kostakiss Δημοσιεύτηκε February 5, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 5, 2005 Παιδια..οπως ολοι ξερουμε σε περιπου μια εβδομαδα ειναι του αγιου Βαλεντινου..η μερα των ερωτευμενων που καποιοι πιστευουν κ καποιοι αλλοι δεν πιστευουν :down: ..εγω πιστευω..:up: Ειμαστε δυο 14χρονα..τα εχουμε 1,5 μηνα αλλα γνωριζομαστε 2-2,5 χρονια..κ αυτο που νιωθει ο ενας για τον αλλον ειναι πολυ δυνατο..επειδη παλιοτερα δεν ετυχε να εχω σχεση του αγιου Βαλεντινου..θα ηθελα να δωσετε το παρον σας κ εσεις με τη σειρα σας (κυριως γυναικες) κ να μου προτινετε τι να της παρω.. Ευχαριστω προκαταβολικα.. Ερωτευμενος !! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. February 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2005 αγορασε της ένα στρινγκ :rolleyes: ή ένα αρκουδακι Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. February 5, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2005 αγορασε της ένα στρινγκ :rolleyes: ή ένα αρκουδακι kilotaki den exei..mono stringakia..ti na ta kanei k alla?? to arkoudaki paizetai :p !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michelle Δημ. February 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2005 Χμμμμ κ εγώ για το ίδιο θέμα αναρωτιέμαι αν και στην περίπτωση μου επείδη είμαστε και οι 2 πορωμένοι με υπολογιστές έχω σκεφτεί μια ιδέα αλλά δεν μπορώ να την πω γιατι είναι κι αυτός στο φόρουμ :p Πάντως μια all-time-classic λύση είναι τα εσώρουχα (σετ, όχι σκέτο στριγκάκι όπως είπε ο φίλος teorizo) αλλά με προβληματίζει λίγο η ηλικία σας επ'αυτου. Οι 14χρονες είναι περιέργες και μπορει να το πάρει οτι και καλά την βλέπεις μονο σαν ενα κομμάτι κρέας :p Αν πάντως έχετε προχωρήσει σεξουαλικώς τότε πιστεύω ότι είναι ενα αρκετά καλο δώρο αρκει να έχεις γούστο και να μην της παρεις τίποτα που θα το δει και θα φρικάρει! Επίσης ανάλογα με το χαρακτήρα της, ίσως να της άρεσαν και αυτα τα κλασσικα δώρα Αγ.Βαλεντίνου: Αρκουδάκια, Καρδούλες κλπ, πήγαινε σε καμια Ρεζέρβα να δείς μπόλικα τέτοια, είδικα λιγες μέρες πριν τη γιορτή. Εμένα πάντως δεν μου αρέσουν. Αν καπνίζει ίσως θα μπορούσες να της πάρεις κάτι σχετικο. Κάποιο κόσμημα ειναι επίσης μια πολύ καλή και κλασσική λύση αρκεί να ξέρεις τα γούστα της. (πχ μην πάρεις τπτ χρυσό, είναι μόνο για παιδάκια και γριές! :p) Ελπίζω να βοήθησα, δεν μου ρχεται κατι άλλο τώρα. Γράψε όμως περισσότερες λεπτομέρειες για το χαρακτήρα της για να σε βοηθήσουμε αποτελεσματικότερα ;) Παράθεση http://www.e-steki.gr/banners/freshideas2.png Φρέσκιες ιδέες - Φρέσκο e-steki Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tax_opari91 Δημ. February 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2005 Αντε ρε που θελουν και δωρα! ^^^Καφρος Παρε κανα τριανταφυλλο που ναι κ φτηνο :p Αν το χειριστεις σωστα θα ψαρωσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barimagas Δημ. February 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2005 Kαντεις σεξ μονο αυτο θελει πιστεψε με. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michelle Δημ. February 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2005 Kαντεις σεξ μονο αυτο θελει πιστεψε με. Ωπα ρε μεγάλε! 14χρονο κοριτσάκι και "μόνο αυτο θέλει"? Πολύ τις ξερείς τις γυναίκες ρε φίλε, υποκλίνομαι στην αυθεντία σου. Καλα παιδι μου Kostakiss πηγαινε να προχωρήσεις λίγο και θα δεις αντίδραση και τότε θα τα ξαναπούμε όσον αφορά το αν έχει δίκιο ή όχι ο barimagas ;) (Χεχε, πίσω εχει η αχλάδα την ουρά :p) Παράθεση http://www.e-steki.gr/banners/freshideas2.png Φρέσκιες ιδέες - Φρέσκο e-steki Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tax_opari91 Δημ. February 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2005 Ρε Βαρυ μαγκα , ρε αλανι :p Πρεπει να σ ενημερωσω. Δεν θελουν ολες το ιδιο... και δ χρειαζεται να σαι αυθεντια για να το ξερεις αυτο :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. February 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2005 Kαντεις σεξ μονο αυτο θελει πιστεψε με. σε αυτήν την ηλικία τα κορίτσια δεν θέλουν sex :rolleyes: :shifty: :shifty: :innocent: :devil: άλλα θέλουν....! :X :shifty: Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2005 oloi oi gnostes ths gynaikeias/koritsistikhs skepshs edo mazeythkane :p kostakiss ego gia doraki 8a sou proteina arkoudaki,diakosmhtiko h kati aytou tou styl... fysika eksartatai apo to xarakthra ths kopelas.. apefyge kosmhma-kai h hlikia kai h giorth to apagoreuoun.. apefyge rouxo/esorouxo(prosopikh gnomh mou)..an 8eleis oposdhpote na ths pareis kati na to exei panta mazi ths,pare ths ena portofolaki Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifigeneia_ Δημ. February 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2005 simfwnw me thn freakaki...ena portofolaki tha itan poli omorfo,epishs sta eidh accessories isws vreis kati omorfo,skoularikaki h kati gia to laimo,ena kouklaki tha itan poli gluko alla panw apo ola mh ksexaseis na ths grapseis kai mia kartoula...emeis oi gunaikes theloume kai glukologa pws na to kanoume... gia tous upoloipous anw twn 21 mporw na proteinw na tou/ths parete ena dermatino mpoufan,sakaki etc (apo mena fusika kanw kai doseis!muahahahaha :whistle: :lol: ) h' ena kinhto teleutaias texnologias(p.x. ena samsung d410-entelws tuxaia poulaw egw ena :whistle: entelws tuxaia omws e?) Παράθεση ::Simplicity leads to Happiness:: ----->pwleitai olokainourgio samsung d410...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2005 kai fusika to portofolaki na einai dermatino:p poulas portofolakia e ifigeneia? pantos gia tous filous ano ton 60 eton exo na proteino maselitses se xamhles times:p:p:p mia epishs kalh idea einai mia tsantoula:) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. February 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2005 Εγώ θα πρότεινα κάτι για το λεμό. Αν όμως δώσεις περισσότερες πληροφορίες για το χαρακτήρα της όπως είπαν τα κορίτσια ίσως να αλλάξει το πράγμα.. Επίσης μπορείς να της πάρεις: Ένα GameCube, ένα USB IrDA Adapter ή μια Memory Stick Pro Duo 256MB :D :D || || || || || || || || || \/ \/ \/ Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. February 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2005 Ή μπορεις να της παρεις ενα cd απο το αγαπημενο της συγκροτημα. Η ενα cd γενικα που πιστευεις οτι θα της αρεσει. Με μια καρτουλα βεβαιως βεβαιως. Μπορεις επισης να της παρεις δωρο και μια Lacta :D Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaza Δημ. February 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2005 Kanonika min tis pareis tipota!! An thes toso polu, partis kati pou na mporei na to paei spiti! Logika den tha thelei oi goneis tis na kseroun! 14 eiste!!!!!!!! Ypomoni!!!! Παράθεση Black black heart why would you offer more Why would you make it easier on me to satisfy I'm on fire I'm rotting to the core I'm eating all your kings and queens All your sex and your diamonds. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliospa Δημ. February 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2005 Kanonika min tis pareis tipota!! An thes toso polu, partis kati pou na mporei na to paei spiti! Logika den tha thelei oi goneis tis na kseroun! 14 eiste!!!!!!!! Ypomoni!!!! Συμφωνώ! Εξάλλου, εκείνη τι θα σου πάρει; Μάλλον τίποτα... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oresti Δημ. February 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2005 Μπα, μη το λέτε... Ένα ασημενιο κοσμηματάκι σε σχήμα καρδούλας για το λαιμό, ή ενα γλυκούλικο αρκουδάκι που κρατάει μια καρδιά που να λέει "I love you" είναι αρκετά ψαρωτικό! Και σας πληροφορώ εσάς, πρεσβυτέρους του φόρουμ, ότι τα κορίτσια αυτής της εποχής, της ηλικίας μου, δυο πράματα θέλουν: 1)δε ξέρουν τι θέλουν και 2)κανείς δε ξέρει τι θέλουν :D :p Απλά ψάχνονται πολύ, και δεν είναι σταθερές... Παράθεση Αγγελίες στο buy & sell μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papdoux Δημ. February 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2005 Εγω προτεινω μια βραδυα με το Ρουβα...οι δυο σας σε ενα ρομαντικο δειπνο σε πριβε τραπεζι...και ο Ρουβας διπλα, να σας τραγουδαει. Ειμαι σιγουρος οτι θα ξετρελαθει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. February 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2005 Αμα απο τα 14 της παρεις ασημενιο κοσμημα παει το εχασες το παιχνιδι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michelle Δημ. February 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2005 Αμα απο τα 14 της παρεις ασημενιο κοσμημα παει το εχασες το παιχνιδι... Γιατι? Νομίζεις οτι είναι ακριβά? Παράθεση http://www.e-steki.gr/banners/freshideas2.png Φρέσκιες ιδέες - Φρέσκο e-steki Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2005 enoei pos exei mpei sto tripaki ton doron styl kosmhma-->daxtylidi ktl ktl mh ksexnas kalh mou pos sto mualoudaki ton antron doro kosmhma-->daxtylidi-->vera-->gamos Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. February 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2005 Κάπως έτσι... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michelle Δημ. February 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2005 enoei pos exei mpei sto tripaki ton doron styl kosmhma-->daxtylidi ktl ktl mh ksexnas kalh mou pos sto mualoudaki ton antron doro kosmhma-->daxtylidi-->vera-->gamos Kαλα αυτο ουτε καν μου περασε απο το μυαλο!! Καλα ψυχάκηδες είναι? Λες κ αλλη όρεξη δεν είχαμε απο να τους παντρευτούμε! Αααχ αυτες οι κουτοπόνηρες μανάδες τους έχουν καταστρέψει τους περισσότερους Έλληνες! Ευτυχως που ο δικός μου δεν ειναι τέτοιας νοοτροπίας! Παράθεση http://www.e-steki.gr/banners/freshideas2.png Φρέσκιες ιδέες - Φρέσκο e-steki Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. February 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2005 Ρε κοριτσια χαλαρωστε :p Εννοουσα αν απο τοσο μικρη ηλικια της κανει τετοια δωρα μετα θα το χασει το παιχνιδι το παιδι,θα ειναι απο "κατω" για οσο καιρο ειναι μαζι.Τι γαμους και παντριες λετε..ελεος δηλαδη :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. February 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2005 Kαλα αυτο ουτε καν μου περασε απο το μυαλο!! Καλα ψυχάκηδες είναι? Λες κ αλλη όρεξη δεν είχαμε απο να τους παντρευτούμε! Αααχ αυτες οι κουτοπόνηρες μανάδες τους έχουν καταστρέψει τους περισσότερους Έλληνες! Ευτυχως που ο δικός μου δεν ειναι τέτοιας νοοτροπίας! :wacko: :wacko: :wacko: Ήμαρτον δηλαδή! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts