Barlost Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 Χθες το βράδυ που φόρτιζε σε δωμάτιο με απόλυτο σκοτάδι, παρατήρησα ότι παρέμενε αναμμένο ένα κόκκινο φωτάκι, που βρίσκεται δεξιά από το ακουστικό. Μάλιστα, τρεμόπαιζε. Το ίδιο ακριβώς έκανε και κατά την εγκατάσταση ενημέρωσης του τηλεφώνου. Γνωρίζουμε τί ακριβώς είναι; ειναι ο αισθητηρας εγγυτητας, ολα τα τηλεφωνα το εχουν, και ολα στο απολυτο σκοταδι ειναι ενα αμυδρο κοκκινο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 ειναι ο αισθητηρας εγγυτητας, ολα τα τηλεφωνα το εχουν, και ολα στο απολυτο σκοταδι ειναι ενα αμυδρο κοκκινο. Μπορεί να σου φανεί κουλό, αλλά ουδέποτε το είχα παρατηρήσει!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Μπορεί να σου φανεί κουλό, αλλά ουδέποτε το είχα παρατηρήσει!!! Οκ δεν ειναι και οτι πιο ευκολο να δεις,ειδικα με φως,δυσκολο.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Παρέλαβα και εγώ από Banggood. Ήρθε με φορεμένη πάνω του μια silicone case. Έκανε 2 ΟΤΑ updates. Η ρόμ τελείως καθαρή με μόνο τις απαραίτητες εφαρμογές πάνω, φαίνεται γρήγορο και έχει περίπου 5GB διαθέσιμα για εγκατάσταση εφαρμογών. Οι φώτο πολύ τίμιες για την κατηγορία του. Για 47€ που κόστισε πραγματικά δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι καλυτερο σε αυτήν τη τιμή. Αν αντέξει στο χρόνο μιλάμε ότι η ulefone έχει δώσει ρέστα! Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargr Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Μήπως παρατήρησες τι άλλαξαν τα ΟΤΑ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Μήπως παρατήρησες τι άλλαξαν τα ΟΤΑ? Το πρώτο από ότι θυμάμαι είχε bug fixes για camcodec και διαγραφή των themes για αποφυγή malware. Το τελευταίο μου έκανε εντύπωση, ελπίζω να μην υπάρχουν προβλήματα με εγκατάσταση εφαρμογών όπως στα homtom και blackview. Το δεύτερο update είχε βελτιστοποίηση στο GUI. Ήταν περίπου 15 και 16MB οι αναβαθμίσεις. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigas8279 Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Έχετε βρει τρόπο να αλλάξετε ήχο κλήσης ανάλογα με το ποιος σας καλεί;δεν μπορώ να το βρω πουθενά. Επίσης δεν έχει λίστα απόρριψης κλήσεων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pcd Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 Επιπλέον των ερωτήσεων του rigas8279, υπάρχει τρόπος να βελτιωθεί η ποιότητα του πως ακούγομαι εγώ στις κλήσεις μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigas8279 Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 Το πρώτο το βρήκα, αποθηκευεις το νουμερο στο κινητο οχι στην sim. Όσο για αυτο που ρωτας δεν εχω βρει να υπαρχει κατι για βελτιωση της φωνης σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Παιδια αξιζει να το παρω για την γυναικα μου?δεν θελει τπτ το ιδιαιτερο μονο viber και κλησεις.ειναι αξιοπιστο κινητο?εαν ναι απο που προτεινετε?ευχαριστω! Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Παιδια αξιζει να το παρω για την γυναικα μου?δεν θελει τπτ το ιδιαιτερο μονο viber και κλησεις.ειναι αξιοπιστο κινητο?εαν ναι απο που προτεινετε?ευχαριστω! Καλο ειναι, αλλα βγηκε καλυτερο http://www.geekbuying.com/item/UHANS-A101-MT6767-1GB-8GB-Smartphone---White-371801.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Καλο ειναι, αλλα βγηκε καλυτερο http://www.geekbuying.com/item/UHANS-A101-MT6767-1GB-8GB-Smartphone---White-371801.html Ποια εταιρια ειναι αυτη? Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Ποια εταιρια ειναι αυτη? uhans αλλα δεν εχει σχεση ποια ειναι, τι φοραει ειναι το θεμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Παιδια αξιζει να το παρω για την γυναικα μου?δεν θελει τπτ το ιδιαιτερο μονο viber και κλησεις.ειναι αξιοπιστο κινητο?εαν ναι απο που προτεινετε?ευχαριστω! Ναι φιλε μου να το παρεις.:) @Barlost Καλυτερο δεν ειναι σε καμια περιπτωση αυτο φιλε μου.Ειδικα σε καμερα χανει κατα κρατος...... Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Ναι φιλε μου να το παρεις.:) @Barlost Καλυτερο δεν ειναι σε καμια περιπτωση αυτο φιλε μου.Ειδικα σε καμερα χανει κατα κρατος...... Μπορεις να μου προτεινεις απο που να γινει η αγορα? Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Πλέον δεν υπάρχει stock και σε πολλά καταστήματα από όσο είχα δει πρόσφατα, τουλάχιστον στα γνωστά, Ίσως το fasttech είναι το πιο αξιόπιστο στο οποίο υπάρχει. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 Καλο ειναι, αλλα βγηκε καλυτερο http://www.geekbuying.com/item/UHANS-A101-MT6767-1GB-8GB-Smartphone---White-371801.html Όμως με τραγικη πισω καμερα το UHANS A101 ! " it’s a 5MP camera that can be interpolated to an 8MP one. But we know what this means. Unfortunately, we have almost the same picture for the front camera – the Uhans A101 sports a 2MP camera with an OmniVision sensor that is capable of taking 1920 x 1080 pixel photos." Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 Όμως με τραγικη πισω καμερα το UHANS A101 ! " it’s a 5MP camera that can be interpolated to an 8MP one. But we know what this means. Unfortunately, we have almost the same picture for the front camera – the Uhans A101 sports a 2MP camera with an OmniVision sensor that is capable of taking 1920 x 1080 pixel photos." εχω ενα στο δρομο, οταν μου ερθει, θα κανω μια μικρη αναφορα σε αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempo Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 παιδιά, υπάρχει το συγκεκριμένο τηλέφωνο στο banggood ή εγώ μόνο δεν μπορώ να το βρω; Παράθεση η παιδεία απλά... https://www.ipedia.gr η γνώμη σου μετράει... https://www.24net.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 παιδιά, υπάρχει το συγκεκριμένο τηλέφωνο στο banggood ή εγώ μόνο δεν μπορώ να το βρω; Γιναμε δυο! παρηγορησου....:) Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 Stock out εδω και καιρο σε πολλα γνωστα καταστηματα,και η ule μαλλον δεν......... Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempo Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 Stock out εδω και καιρο σε πολλα γνωστα καταστηματα,και η ule μαλλον δεν......... τι δεν.......;;;; Παράθεση η παιδεία απλά... https://www.ipedia.gr η γνώμη σου μετράει... https://www.24net.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 τι δεν.......;;;; Δεν θα το παραγει ξανα.......... Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 Δεν θα το παραγει ξανα.......... Κρίμα γιατί για τα λεφτά του είναι καλό κινητάκι. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 Κρίμα γιατί για τα λεφτά του είναι καλό κινητάκι. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Οχι απλα καλο......εξαιρετικο θα ελεγα!! Ειδικα η καμερα του,για τα λεφτα του παντα,δεν ειχε αντιπαλο!!!:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts