KostasV Δημοσιεύτηκε February 4, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 4, 2005 Σιγα το νεο θα μου πειτε:( Τελοσπαντων πηρα σημερα να ρωτησω τι γινεται με εκεινη τη γραμμουλα που εχω ζητησει και με ενημερωσαν πως στο τελος Ιανουαριου οι σερβερ του ΟΤΕ επαθαν υπερφωρτωση ( τι να συμαινει αυτο αραγε?) και ετσι ενεργοποιουν περιπου 300 αιτηματα τη μερα απο τα 3500 που περιμενουν.... Αυτα τα ωραια:( Παράθεση _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. February 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2005 Ορίστε? Εγώ που έκανα αίτηση χθες δηλαδή, θα περιμένω χρόνια και καιρούς... :( Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. February 4, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2005 Αστα να πανε..... Εγω απο τις 17 Γεναρη περιμενω... :( Παράθεση _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. February 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2005 Mη μου λες τέτοια τώρα, γιατί έχω ψηθεί άγρια και έχω το modem και το κοιτάω σα χαζός όλη την ώρα... :p Anyway... Όσο ζω ελπίζω... :o :p Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. February 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2005 Έλεος! Τώρα βρήκαν! Θέλω τη γραμμή μου! :mad: Κι εγώ κοιτάζω το modem σα βλακας :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. February 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2005 Φαίνεται ότι όλη η ομάδα διαχείρησης αποφάσισε να βάλει ADSL! :p Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. February 4, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2005 Φαίνεται ότι όλη η ομάδα διαχείρησης αποφάσισε να βάλει ADSL! :p It was about time! @Seventh: Εγω που αγορασα και τη συνδρομη βασιζομενος στα χρονοδιαγραμματα του ΟΤΕ????? Και τωρα απλα μπαινω στο Νετ με τη dialup που δινει η Forthnet μαζι.... Μαλιστα σημερα μου τηλεφωνησαν να μου πουν πως δε χρησιμοποιω το DSL, alla to dialup:D :p Παράθεση _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. February 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2005 Μαλιστα σημερα μου τηλεφωνησαν να μου πουν πως δε χρησιμοποιω το DSL, alla to dialup:D :p Mα να μην το έχεις πάρει χαμπάρι! :p Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. February 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2005 Μάλλον είναι πρόβλημα της περιοχής σου μόνο. Γενικά ο ΟΤΕ εξυπηρετεί γρήγορα τελευταία. Πίεσέ τους να σου δώσουν περισσότερες πληροφορίες για το πρόβλημα να δούμε αν λένε και αλήθεια. Μίλα με το τεχνικό τμήμα καλύτερα (όταν έκανες την αίτηση πρέπει να σου έδωσαν ένα τηλέφωνο λογικά). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. February 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2005 @ ΚostasV: Ακόμα συνδρομή δεν έχω αγοράσει... Έχει ο Θεός... :p @ eLeKtriK EyE: Eμένα δε μου έδωσαν κανένα τηλέφωνο. Από μόνος μου ρώτησα αν υπάρχει κάποιο, για να μαθαίνω για την πρόοδο της αίτησής μου και μου είπαν να καλώ στο 1242 (το οποίο δεν έχω δοκιμάσει και δεν ξέρω αν ισχύει)... Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. February 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2005 (τώρα θα το παίξω rigasnic) Η συζήτηση σας μπορεί να συνεχιστεί εδώ. Το θέμα κλειδώνεται. :cool: Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. February 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2005 @ eLeKtriK EyE: Eμένα δε μου έδωσαν κανένα τηλέφωνο. Από μόνος μου ρώτησα αν υπάρχει κάποιο, για να μαθαίνω για την πρόοδο της αίτησής μου και μου είπαν να καλώ στο 1242 (το οποίο δεν έχω δοκιμάσει και δεν ξέρω αν ισχύει)... Τότε θα έπεσα εγώ σε καλό υπάλληλο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. February 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2005 Καλά όλοι προβλήματα με τον ΟΤΕ έχετε? Σε εμένα δεν έτυχε κάτι τέτοιο!Εγώ που μένω στο κέντρο της Κατερίνης έκανα αίτηση την Τρίτη 18 Ιανουαρίου,την επόμενη μέρα δεν είχα για μισή μέρα τηλέφωνο,και την Πέμπτη το πρωί που σηκώθηκα είχα κανονικά ίντερνετ dsl!Δεν ξέρω γιατί τόσα προβλήματα με εσας! Με την μετατροπή της γραμμής σε ADSL σου δίνει μια κάρτα που από την μια πλευρά λέει γραμμή τεχνικής υποστήριξης:Για κάθε απορία και βοήθεια πρίν και μετά την εγκατάσταση ADSL καλέστε 1242 και από την άλλη πλευρά για τυχόν βλάβες μετά την ενεργοποιήση dsl καλέστε 121 Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. February 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2005 Καλά όλοι προβλήματα με τον ΟΤΕ έχετε? Eίδες τι κακός που είναι ο κόσμος; Αίσχος! Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. February 4, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2005 Θα δοκιμασω αυριο το 1242 να δω μηπως μαθω τιποτα. Τοσες μερεσ παιρνω το 134 ΝΑ υποθεσω οτι Σαββατοκυριακα δε δουλευουν ε? @cocu: Λογικα δε θα υπαρχει μεγαλη ζητηση στη Κατερινη, γιαυτο και η αμεση εξυπηρετηση. Παράθεση _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. February 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2005 Θα δοκιμασω αυριο το 1242 να δω μηπως μαθω τιποτα. Τοσες μερεσ παιρνω το 134 ΝΑ υποθεσω οτι Σαββατοκυριακα δε δουλευουν ε? @cocu: Λογικα δε θα υπαρχει μεγαλη ζητηση στη Κατερινη, γιαυτο και η αμεση εξυπηρετηση. Ώρες λειτουργίας λέει στην κάρτα για το νούμερο αυτό Δευτέρα-Παρασκευή 9:00-21:00 και Κυριακή 10:00-14:00 για Σάββατο δεν γράφει! Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. February 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2005 Καλά όλοι προβλήματα με τον ΟΤΕ έχετε? Σε εμένα δεν έτυχε κάτι τέτοιο!Εγώ που μένω στο κέντρο της Κατερίνης έκανα αίτηση την Τρίτη 18 Ιανουαρίου,την επόμενη μέρα δεν είχα για μισή μέρα τηλέφωνο,και την Πέμπτη το πρωί που σηκώθηκα είχα κανονικά ίντερνετ dsl!Δεν ξέρω γιατί τόσα προβλήματα με εσας! Με την μετατροπή της γραμμής σε ADSL σου δίνει μια κάρτα που από την μια πλευρά λέει γραμμή τεχνικής υποστήριξης:Για κάθε απορία και βοήθεια πρίν και μετά την εγκατάσταση ADSL καλέστε 1242 και από την άλλη πλευρά για τυχόν βλάβες μετά την ενεργοποιήση dsl καλέστε 121 Και σε μένα ακριβώς τα ίδια,η ενεργοποίηση και η όλη διαδικασία ολοκληρώθηκε σε 4 εργάσιμες μέρες... Μάλλον θα είναι η περιοχή,μιας και μένω Έδεσσα όπου δεν υπάρχει ζήτηση ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2005 O ένας Κατερίνη ο άλλος Έδεσσα. Τι περιμένετε. Ρωτήστε τι γίνεται Αθήνα, Σαλόνικα ποθ εκκρεμούν χιλιάδες αιτήσεις γιατί δεν υπάρχουν πόρτες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. February 5, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2005 O ένας Κατερίνη ο άλλος Έδεσσα. Τι περιμένετε. Ρωτήστε τι γίνεται Αθήνα, Σαλόνικα ποθ εκκρεμούν χιλιάδες αιτήσεις γιατί δεν υπάρχουν πόρτες. παντως αν μου ειπαν αληθεια απο το 134 αυτη τη στιγμη το κυριο προβλημα δεν ειναι οτι λοιπουν πορτες.... Παράθεση _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. February 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2005 παντως αν μου ειπαν αληθεια απο το 134 αυτη τη στιγμη το κυριο προβλημα δεν ειναι οτι λοιπουν πορτες.... Όχι τι τους πέρασες; :cool: Δεν επαναλαμβάνουν τα λάθη τους, κάνουν πάντα καινούρια! :D Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. February 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2005 Ας θέσω και τη newbie απορία μου τώρα: Είπα σήμερα το πρωί να συνδέσω το router να δω μπας κι είχα καμιά εξέλιξη και ως διά μαγείας το λαμπάκι του ADSL έμεινε μόνιμα πράσινο (στο βιβλιαράκι λεεί ότι κάτι τέτοιο σημαίνει: Α DSL link has been established) και το λαμπάκι του WAN IP μόνιμα κόκκινο (πράγμα που σημαίνει: Failed to get IP Adress from ISP). Τρελαμένος παίρνω τηλ ένα φίλο μου με ADSL να μου δώσει τους κωδικούς του να δοκιμάσω αν ενεργοποιήθηκε. Δε μπήκε και μετά από κλήση μου στο 134 μου είπαν ότι η σύνδεση δεν είχε ενεργοποιηθεί ακόμα... Τι ακριβώς παίζει??? ΥΓ. Αυτή η διαδικασία με τα λαμπάκια έχει γίνει πολλές φορές από το πρωί (ακόμα και τώρα)... Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. February 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2005 Ας θέσω και τη newbie απορία μου τώρα: Είπα σήμερα το πρωί να συνδέσω το router να δω μπας κι είχα καμιά εξέλιξη και ως διά μαγείας το λαμπάκι του ADSL έμεινε μόνιμα πράσινο (στο βιβλιαράκι λεεί ότι κάτι τέτοιο σημαίνει: Α DSL link has been established) και το λαμπάκι του WAN IP μόνιμα κόκκινο (πράγμα που σημαίνει: Failed to get IP Adress from ISP). Τρελαμένος παίρνω τηλ ένα φίλο μου με ADSL να μου δώσει τους κωδικούς του να δοκιμάσω αν ενεργοποιήθηκε. Δε μπήκε και μετά από κλήση μου στο 134 μου είπαν ότι η σύνδεση δεν είχε ενεργοποιηθεί ακόμα... Τι ακριβώς παίζει??? ΥΓ. Αυτή η διαδικασία με τα λαμπάκια έχει γίνει πολλές φορές από το πρωί (ακόμα και τώρα)... Ποιό modem έχεις? Το λαμπάκι που λές είναι μόνιμα κόκκινο,αν έχουμε το ίδιο modem(speedtouch530i) πρέπει να αναβοσβήνει πρασινο-κόκκινο!Και όταν μπείς ίντερνετ γίνεται πράσινο μόνο! Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. February 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2005 Ας θέσω και τη newbie απορία μου τώρα: Είπα σήμερα το πρωί να συνδέσω το router να δω μπας κι είχα καμιά εξέλιξη και ως διά μαγείας το λαμπάκι του ADSL έμεινε μόνιμα πράσινο (στο βιβλιαράκι λεεί ότι κάτι τέτοιο σημαίνει: Α DSL link has been established) και το λαμπάκι του WAN IP μόνιμα κόκκινο (πράγμα που σημαίνει: Failed to get IP Adress from ISP). Τρελαμένος παίρνω τηλ ένα φίλο μου με ADSL να μου δώσει τους κωδικούς του να δοκιμάσω αν ενεργοποιήθηκε. Δε μπήκε και μετά από κλήση μου στο 134 μου είπαν ότι η σύνδεση δεν είχε ενεργοποιηθεί ακόμα... Τι ακριβώς παίζει??? ΥΓ. Αυτή η διαδικασία με τα λαμπάκια έχει γίνει πολλές φορές από το πρωί (ακόμα και τώρα)...κατά πάσα πιθανότητα έχει γίνει η μισή δουλειά από τον ΟΤΕ. έτσι συνιθίζεται, περιμένεις λίγες μέρες ακόμα :) Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpel86 Δημ. February 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2005 Ποιό modem έχεις? Το λαμπάκι που λές είναι μόνιμα κόκκινο,αν έχουμε το ίδιο modem(speedtouch530i) πρέπει να αναβοσβήνει πρασινο-κόκκινο!Και όταν μπείς ίντερνετ γίνεται πράσινο μόνο! Το Modem που έχουμε είναι το U.S. Robotics 9105. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. February 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2005 κατά πάσα πιθανότητα έχει γίνει η μισή δουλειά από τον ΟΤΕ. έτσι συνιθίζεται, περιμένεις λίγες μέρες ακόμα :) Άντε να γίνει ολόκληρη η δουλειά, μπας και δούμε άσπρη μέρα... Το μόνο που ελπίζω Νικόλα, είναι να μη γίνουν οι μέρες εβδομάδες... :p Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts