μια χαρά δώρα και τα δύο.Εμείς τα μπακούρια δε χρειάζεται ούτε δώρα να παίρνουμε!;):lol:

Ναι αλλά εγώ ζηλεύω αυτήν την "γιορτή αγάπης"...

Κάτι παίζει τώρα με μία κοπέλα οπότε θα παρακολουθώ το θέμα για προτάσεις δώρων...

Ποιος ξέρει τί μπορεί να γίνει μέχρι την Τετάρτη...

no sig...

Κάτι παίζει τώρα με μία κοπέλα οπότε θα παρακολουθώ το θέμα για προτάσεις δώρων...

Τίποτα. Στο υπογράφω.

+ το οτι θες να γίνει κάτι μεχρι την τετάρτη = είσαι θύμα απ'τα μεγάλα. ΞΥΠΝΗΣΤΕ λίθαργοι.

Υ.Γ. [ Power to those who can FCUK it (*) ]

εγω σκευτομαι να της παρω μια λακτα,αλλα τεραστιων διαστασεων μιας κ αυτη μου την ζητησε..:happy:

Τίποτα. Στο υπογράφω.

+ το οτι θες να γίνει κάτι μεχρι την τετάρτη = είσαι θύμα απ'τα μεγάλα. ΞΥΠΝΗΣΤΕ λίθαργοι.

Υ.Γ. [ Power to those who can FCUK it (*) ]

Γιατί το λες αυτό?

Που ξέρεις εσύ σε τί κατάσταση βρίσκομαι με αυτήν την κοπέλα και λες ότι δεν θα γίνει τίποτα? Δεν λέω ότι 100% θα γίνει κάτι πριν την Τετάρτη.Το θέμα είναι αν θα προλάβουμε την γιορτή...

Τέλοσπάντων.Βγήκαμε εκτός...

no sig...

εγω αμα πεσει η κοπελια αυτες τις μερες μια ορχιδεα και μια νυχτα γεματη βολτες φαγητο και σεξ :D

Ρε παιδιά μην κάνετε σχέσεις αυτήν την εποχή, περιμένετε να περάσει η 14η να γλιτώσετε κάνα λεφτό! :p

εγω σκευτομαι να της παρω μια λακτα,αλλα τεραστιων διαστασεων μιας κ αυτη μου την ζητησε..:happy:

Σοκολατα Κωστα;Λες ε;

Η μαγεια της σοκολατας στην γυναικα παντως ειναι οτι...μενει τρια λεπτα στο στομα και τρια χρονια στους κω...!!!:p :p

Παντως η lacta τετοιες εποχες κανει τρελες πωλησεις η ρουφιανα!

Σοκολατα Κωστα;Λες ε;

Η μαγεια της σοκολατας στην γυναικα παντως ειναι οτι...μενει τρια λεπτα στο στομα και τρια χρονια στους κω...!!!:p :p

Απλά θεεϊκό! Προσκυνάω! :lol: :lol:

Εγώ από την άλλη θα πρότεινα να γιορτάζετε κάθε μέρα τη σχέση σας (αν όντως είναι αυτό που ψάχνατε και όχι μια άψε-σβήσε) κι όχι όποτε τάζει το ρεύμα (κλείστε και το παράθυρο γιατί θα κρυώσουμε :p ) της εποχής...

Δωράκια (μικρά ή μεγάλα δεν έχει σημασία) μπορείς να κάνεις όποτε θες εσύ γιατί γουστάρεις τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου.

Τεσπα. Καλά να περάσετε... :D ;)

Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b]

Σοκολατα Κωστα;Λες ε;

:lol: :lol:

τρελες πωλησεις δε θα το ελεγα...ισως απλα να αυξανονται λιγο.

kostakiss και περσι σοκολατα δε της ειχες παρει?που ηταν και αλλεργικη κιολας...

μαριε εγω σοκολατιτσα θα παρω?????:worry:

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

:lol: :lol:

τρελες πωλησεις δε θα το ελεγα...ισως απλα να αυξανονται λιγο.

kostakiss και περσι σοκολατα δε της ειχες παρει?που ηταν και αλλεργικη κιολας...

μαριε εγω σοκολατιτσα θα παρω?????:worry:

οχι..κατι αλλο της ειχα παρει..και δεν θυμαμαι..νομιζω swarovski για το κινητο η μπαλονια με ήλϊο(που πετανε)..παντως οχι σοκολατα,αφου ειναι αλεργικη..και σοκολατα ετσι για να την εχει ισως..αλλα μονο σοκολατα δεν παιζει..

τωρα ειμαι με αλλη κοπελα οπως και να ειναι :love: