louros777 Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 το παλιο...δε μου αρεσει καθολου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosm4 Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Θα βάλω σε λιγάκι αυτή και θα μεταφέρω εντυπώσεις https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160825/14e8e3a29a4f79d558d39e5523c2c41a.jpg Την εβαλες τελικά; Για πες εντυπώσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
louros777 Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Πήρες αυτό που πιάνει ολόκληρη την οθόνη, το καινούριο που βγήκε https://oneplus.net/gr/oneplus-3-curved-tempered-glass-screen-protector ? Ή το παλιό? το παλιο και δε μου αρεσει καθολου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosm4 Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Γι αυτό δε σου δουλεύει το ξυπνητήρι, επειδή ακριβώς την φορά που ενεργοποιείς το τηλέφωνο, σου ζητάει και το pattern. Αν πας στις ρυθμίσεις και επιλέξεις πάλι το pattern ως ξεκλείδωμα οθόνης, αλλά αυτή τη φορά δεν επιλέξεις το απαίτηση μοτιβου για την εκκίνηση της συσκευής, τότε το ξυπνητήρι θα χτυπά ακόμα και όταν έχεις κλειστή τη συσκευή σου Και εγώ έχω το πατερρν και το δακτυλικό αποτυπωμα, τι ξυπνητήρι όταν το κλείνω δουλεύει κανονικά, στις επιλογές του ξυπνητηριου έχει την επιλογή να χτυπήσει ενώ το κινητό είναι κλειστό.ειμαι με μαμά 3.2.2. Χωρίς ροοτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DuruKom Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 το παλιο και δε μου αρεσει καθολου Κι εγώ το παλιό φόραγα. Ποιοτικά, πολύ καλύτερο από το από πάνω του estation.gr. Σε θέμα κάλυψης οθόνης, με βάσει αυτά που έχω δει στο κινητό μου και αυτά που έχω διαβάσει εδώ, δεν υπάρχει ακόμα κάποιο, να καλύπτει πλήρως την οθόνη. Εγώ τώρα, φοράω αυτό από το estation.gr αλλά επίσης, δεν καλύπτει όλη την οθόνη και γεμίζει δαχτυλιά μπαμ μπαμ. Παράθεση Ο.Φ.Η. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raven6681 Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 έχω παραγγείλει την καινούρια curved... θα ποστάρω όταν μου έρθει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos7440 Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Και εγώ έχω το πατερρν και το δακτυλικό αποτυπωμα, τι ξυπνητήρι όταν το κλείνω δουλεύει κανονικά, στις επιλογές του ξυπνητηριου έχει την επιλογή να χτυπήσει ενώ το κινητό είναι κλειστό.ειμαι με μαμά 3.2.2. Χωρίς ροοτ. Έτσι ακριβώς και εγώ, με root είμαι τώρα, αλλά και πριν το root πάλι μου δούλευε κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Donacgreece Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Εγώ που έχω πιν και δαχτυλικο αποτύπωμα. Όταν είναι κλειστό το τηλέφωνο δε λειτουργεί. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommy1984 Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Ο φορτιστής μπαίνει κομπλέ; Μια χαρά μπαίνει ο φορτιστής. Το δοκίμασα τώρα. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Mi 9 128gb :shoot: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. August 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2016 Απο που την πηρες;εχουμε link? http://www.ebay.co.uk/itm/201618411954?_trksid=p2057872.m2749.l2649&var=500854361022&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Την εβαλες τελικά; Για πες εντυπώσεις... Καλημερα, πριν λιγο. Ευκολα μπηκε, οι δαχτυλιες μενουν παρα πολυ και φαινονται. Και στον ηλιο αμα λερωνει τοσο ευκολα δεν θα βλεπω τιποτα.. Παιδια η οθονη δεν παει να ειναι και gorilla 4560234i, γρατζουνιεται για πλακα.. βρηκα αλλες 2-3 γρατζουνιες σημερα ... Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DuruKom Δημ. August 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2016 http://www.ebay.co.uk/itm/201618411954?_trksid=p2057872.m2749.l2649&var=500854361022&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Καλημερα, πριν λιγο. Ευκολα μπηκε, οι δαχτυλιες μενουν παρα πολυ και φαινονται. Και στον ηλιο αμα λερωνει τοσο ευκολα δεν θα βλεπω τιποτα.. Παιδια η οθονη δεν παει να ειναι και gorilla 4560234i, γρατζουνιεται για πλακα.. βρηκα αλλες 2-3 γρατζουνιες σημερα ... Άρα, μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει ακόμα tempered glass που να καλύπτει πλήρως την οθόνη και να μην τινγκάρει δαχτυλιές. Επίσης, το curved tempered 1+3 το καινούριο, περισσεύει αρκετά, απ'ότι λένε στο φόρουμ. Παράθεση Ο.Φ.Η. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotfixus Δημ. August 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2016 Θα βάλω σε λιγάκι αυτή και θα μεταφέρω εντυπώσεις https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160825/14e8e3a29a4f79d558d39e5523c2c41a.jpg Καλημέρα. Αυτή την έβαλα και εγώ. τοποθετείτε εύκολα και την αφαιρείς άμεσα. :lol: Η χρώματα φαίνονται ξεθωριασμένα και παρουσιάζει κάτι σαν κηλίδες όταν το κοιτάς υπό γωνία. ότι πληρώνεις παίρνεις. έχω άλλη μια, όποιος θέλει του την χαρίζω. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επίσης αγόρασα και την παρακάτω gel http://i.ebayimg.com/images/i/152150890814-0-1-00000001/s-l140/p.jpg από εδώ http://www.ebay.co.uk/itm/152150890814?_trksid=p2057872.m2749.l2649&var=451346644022&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT για τα λεφτά της μια χαρά. Επειδή πήρα και της ORZLY, αυτή μου αρέσει πιο πολύ. Παράθεση Ηλίας OnePlus 6 8/128GB Mirror Black :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. August 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2016 (edited) Καμία ζελατίνα που να μην είναι γυαλί από τις απλές που είχαμε παλιά και στο χωριό μας που λέμε, παίζει να βάλουμε να τελειώνουμε; γιατί έχει αρχίσει και με κουράζει το θέμα με την προστασία οθόνης και έχω δώσει και κάνα 25αρι για δοκιμές... Edited August 26, 2016 by PAPAKITOU Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalisnaf Δημ. August 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2016 Αναμένω την συσκευή από 7αδα.Μαζι θα έρθει και μια Black apricot θήκη. Δεν ξέρω αν έκανα σωστά που την αγόρασα, όσο αφορά την προστασία του φακού της κάμερας, αλλά θα ήθελα να ξέρω αν κάποιο από τα μέλη που έχει ήδη αγοράσει θήκη, έχει δει ότι αυτή καλύπτει πλήρως τον φακό. Αν ναι,δώστε ένα Link για αγορά, κατά προτίμηση e bay... Παράθεση Oneplus One to rule them all! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. August 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2016 Παίδες μία είναι ή ρομ ! Hydrogen ! Με την νέα beta για το κινητακι μας έχει γίνει στα ίδια επίπεδα με την MIUI που δεν πίστευα ότι θα το έλεγα ποτέ αυτό ! Θα κατεβασω να τεσταρω και θα επανελθω με εντυπώσεις !! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano23 Δημ. August 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2016 Παίδες μία είναι ή ρομ ! Hydrogen ! Με την νέα beta για το κινητακι μας έχει γίνει στα ίδια επίπεδα με την MIUI που δεν πίστευα ότι θα το έλεγα ποτέ αυτό ! Θα κατεβασω να τεσταρω και θα επανελθω με εντυπώσεις !! Μπορουμε να βαλουμε hydrogen με ελληνικα; Στάλθηκε από το ONEPLUS A3000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. August 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2016 Δεν ξέρω στην καινούρια έκδοση αλλά σε αυτή που έχω τώρα δυστυχώς για όσους θέλουν όχι Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Donacgreece Δημ. August 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2016 Μια ερώτηση. Σκέφτομαι να πάρω τον dash charge για το αυτοκίνητο. Σε περίπτωση που θέλει η γυναίκα μου να φορτίζει το δικό της. Μπορεί; με το δικό της καλώδιο βέβαια. Γιατί δεν είναι oneplus. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raven6681 Δημ. August 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2016 Μια ερώτηση. Σκέφτομαι να πάρω τον dash charge για το αυτοκίνητο. Σε περίπτωση που θέλει η γυναίκα μου να φορτίζει το δικό της. Μπορεί; με το δικό της καλώδιο βέβαια. Γιατί δεν είναι oneplus. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου από ότι έχω διαβάσει στα φόρουμ της oneplus ναι μπορεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. August 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2016 Παίδες μία είναι ή ρομ ! Hydrogen ! Με την νέα beta για το κινητακι μας έχει γίνει στα ίδια επίπεδα με την MIUI που δεν πίστευα ότι θα το έλεγα ποτέ αυτό ! Θα κατεβασω να τεσταρω και θα επανελθω με εντυπώσεις !! πες εντυπωσεις και επισης πως περασες gaaps γιατι νομιζω δεν εχει μεσα....:) Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Donacgreece Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 Το car charger είναι διαθέσιμο στο σαιτ της εταιρίας για όποιον ενδιαφέρεται. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 πες εντυπωσεις και επισης πως περασες gaaps γιατι νομιζω δεν εχει μεσα....:) Τα gapps λέει στις οδηγίες οτι τα φλασαρεις κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 Καλημέρα υπάρχει περίπτωση να ανεβασει κάποιος δειγματα της κάμερας πρωί και βραδυ? Σκεφτομαι να αφησω το galaxy s5 για το oneplus 3 αλλα προβληματιζομαι για την κάμερα Στάλθηκε από το SM-G900F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 επειδή τυχαίνει να έχει η δικιά μου s5, χειρότερο κινητό δεν έχω ξαναπιάσει.ακόμα και κάτι κινέζικα με 150 ευρώ καλύτερα είναι.Δεν υπάρχει σύγκριση σε κανένα τομέα, ούτε καν στην κάμερα. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 επειδή τυχαίνει να έχει η δικιά μου s5, χειρότερο κινητό δεν έχω ξαναπιάσει.ακόμα και κάτι κινέζικα με 150 ευρώ καλύτερα είναι.Δεν υπάρχει σύγκριση σε κανένα τομέα, ούτε καν στην κάμερα. Τι εννοεις;οτι το +3 έχει χειρότερη κάμερα απ το s5? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts