MALACHASKOS Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Του Ιταλού. Έκανα εγκατάσταση ξανά το αρχείο γιατί ήταν όπως το παρέλαβα από vickmall ήταν μία χαρά και μετά από μια βδομάδα ξανά τα ίδια. Λογικά είναι θέμα software υπάρχει κάποια άλλη rom να δοκιμάσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sifis77 Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 (edited) A.O.S.P. multilanguage rom: http://www.leeco.re/topic/2327-mtk-x20-aosp-3-in-1-multilingual-gapps-incl-12-march-2017/ Stable SuperSU: https://forum.xda-developers.com/apps/supersu/stable-2016-09-01supersu-v2-78-release-t3452703 (flash μέσω TWRP) Πρόγραμμα για γρήγορη επανεκκίνηση ή μεταφορά σε recovery mode: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.antaresone.quickrebootpro&hl=el Δοκιμάστε τη ρομ και πείτε μου γιατί περιμένω να το παραλάβω μες στην εβδομάδα.... Edited June 10, 2017 by Sifis77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALACHASKOS Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 Παιδιά λίγο τα φώτα σας. Όπως έγραψα παραπάνω είχα θέμα με την κάμερα κολλούσε και δεν λειτουργούσε η βασική κάμερα (μόνο για σελφι είχα) Έκανα factory reser μετά από λίγο τ ίδια. Κατέβασα του Ιταλού και έκανα καθαρή εγκατάσταση μετά από μια βδομάδα περίπου τα ίδια. Σήμερα έβαλα τη lineage που βρήκα στο xda και εκεί τα ίδια. Τι μπορώ να κάνω.? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 Παιδιά λίγο τα φώτα σας. Όπως έγραψα παραπάνω είχα θέμα με την κάμερα κολλούσε και δεν λειτουργούσε η βασική κάμερα (μόνο για σελφι είχα) Έκανα factory reser μετά από λίγο τ ίδια. Κατέβασα του Ιταλού και έκανα καθαρή εγκατάσταση μετά από μια βδομάδα περίπου τα ίδια. Σήμερα έβαλα τη lineage που βρήκα στο xda και εκεί τα ίδια. Τι μπορώ να κάνω.? πήγαινε ρυθμίσεις> εφαρμογές > camera ,> αποθηκευτικός χώρος , και κάνε εκκαθάριση δεδομένων και προσωπικής μνήμης.Επίσης δες στα permissions μήπως έχεις δώσει δικαιώματα σε κάποια εφαρμογή που δημιουργεί conflicts . Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALACHASKOS Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 Μετά από καθαρή εγκατάσταση και κάνει τ ίδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalefk Δημ. June 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2017 H αφαίρεση της σπασμένης οθόνης είναι πανεύκολη.Υπάρχουν βιντεάκια στο youtube.Με ενα πιστολάκι αν ζεστανετε τις ακρες,μια λεπτη σπατουλίτσα και μια σκληρη καρτα το ανοιγετε.Καθαριζετε τις κόλλες και είναι έτοιμο.Τις επόμενες μέρες περιμενω την οθόνη και μια κόλλα.Πιστευω να πανε ολα καλά https://postimg.org/image/55wl8klhr/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sifis77 Δημ. June 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2017 H αφαίρεση της σπασμένης οθόνης είναι πανεύκολη.Υπάρχουν βιντεάκια στο youtube.Με ενα πιστολάκι αν ζεστανετε τις ακρες,μια λεπτη σπατουλίτσα και μια σκληρη καρτα το ανοιγετε.Καθαριζετε τις κόλλες και είναι έτοιμο.Τις επόμενες μέρες περιμενω την οθόνη και μια κόλλα.Πιστευω να πανε ολα καλά https://postimg.org/image/55wl8klhr/ Καλή επιτυχία σου εύχομαι!! Τράβα και εσύ βιντεάκι να έχουμε τη διαδικασία....;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sifis77 Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 (edited) Μερικά print screens από την AOSP rom που ανέφερα παραπάνω. Δεν έχει κανένα κατάλοιπο LeEco account και γενικότερα κινεζιες. Πάει μια χαρά. Το θέμα είναι ότι μου δείχνει ως ανώτερη ανάλυση 12 mp στις ρυθμίσεις κάμερας. Θα ενημερώσω για τα λοιπά.. Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited June 16, 2017 by Sifis77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. June 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2017 Αυτό με την κάμερα είναι γνωστό πρόβλημα με όλες τις AOSP rom.απλά αγνόησε το. Στο antutu λογικά θα πρέπει να περνάει τις 100.000. Κάνε ένα τεστ όποτε βρεις χρόνο, και πες μας. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sifis77 Δημ. June 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2017 Δυστυχώς μόνο τόσο έβγαλε ενώ ήταν σε λειτουργία πτήσης από εχθές και φορτισμένο με κρύα μπαταρία. Ίσως φταίει ότι δε του έκανα επανεκκίνηση και το ότι έχω εφαρμογές μέσα. Αρχεία αλλά δεν έχω. Άρα δεν ισχύει το 12 που γράφει; Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. June 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2017 Πολύ χαμηλό σκορ, μου κάνει εντύπωση.σε εμένα με του ιταλού την Rom, δείχνει 95.000.Κάνε επανεκκίνηση με γεμάτη κρύα μπαταρία με χωρίς λειτουργία πτήσης και ανοιχτό Wi-Fi και gps, και άμα δείξει πάλι τόσο λίγο, πέταξε την. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sifis77 Δημ. June 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2017 Το έδωσα το κινητό γιατί το είχα πάρει για συγγενή. Θα του πω τι να κάνει και θα σας πω. Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sifis77 Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 Έκανε τεστ και του βγήκε παρόμοιο σκορ. Ας προσπαθήσει και άλλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalefk Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 Η αλλαγη της σπασμένης οθόνης εγινε μια χαρά.Μακαρι να μη σας χρειαστει ποτέ.Αν συμβεί παντως,τολμήστε το.Στο συγκεκριμενο κινητό είναι πραγματικά εύκολη υπόθεση:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sifis77 Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 Ωραίος ο παίκτης!! Βίντεο τράβηξες τελικά; Να μας στείλεις λινκ με τα υλικά που χρειάστηκες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile59 Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 Δυστυχώς μόνο τόσο έβγαλε ενώ ήταν σε λειτουργία πτήσης από εχθές και φορτισμένο με κρύα μπαταρία. Ίσως φταίει ότι δε του έκανα επανεκκίνηση και το ότι έχω εφαρμογές μέσα. Αρχεία αλλά δεν έχω. Άρα δεν ισχύει το 12 που γράφει; Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk πολυ χαμηλο,συνηθως ειναι ανω των 90000 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalefk Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 (edited) Ωραίος ο παίκτης!! Βίντεο τράβηξες τελικά; Να μας στείλεις λινκ με τα υλικά που χρειάστηκες. τραβηξα αλλα με πολλες ατελειες να πω την αληθεια.θα το ανεβασω σε κατι θα βοηθησει Το βιντεακι. Μια ιδεα θα πάρετε,να ξέρετε εχει επαγγελματικα βιντεο στο youtube Edited June 19, 2017 by akalefk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. June 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2017 τραβηξα αλλα με πολλες ατελειες να πω την αληθεια.θα το ανεβασω σε κατι θα βοηθησει Το βιντεακι. Μια ιδεα θα πάρετε,να ξέρετε εχει επαγγελματικα βιντεο στο youtube Μπράβο για το βίντεο. Ουσιαστικά κάλυψες όλα τα Leeco. Δεν μας είπες όμως η κόλα ποια είναι και από που την πήρες. ;) Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalefk Δημ. June 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2017 Μπράβο για το βίντεο. Ουσιαστικά κάλυψες όλα τα Leeco. Δεν μας είπες όμως η κόλα ποια είναι και από που την πήρες. ;) https://www.aliexpress.com/item/2017-50ml-T-8000-Epoxy-Resin-T8000-Multi-Purpose-LED-Phone-Screen-Shell-Repair-Liquid-Glue/32798422459.html?spm=2114.13010708.0.0.yHDKkU το καταστημα με διαφορες κολλες αυτης της εταιρείας ειναι αυτό https://www.aliexpress.com/store/2208144?spm=2114.12010108.0.0.PZobna δεν το πηρα απο εδω γιατι ηθελα tn και στελνει με Μαλαισία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapy13 Δημ. June 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2017 Παιδια μια βοηθεια στον αμπαλο . Πηρα προχτες το κινητο κι εχω ενα θεματακι . Οι ειδοποιησεις απο καποιες εφαρμογες μετα απο καποιο διαστημα δεν δουλευουν π.χ.flashscore . Μετα απο restart φτιαχνει και μετα παλι τα ιδια . Εχει περασμενη την 5.9.020S . Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noter Δημ. June 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2017 Περνά τη ρομ του Ιταλού φίλε. Λογικά θα έχεις τη ρομ που παρέλαβες το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapy13 Δημ. June 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2017 (edited) Περνά τη ρομ του Ιταλού φίλε. Λογικά θα έχεις τη ρομ που παρέλαβες το κινητό. Νομιζω του Ιταλου εχει περασμενη , bb72 λεει . Πρεπει να ηταν καποιο θεμα με την μπαταρια , εκλεινε καποιες εφαρμογες . Τωρα τσεκαρω να δω αν οντως ηταν αυτο . Ευχαριστω παντως φιλε μου ! Υ.Γ. Τελικα ουτε με την μπαταρια δεν λυθηκε , ποια ειναι η καλυτερη ρομ και που την βρισκουμε με οδηγιες ; Edited June 22, 2017 by snapy13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sifis77 Δημ. June 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2017 (edited) Τελικά το κινητό έχει πρόβλημα στο ακουστικό. Δεν ακούει τίποτα. Έχει αντικαταστήσει κανείς; Ή έχει στείλει για επισκευή στο http://easyservice.gr/; ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδια μια βοηθεια στον αμπαλο . Πηρα προχτες το κινητο κι εχω ενα θεματακι . Οι ειδοποιησεις απο καποιες εφαρμογες μετα απο καποιο διαστημα δεν δουλευουν π.χ.flashscore . Μετα απο restart φτιαχνει και μετα παλι τα ιδια . Εχει περασμενη την 5.9.020S . Ευχαριστω Δοκίμασε με Nova launcher αλλιώς κατέβασε το Light Flow από play store. Επίσης, δοκίμασε: Πληκτρολόγησε *#*#46360000#*#* και απενεργοποίησε το “Enable background resource control” και κάνε επανεκκίνηση. Edited June 23, 2017 by Sifis77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapy13 Δημ. June 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2017 [/color] Δοκίμασε με Nova launcher αλλιώς κατέβασε το Light Flow από play store. Επίσης, δοκίμασε: Πληκτρολόγησε *#*#46360000#*#* και απενεργοποίησε το “Enable background resource control” και κάνε επανεκκίνηση. Καλημερα . Το nova launcher δουλευω. Το τελευταιο απο αυτα που προτεινεις εκανα , ελπιζω να φτιαξει γιατι ειναι εκνευριστικο . Ειδοποιησεις απο ebay , yahoo mail , flashscore και καποιες αλλες εφαρμογες δουλευουν μονο για λιγο αφου κανω restart το κινητο , μετα τιποτα . Αφου κανω restart μου ερχονται και οι ειδοποιησεις που δεν ειχα παρει ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalco Δημ. June 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2017 όταν θα καλέσω για δεύτερη φορά ένα τηλέφωνο μέσα από τις επαφές, μου βγάζει το μήνυμα " Δυστυχώς η εφαρμογή Επαφές έχει σταματήσει" και μου δίνει τις επιλογές ΟΚ και Cancel. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts