black_hawk Δημ. May 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2018 Πολύ κρίμα. Και πάλι λειτουργικό το ρημαδι η κινηταρα. Αλλά πλέον μπαίνουμε σε διαδικασία αντικατάστασης. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk :scared::scared::sorry: Παράθεση Soyons réalistes, nous demandons l'impossible!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. May 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2018 Από μηχανακι επεσε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eklipsi Δημ. May 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2018 Beta 35, θυμήστε μου τί παίζει με το usb otg... Δουλεύει ή είναι bug της rom να μη δουλεύει; Ευχαριστώ Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση When the going gets tough,the tough get going... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. May 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2018 βγήκε το 6 και εγώ μόλις πήρα update στο 3.λολ είναι που δεν έχουμε υποστήριξη Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. May 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2018 βγήκε το 6 και εγώ μόλις πήρα update στο 3.λολ είναι που δεν έχουμε υποστήριξη Τι update πήρες φιλε μου;stable η beta; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. May 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2018 beta 36, με security patch Μαΐου και κάποιες βελτιώσεις Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. May 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2018 Η υποστήριξη φαίνετε να πάγωσε στις σταθερές εκδόσεις από ότι βλέπω, για τις beta συνεχίζετε κανονικά και δεν καταλαβαίνω τον λόγο που συμβαίνει αυτό.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hs2000corolla Δημ. May 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2018 Μολις βγηκε η stable 5.0.3 με το security patch Μαίου ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πολύ κρίμα. Και πάλι λειτουργικό το ρημαδι η κινηταρα. Αλλά πλέον μπαίνουμε σε διαδικασία αντικατάστασης. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Με 54€ αλλαγη οθόνης https://www.oneplus.com/gr/support/pricing#/detail/4 Παράθεση ...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. May 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2018 54 χωρίς ΦΠΑ λέει. αλλά και πάλι καλά είναι που κάποιοι ζητάνε νεφρο για μια οθόνη Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k26d1310s Δημ. May 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2018 5.0.3 δεν την βρίσκω με τίποτα, έχω δοκιμάσει 4 προγράμματα vpn και 43 χώρες!!! τζίφος Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. May 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2018 5.0.3 δεν την βρίσκω με τίποτα, έχω δοκιμάσει 4 προγράμματα vpn και 43 χώρες!!! τζίφος Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΒάλε το oxygen updater από play store. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k26d1310s Δημ. May 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2018 Βάλε το oxygen updater από play store. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕυχαριστώ πολύ Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. May 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2018 Χρησιμοποιεί κανείς Substratum σε non rooted Oneplus 3; Αν μπορεί να βοηθήσει, γιατί δεν μπορώ να το στήσω; - Κάνω εγκατάσταση το Substatum, μαζί με το Androneda γιατί χωρίς αυτό μου γράφει ότι δεν μπορεί να τρέξει. - Κάνω εγκατάσταση ένα θέμα (πχ Pi Light). - Τρέχω το substratum και μου λέει πως δεν μπορεί ενεργοποιηθεί το Androneda, οπότε πρέπει να τρέξω ένα script από τον υπολογιστή που κατεβάζω από το xda για κάθε φορά που κάνω reboot την συσκευή (σοβαρά, αυτό χρειάζεται; Δεν μπορεί δηλαδή να κρατήσει τις ρυθμίσεις?) - Αφού ξανατρέξω το Substratum πρέπει να ενεργοποιήσω τα overlays από το theme. Το κάνω και μου λέει ότι χρειάζεται να κάνω reboot. - Κάνω reboot και πρέπει να ξανατρέξω το script από τον υπολογιστή. - Το κάνω, και τα overlay δεν μπορούν να ενεργοποιηθούν!!!! Μπαίνω σε ένα loop reboot-τρέξιμο Substratum-τρέξιμο script-ενεργοποίηση theme.... Τί κάνω λάθος; Ευχαριστώ. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. May 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2018 εγώ το έχω με ρουτ και παίζει μια χαρά οπότε δεν ξέρω τι παίζει με νον ρουτ. μετά από 1 μιση χρόνο αψογης λειτουργίας με το 1+3 θα το αποχωριστώ για το 6 μόνο και μόνο λόγο μεγαλύτερής οθόνης και ντιζάιν. μετά το oxygen το χάος Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis20 Δημ. June 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2018 Ήρθε και το τελευταίο update δύο χρόνια μετά τη παρουσίαση του κινητού.Το facerecognition δουλεύει μια χαρά και όλο το κινητό βασικά είναι σα τη πρώτη μέρα. Πολύ ικανοποιημένος. Δύσκολα θα διαλέξω άλλη εταιρεία όταν έρθει η ώρα της αλλαγής! Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brian13 Δημ. June 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2018 Εννοείς ότι δεν θα πάρει 8.1? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis20 Δημ. June 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2018 Όχι.Δε ξέρω. Εννοω το τελευταίο ως τώρα! Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. June 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2018 Ήρθε και το τελευταίο update δύο χρόνια μετά τη παρουσίαση του κινητού.Το facerecognition δουλεύει μια χαρά και όλο το κινητό βασικά είναι σα τη πρώτη μέρα. Πολύ ικανοποιημένος. Δύσκολα θα διαλέξω άλλη εταιρεία όταν έρθει η ώρα της αλλαγής! Sent from my ONEPLUS A3003 using TapatalkΣυμφωνώ απόλυτα και πιστεύω ότι μεγάλο ποσοστό των κατόχων είναι φαν της oneplus. Μπορεί να είχα κάποιο πρόβλημα πριν δύο χρόνια περίπου, που το πήρα αλλά το, ότι ήρθαν στο σπίτι μου, πήραν το τηλέφωνο και σε λίγες μέρες μου το ξανά έφεραν σαν καινούργιο με έκαναν πιστό πελάτη τους. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. June 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2018 Συμφωνώ για τη συσκευή, αλλά το OnePlus 6 είναι ακριβό πια. Δεν με ενθουσιάζει, δεν προσφέρει κάτι ιδιαίτερο. Εγώ πολύ δύσκολα θα ξαναπάρω OnePlus πλέον, σαν πρώην κάτοχος 1+1 και 1+3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. June 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2018 εγω ήδη περιμένω το 6. το 3 ήταν σκυλί του πολέμου και ακόμα δεν μασάει τίποτα. δύσκολα θα αλλάξω εταιρεία. όσο για την τιμή είναι λογικό να ανεβαίνει από την στιγμή που και ο κόσμος ζητάει πράγματα και έχουν ανέβει και οι τιμές γενικά. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. June 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2018 εγω ήδη περιμένω το 6. το 3 ήταν σκυλί του πολέμου και ακόμα δεν μασάει τίποτα. δύσκολα θα αλλάξω εταιρεία. όσο για την τιμή είναι λογικό να ανεβαίνει από την στιγμή που και ο κόσμος ζητάει πράγματα και έχουν ανέβει και οι τιμές γενικά. Για να ανεβάσεις τιμή, πρέπει να δωσεις πράγματα. Το OnePlus 6 δίνει ότι έδινε και το 3, δεν βλέπω κάτι να με συναρπάζει. Και η τιμή, τα ίδια λεφτά με κάτι Huawei p20 και galaxy s9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. June 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2018 Για να ανεβάσεις τιμή, πρέπει να δωσεις πράγματα. Το OnePlus 6 δίνει ότι έδινε και το 3, δεν βλέπω κάτι να με συναρπάζει. Και η τιμή, τα ίδια λεφτά με κάτι Huawei p20 και galaxy s9 δεν το λες και ακριβώς σαν το 3. βελτίωσαν κάμερα, οθόνη, ντιζάιν, μπαταρία. και πιο ακριβό να ήταν από p20 και σ9 πάλι θα έπαιρνα, δεν είναι θέμα αυτό για μένα Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. June 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2018 δεν το λες και ακριβώς σαν το 3. βελτίωσαν κάμερα, οθόνη, ντιζάιν, μπαταρία. και πιο ακριβό να ήταν από p20 και σ9 πάλι θα έπαιρνα, δεν είναι θέμα αυτό για μένα To OnePlus 3 όταν είχε βγει ήταν λεπτό, τώρα είναι και πιο χοντρό. Επίσης είχε πρωτοποριακό dash charge, τώρα έχει και η Huawei. Οθόνη έχει παραμείνει ίδια nothing special, το design είναι πλέον meh, με notch, και χωρις capacitive πληκτρα, AMOLED έχουν πλέον πολλοί, μπαταρία εχει μετριότατη, waterproof πιστοποίηση δεν εχει, wireless charging δεν εχει, ηχείο κλασικά τίποτα ιδιαίτερο, δεύτερη κάμερα μόνο για portrait χωρίς zoom κλπ Πρέπει να βάλει πράγματα για να με ξανακερδίσει, προτιμώ να πάω Huawei στο p20 που έχει design και μπλιμπλικια,ή να περιμένω να πάω στο g7 με ωραιότατο ήχο και wide κάμερα ή να πάω σε xiaomi mi8 με τρομερό gps, με σοβαρό face unlock , με τρομερή μπαταρία λόγω miui Ή φυσικά να περιμένω το χειμώνα να πάρω το 6t που θα έχει πράγματα παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. June 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2018 εγω δεν μπορώ να φυγω απο το oxygen, δεν μου αρεσει τίποτα πέρα απο αυτο και το θεωρό για τις δικές μου ανάγκες πολύ πιο βασικό απο wirelless charge, αδιαβροχο κλπ. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k26d1310s Δημ. June 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2018 Στην 5.0.3 το κινητό πλέον φαίνεται τόσο τούμπανο σαν την πρώτη μέρα. πραγματικά ίσως και η μοναδική εταιρεία που τα updates της βοηθούν ουσιαστικά αντί να δημιουργούν περισσότερα προβλήματα. μπαταρία αρκετά βελτιωμένη επίσης, ίσως να βοήθησε και το tune up master Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts