Γιάννης Δημοσιεύτηκε February 3, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 3, 2005 Ηθελα να αγορασω την tft EIZO L557 17 αρα και πηγα στο Πλαισιο Μεταμορφωσης.Τιμη 636 ευρω τελικη αλλα δεν την ειχαν.Πηραν στο Ψυχικο και την ειχαν , ειπα να μου την κρατησουν και εφυγα για εκει.Για καλη μου τυχη δεν εβρισκα να παρκαρω στην Ομηρου και παρκαρα στον παραλληλο που εχει καταστημα Multirama.Λεω....Τι χανω να ρωτησω?? Μπαινω ρωταω αλλα την ειχαν μονο στο Μαρουσι αλλα σε τιμη...530 ευρω τελικη και σε 6 ατοκες δοσεις...Πηραν τηλ. μου την κρατησαν πηγα την πηρα και τωρα την ...απολαμβανω!!!!! :D :D 106 ευρω πιο φτηνα δεν ειναι και λιγο...Κατι λιγοτερο απο 20% διαφορα τιμης...Αξιολογη δεν νομιζετε ??? Οσο την εχει το Πλαισιο την εχει και η Cosmodata... Αρα καθε εμποδιο (δεν εβρισκα να παρκαρω στο Πλαισιο) για καλο !!!! Αρα για καθε αγορα σοβαρη μια ερευνα αγορας δεν βλαπει !!!! :p :p Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christ-k Δημ. February 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2005 Έτσι είναι...Πρέπει πάντα να την ψάχνουμε, τουλάχιστον στις γνωστές αλυσίδες...Χαρακτηριστικό παράδειγμα γκαντεμιάς η τελευταία αγορά του αδελφού μου...Χτες πήρε μεταχειρισμένο το motorola V3 420 Eυρώ, με τιμή αγοράς στον ανταγωνισμό τα 650 περίπουν και ήταν και ευχαριστημένος...Χθές το βράδυ διαπίστωσα πως το πλαίσιο το είχε 452 και σήμερα έμαθα πως άλλαξε και η τιμή του και στο Γερμανό... :whistle: Το συμπέρασμά μου είναι πως δεν υπάρχει γενικευμένος κανόνας φθηνότερου καταστήματος ή αλυσίδας...και πως όλες κάποια στιγμή βγάζουν κάποιο μοντέλο προσφορά σε τρελή τιμή σε σχέση με τον ανταγωνισμό, χρησιμοποιώντας το σαν κράχτη...Παράδειγμα πάλι το πλαίσιο που δίνει σε τιμή με σύνδεση στο κοσμοτέ 120 το τετράγωνο 3G της ΝΟΚΙΑ + 50 Ευρώ και δώρο το SX1 αυτοπροσώπως, γιά όσους φυσικά συμβιβάζονται με την παραδοξολογία των δύο εκκεντρικών κινητών!!! Υπάρχουν κι άλλα παραδείγματα και ας μην ξεχνάμε βέβαια και τα e-shops, που κι εκεί μπορείς σε συγκεκριμένα προϊόντα να συναντήσεις τρελές πρακτικές τιμολόγησης.... :alien: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. February 3, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2005 Το συμπέρασμά μου είναι πως δεν υπάρχει γενικευμένος κανόνας φθηνότερου καταστήματος ή αλυσίδας... Αυτο ειναι μεγαλη αληθεια και εχει και την λογικη του.Αν μια αλυσιδα ηταν φτηνοτερη σε ολα οι αλλες θα ειχαν κλεισει...Και οχι μονο σε ειδη pc αλλα και γενικοτερα σε ηλεκτρικα ειδη κλπ. Σιγουρα το ακριβο" Πλαισιο" θα ηταν φτηνοτερο σε καποιο αλλο ειδος. :cry: :cry: Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christ-k Δημ. February 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2005 Αυτο ειναι μεγαλη αληθεια και εχει και την λογικη του.Αν μια αλυσιδα ηταν φτηνοτερη σε ολα οι αλλες θα ειχαν κλεισει...Και οχι μονο σε ειδη pc αλλα και γενικοτερα σε ηλεκτρικα ειδη κλπ. Σιγουρα το ακριβο" Πλαισιο" θα ηταν φτηνοτερο σε καποιο αλλο ειδος. :cry: :cry: Σήμερα η αγορά λειτουργεί αποκλειστικά και προς ώφελος του καταναλωτή με προϊόντα κράχτες, αρκεί να τα πετύχεις την σωστή στιγμή και φυσικά να σε ενδιαφέρουν... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. February 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2005 Παντα να κανετε ερευνα αγορας. Ειδικα στα λιγοστα e-shops αξιζει τον κοπο να τα δειτε ολα! Με γεια κ. Γιαννη :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. February 4, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2005 Αν εγω την πηρα πιο φτηνα στο Multirama κι ομως υπαρχει και ακομα πιο φτηνα...476 ευρω τελικη. http://www.computer4u.gr/c4u/default.aspx?code=TFT1517(CATALOG) Τι να πω πια....Κερδισα , την πατησα ???? Αυτο που δεν μου αρσει στο παραπανω link οτι λεει για εγγυηση 3 χρονια ενω στο Multirama εγραφαν για 5 χρονια on site. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. February 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2005 Μήπως όμως έχει διαφορετική χώρα προέλευσης η οθόνης σου, όπως γίνεται πχ με τις τηλεοράσεις; Πάντως στις τελευταίες 10 αγορές μου το Πλαίσιο ήταν φθηνότερο μόνο σε σκληρους Seagate (που πολλοί απο τους άλλους δεν είχαν καθόλου). Σε όλα τα άλλα, σταθερά 10 με 20 ευρώπουλα ακριβότερα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ASER Δημ. February 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2005 Καλησπέρα Είπα να μην ανοίξω νέο τοπικ μιας και υπάρχει εδώ για την ερευνά αγοράς σήμερα που διάβαζα μια εφημερίδα είχε μια διαφημίσει από την αλυσίδα υπολογιστών γραμμή ποιο αναλυτικά έχει ένα pc: P4 3GHz RAM 256MB HD 40GB Serial ATA DVDRW NEC 2520 16X DUAL LAYER MODEM MONITOR 17” (δεν γραφεί μάρκα αλλά στην επικοινωνία που είχα μαζί τους είναι CRT και όχι TFT και δεν μου είπαν ποια μάρκα είναι) SPEAKER 100W Όλο το πακέτο 629€ Τι λέτε αξίζει η αγορά του να τα ακουμπήσω η όχι :worry: . Κάτι μέσα μου μου λέει όχι :( εσείς: :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. February 4, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2005 Με γεια κ. Γιαννη :) Ευχαριστω πολυ φιλε μου...Τις εκανα "ζευγαρι" τις ΕΙΖΟ στο σπιτι...Εχω και την L565 δυο ετων. :D :D Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christ-k Δημ. February 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2005 Τι λέτε αξίζει η αγορά του να τα ακουμπήσω η όχι :worry: . Κάτι μέσα μου μου λέει όχι :( εσείς: :!: No... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oresti Δημ. February 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2005 Καλησπέρα Είπα να μην ανοίξω νέο τοπικ μιας και υπάρχει εδώ για την ερευνά αγοράς σήμερα που διάβαζα μια εφημερίδα είχε μια διαφημίσει από την αλυσίδα υπολογιστών γραμμή ποιο αναλυτικά έχει ένα pc: P4 3GHz RAM 256MB HD 40GB Serial ATA DVDRW NEC 2520 16X DUAL LAYER MODEM MONITOR 17” (δεν γραφεί μάρκα αλλά στην επικοινωνία που είχα μαζί τους είναι CRT και όχι TFT και δεν μου είπαν ποια μάρκα είναι) SPEAKER 100W Όλο το πακέτο 629€ Τι λέτε αξίζει η αγορά του να τα ακουμπήσω η όχι :worry: . Κάτι μέσα μου μου λέει όχι :( εσείς: :!: εε, κάποτε είχε αναφέρει ένα παιδί ότι δεν πρέπει να κοιτάμε μόνο το P4 3GHz RAM 256MB HD 40GB Serial ATA DVDRW NEC 2520 16X DUAL LAYER MODEM MONITOR 17” SPEAKER 100W αλλά και το P4 3GHz RAM 256MB Kingston χχχMHz Lifetime Warranty HD 40GB Serial ATA Westren Digital 10.000rpm 16MB buffer DVDRW NEC 2520 16X DUAL LAYER -+ MODEM MONITOR 17” ΜΑΡΚΑ 100Hz @ 1024x768 SPEAKER 100W RMS με κατάλαβες...?? Άστο καλύτερα.. Παράθεση Αγγελίες στο buy & sell μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts