kostast1 Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 Τώρα που το είπες, νομίζω πως έχει ναι. Μετά τις πρώτες 3-4 φορτίσεις έστρωσε αρκετά βέβαια, αλλά και πάλι, χθες βράδυ το άφησα για παράδειγμα στο 30% περίπου και το πρωί (μετά από 7 περίπου ώρες) το βρήκα στο 17%. Εντύπωση μου έκανε απ την άλλη ότι έβλεπα video στο youtube και η μπαταρία δεν έπεφτε αισθητά, όσο δηλαδή πέφτει όταν πηγαίνεις απ τη μία εφαρμογή στην άλλη. Ξαναλέω δεν είναι κακή σε καμμία περίπτωση! Απλά είναι για μία μέρα. Όλα αυτά είναι με φωτεινότητα στη μέση και μάλιστα με αυτόματη προσαρμογή, με wifi, gps ανοιχτό, όλα δηλαδή ανοιχτά πλην 3g. Kαποια εφαρμογη σου τρωει μπαταρια......:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_ls Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 Kαποια εφαρμογη σου τρωει μπαταρια......:) Λες;;;;;;; :blink: Δεν έχω βάλει και πολλές πάντως Θα το ψάξω.. Πάντως το android 6 λέει δε δουλεύουν στο παρασκήνιο.. Δεν ξέρω και πολλά βέβαια από android.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 Λες;;;;;;; :blink: Δεν έχω βάλει και πολλές πάντως Θα το ψάξω.. Πάντως το android 6 λέει δε δουλεύουν στο παρασκήνιο.. Δεν ξέρω και πολλά βέβαια από android.. Μια χαρα δουλευει η διαχειριση ενεργειας στο 6,καλυτερα απο το 5.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 Ευχαριστώ για την απάντησή σου. Από τις 27.08 και λες οτι δεν θα έχει φτάσει ακόμα? Νόμιζα οτι θα είχε φτάσει και απλά θα ήταν σε καμιά στοίβα στο Ελ. Βενιζέλος. Πόσες ανταποκρίσεις γίνονται από Χονγκ Κονγκ για Αθήνα για να μην έχει φτάσει σε 10 μέρες? Ξερεις τι γινεται απο σακους και απο δεματα; Ενδεικτικα μου ηρθε δεμα μεσα σε 8 εργασιμες, και χτες μου ηρθε το αλλο ( 23 μερες _. Ιδια μερα παραγγελιας. Φαντασου τι γινεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 Φίλε μην το πολυσκέφτεσαι. Εγώ παρήγγειλα στις 16, 17 το έστειλε, και το παρέλαβα 1 ή 2 Σεπτέμβρη. Κάνε υπομονή. Και να ξέρεις ότι επειδή ξεκινάει από R το tracking number σου, θα είναι συστημένο δηλαδή θα έρθει με ΕΛΤΑ κανονικό και όχι courier δηλαδή OXI στην πόρτα σου, άρα θα σου αφήσει ειδοποιητήριο για να πας την επόμενη (στο λέω γιατί είναι τρελό ξενέρωμα όταν δεις να λέει ''προς παράδοση'' και να το πάρεις μάλλον την επόμενη). Εμένα μάλλον με συμπάθησε ο ταχυδρόμος και μου χτύπησε το κουδούνι αλλά είναι σπάνιο πρέπει να τον πετύχεις στα πολύ καλά του. Αυτό με το R που γράφεις δεν ισχύει. Είναι συστημένο και στο φέρνει κανονικά στο σπίτι σου, όπως όλα τα συστημένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_ls Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 Αυτό με το R που γράφεις δεν ισχύει. Είναι συστημένο και στο φέρνει κανονικά στο σπίτι σου, όπως όλα τα συστημένα. Μια χαρά ισχύει. Τα περισσότερα συστημένα, ΔΕΝ στα φέρνει σπίτι σου κατά κανόνα (αν και θα έπρεπε) γιατί ο ταχυδρόμος βαριέται ή βιάζεται. Οπότε δεν χτυπάει το κουδούνι και αφήνει το ειδοποιητήριο απλώς ώστε να το παραλάβεις μόνος σου την επομένη! Είναι γνωστό παράπονο κατά των ΕΛΤΑ. Σε κάποιους τυχαίνει να τα παραδίδουν, αλλά απλώς τυχαίνει!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile59 Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 Μια χαρά ισχύει. Τα περισσότερα συστημένα, ΔΕΝ στα φέρνει σπίτι σου κατά κανόνα (αν και θα έπρεπε) γιατί ο ταχυδρόμος βαριέται ή βιάζεται. Οπότε δεν χτυπάει το κουδούνι και αφήνει το ειδοποιητήριο απλώς ώστε να το παραλάβεις μόνος σου την επομένη! Είναι γνωστό παράπονο κατά των ΕΛΤΑ. Σε κάποιους τυχαίνει να τα παραδίδουν, αλλά απλώς τυχαίνει!! ολα οσα εχω παραγγειλει τα εχει φερει,αν δεν ειμαι εκει τοτε αφηνει σημειωμα,αλλα τα εχει μαζι του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 ολα οσα εχω παραγγειλει τα εχει φερει,αν δεν ειμαι εκει τοτε αφηνει σημειωμα,αλλα τα εχει μαζι του To αυτο και για εμενα,και μιλαω για πολλα δεματα εβδομαδιαια.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 Μια χαρά ισχύει. Τα περισσότερα συστημένα, ΔΕΝ στα φέρνει σπίτι σου κατά κανόνα (αν και θα έπρεπε) γιατί ο ταχυδρόμος βαριέται ή βιάζεται. Οπότε δεν χτυπάει το κουδούνι και αφήνει το ειδοποιητήριο απλώς ώστε να το παραλάβεις μόνος σου την επομένη! Είναι γνωστό παράπονο κατά των ΕΛΤΑ. Σε κάποιους τυχαίνει να τα παραδίδουν, αλλά απλώς τυχαίνει!! Φίλε μου επιμένεις σε κάτι που δεν ισχύει!!! Τα συστημένα τα μοιράζει ο διανομέας. Έχω παραλάβει δεκάδες συστημένα, όπως συστημένα έχουν παραλάβει και πολλοί άλλοι εδώ μέσα. Μόνο όταν χτυπήσει και δεν σε βρει αφήνει ειδοποίηση. Εάν ο διανομέας της περιοχής σου έχει δικό του Θεό ή εάν παίζει κάτι άλλο (π.χ. μόνιμη απουσία σου κατά τις ώρες διανομής, κουδούνι δίχως όνομα) δεν το γνωρίζω... Η διαδικασία, πάντως, είναι αυτή που σου προανέφερα. Υ.Γ.: Ειδοποίηση σου αφήνει πάντα στα δέματα, εκτός κι αν έχει πληρωθεί η υπηρεσία "πόρτα-πόρτα". Εμείς, όμως, μιλάμε για επιστολικό ταχυδρομείο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popc3 Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 θα ηθελα να κανω καποιες ερωτησεις σχετικα με το τηλ 1 παιρνει otg 2κανει ενοποιηση μνημης τηλ με καρτα sd? (σημαντικο για μενα αυτο) το doogee χ5 που ειχα το χα τελευταια custom με περιπου 120 εφαρμογες/παιχνιδια, οσο να ναι ψιλοαργουσε απ αυτο το κινητο ξερουμε τι κανει αν το τεντωσεις στις εφαρμογες;αμα κανει ενοποιηση χωρου κι ολας μιλαμε θα πεσει τρελο τεντωμα και ενα οφφ τοπικ ζητωντας προκαταβολικα συγνωμη ,με το ali κατι που εχει πολλα διαφορετικα καταστηματα τι γινετε εχει σημασια πιο θα διαλεξω;ποσες μερες κανει η παραλαβη; ευχαριστω εκ των προτερων θα παραγγειλω σε καμια βδομαδα ,οποτε προς το παρον εχω καταληξει μεταξυ αυτου και του leagoo m5 λογο της δευτερης αποριας αν και ψαξεις το φορουμ για λοιπα κινητα σ αυτα τα λεφτα δεν θα ξερεις τι να διαλεξεις ----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- θα ηθελα να κανω καποιες ερωτησεις σχετικα με το τηλ 1 παιρνει otg 2κανει ενοποιηση μνημης τηλ με καρτα sd? (σημαντικο για μενα αυτο) το doogee χ5 που ειχα το χα τελευταια custom με περιπου 120 εφαρμογες/παιχνιδια, οσο να ναι ψιλοαργουσε απ αυτο το κινητο ξερουμε τι κανει αν το τεντωσεις στις εφαρμογες;αμα κανει ενοποιηση χωρου κι ολας μιλαμε θα πεσει τρελο τεντωμα και ενα οφφ τοπικ ζητωντας προκαταβολικα συγνωμη ,με το ali κατι που εχει πολλα διαφορετικα καταστηματα τι γινετε εχει σημασια πιο θα διαλεξω;ποσες μερες κανει η παραλαβη; ευχαριστω εκ των προτερων θα παραγγειλω σε καμια βδομαδα ,οποτε προς το παρον εχω καταληξει μεταξυ αυτου και του leagoo m5 λογο της δευτερης αποριας .Αν και ψαξεις το φορουμ για λοιπα κινητα σ αυτα τα λεφτα δεν θα ξερεις τι να διαλεξεις +της αποσπενης μπαταριας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
othon Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 εχω την εντυπωση οτι εχει otg ισχυει;απο ρουτ τι κανουμε; μ ενα γρηγορο googlαρισμα δεν ειδα τπτ για twrp και custom. OTG το κινητό δεν υποστηρίζει, αλλά twrp σου έχω ανεβάσει εδώ. Στο zip συμπεριλαμβάνεται και το αρχείο του SU. θα ηθελα να κανω καποιες ερωτησεις σχετικα με το τηλ 1 παιρνει otg 2κανει ενοποιηση μνημης τηλ με καρτα sd? (σημαντικο για μενα αυτο) 1) Απάντησα και πιο πάνω (όχι) 2) Ναι, αλλά φρόντισε η κάρτα που θα του βάλεις να είναι class10 για να μη χάσεις σε επιδόσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nas13 Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 καλησπερα, θελω να το παρω σε μαυρο εχω ψαξει σχεδον παντου και δεν το εχουν.το βρισκω μονο απο ebay.εχετε να προτεινετε κανα μαγαζι που το εχει σε μαυρο? θα εχω κανενα προβλημα αν το παρω απο ebay? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Μια χαρα δουλευει η διαχειριση ενεργειας στο 6,καλυτερα απο το 5.:) Κώστα, επειδή από τα χέρια έχουν περάσει όλα τα τηλέφωνα, το συγκεκριμένο είναι κατά τη γνώμη σου προτιμότερο για αγορά από τα 5ιντσα Χ5, ΗΤ3 κλπ των 50€? (που έχω φέρει και γω γαι φίλους και τα γνωρίζω) Για το άλλο που λέτε για τους ταχ.διανομείς, εμένα προσωπικά δεν μου έχει φέρει ποτέ συστημένο στο σπίτι, μόνο αφήνει ειδοποίηση χύμα μαζί με τα υπόλοιπα γράμματα που αφήνει στην πολυκατοικία (γιατί χτυπάει το κουδούνι και του ανοίγουμε για να μπει μέσα να τα αφήσει). Εννοείται ότι τον καλύτει η νομοθεσία: "3.3. Για τους φακέλους ειδικής διαχείρισης (συστημένοι ή/και με δηλωμένη αξία) χορηγείται στον αποστολέα απόδειξη κατάθεσης και η επίδοση στον παραλήπτη ή στο νόμιμο εκπρόσωπό του γίνεται μόνο με επίδειξη ταυτότητας και υπογραφή. Ο νόμιμος εκπρόσωπος θα πρέπει να διαθέτει τα απαιτούμενα δικαιολογητικά που να αποδεικνύουν τη νόμιμη εκπροσώπηση. Τα προς διανομή συστημένα αντικείμενα προσκομίζονται από τον διανομέα στην αναγραφόμενη διεύθυνση μια (1) φορά και εάν δεν βρεθεί ο παραλήπτης, αφήνεται ειδοποιητήριο στο οποίο αναγράφει και το χρονικό διάστημα παραμονής του φακέλου στο ταχυδρομικό κατάστημα." Το παραπάνω είναι το ζουμί και δε νομίζω να μπορεί κάποιος εύκολα να το αντικρούσει αν παραπονεθεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Κώστα, επειδή από τα χέρια έχουν περάσει όλα τα τηλέφωνα, το συγκεκριμένο είναι κατά τη γνώμη σου προτιμότερο για αγορά από τα 5ιντσα Χ5, ΗΤ3 κλπ των 50€? (που έχω φέρει και γω γαι φίλους και τα γνωρίζω) Για το άλλο που λέτε για τους ταχ.διανομείς, εμένα προσωπικά δεν μου έχει φέρει ποτέ συστημένο στο σπίτι, μόνο αφήνει ειδοποίηση χύμα μαζί με τα υπόλοιπα γράμματα που αφήνει στην πολυκατοικία (γιατί χτυπάει το κουδούνι και του ανοίγουμε για να μπει μέσα να τα αφήσει). Εννοείται ότι τον καλύτει η νομοθεσία: "3.3. Για τους φακέλους ειδικής διαχείρισης (συστημένοι ή/και με δηλωμένη αξία) χορηγείται στον αποστολέα απόδειξη κατάθεσης και η επίδοση στον παραλήπτη ή στο νόμιμο εκπρόσωπό του γίνεται μόνο με επίδειξη ταυτότητας και υπογραφή. Ο νόμιμος εκπρόσωπος θα πρέπει να διαθέτει τα απαιτούμενα δικαιολογητικά που να αποδεικνύουν τη νόμιμη εκπροσώπηση. Τα προς διανομή συστημένα αντικείμενα προσκομίζονται από τον διανομέα στην αναγραφόμενη διεύθυνση μια (1) φορά και εάν δεν βρεθεί ο παραλήπτης, αφήνεται ειδοποιητήριο στο οποίο αναγράφει και το χρονικό διάστημα παραμονής του φακέλου στο ταχυδρομικό κατάστημα." Το παραπάνω είναι το ζουμί και δε νομίζω να μπορεί κάποιος εύκολα να το αντικρούσει αν παραπονεθεί Ναι ξεκαθαρα ειναι καλυτερο σε αυτα τα λεφτα. Για τα πακετα τωρα,εμενα ερχονται ολα σπιτι,τι να πω οτι σε καποιες περιοχες τα πραματα ειναι διαφορετικα.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nas13 Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 (edited) το βρηκα σε μαυρο στο coolicool και στο fasttech https://www.coolicool.com/ulefone-u007-mtk6580-13ghz-quad-core-50-inch-hd-screen-android-60-3g-smartphone-g-43572 https://www.fasttech.com/products/0/10009080/5275900-ulefone-u007-5-quad-core-marshmallow-3g ειναι αξοιοπιστα site? ή καλυτερα ειναι να το παρω απο ebay? Edited September 8, 2016 by nas13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Ναι ξεκαθαρα ειναι καλυτερο σε αυτα τα λεφτα. Για τα πακετα τωρα,εμενα ερχονται ολα σπιτι,τι να πω οτι σε καποιες περιοχες τα πραματα ειναι διαφορετικα.:) Ευχαριστώ φίλε μου. Τώρα που το ψάχνω βλέπω ότι γενικά υπάρχει έλλειψη. Στο coolicool έχει όλα τα χρώματα αλλά πήρε κανείς από εκεί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel250 Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 OTG το κινητό δεν υποστηρίζει, αλλά twrp σου έχω ανεβάσει εδώ. Στο zip συμπεριλαμβάνεται και το αρχείο του SU. 1) Απάντησα και πιο πάνω (όχι) 2) Ναι, αλλά φρόντισε η κάρτα που θα του βάλεις να είναι class10 για να μη χάσεις σε επιδόσεις. Αν μαυ ελεγες και και την διαδικασια πως να το κανουμε ροοτ με το twrp θα σου ειμαι διπλα υποχρεως επειδη και καποιοι δεν το κατεχουν το αθλημα Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 (edited) Αν μαυ ελεγες και και την διαδικασια πως να το κανουμε ροοτ με το twrp θα σου ειμαι διπλα υποχρεως επειδη και καποιοι δεν το κατεχουν το αθλημα Ευχαριστώ λογικά μέσω flashtool, πέρασμα μόνο recovery τα γράφει και μέσα αλλά αναλυτικά δες και εδώ για άλλο τηλ τέτοιο τρόπο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6542159#post6542159 Edited September 8, 2016 by mixanikosgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nas13 Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 το coolicool δεν το ξερω καθολου και γι'αυτο ρωταω.επισης το βρηκα και στο fasttech Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popc3 Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 OTG το κινητό δεν υποστηρίζει, αλλά twrp σου έχω ανεβάσει εδώ. Στο zip συμπεριλαμβάνεται και το αρχείο του SU. 1) Απάντησα και πιο πάνω (όχι) 2) Ναι, αλλά φρόντισε η κάρτα που θα του βάλεις να είναι class10 για να μη χάσεις σε επιδόσεις. othon σε ευχαριστω και να σε καλα για τις απαντησεις που μου εδωσες ,μαλλον θα παω για το Μ5 λογω αφαιρουμενης μπαταριας και καλου ηχειο και ακουστικο οπως λενε τα μελη στην ενοτητα του , παντως δεν ειχα ιδεα για την ενοποιηση χωρου (μεγαλη σημασια για μενα αυτο)στο ανδροιδ 6 , ειδα ενα ποστ απ το μελος gekap στην ενοτητα leagoo m5 υπεθεσα τι γινοταν αλλα δεν μπορουσα να το πιστεψω,βεβαιωθηκα με το ποστ του bill33 στην ενοτητα homtom ht3 δεν θυμαμαι απλο η οχι ,και μετα απο αναζητηση στο google και με τη δικη σου απαντηση σ ευχαριστω και παλι και να σε καλα για τις απαντησεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 othon σε ευχαριστω και να σε καλα για τις απαντησεις που μου εδωσες ,μαλλον θα παω για το Μ5 λογω αφαιρουμενης μπαταριας και καλου ηχειο και ακουστικο οπως λενε τα μελη στην ενοτητα του , παντως δεν ειχα ιδεα για την ενοποιηση χωρου (μεγαλη σημασια για μενα αυτο)στο ανδροιδ 6 , ειδα ενα ποστ απ το μελος gekap στην ενοτητα leagoo m5 υπεθεσα τι γινοταν αλλα δεν μπορουσα να το πιστεψω,βεβαιωθηκα με το ποστ του bill33 στην ενοτητα homtom ht3 δεν θυμαμαι απλο η οχι ,και μετα απο αναζητηση στο google και με τη δικη σου απαντηση σ ευχαριστω και παλι και να σε καλα για τις απαντησεις Eιναι αλλη κατηγορια τιμης το leagoo m5,αλλα ειναι και καλυτερο οντως σαν συσκευη,και αξιζει η οικονομικη διαφορα εαν την εχεις. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Απορίες, ως προς την ενοποίηση του αποθηκευτικού χώρου: 1) Τα gb της εσωτερικής μνήμης παραμένουν διαθέσιμα; 2) Την κάρτα και την εσωτερική μνήμη τα βλέπει ως ενιαίο χώρο; 3) Πού αποθηκεύει πρώτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Eιναι αλλη κατηγορια τιμης το leagoo m5,αλλα ειναι και καλυτερο οντως σαν συσκευη,και αξιζει η οικονομικη διαφορα εαν την εχεις. Η διαφορα με το leagoo m5 στην τιμη είναι δεν είναι 12-13 ευρω αλλα για μενα βασικοτατο μειονεκτιμα του leagoo m5 η no name 5 Mpx καμερα (interpolated στα 8mpx) σε σχεση με την 8mpx καμερα (interpolated στα 13mpx)του Ulefone U007! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 Η διαφορα με το leagoo m5 στην τιμη είναι δεν είναι 12-13 ευρω αλλα για μενα βασικοτατο μειονεκτιμα του leagoo m5 η no name 5 Mpx καμερα (interpolated στα 8mpx) σε σχεση με την 8mpx καμερα (interpolated στα 13mpx)του Ulefone U007! Για foto σε μερη με καλη φωτεινοτητα ειναι οκ οι fotos που βγαζει το 5.Κατα τα αλλα δεν συγκρινεται τοσο ποιοτηκα(ειδικα στα πλαστικα) οσο και σε θεμα επιδοσεων,ειδικα οταν εχεις εφαρμογες πολλες ανοιχτες,εκει ειναι καλυτερο το 5 ξεκαθαρα.:) Τελος παντων ο καθενας επιλογες εχει μην γινει vs,δεν υπαρχει λογος.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 Χθες το βράδυ που φόρτιζε σε δωμάτιο με απόλυτο σκοτάδι, παρατήρησα ότι παρέμενε αναμμένο ένα κόκκινο φωτάκι, που βρίσκεται δεξιά από το ακουστικό. Μάλιστα, τρεμόπαιζε. Το ίδιο ακριβώς έκανε και κατά την εγκατάσταση ενημέρωσης του τηλεφώνου. Γνωρίζουμε τί ακριβώς είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts