DimitrisRig Δημοσιεύτηκε June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 13, 2016 Καλημέρα σας.Αναζητώ κινητό από Ελλάδα μέχρι 200 ευρώ +- 30 ευρώ Αυτό που θέλω να έχει είναι να είναι γρήγορο χωρίς κολήματα όσο γίνεται,το SAR του να είναι χαμηλό,με πολύ καλή οθόνη αλλά και κάμερα. Έχω σταμπάρει το LG G FLEX 2 και το nexus 5X αλλα θα ήθελα και τη γνώμη σας! Ευχαριστώ πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 το flex άστο γιατί έχει πολλά προβλήματα. πάρε το nexus δεν θα βρεις κάτι καλύτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisRig Δημ. June 13, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 το flex άστο γιατί έχει πολλά προβλήματα. πάρε το nexus δεν θα βρεις κάτι καλύτερο Αυτό που με προβληματίζει λίγο είναι ότι η χωρητικότητα του είναι περιορισμένη στα 16 gb στο οικονομικό μοντέλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Nexus 5X με χίλια, σε σχέση με το Flex... Στα λεφτά που παίζει πλέον είναι εξαιρετική επιλογή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 lg g3 θες να το δεις; ή και το moto g 3rd; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisRig Δημ. June 13, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 lg g3 θες να το δεις; ή και το moto g 3rd; Ναι φυσικά.Σαν παράδειγμα έφερα αυτά τα δυο.Επίσης έχω δει το Alcatel Idol 3 αλλά μου τα χαλάει λίγο στο SAR .Απλά ψάχνω την καλύτερη επιλογή σε αυτά τα χρήματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 πιστευω το lg ειναι πολυ μπροστα απ το αλκατελ(χωρις να εχω δει το δευτερο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisRig Δημ. June 13, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 πιστευω το lg ειναι πολυ μπροστα απ το αλκατελ(χωρις να εχω δει το δευτερο) Αλλά είναι λίγο παλιότερο μοντέλο.Ωραία συσκευή ομως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 παλιό ξε παλιό ρίχνει πολλά καινούρια το g3, ειδικά οθόνη κάμερα Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisRig Δημ. June 13, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 παλιό ξε παλιό ρίχνει πολλά καινούρια το g3, ειδικά οθόνη κάμερα Δήλαδη ανάμεσα σε αυτό και το Nexus να προτιμήσω αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikele123 Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Δήλαδη ανάμεσα σε αυτό και το Nexus να προτιμήσω αυτό? Οχι βεβεαια!! Μην συγκρινουμε το nexus με το g3 To G3 για εμενα ηταν ενα προβληματικο τηλεφωνο απο την αρχη,το οτι πηρε την mm μετα απο 2 χρονια και εστρωσε καπως δεν μου λεει κατι .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Νέξους χωρίς δεύτερη σκέψη Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisRig Δημ. June 13, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Παιδιά να είστε καλά! Θα παραγγείλω το Nexus!Ελπίζω να μην το μετανοιώσω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 το 5Χ? αν ναι, είναι σούπερ επιλογη! Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 το g3 δεν κάνει πλέον.το 5χ αξίζει μόνο στα 32gb, τα 16 είναι κοροϊδία. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zirico3 Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Θα προτείνω ένα που γενικά Ελλάδα δεν έχει μεγάλη απήχηση το asus zenfone 2 laser 5.5" .με 16 GD μνήμης αλλά με SD κ 2 SIM. Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Huawei honor 5x από σκρουτζομάγαζο γύρω στα 200€, με πολύ καλή ποιότητα υλικών και λογισμικού. Επίσης και το LG g3 μιας και θες καλή οθόνη και κάμερα, αν και παλιό, είναι πλέον all time classic κινητό. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts