Jump to content

ASER

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About ASER

  • Ημ. Γέννησης 15/11/1979

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

ASER's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Προσφατα εκανα συμβολαιο στο προγραμμα 25, σημερα μου ηρθε ο λογαριασμος το περιεργο ειναι οτι ζηταει 62€ χωρις να γραφει αναλυτικα της χρεωσεις δηλ εχει μονο αναλυτηκα οτι χρεωθηκα 31,95€ με παγια, κλησης, sms κ.α μαζι με το φπα, αλλα χωρις να γραφει γιατι ζηταει 62€.
  2. Λετε να επιασε τοπο το ποστ μου; Προσφατα που επισκεφτηκα το χωριο ειχε φουλ σημα :)
  3. Στην Αρτα στο χωριο Αμμοτοπος δεν εχει σημα, πρεπει να το βαζω σε παραθυρο η να τρεχω δεξια αριστερα μεχρι να βρει σημα.
  4. Ευχαριστω mcde το ελυσα τελικα. :D
  5. Παιδια help me λιγο. μολις εκανα φορματ τον η/υ και οταν πατω τερματισμο λειτουργιας δεν κλεινει ο η/υ εντελως και αναγκαζομαι να το κλεινω απ το κουμπι του κουτιου. :mad:
  6. Καλησπέρα Είπα να μην ανοίξω νέο τοπικ μιας και υπάρχει εδώ για την ερευνά αγοράς σήμερα που διάβαζα μια εφημερίδα είχε μια διαφημίσει από την αλυσίδα υπολογιστών γραμμή ποιο αναλυτικά έχει ένα pc: P4 3GHz RAM 256MB HD 40GB Serial ATA DVDRW NEC 2520 16X DUAL LAYER MODEM MONITOR 17” (δεν γραφεί μάρκα αλλά στην επικοινωνία που είχα μαζί τους είναι CRT και όχι TFT και δεν μου είπαν ποια μάρκα είναι) SPEAKER 100W Όλο το πακέτο 629€ Τι λέτε αξίζει η αγορά του να τα ακουμπήσω η όχι :worry: . Κάτι μέσα μου μου λέει όχι :( εσείς: :!:
  7. Κανείς δεν γνωρίζει κάτι; :!:
  8. Καλημέρα Μια ερώτηση πρόσφατα πήρα το βιβλίο Linux για χρήστες των windows και είχε μέσα την Red Hat 7.1 κάποιος γνωστός μου μου είπε ότι η έκδοση που έχω είναι παλιά έκανα μια ερευνά για να πάρω πρόσφατη έκδοση αλλά προτίμησα αντί για red hat να πάρω Mandrake ή Suse ποια πιστεύεται ότι αξίζει να τα δώσω στην: Linux Mandrake 10 Discovery ή Linux Mandrake 10 Powerpack ή Suse Linux 9.2 Professional ή Suse Linux 9.2 Professional Upgrade αλλά δεν ξέρω αν θα το σήκωση το σύστημα που έχω είναι παλιός υπολογιστής P II 400 με μνήμη 256ΜΒ και 2 σκληρούς δίσκους 6.4 και 30GB
  9. ASER

    PII 400

    antonis_wrx Σε ευχαριστώ ;) βρήκα όχι μόνο για 128 αλλά και για 256 που δεν γνώριζα ότι υπήρχε για το συγκεκριμένο υπολογιστή και πάλι ευχαριστώ
  10. ASER

    PII 400

    Γνωρίζει κανείς καμία διεύθυνση στο internet για να βρω παλιές μνήμες στον παλιό υπολογιστή μου έχω ένα PII 400 με 64MB μνήμη και θέλω να την μεγαλώσω στα 128 Ότι έχω βρει δεν απαντάνε στα email ή έχουν κλείσει την επιχείρηση τους.
  11. Δεν ξέρω τη συμβαίνει; Μιλάμε για το ίδιο το κινητό το 3200 η για άλλο είναι αυτό που έχω στην φωτογραφία κάτω από το ψευδώνυμο μου αν ναι τότε ίσως να φταίει η κάρτα σου η sim καλύτερα να το πας στο κατάστημα που έχεις και την σύνδεση με το δίκτυο για να δουν τι έχει.
  12. Έχει αναφορά πήγαινε στα μηνύματα – ρυθμίσεις μηνυμάτων - μηνύματα κειμένου – προφίλ Αποστόλης – προεπιλεγμένο προφίλ – αναφορές παραδόσεις – πατά το ναι και είσαι οκ.
  13. Θέλω να ρωτήσω το εξής παρόλα αυτά με της δημοσκόπησης της απάντησης της στέλνετε στην TIM; Πάντως εγώ που είμαι από την Άρτα κάθε φόρα που πηγαίνω στο χωριό δεν έχω σήμα πρέπει να διανύσω μια απόσταση 15 χιλιόμετρων για να πιάσω σήμα ενώ η cosmote απέναντι στο χωριό έχει κεραία 4 γραμμές δείχνει το σήμα δεν καταλαβαίνω τους λόγους που η TIM και η Vodafone δεν έχει.
×
×
  • Create New...