Jump to content

Bluboo Maya

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δηλαδή πόσο; Πόσο κάνουν; Από που θα το πάρω;

Αν σε ενδιαφέρει δίκαρτο θα τα βρείς μόνο πλαίσιο ή public, αλλίως ψάξε στο skroutz. Απο εξωτερικό ψάξε aliexpress και gearbest.

http://www.lordoftherings.net/media/aim_icons/lotr_aim_aragorn.gif

• Απαντήσεις 103
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τα Huawei είναι ακριβά. Στα χρήματα του Maya ή μέχρι 100€ υπάρχει κάτι καλύτερο;

Το Maya από που μπορώ να το πάρω;

Γεια σε ολους παιδες...το πηρα κι εγω στην κοπελα μου το καλοκαιρακι...τοχει λιωσει πραγματικα και ειναι ικανοποιημενη...εχει το εξης θεμα ομως....στο μεσσεντζερ του φβ οταν παταει και ηχογραφει μηνυμα σε μενα και σε οποιον αλλον στελνει ηχογραφημενο μηνυμα ακουγεται σαν στρουμφακι δλδ σαν να εχει ρουφηξει ενα μπαλονι απο ηλιο :p..

Οταν κανει απο το κινητο ηχογραφηση η φωνη γραφεται κανονικα μονο στο μεσεντζερ γινεται αυτο...τοχει παρατηρησει κανεις ;; και αν ναι τι εκανε για να το φτιαξει;; μιας και οι μυριαδες αναβαθμισεις του μεσεντζερ δν κανουν κατι..

Επισης της βγαινει μηνυμα να κανει αναβαθμιση μεσω wifi τουλαχιστον για τις 2 τελευταιες αναβαθμισεις αλλα οταν παταει να την κανει της βγαζει error και δν γινεται η αναβαθμιση...κατι ειδα πιο πανω για το needrom αλλα δε καταλαβα καλα...δλδ πρεπει να γινει απο το πισι η αναβαθμιση;; αν καποιος εχει υπομονη ας εξηγησει..ευχαριστω

απο γκικ τελη ιουνη ηρθε 15-18 ιουλη στα 65 ευρω...τα προβληματα μονο τα αυτα που ανεφερα για gps δν ξερω...αλλα ξερω καλα οτι το κινητακι λιωνει στα χερια της δικιας μου...υποχρεωτικη καθημερινη φορτιση..

Καλημερα. Πηρε το μαγια μια φιλη προσφατα. Ολα καλα με την συσκευη. Εχει ομως ενα βασικο προβλημα. Οτι handsfree και να εχει δοκιμασει δεν δουλευει το κουμπι για απαντηση/τερματισμο κλησης. Σημερα δοκιμασαμε και με το δικο μου handsfree που το δουλεω σε Android και επισης δεν δουλευε το κουμπι ουτε για την απαντηση ουτε για τον τερματισμο της κλησης.

Εχει κανεις αλλος το προβλημα αυτο; Παιζει να μην το υποστηριζει η συσκευη;; Ψαχνω να βρω το εγχειριδιο χρησης αλλα δεν τα εχω καταφερει.....

@kougis: Ελληνικο μενου εχει κανονικα

Edited by asikis

Μήπως θέλει παρατεταμενο πατημα;

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Μήπως θέλει παρατεταμενο πατημα;

To δοκιμασα και δεν δουλευει ουτε με παρατεταμενο πατημα. Αν καποιος το εχει ας μου πει τι ισχυει.

Ευχαριστω

Καλημερα. Πηρε το μαγια μια φιλη προσφατα. Ολα καλα με την συσκευη. Εχει ομως ενα βασικο προβλημα. Οτι handsfree και να εχει δοκιμασει δεν δουλευει το κουμπι για απαντηση/τερματισμο κλησης. Σημερα δοκιμασαμε και με το δικο μου handsfree που το δουλεω σε Android και επισης δεν δουλευε το κουμπι ουτε για την απαντηση ουτε για τον τερματισμο της κλησης.

Εχει κανεις αλλος το προβλημα αυτο; Παιζει να μην το υποστηριζει η συσκευη;; Ψαχνω να βρω το εγχειριδιο χρησης αλλα δεν τα εχω καταφερει.....

@kougis: Ελληνικο μενου εχει κανονικα

Καλησπέρα,έχω Bluboo Maya και θα το δώ και θα σου απαντήσω

Παιδια ειμαι αναμεσα σε vkworld t5 και το bluboo maya ,πειτε καμια γνωμη. Το μονο που με χαλαει στο maya ειναι οτι δεν εχει 4G.

Αναμφισβήτητα το Maya!

Γεια σας, εχω δοκιμασει 2 νοκια και 2 lg handsfree και δουλευουν αψογα...μαλλον καποιο θεμα με τη συσκευη του φιλου ισως;;

Εχει κανει κανεις αναβαθμιση ΟΤΑ οταν του βγαζει ειδοποιηση για αναβαθμιση και αν ναι ολα οκ;;

Γεια σας, εχω δοκιμασει 2 νοκια και 2 lg handsfree και δουλευουν αψογα...μαλλον καποιο θεμα με τη συσκευη του φιλου ισως;;

Εχει κανει κανεις αναβαθμιση ΟΤΑ οταν του βγαζει ειδοποιηση για αναβαθμιση και αν ναι ολα οκ;;

Καλημέρα. Να έχει κάνει τις αναβαθμίσεις που της έχει βγάλει ειδοποίηση. Δοκιμάσαμε και επιπλέον hands free και δυστυχώς το κουμπάκι δεν δουλεύει.... Κρίμα και πως να καλυφθεί από εγγύηση τώρα.... Η μόνη λύση μάλλον το Bluetooth hands-free.... Λες να φτιάξει με επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων;

Στάλθηκε από το HTC One A9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Γεια σε ολους,

Χτες το πρωι επιτελους εγινε η ΟΤΑ αναβαθμιση που εβγαζε error...και το κινητο

εγινε κομπλε....κανενα προβλημα με το μεσεντζερ του φβ ο ηχος εγγραφεται κανονικοτατα..επισης μαζι με τις διορθωσεις σε πολλους τομεις το κινητο αλλαξε καποιες μικρες οπτικες λεπτομεριες οπως και εμπλουτισε τα ηδη υπαρχοντα θεματα (themes)..

Κατα τη γνωμη της κοπελας μου εγινε πιο ομορφο ειναι ευχαριστημενη και λειτουργει πιο ομαλα...αυτα προς το παρον και θα επανελθω αν παρατηρησω κατι...

Παίδες καλημέρα..και στο δικό μου (γυναίκας) το κινητό βγάζει εδώ και 2 μέρες μνμ για update. αλλα το αφήνω σε εκρεμμότητα..λόγω του οτι φοβάμαι μην κρασάρει επειδή είναι κινέζικο..να το κάνω ;; δεν υπάρχει φόβος; επειδή διαβάζω εδώ οτι κάποιοι το έκαναν χωρίς κανένα πρόβλημα..

Παίδες καλημέρα..και στο δικό μου (γυναίκας) το κινητό βγάζει εδώ και 2 μέρες μνμ για update. αλλα το αφήνω σε εκρεμμότητα..λόγω του οτι φοβάμαι μην κρασάρει επειδή είναι κινέζικο..να το κάνω ;; δεν υπάρχει φόβος; επειδή διαβάζω εδώ οτι κάποιοι το έκαναν χωρίς κανένα πρόβλημα..

Οπως ειπα παραπανω εγινε κανονικα και ηταν γυρω στα 170mb...χτες ομως βγηκε αλλη μια στα 11mb περιπου και οταν την κανω βγαζει fail..

αν εννοεις αυτην και σε μενα δεν την κανει και το δοκιμασα δυο φορες..θα ξαναδοκιμασω σιγουρα...γενικα ομως, εγω δν εκανα αυτες που εμφανιζονται με κινεζικα γραμματα...μονο αυτες που βγαινουν με ελληνικα..

Και εμένα με Ελληνικά βγήκε αυτή..είναι η πρώτη που μου εμφανίζεται γι'αυτό και ρωτάω..δεν έχω ξαναδοκιμάσει..οπότε δοκιμάζω το απόγευμα και σας ενημερώνω...Ευχαριστώ και πάλι..

----- προσθήκη μηνύματος 75 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ακόμη και failed να μου βγάλει επανέρχεται όπως ήταν το κινητό στην προηγούμενη έκδοση η ''κρασάρει'';; αυτό με ενδιαφέρει εμένα..να μην κρασάρει..ούτως η άλλως δεν είχα θέμα με την τρέχουσα έκδοση..μια χαρά πάει το κινητό..

Και εμένα με Ελληνικά βγήκε αυτή..είναι η πρώτη που μου εμφανίζεται γι'αυτό και ρωτάω..δεν έχω ξαναδοκιμάσει..οπότε δοκιμάζω το απόγευμα και σας ενημερώνω...Ευχαριστώ και πάλι..

----- προσθήκη μηνύματος 75 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ακόμη και failed να μου βγάλει επανέρχεται όπως ήταν το κινητό στην προηγούμενη έκδοση η ''κρασάρει'';; αυτό με ενδιαφέρει εμένα..να μην κρασάρει..ούτως η άλλως δεν είχα θέμα με την τρέχουσα έκδοση..μια χαρά πάει το κινητό..

οχι ολα οκ και fail σου βγαλει επανερχεται οπως ηταν πριν δοκιμασεις να κανεις αναβαθμιση,...δοκιμασα 2 φορες το μικρο (11mb) και παλι δουλευει μια χαρα

σε καθε περιπτωση ομως ειναι καλο να κανεις την αναβαθμιση αν δν εχεις κανει την μεγαλη γιατι βελτιωνεται και ομορφαινει ακομα περισσοτερο η συσκευη

• 2 weeks later...
Εχει κανεις αγορασει το Maya Max με τις 6'' να μας πει εντυπωσεις? Φαινεται ενδιαφερουσα συσκευη.
Με εκτιμηση Ευαγγελος.

• 2 weeks later...
Έχει βάλει κανένας update έκδοση V178C_HD_M_V1.0_20161018_1711_V1.2.4_LTX_E33A – full_magc6580_we_m-user 6.0 MRA58K απο needrom, να μας πεί αλλαγές και διορθώσεις ? ΟΤΑ δεν βγάζει κανένα update μέχρι τώρα (έχω την έκδοση Σεπτεμβρίου)
http://www.lordoftherings.net/media/aim_icons/lotr_aim_aragorn.gif

• 4 weeks later...
Την Παρασκευή, μετά από 3 μήνες στην κατοχη μας η συσκευή, τα έπαιξε το touch της οθόνης. Η κάτω δεξια πλευρά δεν ανταποκρίνεται με τίποτε στο touch. Έχω ήδη στείλει mail στο Βanggood από ποπού το πηρα για επισκευή .....:(

Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1

iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1

iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1

iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1

Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1

Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11)

Την Παρασκευή, μετά από 3 μήνες στην κατοχη μας η συσκευή, τα έπαιξε το touch της οθόνης. Η κάτω δεξια πλευρά δεν ανταποκρίνεται με τίποτε στο touch. Έχω ήδη στείλει mail στο Βanggood από ποπού το πηρα για επισκευή .....:(

Πήρα για δεύτερο το Bluboo edge...

Τι λέει αυτη η εταιρεία;

In the down down of the writing we became robes...

• 1 month later...
Το αγόρασα και εγω για την κόρη μου.Το έχει ένα μήνα και είναι πολύ καλό κινητό.Έχει πολύ καλή και φωτεινή οθόνη,καλή μπαταρία και γενικά είναι πολύ γρήγορο ακόμη και σε παιχνίδια.Το μόνο μειονέκτημα που διαπίστωσα είναι το gps του.Αργεί να κλειδώσει σε δορυφόρους και χάνει πολύ συχνά το σήμα όταν το χρησιμοποιώ στην πόλη.Σαν συμπέρασμα θα έλεγα ότι αξίζει και με το παραπάνω τα χρήματα του.Να αναφέρω ότι το αγόρασα από aliexress στα 66 ευρώ.