Jump to content

HUAWEI P9 vs GALAXY S7

drRodiL
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα. Όπως ανέφερα και στο αντίστοιχο θέμα για το p9 ενδιαφέρομαι για να επιλέξω ένα από τα 2 και αυτό που ακούω σε γενικές γραμμές (έξω από το φόρουμ) είναι, "ποιο Huawei μωρέ, πάρε τη ναυαρχίδα, το νο. 1 των Android, φύγε από τη μετριότητα κλπ".

Επειδή δεν μου αρέσει αρχικά το s7 (εμφανισιακά) αναρωτιέμαι αν απέχουν τόσο τα 2 κινητά μεταξυ τους ή αν το p9 μπορεί να κοντράρει το s7.

Εκτός από κάμερα που ξέρω ότι είναι αρκετά πίσω, θα ήθελα τις απόψεις από γνώστες, κατόχους και των 2 και γενικότερα, σχετικά με τη σύγκριση τους σε όσο περισσότερους τομείς γίνεται. Απ όσο ξέρω, στο σκρουτζ απέχουν ένα 30αρι περίπου (αρχ τιμές). Ευχαριστώ, η οποία απάντηση θα με βοηθούσε πολύ

Εφόσον φίλε μου η διαφορά είναι της τάξεως των 30 ευρώ,δεν καταλαβαίνω το δίλλημα σού.Πας καρφί για s7!Αφού ξέρεις ότι έχει καλύτερη κάμερα,είναι αδιάβροχο και τα λοιπά.Αν το P9 κόστιζε 100-150 € λιγότερα να το συζητούσαμε..

Το δίλημμα έγκειται στο ότι δεν μου αρέσει εμφανισιακά το s7 σε αντίθεση με το p9 και αναρωτιέμαι αν αξίζει τον κόπο να πάω στο p9 ή αν είναι πολύ πιο χαμηλά σε σχέση με το s7.

Δεν νομίζω ότι η εμφάνιση πρέπει να παίζει τόσο καθοριστικό λόγο επιλογής αν και βέβαια είναι και υποκειμενικό αυτό αλλά επειδή είναι ακριβές συσκευές πρέπει να τις χειριστείς λίγο σε κάποιο μαγαζί πρώτα εάν δεν το έχεις κάνει ήδη.

Και εγώ είμαι υπέρ του S7 με μόνη παρατήρηση το Touchwiz , knox κτλ που δεν μου κάθονται καλά κατά τα άλλα είναι τρομερό και η κάμερα δεν παίζεται τις βραδινές λήψεις.

παρε το s7 ασημενιο, πολυ ομορφο.

Σαν design δεν μ αρέσει γενικότερα και με το κουμπί μπροστά ειδικά.

Δεν νομίζω ότι η εμφάνιση πρέπει να παίζει τόσο καθοριστικό λόγο επιλογής αν και βέβαια είναι και υποκειμενικό αυτό αλλά επειδή είναι ακριβές συσκευές πρέπει να τις χειριστείς λίγο σε κάποιο μαγαζί πρώτα εάν δεν το έχεις κάνει ήδη.

Και εγώ είμαι υπέρ του S7 με μόνη παρατήρηση το Touchwiz , knox κτλ που δεν μου κάθονται καλά κατά τα άλλα είναι τρομερό και η κάμερα δεν παίζεται τις βραδινές λήψεις.

Συμφωνώ με την άποψη σου, γι αυτό και αναφέρω το Huawei P9 επειδή είναι ένα όμορφο ακριβό κινητό και αν έχει νόημα να συναγωνιστει το s7 ώστε να πάω σε ένα "όμορφο ανταγωνιστηκο κινητο" Τα έχω παίξει και τα 2, όπως το φανταζόμουν. Λίγο πιο βαρύ και με τη κουμπάρα εκεί το s7 αλλά κατά τ αλλά και τα 2 εκπληκτικά

• 2 months later...

Είμαι και εγώ ανάμεσα σε αυτα τα δύο κινητά. Με την μόνη διαφορά πως το p9 μπορώ να το πάρω καινούριο 100 euro και το s7 350 euro λόγω επιδότησης. Αξίζει τα 250 euro παραπάνω το s7?

ευχαριστώ

Είμαι και εγώ ανάμεσα σε αυτα τα δύο κινητά. Με την μόνη διαφορά πως το p9 μπορώ να το πάρω καινούριο 100 euro και το s7 350 euro λόγω επιδότησης. Αξίζει τα 250 euro παραπάνω το s7?

ευχαριστώ

Δεν το νομίζω, προσωπικά εγώ, το Huawei είναι ΠΆΡΑ πολύ καλό

Το s7 απλά θα αντέξει περισσότερο στο χρόνο

Sent from my LG-H818 using Tapatalk

Τι εννοείς θα αντέξει περισσότερο στο χρόνο το s7? Από άποψη υλικου? 3 χρόνια εγγύηση δίνει η huawei στο Ρ9, δεν είναι και λίγο, νομίζω καμία άλλη εταιρία δεν δίνει 3 χρόνια.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

The day is my enemy, the night my friend

Χαχαχα τι είπες τώρα για πες να μάθουμε και εμείς ποτέ χαλάνε τα Huawei δλδ;

Άς ελπίσουμε να εννοεί σαν ενημέρωση λογισμικού η άξια μετάπώλήσής αλλιώς δεν βγάζει νόημα

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Καλημερα σε ολους.Καινουργιος στο myphone. Ημουν κατοχος Note4 και σε λιγο βγαινει επιδοτηση για καινουργιο κινητο και δεν ξερω τι να παρω. Η τιμη επιδοτησης θα ειναι κοντα στα 800€. Τι προτεινετε huawei - Lg η note7. Κατι αλλο? Edited by Athkas
OnePlus 5

S7/S7 edge. Κάμερα (με επιφύλαξη), επιδόσεις ειναι πιο πανω απο G5 και Huawei p9 και είναι και αδιαβροχο.

To note 7 κινηταρα θα ναι επισης απλα τελευταια έγινε ενας ντόρος με κατι συσκευές που κανα εκρηξη και η Samsung το απέσυρε προσωρινα οποτε αν θες αυτο, λιγη υπομονη.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Edited by Nikos751

Αν μιλήσουμε για αγορά του P9 Plus και όχι της απλής έκδοσης, τότε ναι θα σου έλεγα απευθείας το Huawei και όχι το Galaxy S7, όμως ανάμεσα σε αυτά που σκέφτεσαι πας στο S7.

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Το λεει πιθανώς απο αποψη performance. Εχει καλυτερη cpu/gpu το S7 με μεγαλύτερη ram και ειναι και αδιαβροχο.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk