Jump to content

Ποιοι providers υποστηρίζουν το Πρωτόκολλο V92;

viator
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ξέρει κανείς ποιοι providers, στην Ελλάδα υποστηρίζουν το Πρωτόκολλο V92;
"We don’t see things as they are, we see things as we are."

Και Otenet και Forthnet υποστηρίζουν το V.92 και το πρωτόκολλο προσφέρει μεταξύ άλλων γρηγορότερες συνδέσεις, μεγαλύτερες ταχύτητες, καθώς και τη δυνατότητα να θέσεις σε αναμονή το Internet για να απαντήσεις μια κλήση.

είσαι σίγουρος για otenet? είχα την εντύπωση ότι δεν υποστήριζε...

Forthnet, Otenet, HOL και ACN αποσο ξερω

αλλα τι να τη κανεις μωρε την dialup, βάλε DSL !!! :p

Και Otenet και Forthnet υποστηρίζουν το V.92 και το πρωτόκολλο προσφέρει μεταξύ άλλων γρηγορότερες συνδέσεις, μεγαλύτερες ταχύτητες...

Forthnet Netkey + V92 omdem και είμαι κολημένος στα 30Κbps, όσο και με σύνδεση του Πολυτεχνείου.

καθώς και τη δυνατότητα να θέσεις σε αναμονή το Internet για να απαντήσεις μια κλήση

Πάτνα είχα την απορία πως το κάνουμε αυτό... πρέπει να εισάγουμε κάποια εντολή στις ιδιότητες του modem? Αν ναι, θα μπρούσες να μοιραστείς τις γνώσεις σου μαζί μας? ;)

Τουτ - τουτ - τουτ - τουτ... :O

Forthnet Netkey + V92 omdem και είμαι κολημένος στα 30Κbps, όσο και με σύνδεση του Πολυτεχνείου.

Αν η ποιότητα της γραμμής σου είναι άσχημη όχι μόνο δε θα συνδεθείς με το πρωτόκολλο v.92 αλλά ούτε καν με το v.90. Στην περίπτωσή σου μάλλον συνδέεσαι με v.34.

είσαι σίγουρος για otenet? είχα την εντύπωση ότι δεν υποστήριζε...

Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι. Πριν 2 χρόνια ακριβώς μου είχαν απαντήσει τα εξής:

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε που επικοινωνήσατε με την OTEnet.

Με το συγκεκριμένο πρωτόκολλο παρέχεται η δυνατότητα στους PSTN συνδρομητές να έχουν 20%-60% μεγαλύτερη ταχύτητα στην λήψη των δεδομένων και 50% ταχύτερη υλοποίηση σύνδεσης.Είναι απαραίτητο βέβαια να δρομολογείται η κλήση σας προς τον κόμβο της ΟΤΕnet, σε διακομιστή ο οποίος υποστηρίζει το συγκεκριμένο πρωτόκολλο (Cisco 5300).

Η δυνατότητα αναμονής και ειδοποίησης κλήσης που παρέχεται από το V92 δεν υποστηρίζεται προς το παρόν από την OTEnet. Με την ενεργοποίηση της συγκεκριμένης υπηρεσίας θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση.

Αν η ποιότητα της γραμμής σου είναι άσχημη όχι μόνο δε θα συνδεθείς με το πρωτόκολλο v.92 αλλά ούτε καν με το v.90. Στην περίπτωσή σου μάλλον συνδέεσαι με v.34.

Ναι ε? :cry:

Ελπίζω στο ADSL που περιμένω να μην πιάνω και εκεί 30 Kbps :(

Ποια η πρόβλεψη σου eLeKtriK?

Όταν λες "κακή ποιότητα γραμμής" εννοείς τον χαλκό ανάμεσα σε σπίτι - πολυκατοικία - καφάο έτσι? Η παίζει και κάτι άλλο ρολο?

Τι μπορώ να κάνω γι αυτό? Μόνο να μετακομίσω? :O Όντως η πολυκατοικία είναι λίγο παλιά :P

Πάντως σε PCM δεν είμαι...

να η απάντηση σε σχετικό email που είχα στείλει στην otenet το καλοκαίρι που πέρασε

Αξιότιμε κύριε,

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε που επικοινωνήσατε με την OTEnet.

Σας ενημερώνουμε ότι η OTEnet δεν υποστηρίζει το συγκεκριμένο

χαρακτηριστικό του πρωτοκόλλου v92. Τα χαρακτηριστικά που υποστηρίζονται

είναι το πρωτόκολλο συμπίεσης v44 και το upload μέχρι 48000. Για

οποιοδήποτε άλλο θέμα προκύψει είμαστε πάντοτε στη διαθεσή σας.

για Otenet δεν ξέρω αλλα Forthnet πριν απο κανα 6-μηνο που ήμουν συνδρομητής έμπαινα με V.90

(απλά το V.92 συμπιέζει τα δεδομένα)

η forthnet (υποτίθεται ότι) υποστηρίζει και ModemOnHold κανονικά και όλα τα υπόλοιπα...

Ναι ε? :cry:

Ελπίζω στο ADSL που περιμένω να μην πιάνω και εκεί 30 Kbps :(

Ποια η πρόβλεψη σου eLeKtriK?

Όταν λες "κακή ποιότητα γραμμής" εννοείς τον χαλκό ανάμεσα σε σπίτι - πολυκατοικία - καφάο έτσι? Η παίζει και κάτι άλλο ρολο?

Τι μπορώ να κάνω γι αυτό? Μόνο να μετακομίσω? :O Όντως η πολυκατοικία είναι λίγο παλιά :P

Πάντως σε PCM δεν είμαι...

Με την aDSL λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα.