vag74 Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 Καλησπέρα Νίκο και χρόνια πολλά ίσως η κορυφαία συσκευή Android με φοβερή υποστήριξη είτε από την μαμά εταιρεία είτε από το XDA, τώρα για την μπαταρία θα συμφωνήσω ότι είναι πραγματικά απίστευτο το πόσο καλή διαχείριση κάνει και για την δική μου χρήση είναι πολύ πάνω από το s7 edge,γιαβτο πρόβλημα με το encryption δεν έβγαλα ακόμα άκρη να σε βοηθήσω αλλά αφού πέρνει κανονικά τα update το κακό είναι μικρό Στάλθηκε από το ONEPLUS A3000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eklipsi Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 Και με επαναφορά εργοστασιακών από τις ρυθμίσεις πάλι ext4 βλέπω. Θέλει μήπως wipe τα πάντα από recovery; Παράθεση When the going gets tough,the tough get going... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 Και με επαναφορά εργοστασιακών από τις ρυθμίσεις πάλι ext4 βλέπω. Θέλει μήπως wipe τα πάντα από recovery; Όχι, εμένα με απλή επαναφορά έγινε... Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RENESISS Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 Αντε καλοριζικη παιδια.. :) Ερωτηση...πιστευεται οτι ειναι καλυτερο πριν περασουμε την Ν ,να κανουμε επαναφορα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 Και με επαναφορά εργοστασιακών από τις ρυθμίσεις πάλι ext4 βλέπω. Θέλει μήπως wipe τα πάντα από recovery; Κάνε hard reset από recovery Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 62 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αντε καλοριζικη παιδια.. :) Ερωτηση...πιστευεται οτι ειναι καλυτερο πριν περασουμε την Ν ,να κανουμε επαναφορα; Όχι μόνο μετά από το recovery Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eklipsi Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 Μετά από recovery όλα καλά. Ευχαριστώ Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση When the going gets tough,the tough get going... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RENESISS Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 Και πως γινετε το recovery οεο ; :) Δεν καταλαβα ...συγνωμη παιδια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eklipsi Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 Volume up, power button και κεντρικό κουμπί ταυτόχρονα μέχρι να βγει η ένδειξη στην οθόνη. Μετά με τα κουμπιά της φωνής και το power επιλέγεις. Υπάρχουν και βιντεάκια στο YouTube Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση When the going gets tough,the tough get going... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RENESISS Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 Σε ευχαριστω.. Και ποια η διαφορα με την επαναφορα; Πρεπει δηλαδη να γινει recovery πριν περαστει η Ν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 Κατέβασε την Ν να περαστεί και μετα κάνε μία καθαρή από recovery ώστε να αλλάξει το φορμάτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RENESISS Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 Οποτε,πρωτα κανω εγκατασταση την Ν και μετα recovery ..οκ σε ευχαριστω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1ann1s Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 Για όποιον ενδιαφέρεται, είχα το τηλέφωνο stock τελείως, με την 3.2.8 έκδοση. Αναβάθμιση σε Nougat, μετά έκανα επαναφορά εργοστασιακών από τις ρυθμίσεις, με διαγραφή εσωτερικού χώρου και τώρα έχω και το f2fs :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommy1984 Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 Ρε παιδιά τι είναι το f2fs? Παράθεση Mi 9 128gb :shoot: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 Stock, no root, dirty από 3.2.8 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170101/c1d235105dbf48830010b5e8c2bed619.jpg Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 Καλησπέρα παιδιά, Χρειάστηκα το GPS χωρίς να έχω σύνδεση ίντερνετ και δε βρήκε ποτέ σήμα. Κατέβασα το GPS test, βρίσκει 18 δορυφόρους αλλά δε συνδέετε σε κανένα.. Έκανα clear to agps αλλά τπτ. Καμία ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1ann1s Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 Το f2fs είναι το filesystem που έχει και το 3Τ. Το λινκ είναι >1 μήνα.. αλλά εχει δύο βίντεο όπου φαίνεται η διαφορά μεταξύ του f2fs και του ext4 που είχε μέχρι τώρα το oneplus 3. Τη διαφορά στο άνοιγμα του asphalt 8, σε σχέση με το 3Τ. https://www.google.gr/amp/s/www.xda-developers.com/clearing-up-misconceptions-regarding-op3-and-op3t-storage-speed-differences-and-f2fs/amp/?client=ms-unknown Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragarys Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 Από που φαίνεται αν έχει αλλάξει σε f2fs????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 Έχω δώσει εφαρμογή στη προηγούμενη σελίδα για το f2fs Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragarys Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 Επίσης ένα ακόμα θετικό είναι η φωτεινότητα......Το κινητό σπέρνει..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 (edited) Δεν μπορώ να βρω το multiwindow Sent from my incredible (after Nougat update) OnePlus 3 using Tapatalk Άκυρο βρέθηκε Edited January 2, 2017 by skatzivas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 Δεν μπορώ να βρω το multiwindow Sent from my incredible (after Nougat update) OnePlus 3 using Tapatalk Άκυρο βρέθηκε για πες μας ....... Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 Νεο λουκ ...dbrand concrete :cool: https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170102/7a45a42ab4601393c45641a3201eb76e.jpg Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 για πες μας ....... Πατάς το πλήκτρο του multitasking, κρατάς πατημενη την εφαρμογή που θες και την κάνεις drag στο πάνω μέρος και επιλέγεις και τη δευτερη με τον ίδιο τρόπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raven6681 Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 για πες μας ....... Settings -> Buttons -> Recents button (Long press action) -> Open/Close split screen Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 Νεο λουκ ...dbrand concrete Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Aσχημο!!! :( Παρηγγειλα αυτην εδω την θηκηγια τις δυσκολες, μιας και δεν με βλεπω να βαζω tempered glass :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts