taliban Δημοσιεύτηκε June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 13, 2016 Κυκλοφόρησαν το πολύ ωραίο ( κατά την γνώμη μου ) bluetooth της Meizu, δεν τα λες και φθηνά ( γύρω στα 27 € ), θα τα έπαιρνα με την μία αν είχαν και ραδιόφωνο..... http://www.gearbest.com/sports-fitness-headphones/pp_356162.html?wid=1&utm_source=shareasale&utm_medium=shareasale&utm_campaign=shareasale http://www.everbuying.net/product1166401.html?siteID=je6NUbpObpQ-H9ClWMhL199kzH1PGsAYwQ&utm_source=linkshare&utm_medium=linkshare&utm_campaign=linkshare Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Τα παρέλαβα προχτες (από GearBest) αλλα επειδή προορίζονται ως δώρο (για την κόρη μου) δεν τα "δοκίμασα" ακόμη. Η συσκευασία πάντως και τα παρελκόμενα είναι όλα τα λεφτά...! Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. June 13, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Τα παρέλαβα προχτες (από GearBest) αλλα επειδή προορίζονται ως δώρο (για την κόρη μου) δεν τα "δοκίμασα" ακόμη. Η συσκευασία πάντως και τα παρελκόμενα είναι όλα τα λεφτά...! ισχύει ότι δεν έχει ραδιόφωνο ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasstou19 Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Κυκλοφόρησαν το πολύ ωραίο ( κατά την γνώμη μου ) bluetooth της Meizu, δεν τα λες και φθηνά ( γύρω στα 27 € ), θα τα έπαιρνα με την μία αν είχαν και ραδιόφωνο..... http://www.gearbest.com/sports-fitness-headphones/pp_356162.html?wid=1&utm_source=shareasale&utm_medium=shareasale&utm_campaign=shareasale http://www.everbuying.net/product1166401.html?siteID=je6NUbpObpQ-H9ClWMhL199kzH1PGsAYwQ&utm_source=linkshare&utm_medium=linkshare&utm_campaign=linkshare αρκετά καλή προσφορά απο το GB. θα πάρω 1-2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
acab4life Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 Μόλις τώρα τα παρήγγειλα και εγώ από gearbest.στο ebay τα έβρισκα στα 40ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkmtb Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Παρέλαβε κανείς να μας πει εντυπώσεις? Στάλθηκε από το HUAWEI CRR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkmtb Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 Ήρθαν χθες κ δοκιμαστηκαν κιολας σε κλήσεις μουσική κ τρέξιμο! Πολυ καλή ποιότητα συνολικά θυμίζοντας xiaomi pistons σε ήχο. Στο τρέξιμο επίσης ακλονητα. Σούπερ ευχαριστημένος για 28 ευρώ! Στάλθηκε από το HUAWEI CRR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demost Δημ. August 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2016 Και εγώ σήμερα τα παρέλαβα παιδιά πολυ ευχαριστημένος από ήχο, ποιότητα, και εφαρμογή στα αυτιά με μόνο 28 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikrovioslive Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 Γεια σας... Να ρωτησω κατι.;; Γιατι ακουστικα με καλοδιο πχ της xiaomi δεν παιζουν σε ios .?? εννωω η αυξηση και χαμηλωση ηχου. Τα παρεγγηλα και δεν παιζουν στεναχωρεθηκα :( ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Βασηκα δεν παιζουν ουτε ακουστηκα απο samsung .. O ηχος παλι . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razkal Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 τα παρελαβα κι εγω πριν μια βδομαδα περιπου και το μεγαλο μειον τους ειναι τα αστεια earbuds που περιλαμβανονται στη συσκευασια. δυστυχως το noise isolation ειναι πολυ μετριο. κατα τ΄αλλα αξιοπρεπης ηχος, αν και υστερει στα μπασα. προσωπικα δεν τα προτεινω. οσοι εχετε καλα ακουστικα με καλωδιο, παρτε ενα φτηνο bt με κλιπακι και κουμπωστε εκει τα ακουστικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavag Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 ισως τα χειρότερα ακουστικα που εχω παρει .Μεσαίες που τσιριζουν, μπασο ανυπαρκτο noise canseling ανυπαρκτο.Επεσα και εγω θυμα του marketing των κινεζων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razkal Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 ισως τα χειρότερα ακουστικα που εχω παρει .Μεσαίες που τσιριζουν, μπασο ανυπαρκτο noise canseling ανυπαρκτο.Επεσα και εγω θυμα του marketing των κινεζων. Έχεις καμιά πρόταση με αξιοπρεπή ήχο σε bt? Γιατί τα Meizu θα τα δώσω αλλού μάλλον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Σήμερα παρέλαβα κι εγώ. Λοιπόν παιδιά αν βάλετε τα κατάλληλα earbuds που ταιριάζουν στα αυτιά σας και βάλετε καλά τα ακουστικά στα αυτιά ο ήχος είναι αξιοπρεπέστατος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goku86 Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 Παιδιά καλό τα ακουστικά, είναι κατάλληλο για χρήση με κράνος ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikrovioslive Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 Παιδιά καλό τα ακουστικά, είναι κατάλληλο για χρήση με κράνος ? Δυστυχώς οχι.. Προεξέχουν λίγο και "πέφτουν" εύκολα.! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tepes4 Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 Παιδιά καλησπέρα, Πήρα τα συγκεκριμένα ακουστικά και μπορώ να πω πως είναι τα χειρότερα ακουστικά που έχω δοκιμάσει. Είναι δυνατόν να μην λειτουργούν όταν το κινητό είναι στην τσέπη; Απλά απαράδεκτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gloupo Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 Παιδιά καλησπέρα, Πήρα τα συγκεκριμένα ακουστικά και μπορώ να πω πως είναι τα χειρότερα ακουστικά που έχω δοκιμάσει. Είναι δυνατόν να μην λειτουργούν όταν το κινητό είναι στην τσέπη; Απλά απαράδεκτα. Καλησπερα σου επειδη τα εχω για περισσοτερο απο 2 μηνες στην τσεπη λειτουργει αψογα και το κινητο μου ειναι το Umi Z Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 Παιδιά υπάρχει διαφορά στον ήχο με το μοντέλο EP 52; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts