dimikord Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 Δεν μου αναγνωριζει ο υπολογιστης win10 το τηλ.Μηπως γνωριζει καποιος. Sent from my MX5 using Tapatalkπρεπει να εγκαταστησεις τους drivers στον υπολογιστη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrikas Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 πρεπει να εγκαταστησεις τους drivers στον υπολογιστη. Που μπορω να τους βρω? Sent from my MX5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 κατεβα στη σελιδα και θα δεις το le2 και διπλα γραφει download https://www.skyneel.com/letv-leeco-usb-driver Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrikas Δημ. March 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2017 κατεβα στη σελιδα και θα δεις το le2 και διπλα γραφει download https://www.skyneel.com/letv-leeco-usb-driver Σε ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου. Sent from my MX5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalamaidis Δημ. March 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2017 Καλημέρα παιδιά. Χ620 16gb με firmware 5.8.017s stable δεν συγχρονίζει αυτόματα Gmail, Viber και Whats app μετά από λίγη ώρα στην αναμονή με αποτέλεσμα να βλέπω τα μυνήματα μόνο όταν το βγάζω από την αναμονή (ενεργοποιώντας την οθόνη) Τι μπορεί να φταίει? Κάποια ρύθμιση? Το έψαξα όσο μπορούσα αλλά δεν έβγαλα ακρη Παράθεση :hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antoyan Δημ. March 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2017 καλημερα σε ολους,σκεφτομε να το αγορασω για την γυναικα μου,πρεπει να αλλαξω την ρομ μολις το παρω και με αυτην του ιταλου που λενε, δουλευει απροβληματιστα χωρις κολληματα,ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile59 Δημ. March 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2017 καλημερα σε ολους,σκεφτομε να το αγορασω για την γυναικα μου,πρεπει να αλλαξω την ρομ μολις το παρω και με αυτην του ιταλου που λενε, δουλευει απροβληματιστα χωρις κολληματα,ευχαριστω πολυ ζητας να στο στειλουν με την ρομ του ιταλου η 20ς ειναι η τελευταια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. March 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2017 Καλημέρα παιδιά. Χ620 16gb με firmware 5.8.017s stable δεν συγχρονίζει αυτόματα Gmail, Viber και Whats app μετά από λίγη ώρα στην αναμονή με αποτέλεσμα να βλέπω τα μυνήματα μόνο όταν το βγάζω από την αναμονή (ενεργοποιώντας την οθόνη) Τι μπορεί να φταίει? Κάποια ρύθμιση? Το έψαξα όσο μπορούσα αλλά δεν έβγαλα ακρηπήγαινε ρυθμίσεις συσκευής>permissions ανοιξε το app permission management και ορισε το viber το gmail και οποια αλλη εφαρμογη θελεις να ανοιγουν αυτοματα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. March 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2017 αυτη η rom ειναι για το δικο μας παιδια? https://download.lineageos.org/s2 Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalamaidis Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 πήγαινε ρυθμίσεις συσκευής>permissions ανοιξε το app permission management και ορισε το viber το gmail και οποια αλλη εφαρμογη θελεις να ανοιγουν αυτοματα. Tο εκανα, αλλά συνεχίζει το ιδιο Παράθεση :hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitro123 Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 Και σε μένα το ίδιο συνέβη με το Le 2 μου... Πέρασα τη rom του Ιταλού & όλα ok! Εχει κι εμενα το Letv 2 x620 custom multilanguage απο aliexpress με τα διαφορα προβληματακια, μπρορει καποις να μου πει ασφαλεις οδηγιες για εγκατασταση της rom του Ιταλου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
novocain Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 (edited) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=434839&page=9 http://blog.grossoshop.net/leeco-x620-le2-le2-pro-bb72-rom/ rom του Ιταλου Edited March 14, 2017 by novocain Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sifis77 Δημ. March 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 (edited) Καλημέρα. Χθες παρέλαβα το κινητό και επειδή έχω το le max 2 πήγα να του περάσω recovery του le max (αφού είδα ότι είναι ξεκλείδωτο το κινητό, είχα ενεργοποιήσει το usb debugging) και στο flashαρισμα του recovery ενώ θα έπρεπε να επανεκκινήσει έσβησε. Έφαγε brick. κατέβασα το SP Flash Tool και fastboot rom αλλά στο download δε φορτώνει η μπάρα!! Τι λάθος έχω κάνει; Υ.Γ. Πέρασα τη recovery του le max 2 γιατί υπέθεσα ότι έκανε και επειδή δεν είχα ψάξει του X620 Edited March 15, 2017 by Sifis77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. March 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 Καλημέρα. Χθες παρέλαβα το κινητό και επειδή έχω το le max 2 πήγα να του περάσω recovery του le max (αφού είδα ότι είναι ξεκλείδωτο το κινητό, είχα ενεργοποιήσει το usb debugging) και στο flashαρισμα του recovery ενώ θα έπρεπε να επανεκκινήσει έσβησε. Έφαγε brick. κατέβασα το SP Flash Tool και fastboot rom αλλά στο download δε φορτώνει η μπάρα!! Τι λάθος έχω κάνει; Υ.Γ. Πέρασα τη recovery του le max 2 γιατί υπέθεσα ότι έκανε και επειδή δεν είχα ψάξει του X620 εισαι σε red light state? εγω το brickara με την εντολη fastboot reboot, και αυτος ο οδηγος το εφερε στη ζωη, http://www.leeco.re/topic/826-x620-flashtool-rom-for-unbricking-red-light-brick/ οτι δεν καταλαβαινεις ρωτησε με. Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitro123 Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=434839&page=9 http://blog.grossoshop.net/leeco-x620-le2-le2-pro-bb72-rom/ rom του Ιταλου ποια η διαφορα των rom stock & Ιταλου? κ οι δυο ειναι multilanguage να υποθεσω ε? Novocain σου εστειλα p.m. thx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile59 Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 ποια η διαφορα των rom stock & Ιταλου? κ οι δυο ειναι multilanguage να υποθεσω ε? Novocain σου εστειλα p.m. thx η στοκ εχει μονο αγγλικα και κινεζικα.Του Ιταλου ειναι πολυγλωσσικη αλλα μην περιμενεις 100% ελληνικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teris28 Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Kalimeravse oli tin omoda.....exw to letv 620 kai exthes mou ekane ena provlima......tobevala na fortisei na to afisa kanena 2wrw kai piga na to vgalw kai itan kolimenobsto 30%....to eklisa tobanoixa to evala ksana stin fortisi pige mexri to 67% kai emine ekei kolineno gia 2 me treis wres pou tobeixa kai twra arxise na min fortizei katholou.....gnorizei kapoios kati??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrikas Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Kalimeravse oli tin omoda.....exw to letv 620 kai exthes mou ekane ena provlima......tobevala na fortisei na to afisa kanena 2wrw kai piga na to vgalw kai itan kolimenobsto 30%....to eklisa tobanoixa to evala ksana stin fortisi pige mexri to 67% kai emine ekei kolineno gia 2 me treis wres pou tobeixa kai twra arxise na min fortizei katholou.....gnorizei kapoios kati??? Δοκιμασες αλλο φορτιστη η αλλο καλωδιο? Sent from my MX5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teris28 Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Fortisti nai....kalwdio oxi....pws legete auto to kalwdio pws na to zitisw??? ----- προσθήκη μηνύματος 93 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δοκιμασες αλλο φορτιστη η αλλο καλωδιο? Sent from my MX5 using Tapatalk Fortisti dokimasa allo nai kalwdio omws oxi.... Pws legete to sigekrimeno exei kapoia onomasia??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrikas Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Fortisti nai....kalwdio oxi....pws legete auto to kalwdio pws na to zitisw??? ----- προσθήκη μηνύματος 93 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Fortisti dokimasa allo nai kalwdio omws oxi.... Pws legete to sigekrimeno exei kapoia onomasia??? Καλωδιο usb type c δοκιμασε. Sent from my MX5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Fortisti nai....kalwdio oxi....pws legete auto to kalwdio pws na to zitisw??? ----- προσθήκη μηνύματος 93 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Fortisti dokimasa allo nai kalwdio omws oxi.... Pws legete to sigekrimeno exei kapoia onomasia??? Γραφε στα ελληνικα φιλε μου, οπως ολοι, είναι στους κανονισμους του forum. Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teris28 Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 Γραφε στα ελληνικα φιλε μου, οπως ολοι, είναι στους κανονισμους του forum. ΕΓΙΝΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΘΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolianis Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 Γεια σε όλη την ομάδα! Το πήρα και εγώ το τηλέφωνο από gearbest είναι με την version 17s. λέω να το πάω στη 20s αλλά δε ξέρω αν αξίζει? τι διαφορά έχει από αυτή που έχω ήδη? δε βλέπω πολλές κινεζιές και έχει περασμένο το google store. δεν έχει ελληνικά αλλά δε τα χρησιμοποιώ προτιμώ αγγλικά . Τι άλλο θα κέρδιζα αν το ανέβαζα στην 20s? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 Γεια σε όλη την ομάδα! Το πήρα και εγώ το τηλέφωνο από gearbest είναι με την version 17s. λέω να το πάω στη 20s αλλά δε ξέρω αν αξίζει? τι διαφορά έχει από αυτή που έχω ήδη? δε βλέπω πολλές κινεζιές και έχει περασμένο το google store. δεν έχει ελληνικά αλλά δε τα χρησιμοποιώ προτιμώ αγγλικά . Τι άλλο θα κέρδιζα αν το ανέβαζα στην 20s? Ευχαριστώ!καλοριζικικο.η αληθεια ειναι οτι ουτε η 17s ουτε οι παλαιοτερες rom ειχαν καποιο εμφανες bug,παντα δουλευε μια χαρα το κινητο. αλλα επειδη στις αναβαθμισεις παντα κατι διορθωνουν,θα σου ελεγα να βαλεις την τελευταια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pikoka Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 Έχω και εγώ την 17s του Grossoshop. Το μόνο θέμα που έχω είναι ότι με εφαρμογή τρίτων για sms δεν τα λαμβάνω πάντα, κάτι που δεν συμβαίνει με την stock εφαρμογή. Στην 20s, είτε Grossoshop είτε ΒΒ72 υπάρχει αυτό το θέμα; Κάτι ακόμα, αν βάλω την 20s θα χρειαστεί να στήσω ξανά τις οθόνες και τα widget που έχω σε αυτές; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts