Jump to content

Χιονίζει

0N3
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Να ρωτήσω κάτι...

Στις εθνικές οδούς αφού από όσο γνωρίζουμε τα διοδια είναι ιδωτικά δεν θα έπρεπε να υπήρχε και κάποιο ιδιωτικό συνεργείο να ήταν υπεύθυνο να μην κλείσουν οι δρόμοι (δες Μαλακάσα);;;

Γιατί όλοι ρίξαμε το φταίξιμο στο κράτος ενώ ουσιαστικά έφταιγε οι εταιρίες που έχουν αναλάβει την εκμετάλλευση τους...

Ή δεν είναι υπέυθυνες ούτε για τη συντήρηση των εθνικών...

Περνώντας αρκετές φορές από Αττική οδό έχω δει διαφορα συνεργέια να επιβλέπουν και να κάνουν βελτιώσεις σε διάφορα κομμάτια του δρόμου... Σίγουρα αυτά τα συνεργεία δεν είναι δημόσια...

Οι αλατιέρες που είχαν βγει στην Αθηνών - Λαμίας ήταν δημόσιες;;;

Αν ήταν δημόσιες δεν θα έπρεπε οι εταιρίες με τα διόδια έστω να τις ενοικιάζουν ή να δίνουν κάποια λεφτά στο κράτος;;;

Δεν νομίζω να ήταν και αυτό ιδιωτικό συνεργείο...

• Απαντήσεις 470
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πως γίνεται εδώ στην Ελλάδα, με την παραμικρή χιονόπτωση να κλείνουν δρόμοι, να αποκλείονται άνθρωποι στα αυτοκίνητά τους και γενικά να δημιουργείται ένα χάος;;;:blink:

Παρεπιμπτόντως, χθες είδα αρκετό χιονάκι να ρίχνει από Λαγκαδά και προς Σοχό.

Πως γίνεται εδώ στην Ελλάδα, με την παραμικρή χιονόπτωση να κλείνουν δρόμοι, να αποκλείονται άνθρωποι στα αυτοκίνητά τους και γενικά να δημιουργείται ένα χάος;;;:blink:

Πως γίνεται επαγγελματίας οδηγός με νταλίκα, να ξέρει για το καιρό και να του διπλώνει η νταλικα στο Σείριος και να κόβει την εθνική στη μέση...Πώς έξω οδηγάνε με χιόνι και εμείς δεν μπορούμε να οδηγήσουμε ούτε με μία ψιχάλα;Στάξε στον εξεταστή μια 500αρού και ξέρεις δε ξέρεις το δίπλωμα θα το πάρεις...

Επειδη χτες ημουν κι εγω μπλοκαρισμενος στην Εθνικη Αθηνων-Λαμιας τελικα τι ηταν αυτο που εκλεισε τον δρομο;Νταλικα ή το χιονι;Παντως τα διοδια δεν ηταν στανταρ αφου οταν επιτελους εφτασα εκει τα ειχαν ανοιχτα(οχι πως θα πληρωνα κιολας αφου εχω κανα χρονο να πληρωσω διοδια).

Ανοργανωσια μεγαλη αυτο το κρατος παντου ομως!Και σιγουρα φταιμε ολοι!Απο Τραγανα(132ο χλμ. Αθηνων-Λαμιας) και εκανα χτες 7 ωρες να φτασω Χαιδαρι.Ευτυχως ειχα καλη παρεα..

Ρώτησε αυτούς που πήγαν εκδρομή με αυτόν τον καιρό και αγνοούν την ύπαρξη ΑΛΥΣΙΔΩΝ...

@DemetreKre

ακουγα χτες στο ραδιοφωνο οτι το εκχιονιστικο ηταν της πυροσβεστικης οποτε κατα μεγαλο ποσοστο και κει το κρατος πληρωνει και ας επρεπε να το καναν οι ιδιωτες.

@panosfx ισχυει οτι ηταν ανοιχτα μονο 4 διοδια(λωριδες?)δηλ.δημιουργοταν χωνι?

εδω οι δρομοι γλυστρανε με τον καλο καιρο λετε να μην γλυστραγαν με λιγο χιονι?υποτιθεται πως πρεπει να τηρουν καποιοιες προυποθεσεις οι ασφαλτοστρωση...

οποιος εβαζε αλυσιδες με τετοιο χιονι θελω να δω ποιος θα πληρωνε τις ζημιες που θα δημιουργουσε στο αυτοκινητο μετα!!!

@panosfx ισχυει οτι ηταν ανοιχτα μονο 4 διοδια(λωριδες?)δηλ.δημιουργοταν χωνι?

εδω οι δρομοι γλυστρανε με τον καλο καιρο λετε να μην γλυστραγαν με λιγο χιονι?υποτιθεται πως πρεπει να τηρουν καποιοιες προυποθεσεις οι ασφαλτοστρωση...

οποιος εβαζε αλυσιδες με τετοιο χιονι θελω να δω ποιος θα πληρωνε τις ζημιες που θα δημιουργουσε στο αυτοκινητο μετα!!!

Λογικα πρεπει να ισχυει γιατι 4 φωτεινες πινακιδες ηταν ανοιχτες οταν περασα στις 2 τα ξημερωματα.Μονο που εκεινη την ωρα τα ειχαν ανοιξει αφου ηταν ανοιχτες οι μπαρες και δεν ειχαν τα ταμεια ουτε φωτα αλλα ουτε και υπαλληλους.Ολοι περναγαν ελευθερα χωρις να χτυπαει σειρηνα.Αλλα εγω μιλαω για 2 το πρωι...πιο πριν δεν ξερω τι γινοταν.

Ρώτησε αυτούς που πήγαν εκδρομή με αυτόν τον καιρό και αγνοούν την ύπαρξη ΑΛΥΣΙΔΩΝ...

Και εγώ πήγα εκδρομή για 3ημερο αλλά έφυγα νωρίς για να μη με πιάσει ο καιρός και η κίνηση...Ο Έλληνας τελευταία στιγμή στα πάντα...

Πειραια ευτυχως δεν εριξε τιποτα το βραδυ εκτος απο κατι ψηλα το απογευμα... αλλα τωρα εχει πολυ κρυο.

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Ευτυχώς έλιωσε το χιόνι, δείχνει άργά, αλλά σταθερά να ανεβαίνει η θερμοκρασία, ενώ είπαν ότι από το Σάββατο θα κάνει καιρό άνοιξης πλέον......καιρός είναι.

Δεν μου αρέσει καθόλου το χιόνι και το κρύο.

ΜΑκριά από εδώ !

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν θες να κάνεις κάποιον φίλο σου

άκου με προσοχή τους καημούς του

και δίνε του ελπίδες...

Και εδώ στη Βόρεια Αφρική (Κρήτη) χθες χιόνιζε ανα διαστήματα (φυσούσε όμως και δεν το έστρωσε). Σήμερα όλα καλά, ήλιος και λίγα συννεφάκια, πήγαμε και το τρεξιματάκι μας παρά το κρύο και τα πάντα όλα.

Άντε να φεύγει ο βρωμοχειμώνας να έρθει η άνοιξη και το καλοκαιράκι :)

Και εδώ στη Βόρεια Αφρική (Κρήτη) χθες χιόνιζε ανα διαστήματα (φυσούσε όμως και δεν το έστρωσε). Σήμερα όλα καλά, ήλιος και λίγα συννεφάκια, πήγαμε και το τρεξιματάκι μας παρά το κρύο και τα πάντα όλα.

Άντε να φεύγει ο βρωμοχειμώνας να έρθει η άνοιξη και το καλοκαιράκι :)

αυτό ακριβώς!

Άντε να φύγει ο χειμώνας, πολύ κράτησε....έχει σειρά η άνοιξη και μετά το καλοκαίρι!!!!!

Από Σάββατο είπαν θα ανοίξει ο καιρός!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν θες να κάνεις κάποιον φίλο σου

άκου με προσοχή τους καημούς του

και δίνε του ελπίδες...

αυτό ακριβώς!

Άντε να φύγει ο χειμώνας, πολύ κράτησε....έχει σειρά η άνοιξη και μετά το καλοκαίρι!!!!!

Από Σάββατο είπαν θα ανοίξει ο καιρός!!!!!

Πού τον είδες τον χειμώνα?Σαν χώρα έχουμε πολύ ήπιους χειμώνες και πολλές φορές και θερμούς.

Εγώ θέλω γνήσιους χειμώνες από νοέμβριο μέχρι μάρτιο με πολλά πολλά χιόνια:cool:

Eλα ντε...

Ειδικα στην Αθηνα, μετρημενες στα δαχτυλα οι πολυ κρυες μερες. Της πλακας χειμωνας ηταν.

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Εδώ και μερικά χρόνια έτσι είναι οι χειμώνες δυστυχώς...

Κάθε πέρσυ και καλύτερα.

Κρίση και στο χιόνι!:(

Κακά τα ψέματα, το κρύο δεν αντέχεται, δεν υποφέρεται.

σε σχεση με τη ζεστη? διαφωνω...

καλυτερα να φοραω 2-3 μπλουζες + μπουφαν+..+..+.. παρα να ειμαι με ενα Tshirt και βερμουδα το καλοκαιρι και να λιωνω;)

πραγματικα αγαπω χειμωνα και χιονι! κριμα που δε μας κανει τη χαρη να το στρωσει Θεσσαλονικη. πραγματικα κριμα...

δε θα ξεχασω πριν 5-6(?) χρονια που χιονισε κοντα στο Πασχα. μετα απο πολυ ζεστες μερες κιολας. μια βδομαδα χωρις σχολειο (αν θυμαμαι καλα ηταν ακριβως πριν ή ακριβως μετα τις διακοπες του πασχα) , ολη μερα εξω στο χιονι και το βραδυ βολτες! που μονο βραδυ δεν ηταν. λογω χιονιου ολα ηταν τοσο φωτεινα! λατρεψα εκεινες τις μερες:D

το θέμα λέει ''χιονίζει'', οπότε η κουβέντα περί ''χειμώνα-καλοκαίρι'' και τι αρέσει στον καθένα είναι άκυρη...