poli4 Δημ. March 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2019 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά! Είχα δει στις άλλες σελίδες για το κόστος επισκευής της μπαταρίας. Αυτό που με φοβίζει πλέον είναι και η οθόνη. Δηλαδή μην μου ζητήσουν τρελα λεφτά για να μου φτιάξουν και αυτή. Γενικά πιάνουν τα χέρια μου και κοιτάζω το ενδεχόμενο να τα φτιάξω και τα 2 μόνος μου που σιγουρα θα μου βγει πολύ πολύ πιο οικονομικά. Απλά το θέμα είναι αν όντως οι μπαταρίες που βρίσκουμε εδώ ή eBay είναι original... Γιατί αν είναι "κακές" κινεζιες σε συνδιασμό με dash charge φοβάμαι μην έχουμε καταστάσεις note 7! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. March 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2019 (edited) Για της οθόνες δεν έχω εμπειρία για να σου πω σίγουρα ίσως κάποιος που να έχει πάρει από eBay να σου πει σίγουρα. Για την μπαταρία όμως επειδή την έχω κάνει την αλλαγή σου λέω στα σίγουρα για την μπαταρία οτι είναι ίδια ακριβώς και βελτιώθηκε πάρα πολύ η αυτονομία του κινητού, αυτήν πηρα τσέκαρε. Με αυτήν δουλεύει κανονικά το dash charge κανένα πρόβλημα με την θερμοκρασία. https://www.ebay.com/itm/1pcs-New-Battery-For-OPPO-613-BLP613-1-1-3-One-plus-3000mAh-/362043650461 Edited March 1, 2019 by tigreos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. March 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2019 Αυτή πήρα κι εγώ .. Πωτς γκενεν ατο Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. March 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2019 Αυτή πήρα κι εγώ .. Πωτς γκενεν ατο Sent from my ONEPLUS A3003 using TapatalkΉμουν ο πρώτος από ότι θυμάμαι εδώ μέσα που άλλαξα μπαταρία εκτός εγγυήσεις αγορά από eBay και έβαλα το λινκ εδώ μάλλον το είδες και το πήρες από τον ίδιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. March 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2019 Για την ίδια που έβαλες ακριβώς πιο πάνω μιλάμε.. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. March 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2019 Για την ίδια που έβαλες ακριβώς πιο πάνω μιλάμε.. Sent from my ONEPLUS A3003 using TapatalkΝαι για την ίδια μάλιστα ξανά αγόρασα από αυτόν για να αλλάξω και μπαταρία σε κινητό φίλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. March 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2019 Αρχίζω να νομίζω μήπως εκανα κάτι λάθος εγώ στην εγκατάσταση.. Άμα ακολούθησα πιστα τις οδηγίες στο βίντεο.. Και εκτός αυτού, αν είχα κάνει κάτι λάθος δεν θα άνοιγε καν υποθέτω.. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poli4 Δημ. March 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2019 Κύριοι για μένα παταγώδης αποτυχία από τα αποδυτήρια κιόλας, αφού δεν μπορώ με τίποτα να ξεκουμπώσω το πίσω καπάκι από το υπόλοιπο κινητό.Λόγο του ότι έχει ξεκολλήσει η οθόνη από το σώμα με το που προσπαθήσεις να βάλεις κάτι πλαστικό σαν μοχλό για να το ξεκουμπώσεις σπάει αυτό το πλαστικό που έχει περιμετρικά,συν οτι έχει την τάση να συνεχίζει απλά να ξεκολλάει η οθόνη μόνη της.οπότε μάλλον θα έχω να κάνω με την oneplus...€€€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. March 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2019 Μια χαρά θα ανοίξει πρέπει να βάλεις κάτι σαν σφήνα ανάμεσα στο αλουμίνιο και στο πλαστικό και σιγά σιγά θα ξεκούμπωσει.Αν δεν μπορέσεις μπορείς το πας στον ηλεκτρονικό της γειτονιάς σου να στο ανοίξει με ελάχιστο κόστος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. March 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2019 Τα τελευταία νέα, ευχάριστα θα έλεγα με μια μεγάλη δόση υπομονής που θα συνεχιστή ακόμα λίγο από ότι διάβασα καλό καλοκαίρι το βλέπω... https://www.xda-developers.com/oneplus-3-3t-oxygenos-android-pie-hydrogenos-testers/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hs2000corolla Δημ. March 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2019 Τα τελευταία νέα, ευχάριστα θα έλεγα με μια μεγάλη δόση υπομονής που θα συνεχιστή ακόμα λίγο από ότι διάβασα καλό καλοκαίρι το βλέπω... https://www.xda-developers.com/oneplus-3-3t-oxygenos-android-pie-hydrogenos-testers/ Άντε να δούμε... πάντως ακόμα κ τώρα δεν μου κανει καρδιά να αλλάξω συσκευή... πετάει Ισως παω το καλοκαίρι για το 7 αλλα δεν έχω σκοπό να δωσω το 3 μου(ειδικά μετα που αλλαξα μπαταρία το καλοκαίρι) ...θα μπει στο πανθεον μαζι με τα θρυλικά μου Νοκια 8210,6600,Ε53 Παράθεση ...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. March 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2019 Άντε να δούμε... πάντως ακόμα κ τώρα δεν μου κανει καρδιά να αλλάξω συσκευή... πετάει Ισως παω το καλοκαίρι για το 7 αλλα δεν έχω σκοπό να δωσω το 3 μου(ειδικά μετα που αλλαξα μπαταρία το καλοκαίρι) ...θα μπει στο πανθεον μαζι με τα θρυλικά μου Νοκια 8210,6600,Ε53Συστηματικά το ίδιο νιώθω και εγώ είναι από τα καλύτερα κεφάλαια στην "κινητή" μου εξέλιξη το one plus 3... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. March 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2019 Όποιος θέλει να γίνει beta tester για την 9 ας κάνει χαρτιά του ΕΔΩ!! Εγώ δήλωσα και ότι γίνει. :rolleyes: Source: Closed Beta testing Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. March 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2019 Όποιος θέλει να γίνει beta tester για την 9 ας κάνει χαρτιά του ΕΔΩ!! Εγώ δήλωσα και ότι γίνει. :rolleyes: Source: Closed Beta testingΔιάβασα στο forum της Oneplus ότι θα την δώσουν ΜΟΝΟ σε 60 άτομα. Το θέμα είναι πότε θα τη δώσουν σε όλους, και ΑΝ βάζοντάς τη, μετά θα πάρουμε κανονικά την stable ή θα χρειάζεται full wipe. Χωρίς root με έχει κουράσει το θέμα full wipe και ξανά πέρασμα όλα από τη αρχή. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. March 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2019 Εγώ εδώ και δύο βδομάδες που φοράω την Havoc σε 9αρα, μια χαρά είναι το κινητό.. Δουλεύουν όλα ρολόι.. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. March 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2019 Η havoc είναι από της καλύτερες δοκιμασμένη δεν το συζητάμε αυτό, απλά η στοκ είναι λιγο ποιό γρήγορη και σμουθ αλλά αν η oneplus δεν έδινε ποτέ 9 θα πηγαίναμε όλοι σε custom αναγκάστηκα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hs2000corolla Δημ. March 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2019 (edited) εν τω μεταξύ έχετε συνειδητοποιήσει με την λήψη της επίσημης 9αρας πόσο παράταση ζωής έχει πάρει το κινητό? Θα σας δώσω ένα παράδειγμα:έχω στην κατοχή μου ένα ταμπλετ Nexus 7 2013,το οποίο το είχα πάρει ήδη καθυστερημένα το 2015 για να παίζουν τα παιδιά, κ έφτασε επίσημα μέχρι android 6(από 4 που ξεκίνησε) και έπαιρνε ενημερώσεις ασφαλείας μέχρι πέρυσι. Τώρα του φοράω custom ρομ paranoid android με android 8.1 και δουλεύει απροβλημάτιστα bugfree. Φανταστείτε για το κινητό μας που έχει μεγαλύτερη βάση χρηστών ...τουλάχιστον για 2 χρόνια πιστεύω ακόμα θα φτιάχνουν custom rom εκτός κ αν από το android 11-12 θέσει καναν περιορισμό η google σεharware και κόψει παλιούς επεξεργαστές. Edited March 23, 2019 by hs2000corolla Παράθεση ...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. March 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2019 Όποιος θέλει να δοκιμάσει την beta https://drive.google.com/drive/folders/1OhL30iyzRAhXEPcuTGaaei4Eu9wz87lZ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. March 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2019 Έχει πάρει κανείς μπαταρία από skroutz; Από 4-5 καταστήματα που είδα φαίνεται να είναι η αυθεντική. Τη θέλω για αλλαγή σε 3άρι φίλου και λέω μήπως γλιτώσουμε την αναμονή από ebay. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. March 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2019 Πέρνεις το ρίσκο και ότι βγει δεν μπορείς να ξέρεις σίγουρα, το καλό είναι ότι μπορείς να την επιστρέψεις αν δεν σου κάνει τελικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hsigma Δημ. April 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2019 Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά, εδώ και αρκετό καιρό έχω πρόβλημα με το ακουστικό κατά τη συνομιλία, ο συνομιλητής ακούγεται πολύ χαμηλά και αναγκάζομαι πάντα να χρησιμοποιώ hands-free. Με μια αναζήτηση που έκανα, δείχνει πως το πρόβλημα οφείλεται σε σκόνη και βρωμιά γενικότερα που έχει μαζευτεί σε εκείνο το σημείο. Βρήκα μάλιστα και που δείχνει πως ανοίγει η συσκευή για καθαρισμό. Δεν έχει νόημα να κάθομαι να το στέλνω στην Oneplus (δεν ξέρω καν αν υπάρχει αυτή η δυνατότητα). Θα ήθελα να δοκίμαζα να το ανοίξω εγώ αλλά δεν έχω τα εργαλεία που αναφέρονται στο βιντεο. Ξέρει κάποιος αν υπάρχει κάποιο κατάστημα στην Αθήνα που θα μπορούσε να κάνει τέτοιου είδους δουλειά? (άνοιγμα/καθάρισμα) Ευχαριστώ προκαταβολικά Παράθεση A clever person solves a problem. A wise person avoids it. -- Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. April 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2019 Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά, εδώ και αρκετό καιρό έχω πρόβλημα με το ακουστικό κατά τη συνομιλία, ο συνομιλητής ακούγεται πολύ χαμηλά και αναγκάζομαι πάντα να χρησιμοποιώ hands-free. Με μια αναζήτηση που έκανα, δείχνει πως το πρόβλημα οφείλεται σε σκόνη και βρωμιά γενικότερα που έχει μαζευτεί σε εκείνο το σημείο. Βρήκα μάλιστα και που δείχνει πως ανοίγει η συσκευή για καθαρισμό. Δεν έχει νόημα να κάθομαι να το στέλνω στην Oneplus (δεν ξέρω καν αν υπάρχει αυτή η δυνατότητα). Θα ήθελα να δοκίμαζα να το ανοίξω εγώ αλλά δεν έχω τα εργαλεία που αναφέρονται στο βιντεο. Ξέρει κάποιος αν υπάρχει κάποιο κατάστημα στην Αθήνα που θα μπορούσε να κάνει τέτοιου είδους δουλειά? (άνοιγμα/καθάρισμα) Ευχαριστώ προκαταβολικά Διάβασε εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7830479#post7830479 τα τελευταία μηνύματα και μην πετάς τα λεφτά σου :) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hsigma Δημ. May 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2019 Χμμμ, thanks. To έκανα και δείχνει να λειτουργεί σε πρώτη φάση (έκανα ένα σύντομο τηλεφώνημα και νομίζω έχει διαφορά). Θα το παρακολουθήσω και τις άλλες μέρες να δω αν όντως άλλαξε ή αν ήταν placebo :p Παράθεση A clever person solves a problem. A wise person avoids it. -- Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis20 Δημ. May 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2019 Για update έχουμε κάποιο νεο? Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. May 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2019 Για update έχουμε κάποιο νεο? Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Είναι σε open beta και περιμένουμε την stable... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts