kommatias_3 Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 Ναι ήταν ενεργοποιημένο ή λειτουργία ύπνου το ξετικαρα και θα δω.πως την περνάμε τώρα την 3.5.3?με την μέθοδο που λέει στο site της ή one plus? Τι θερμοκρασίες παιζετε παιδιά γενικώς; γιατί εγώ μέχρι την 3.2.2 δεν είχα δει ποτέ θερμοκρασία πάνω από 32 βαθμους.τωρα βράζει μονίμως. Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Delijohn Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 Ναι ήταν ενεργοποιημένο ή λειτουργία ύπνου το ξετικαρα και θα δω.πως την περνάμε τώρα την 3.5.3?με την μέθοδο που λέει στο site της ή one plus? Τι θερμοκρασίες παιζετε παιδιά γενικώς; γιατί εγώ μέχρι την 3.2.2 δεν είχα δει ποτέ θερμοκρασία πάνω από 32 βαθμους.τωρα βράζει μονίμως. Ακολούθησε τις οδηγίες της Oneplus. (όλη τη rom και την περνάς με adb αν είσαι με μαμά τα πάντα) Πες μου ποιο πρόγραμμα έχεις για θερμοκρασίες να σου πω. Παράθεση http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 Ερώτηση: Αν περάσω την 3.5.3 community οπως λέτε παραπάνω αν βγει επίσημα η 3.5.3 στο μέλλον θα γίνει η αναβάθμιση αυτόματα μέσω OTA ή θα πρέπει να κάνω την διαδικασία πάλι μέσω ADB? Και για να βάλω την 3.5.3 πρέπει να κάνω unlock τον bootlader? Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Delijohn Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 Ερώτηση: Αν περάσω την 3.5.3 community οπως λέτε παραπάνω αν βγει επίσημα η 3.5.3 στο μέλλον θα γίνει η αναβάθμιση αυτόματα μέσω OTA ή θα πρέπει να κάνω την διαδικασία πάλι μέσω ADB? Και για να βάλω την 3.5.3 πρέπει να κάνω unlock τον bootlader? Επίσημη είναι και τώρα, απλά θεωρείται beta, μια και δεν έχει σταματήσει ακόμα την ανάπτυξη και της oxygen. Μελλοντικά, θα συνεχιστεί μόνο η community. Είναι στην ουσία η ένωση της oxygen και της κινέζικης version που έχει το κινητό στην κίνα. Με όταν έρχονται και τώρα οι αναβαθμίσεις. Με adb κάνεις το πέρασμα, αν έχεις τώρα την 3.2.x. Αν έχεις twrp, την κατεβάζεις και την φλασάρεις από εκεί. Unlock δεν χρειάζεται, την περνάς ή πάνω από την 3.2.x ή με καθαρό install. Αν έχεις ήδη unlock, την περνάς μέσω του twrp. Παράθεση http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 (edited) Επίσημη είναι και τώρα, απλά θεωρείται beta, μια και δεν έχει σταματήσει ακόμα την ανάπτυξη και της oxygen. Μελλοντικά, θα συνεχιστεί μόνο η community. Είναι στην ουσία η ένωση της oxygen και της κινέζικης version που έχει το κινητό στην κίνα. Με όταν έρχονται και τώρα οι αναβαθμίσεις. Με adb κάνεις το πέρασμα, αν έχεις τώρα την 3.2.x. Αν έχεις twrp, την κατεβάζεις και την φλασάρεις από εκεί. Unlock δεν χρειάζεται, την περνάς ή πάνω από την 3.2.x ή με καθαρό install. Αν έχεις ήδη unlock, την περνάς μέσω του twrp. Δηλαδή αυτή η community δεν θα γίνει ποτέ official? Από την στιγμή που θα περάσω την community θα συνεχίσω να παίρνω updates μονο φι την community? Από ότι βλέπω πάντως σε ενα βιντεάκι στο youtube η 3.5.3 σαν συνέχεια της oxygenos είναι δεν εχει στοιχεία από την hydrogenos που έλεγαν θα γίνει ενοποίηση και πιο πολύ εννοώ σε στοιχεία της σχεδίασης. Edited September 29, 2016 by thanospc Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Delijohn Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 Δηλαδή αυτή η community δεν θα γίνει ποτέ official? Από την στιγμή που θα περάσω την community θα συνεχίσω να παίρνω updates μονο φι την community? Από ότι βλέπω πάντως σε ενα βιντεάκι στο youtube η 3.5.3 σαν συνέχεια της oxygenos είναι δεν εχει στοιχεία από την hydrogenos που έλεγαν θα γίνει ενοποίηση και πιο πολύ εννοώ σε στοιχεία της σχεδίασης. Ε αυτό δε λέω κι εγώ ρε μαν;; :lol: Μελλοντικά θα συνεχιστεί μόνο η community (άρα αυτή θα'ναι η "official"). Λέω "είναι στην ουσία η ένωση της oxygen και της κινέζικης version", δηλαδή της ένωσαν και το κινητό θα'χει παντού αυτή. Έχει στοιχεία κι από την άλλη.. π.χ. κάποιοι είπαν για bloatware και ότι χάθηκε η "καθαρή" rom, ε εγώ δεν είδα κάτι διαφορετικό.. έχω και τον nova, οπότε ίσως έχασα τις χοντρές αλλαγές. Από τη στιγμή που θα περάσεις την community, θα παίρνεις με ota μόνο την community (όπως χθες πήραμε την 3.5.3), που κάποια στιγμή θα μείνει η μόνη rom που αναπτύσσει η oneplus για το op3. Όλα αυτά φυσικά εφόσον έχεις μείνει "μαμά", χωρίς root και ξεκλείδωτους bootloader. Παράθεση http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommatias_3 Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 Ακολούθησε τις οδηγίες της Oneplus. (όλη τη rom και την περνάς με adb αν είσαι με μαμά τα πάντα) Πες μου ποιο πρόγραμμα έχεις για θερμοκρασίες να σου πω. Λοιπόν το gsam χρησιμοποιούσαν το εσβησα χθες.τωρα κατεβαζω την 3.5.3 .έχω μαμά τ πάντα άρα κατεβαζω και την περναω με adb. Αν θέλω να γυρίσω πάλι στην 3.2.6 θα μπορώ μετά;κ μ ποιον τρόπο; Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 Επίσης security patch October 1 !! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Delijohn Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 Λοιπόν το gsam χρησιμοποιούσαν το εσβησα χθες.τωρα κατεβαζω την 3.5.3 .έχω μαμά τ πάντα άρα κατεβαζω και την περναω με adb. Αν θέλω να γυρίσω πάλι στην 3.2.6 θα μπορώ μετά;κ μ ποιον τρόπο; Λοιπόν είμαι σε ένα δωμάτιο που έχει >21 βαθμούς μόνιμα.. όπως βλέπεις κι από το γράφημα, δεν πάει εύκολα πάνω από 30 βαθμούς. Άκουσα μουσική, έπαιξα παιχνίδια, τράβηξα φωτογραφίες κ βίντεο, μίλησα στο τηλέφωνο.. νομίζω το πιο ζόρι θα'ναι καμιά κλήση skype. http://image.prntscr.com/image/0aee7416942d45a991163d0a0a92871d.jpeghttp://image.prntscr.com/image/f2125be54b104e3dbe6a0983bf70ffcc.jpeg Αν θες να γυρίσεις πίσω στην 3.2.6 νομίζω απλά την περνάς ξανά από πάνω με adb. Τόσο απλό. Με μια επιφύλαξη όμως, γιατί είδα κάποιοι δεν μπορούσαν να το κάνουν.. εκεί πλέον, ρωτάς κ λίγο στα φόρουμ τους. Παράθεση http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 wow, ούτε καν τα νεξους δεν πήραν το πατς του Οκτώβρη. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommatias_3 Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 Λοιπόν είμαι σε ένα δωμάτιο που έχει >21 βαθμούς μόνιμα.. όπως βλέπεις κι από το γράφημα, δεν πάει εύκολα πάνω από 30 βαθμούς. Άκουσα μουσική, έπαιξα παιχνίδια, τράβηξα φωτογραφίες κ βίντεο, μίλησα στο τηλέφωνο.. νομίζω το πιο ζόρι θα'ναι καμιά κλήση skype. http://image.prntscr.com/image/0aee7416942d45a991163d0a0a92871d.jpeghttp://image.prntscr.com/image/f2125be54b104e3dbe6a0983bf70ffcc.jpeg Αν θες να γυρίσεις πίσω στην 3.2.6 νομίζω απλά την περνάς ξανά από πάνω με adb. Τόσο απλό. Με μια επιφύλαξη όμως, γιατί είδα κάποιοι δεν μπορούσαν να το κάνουν.. εκεί πλέον, ρωτάς κ λίγο στα φόρουμ τους. Κατέβασα τώρα πάλι το gsam και αύριο μεθαύριο θα ποσταρω πορεία μπαταρίας.. Προσπαθώ να περάσω την 3.5.3. μέσω adb αλλά δεν τα κατάφερα.δν ξέρω τι κάνω λάθος.κατεβασε τους drivers και μετά παταω ότι λέω το σάιτ της εταιρείας. Μπορεί ν γράψει κάποιος ακριβώς τι πρεπει ν πατήσω στην γραμμή εντολών?μήπως κάνω εκεί το λάθος. Λάθος τοπικ είμαστε συγνώμη για αυτό . Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Delijohn Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 Λάθος τοπικ είμαστε συγνώμη για αυτό . σου έγραψα στο άλλο Παράθεση http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommy1984 Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 Πάντως από μπαταρία πάει https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160929/d39184b92c6551979d93c12578d24424.jpg https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160929/a255b2cf732a05f50e3127b5c7b7eeed.jpg Παράθεση Mi 9 128gb :shoot: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magicman Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 η οθονη, με τα update, σε αποδοση χρωματων εχει διορθωθει? ,sε σχεση πχ με s7 edge , lg g5? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 τα χρώματα ήταν καλύτερα και από τα δύο που αναφέρεις Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magicman Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 τα χρώματα ήταν καλύτερα και από τα δύο που αναφέρεις Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk το λεω γιατι , ειχαν αναφερθει παραπονα για την αποδοση των χρωματων. τωρα η καμερα σε σχεση με ενα lg g3, πως ειναι? κανω συγκρισεις για να καταλαβω πως ειναι σε σχεση με κινητα που εχω δουλεψει... αν καποιος εχει κανει συγκριση με g3, σε οθονη και καμερα ας μας πει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 είχε μπει ένα βίντεο στις πρώτες σελίδες εδώ και σύγκρινε τα χρώματα απο g5 1+3 s7 htc10, δες και αποφάσισε. εμένα προσωπικά τα χρώματα του σ7 και του g5 δεν μου αρέσουν αλλά γούστα είναι αυτά. θεωρώ ότι το htc10 έχει τα καλύτερα χρώματα. αλλά είμαστε οφτοπικ επειδή είχα g3 πριν θα σου πω ότι δεν υπάρχει σύγκριση, είναι μέρα με νύχτα σε όλους τους τομείς. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 Οπότε η community οπως και να έχει θα είναι πάντα πιο μπροστά από την official..δηλαδή όταν πχ δώσουν την 3.5 ως official η community μπορει να είναι 3.6 που λεει ο λόγος με nugat Ε αυτό δε λέω κι εγώ ρε μαν;; :lol: Μελλοντικά θα συνεχιστεί μόνο η community (άρα αυτή θα'ναι η "official"). Λέω "είναι στην ουσία η ένωση της oxygen και της κινέζικης version", δηλαδή της ένωσαν και το κινητό θα'χει παντού αυτή. Έχει στοιχεία κι από την άλλη.. π.χ. κάποιοι είπαν για bloatware και ότι χάθηκε η "καθαρή" rom, ε εγώ δεν είδα κάτι διαφορετικό.. έχω και τον nova, οπότε ίσως έχασα τις χοντρές αλλαγές. Από τη στιγμή που θα περάσεις την community, θα παίρνεις με ota μόνο την community (όπως χθες πήραμε την 3.5.3), που κάποια στιγμή θα μείνει η μόνη rom που αναπτύσσει η oneplus για το op3. Όλα αυτά φυσικά εφόσον έχεις μείνει "μαμά", χωρίς root και ξεκλείδωτους bootloader. Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raven6681 Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 στις φωτογραφίες τι προτιμάτε, 4:3 ή 16:9? ο φακός είναι 4:3 πάντως από όσο έχω διαβάσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 Παιδιά ή αυτόματη φωτεινότητα μακράν καλύτερη από κάθε φορά ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 ο φακός είναι 4:3 πάντως από όσο έχω διαβάσει Ναι το ξέρω αυτό, απλά αναρωτιέμαι αν βάζοντας 16:9 κατεβάζει τα mpixel από 16 σε 12 και χάνει σε ποιότητα Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Delijohn Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 Ναι το ξέρω αυτό, απλά αναρωτιέμαι αν βάζοντας 16:9 κατεβάζει τα mpixel από 16 σε 12 και χάνει σε ποιότητα Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Στο 16:9 βγάζει φωτογραφία ανάλυσης 4640*2610 = 12MP Στο 4:3 βγάζει με ανάλυση 3480*4640=16MP Παράθεση http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 Παιδιά κανεις να προτείνει εφαρμογή καλή για τηλεόραση στο κιν ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hs2000corolla Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Παιδιά κανεις να προτείνει εφαρμογή καλή για τηλεόραση στο κιν ? Netflix ;) Παράθεση ...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis20 Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Εντωμεταξυ τις τελευταίες μέρες έχει μειωθεί η ένταση φωνής στο plantronics Bluetooth... Πολύ περίεργο. Οι ήχοι του plantronics ακούγονται τέλεια αλλά η φωνή του συνομιλητη πολύ μειωμένη. Η ρύθμιση έντασης είναι στο full βέβαια. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts