johny_pl Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 θήκη σιλικόνης είναι η καλύτερη, πολύ καλό κράτημα και προστασία χωρίς να γίνει παντοφλα. temperd glass όχι της 1+ γιατί και ακριβό είναι και δεν κάθεται καλά Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis20 Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Για πείτε καμία προταση... Τι έχετε πάρει εσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Για πείτε καμία προταση... Τι έχετε πάρει εσεις? Αν πάρεις σιλικόνης από ebay μην πάρεις clear γιατί κιτρινίζουν. Εγώ για φθηνή προτείνω pelosi sandstone full. Επίσης έχω και τη nature grey της nillkin. Τζαμάκι δεν έχω βρει ακόμα της προκοπής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos79 Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 μια καλη θηκουλα ειναι αυτη,την ειχα σε πολλες συσκευες.. https://www.amazon.co.uk/dp/B01HWTWREI/ref=pe_385721_144753691_TE_dp_1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Έχει πάρει κανείς την Spigen Ultra Hybrid crystal clear να μας πει εντυπώσεις; Στάλθηκε από το ONE A2003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommy1984 Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Εκανα δοκιμή φόρτισης με Dash και με απλή.Η φόρτιση έγινε και στις 2 περιπτώσεις χωρις καμια εφαρμογή ανοιχτη και κλειστα δεδομένα και wifi.Με Dash η μπαταρία είχε θερμοκρασία 38,2 και με απλη φορτιση 33,8. Διαφορα 4,4 βαθμους.Τωρα δεν ξέρω αυτη η διαφορα αν είναι αρκετή ετσι ώστε να φθείρει πιο γρηγορα την μπαταρία. Παράθεση Mi 9 128gb :shoot: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano23 Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Εκανα δοκιμή φόρτισης με Dash και με απλή.Η φόρτιση έγινε και στις 2 περιπτώσεις χωρις καμια εφαρμογή ανοιχτη και κλειστα δεδομένα και wifi.Με Dash η μπαταρία είχε θερμοκρασία 38,2 και με απλη φορτιση 33,8. Διαφορα 4,4 βαθμους.Τωρα δεν ξέρω αυτη η διαφορα αν είναι αρκετή ετσι ώστε να φθείρει πιο γρηγορα την μπαταρία. 38 βαθμοι ειναι μια εξαιρετικη θερμοκρασια.. σκεψου οτι ανετα ενα 25αρι το εχεις σπιτι σου... Στάλθηκε από το ONEPLUS A3000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Εγώ πριν λίγο που το έβγαλα από dash charge έλεγε 33. Wifi ανοιχτό και daydream, clock. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos79 Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 παιδες οι αγορες ανοιξαν..!!!καλημερες!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 υπάρχει τρόπος να τραβάει σε 1080 60fps?Σε aosp υπάρχει, στην στοκ γίνεται? Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rakneraser Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 Καλησπέρα παιδιά μόλις έκανα παραγγελία απο το site ελπίζω να άξιζε η αναμονή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 αξίζει και πολύ μάλιστα, πρώτη φορά πιάνω κινητό και το προτιμώ από το πισι μου (είναι κατόρθωμα αυτό για μένα). Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160912/98ea4c23558c5c16f85b8fded085759c.jpg μία πρώτη προσπάθεια Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 (edited) Σκίζει!!!! Edited September 12, 2016 by alex_gate_7 Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 η πορτ κάμερα της oxygen που υπάρχει στο xda για αοσπ τραβάει τις ίδιες ακριβώς φώτος με στοκ.εγώ μετά από αυτό είμαι σε αοσπ και θα παραμείνω εκεί.Μόνο η κάμερα με έκανε να το σκέφτομαι αλλά πλέον με την κάμερα να υπάρχει και εκει δεν το σκέφτομαι καν καθώς σε λίγο καιρό σε αοσπ θα έχουμε nougat. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaplaz Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 η πορτ κάμερα της oxygen που υπάρχει στο xda για αοσπ τραβάει τις ίδιες ακριβώς φώτος με στοκ.εγώ μετά από αυτό είμαι σε αοσπ και θα παραμείνω εκεί.Μόνο η κάμερα με έκανε να το σκέφτομαι αλλά πλέον με την κάμερα να υπάρχει και εκει δεν το σκέφτομαι καν καθώς σε λίγο καιρό σε αοσπ θα έχουμε nougat. Ποιά aosp Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis20 Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 Θα το παραγγείλω μάλλον σήμερα.... Τελευταία ερώτηση: Υπάρχει μεμβράνη στην οθόνη απο το εργοστασιο? Το tempered thw One+ το απορρίπτουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 Ποιά aosp Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk resurection remix Θα το παραγγείλω μάλλον σήμερα.... Τελευταία ερώτηση: Υπάρχει μεμβράνη στην οθόνη απο το εργοστασιο? Το tempered thw One+ το απορρίπτουμε? υπάρχει μια πλαστική, εμένα δεν μου άρεσε και την έβγαλα.για αυτή της 1+ λένε δεν ταιριάζει καλά αλλά και να ταίριαζε πάνω από 10 ευρώ για τζαμάκι δεν έχω σκοπό να δώσω. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 Καλησπέρα έχεις βάλει κανονικά την ρομ της cm με twrp; είχα προσπαθήσει παλαιότερα και έφαγα bootloop Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 Καλησπέρα έχεις βάλει κανονικά την ρομ της cm με twrp; είχα προσπαθήσει παλαιότερα και έφαγα bootloop Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αναφέρεσαι σε CM13 Nightly; Αν, ναι, εγώ είμαι από την 1η μέρα. Κανένα bootloop. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 Αναφέρεσαι σε CM13 Nightly; Αν, ναι, εγώ είμαι από την 1η μέρα. Κανένα bootloop. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk Resurection Remix ήθελα να γράψω, εγώ είμαι με την Freedom 1.5.1 ok καλή αλλά μέχρι εκεί Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 με twrp την πέρασα κανονικά χωρίς θέμα. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 (edited) με twrp την πέρασα κανονικά χωρίς θέμα. Μου είπαν ότι είναι πολύ καλή με καλύτερη διαχείριση μπαταρίας αλλά χάλια κάμερα. Με τον cm kernel την πέρασες η με τον άλλον; Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited September 12, 2016 by pafimal Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 με rr kernel.κάμερα αν βάλεις την στοκ που έγινε πορτ για cm και rr δεν έχει καμία διαφορά, μα καμία εντελώς.δοκιμασμένο. http://forum.xda-developers.com/oneplus-3/themes/port-oxygenos-stock-camera-cm-t3451721 Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommy1984 Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 Για αναβαθμίσεις και τροποποιησεις υπάρχει άλλο topic: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=439165 Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Mi 9 128gb :shoot: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts