tigreos Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 Και σε εμένα μου έφαγε όλη την μπαταρία πρώτα το facebook με 35% και δεύτερο το massager με 24% τι παίζει...;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 Και σε άλλους τελικά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 Και σε εμένα μου έφαγε όλη την μπαταρία πρώτα το facebook με 35% και δεύτερο το massager με 24% τι παίζει...;; Πετάξτε τα και βάλτε τις εκδόσεις lite και των δύο αυτών κακογραμμενων εφαρμογών Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 Και σε μένα τα ίδια. Έχει κολλήσει το soc στη μέγιστη ταχύτητα με το load να είναι περίπου στο 58-75%. Δε το. Έχω ξαναδεί έτσι. Μου τρώει την μπαταρία σα τρελό. Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 Μέχρι τώρα δεν υπήρχε αυτο το πρόβλημα με το facebook και το messenger και δεν έγινε κάποιο πρόσφατο update σε κανένα απο τις δύο εφαρμογές και το ερώτημα παραμένει τί άλλαξε και προκαλεί αυτο το battery drain... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 Μέχρι τώρα δεν υπήρχε αυτο το πρόβλημα με το facebook και το messenger και δεν έγινε κάποιο πρόσφατο update σε κανένα απο τις δύο εφαρμογές και το ερώτημα παραμένει τί άλλαξε και προκαλεί αυτο το battery drain... Ότι είναι κακογραμμενες εφαρμογές και μπορεί να κάνουν ότι να'ναι Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 Σπάει νεύρα η κατάσταση... Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 Εδώ και κανένα χρόνο έχουν γεμίσει τα forum με τα προβλήματα που παρουσιάζουν οι 2 εφαρμογές, και όλοι φύγαμε στην λύση είτε του web browsing (Chrome με ενεργοποίηση των ειδοποιήσεων) ή 3rd party εφαρμογών όπως Swipe, Folio, Fast, SlimSocial κ.α. Απλά σ' εσάς εμφανίστηκε το θέμα με μεγάλη καθυστέρηση. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=430625 Sent from my Nexus 7 using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 Για το messenger τι κάνουμε; Έρχονται και γι'αυτό ειδοποιήσεις στον chrome; Επίσης το πρόβλημα είναι γενικό σήμερα και μεγάλο διαβάζω και αναφορές στο xda Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 Μέχρι τώρα δεν υπήρχε αυτο το πρόβλημα με το facebook και το messenger και δεν έγινε κάποιο πρόσφατο update σε κανένα απο τις δύο εφαρμογές και το ερώτημα παραμένει τί άλλαξε και προκαλεί αυτο το battery drain... Δείχνει πλέον ότι οι ενημερώσεις των 2 εφαρμογών γίνεται "εσωτερικά" και όχι με update από play store. Sent from One Plus One 3T Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sniper20 Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 Μία χαρά την βλέπω την κατανάλωση του fb messenger. Omicron Technics Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 Εγώ το έστειλα το FB και πλέον μπαίνω από Chrome. Διορθώθηκε η κατάσταση λίγο αλλά το messenger παραμένει ψηλά και δυστυχώς το χρειάζομαι. Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 Το messenger και στο xiaomi της γυναίκας μου είναι στο 37% σήμερα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 Είναι το drain που έχω περιγράψει από προχτές (τελικά δεν έφταιγε 3G/Wi-Fi, υπάρχει γενικά). Σε 2 OnePlus 3 με Marshmallow που έχω τις τελευταίες μέρες παρατηρώ υπερθέρμανση και ραγδαία πτώση της μπαταρίας. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djvaga Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 Παιδιά και σε εμένα με 76% μπαταρία τώρα το messenger είναι δεύτερο με 5% χρήση!! Από χθες παρατήρησα την μπαταρία να πέφτει γρήγορα!! Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 Είναι γενικό το κακό. Αλλά μου κάνει εντύπωση ότι σε πολλούς ξεκίνησε από χθες ή σήμερα. Κάποια αναβάθμιση πέρασαν χωρίς το play store. Το messenger είναι πρώτο στην κατανάλωση με 15%. Και το κινητό ήταν κυρίως σε αναμονή. Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 Ιδιο θεματα εχουμε ολοι και στο g5...οτι να ναι... Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 15% messenger και 12% FB αντιστοιχα!! Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 15% messenger και 12% FB αντιστοιχα!! ξεκολλάτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε https://www.apkmirror.com/?s=lite&post_type=app_release&searchtype=apk Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 Messenger της προκοπής δεν είδα να υπάρχει όμως. Από όλα κάτι λείπει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 Και ξαφνικά σταμάτησε αυτο το battery drain χωρίς να κάνω τίποτα επανήλθε η κατανάλωση σε κανονικά επίπεδα. Ποιός ξέρει τι βλακεία έκαναν και το έφτιαξαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 Και ξαφνικά σταμάτησε αυτο το battery drain χωρίς να κάνω τίποτα επανήλθε η κατανάλωση σε κανονικά επίπεδα. Ποιός ξέρει τι βλακεία έκαναν και το έφτιαξαν. Μη χαίρεσαι, μπορεί σε λίγο να ξαναέχεις. Έτσι έκανε σε μενα. Αύριο θα κουβαλάω το φορτιστή μαζί στη δουλειά... Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 Επιβεβαιώνω ότι έχει σταματήσει και σε μένα και εχει επανέλθει στα φυσιολογικα η κατανάλωση. Θα δείξει από αύριο. Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 +1 και σε μενα!ολα καλα προς το παρων! Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 Προς το παρον απεγκατεστησα φατσοβιβλιο και μεσεντζερ και βλεπουμε... Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts