vision72 Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 δείτε και το LeEco Cool1 που πρότεινε ένας φίλος. εγώ σε αυτό κατέληξα ως alternative των xiaomi. έχει δυνατή cpu, μεγάλη μπαταρία και από ότι διαβάζω στα reviews καλύτερες κάμερες ελέω διπλής στο πίσω μέρος. Παράθεση Leeco Cool1 4/64 Gold Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 Μετά από 2+ έτη στην Xiaomi, πολύ δύσκολο να αλλάξω σε άλλη εταιρεία, βολεύτηκα πολύ με την συγκεκριμένη μάρκα.....προς το Redmi Pro κλίνω εγώ..... Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 (edited) Μετά από 2+ έτη στην Xiaomi, πολύ δύσκολο να αλλάξω σε άλλη εταιρεία, βολεύτηκα πολύ με την συγκεκριμένη μάρκα.....προς το Redmi Pro κλίνω εγώ..... Σημείωση ότι για το le 2 max υπάρχει νομίζω και miui rom. Επίσης το cool1 είναι από τα λιγα καινούργια κινητα που δεν έχει 2,5d τζαμι μπροστά που σημαίνει οτι δεχεται προστατευτικο γυαλι απο ακρη σε ακρη, κάτι οου μετράει πολύ για μενα. Έχει φίλος το Huawei p9 και βλεποντας το tempered glass τοποθέτημενο χαλαστηκα πολυ Edited February 20, 2017 by nikos_nia86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos74 Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 Σημείωση ότι για το le 2 max υπάρχει νομίζω και miui rom. Επίσης το cool1 είναι από τα λιγα καινούργια κινητα που δεν έχει 2,5d τζαμι μπροστά που σημαίνει οτι δεχεται προστατευτικο γυαλι απο ακρη σε ακρη, κάτι οου μετράει πολύ για μενα. Έχει φίλος το Huawei p9 και βλεποντας το tempered glass τοποθέτημενο χαλαστηκα πολυ Καλό το le max 2 και το σκέφτομαι για αγορά και εγώ αλλά πολλά θέματα με τον fingerprint sensor που σταματάει να λειτουργεί μετά από αναβάθμιση. Παράθεση OnePlus 3T LeTV X800 CN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 20, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 δείτε και το LeEco Cool1 που πρότεινε ένας φίλος. εγώ σε αυτό κατέληξα ως alternative των xiaomi. έχει δυνατή cpu, μεγάλη μπαταρία και από ότι διαβάζω στα reviews καλύτερες κάμερες ελέω διπλής στο πίσω μέρος. Καλο φαίνεται, όμως μηπως αξιζει η διαφορά για το 2 μαξ??? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vision72 Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 είναι άλλη κατηγορία αυτό. 5,7 και το Cool1 παίρνει miui για όποιον θέλει να σκαλίζει. Παράθεση Leeco Cool1 4/64 Gold Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 20, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 Μα θέλω μεγαλη οθόνη ;) Στο οικονομικό κολλαω προς το παρων Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos74 Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 Μα θέλω μεγαλη οθόνη ;) Στο οικονομικό κολλαω προς το παρων Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Και σε ρωτάω και φυσικά το ίδιο ρωτάω και στον εαυτό μου. Αν πάρεις το le max2 και δεν λειτουργεί ή αν σταματήσει να λειτουργεί ο fingeprint δεν θα έχεις πετάξει ουσιαστικά τα λεφτά σου; Παράθεση OnePlus 3T LeTV X800 CN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vision72 Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 άμα κολλάς στο οικονομικό δες και το Mi Max. οθόνη θηρίο. Στα λ7 σου είναι. Παράθεση Leeco Cool1 4/64 Gold Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 20, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 Και σε ρωτάω και φυσικά το ίδιο ρωτάω και στον εαυτό μου. Αν πάρεις το le max2 και δεν λειτουργεί ή αν σταματήσει να λειτουργεί ο fingeprint δεν θα έχεις πετάξει ουσιαστικά τα λεφτά σου; Ουσιαστικά ναι, ομως σιγουρα χαλαει? Ή ετυχε σε ορισμενες περιπτωσεις? άμα κολλάς στο οικονομικό δες και το Mi Max. οθόνη θηρίο. Στα λ7 σου είναι. Πολυ μεγαλο το μι μαχ. Θα ηθελα να το ειχα, αλλα για ταμπλετ πιο πολύ... Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos74 Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 Ουσιαστικά ναι, ομως σιγουρα χαλαει? Ή ετυχε σε ορισμενες περιπτωσεις? Σίγουρα έτυχε αλλά όπως λέει και ο crisbal στο αντίστοιχο νήμα είναι σχεδόν σίγουρος ότι πρόκειται για ελαττωματικό σένσορα. Και μάλιστα κάνει λόγο για αρκετούς χιλιάδες που τους έτυχε ελαττωματικός σένσορας. Και εδώ έτυχε σε κάποιους. Βέβαια λένε ότι τα περισσότερα προβλήματα τα έχουν οι συσκευές χ822 και χ829 αλλά έτυχε και στην έκδοση χ820. Είναι ρίσκο Παράθεση OnePlus 3T LeTV X800 CN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 20, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 Α οκ, το χεις ψάξει αρκετα! Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos74 Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 Ναι πανάθεμα με!! απο την μία λέω πάρ'το είναι ευκαιρία σε τέτοια τιμή και με αυτά τα χαρακτηριστικά. Και αν σταματήσει να λειτουργεί οκ θα ζήσω και χωρίς αυτό. Από την άλλη θέλω μία συσκευή να λειτουργεί καλά. 200ε δεν είναι και λίγα! Και εκτός αυτού τον Μάιο μάλλον βγαίνει το max 3 Επίσης υπάρχει και το redmi note 4 SD Παράθεση OnePlus 3T LeTV X800 CN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 21, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 Μαλλον εκει θα καταληξω, ειδικα αν βρω μαυρο χρωμα σε νορμαλ τιμη.... Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RacOOn Δημ. February 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2017 Nexus 6 refurbished από Aliexpress ;) Παράθεση Το μέλλον είναι ήδη εδώ !:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. February 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2017 Nexus 6 refurbished από Aliexpress ;) Άκυρο εντελώς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 25, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2017 Ε ναι, το λες άκυρη πρόταση, αναλογικανμε αυτα που ζηταω! Αλλιώς ειναι οκ+++ το νεξους Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts