kostakiss Δημ. February 9, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2006 kati san ki aytooo? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1193020#post1193020 ειναι τοσο γλυκο που φανταζομαι θα της αρεσει..για πες παραπανω πληροφοριες..απο που??(και τιμουλα αν θυμασε) @steliosnikaia ελιωσα στο γελιο!!! :lol: @mario οντως παιζει και λιγο η ηλικια ..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bettytsa Δημ. February 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2006 paidia kikloforoun poli oraia mprelok pou spane metaxi tous kai to ena to pernei o enas kai to allo o allos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. February 9, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2006 mprelok τι mprelok??καρδουλες?? (απο θεσσαλονικη τπτ?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. February 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2006 @mario οντως παιζει και λιγο η ηλικια ..;) Bρε το ξερω οτι παιζει ρολο η ηλικια αλλα κοιτα να της παρεις κατι απλο.;) της εκανες ηδη προσφατα δωρα και σου ειπα η υπερβολη δεν ειναι κατι θετικο. Κατι απλο και συμβολικο . Και το μπρελοκ ειναι καλη ιδεα. Και μην αγχωνεσαι που θα βρεις!θεσσαλονικη μενεις οχι σε βραχονησιδα.:p Μια βολτα να κανεις θα βρεις 30000 μαγαζια που πουλανε τετοια πραγματα και ειδικα αυτς τις μερες.;) Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. February 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2006 striptease ;) 1)Φθηνό 2)Αποκλείεται να μην του αρέσει (Εμένα πάντως θα μου άρεσε) Το σκεφτηκα και εγω αυτο!!!!:p Ψαχνω να βρω τα αναλογα "συνεργα".....:) Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2006 ειναι τοσο γλυκο που φανταζομαι θα της αρεσει..για πες παραπανω πληροφοριες..απο που??(και τιμουλα αν θυμασε) sth 8essalonikh mporeis na breis kati praplhsio se polla magazia.. an omos nte kai kala 8es to idio,mporoume na vroume kapoio tropo na sou to steilo... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. February 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2006 αν θες πανε στα jumbo με την angelina εκεινη θα σε κατατοπισει σε ολα τα λημερια! :p Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2006 Το σκεφτηκα και εγω αυτο!!!!:p Ψαχνω να βρω τα αναλογα "συνεργα".....:) poia sunerga xrysh mou??fantasia xreiazetai..ola ta alla ta exeis ;) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. February 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2006 αν θες πανε στα jumbo με την angelina εκεινη θα σε κατατοπισει σε ολα τα λημερια! :p :lol: :lol: :lol: Ναι ναι ναι ναι!!!!!Ελα να σε παω να δεις τι ωραια πραγματα εχει!!!!!! freak φαντασια θελει σιγουρα και αυτη την εχω αλλα οταν μιλαω για συνεργα εννοω για καποια μικροαντικειμενα που θα το κανουν super!!!!! Δικιο δεν εχω βρε παιδια??????;) Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2006 freak φαντασια θελει σιγουρα και αυτη την εχω αλλα οταν μιλαω για συνεργα εννοω για καποια μικροαντικειμενα που θα το κανουν super!!!!! mikroantikeimena???:eek: :shock: :baby: :elephant: :blink: :X :O Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. February 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2006 paidia kikloforoun poli oraia mprelok pou spane metaxi tous kai to ena to pernei o enas kai to allo o allos μ'ενδιαφερει αυτο! για πες για πες!! Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosnikaia Δημ. February 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2006 Το σκεφτηκα και εγω αυτο!!!!:p Ψαχνω να βρω τα αναλογα "συνεργα".....:) freak φαντασια θελει σιγουρα και αυτη την εχω αλλα οταν μιλαω για συνεργα εννοω για καποια μικροαντικειμενα που θα το κανουν super!!!!! Δικιο δεν εχω βρε παιδια??????;) ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ!!! (Άαααχ, χάρη σ' εμένα κάποιος θα "φάει καλάάάά")! Μ' αρέσει που το πήρες "ζεστά"!!! Αν θέλεις να κάνεις καμιά πρόβα... ...εδώ είμαστε εμείς!! ;) Ξέρεις τι λένε : " Practice makes perfetct". :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mona-liza Δημ. February 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2006 Δεν πιστεύω σε αυτή τη γιορτή αλλά νομίζω οτι είναι μια ευκαιρία να εκδηλώσουμε καποια πράγματα τα οποία λογο ρουτίνας και καθημερινότητας έχουμε αμελήσει. προσωπικά και οι δυο δουλεύουμε πολλές ώρες :( τα τελευταια 4 χρονια καθε χρονο του εκανα ενα συμβολικο δωράκι αλλα δεν πιστευει καθολου σε αυτη τη γιορτη ετσι και εγω φέτος λεω να μην παρω τιποτα. αν αντέξω βεβαια... Παράθεση «Έφυγα,ψάχνοντας το σήμερα...και χάθηκα.... » Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2006 paidia otan san kanoun doro ki eseis de to antapodidete eite giati de pisteuete sth giorth eite epeidh de to skefthkate,den eixate lefta h otidhpote allo de nio8ete asxhma?abola?kati re paidi mou1 Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2006 http://assets.in.gr/shop21/covers/90/24390_b.jpg allh mia oraia protash sta 70e Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. February 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2006 Χρυσός ή ασήμι ή και τα 2 μαζί για την γυναίκα που αγαπάς :) (Αυτά παίρνω προσωπικά) Παράθεση 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. February 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2006 εγω παντως βρηκα τι δωρο θα παρω στην καλη μου!! kostakissss αν θες pm το κιν σου να σε πω τι θα παρεις ;) Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. February 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2006 Εγώ είχα πάρει μια μεγάλη κάρτα (70x50) κόλλησα μέσα κόκκινες καρδιές, διάφορες φωτογραφίες μας, είτε να είμαστε και οι δυο μαζί είτε ο καθένας μόνος του, έγραψα και διάφορα. Και μια σοκολατίτσα lacta. Τα αρκουδάκια πλέον δεν τα μπορώ!!! Φέτος όμως τι πέρνουμε? Ακόμα το ψάχνω :rolleyes: Παράθεση Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisPlayer Δημ. February 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2006 Να της πάρω λουλούδια και μια κάρτα η το θεωρείτε φθηνιάρικο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2006 den exeis kai polu xrono... na upo8eso pos thn lush "psarema" thn efarmoses me oxi kai toso epityxia gia na rotas edo mesa e?? loipon..protaseis:portofoli,zonh,grabata+poukamiso,mprelok,organizer,cd(original mh sas piasoun oi gyfties kai to katebasete),tsanta,kaskolaki+gantakia,kapelaki,loutrino arkoudaki,kremasto gia to laimo,braxiolaki,kapoio biblio,korniza me thn agaphmenh sas foto,mia gunaika apo prohn anatliko mplok(asteieuomai:p),stauro me alusida...ouf..ayta mporesa na skefto for now sakisplayer den exei shmasia h timh,oso h xeironomia otan kaneis ena doro...an einai me agaph kai ena louloudi apo thn aulh 8a to ektimhsei...(pisteuo) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. February 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2006 Να της πάρω λουλούδια και μια κάρτα η το θεωρείτε φθηνιάρικο; Μια χαρά είναι! Ειδικά αν θα μπορούσες να κάνεις και την καρτούλα μόνος σου :) Παράθεση Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. February 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2006 Μια χαρά είναι! Ειδικά αν θα μπορούσες να κάνεις και την καρτούλα μόνος σου :) στο corel ας πουμε? :rolleyes: Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. February 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2006 Ίσως εννοεί χειροτεχνία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. February 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2006 Ε όχι και χειροτεχνίκα βρε! Πωπω! Δημοτικό μου θύμησες :D Και όπως λέει και ο billakos στο corel εννοώ! Παράθεση Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. February 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2006 Πάντως αν το καλοσκευτείς θα ήταν πρωτότυπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts