Mamar11 Δημ. October 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2016 Γεια σας παιδιά! Θέλω να παραγγείλω αυτό το κινητό για τον αδεφο μου. Το θέμα είναι ότι δεν εχω παραγγείλει από εξωτερικό(εκτός από eBay) και δεν ξέρω τι παίζει. Μπορεί κάποιος να με εξηγήσει τη διαδικασία παραγγελίας και τα πιθανός επιπλέον έξοδα αποστολής; Ποια καταστήματα θεωρούνται αξιόπιστα για αγορά; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!! Η διαδικασία παραγγελίας είναι η ίδια όπως και στα περισσότερα ηλεκτρονικά κατάστηματα στην Ελλάδα.. (βάζεις όλα τα προϊόντα που θες στο καλάθι σου και όταν τελειώσεις κάνεις check out.. ακολουθούν οι κλασικές οθόνες για διευθύνσεις και πληρωμή...) Η διαφορά ειναι ότι από εξωτερικό δεν παίζει η αντικαταβολή.. Θα πρέπει να προπληρώσεις.. Δεν ξέρω σε ποια κατάσταση έχουμε φτάσει με τα capital controls αλλά εμένα ακόμα δεν μου δεχόταν την χρεωστική Πειραιώς που έχω... Οπότε έκανα το γνωστό κόλπο με τους δυο λογαριασμούς στο paypal (στέλνεις χρήματα από ένα λογαριασμό paypal, τον οποίο έχεις συνδέσει με την κάρτα σου, σ' ένα δεύτερο λογραριασμό paypal και πληρώνεις με τον δεύτερο)... Αν δεν το ξέρεις δες εδώ: https://www.tsouk.gr/paypal-pws-na-kaneis-online-agores-me-ta-capital-controls/ Για έξοδα αποστολής έχει διάφορες επιλογές, αλλά πολλά κινεζομάγαζα έχουν και την επιλογή τζάμπα μεταφορικών.. παραλαμβάνεις κοντά στις τρεις βδομάδες συνήθως... (και συνήθως γλειτώνεις και το τελωνείο) Από Κίνα δεν έχω πάρει πολλά πράγματα.. τα τρία site που ξέρω κι εμπιστεύομαι είναι τα geekbuying.com , gearbest.com και banggood.com Ετοιμο το κινητακι με Indian rom φορεμενη. Ευχαριστω παιδια για την καθοδηγηση!! Δεν εχω κανει ακομα το update για 2.3 zui γιατι δεν εχω wifi ακομα. Η βαθμολογια στο antutu ανεβηκε καθολου σε εσας? Γτ εχω δει κατι 140.000 κ απεχω 10.000 Ωραίος! Εμένα δεν μου χει έρθει ακόμα το κινητάκι.. το περιμένω μέσα στη βδομάδα από banggood... To tracking λέει ότι ειναι Αθήνα (κι εγώ είμαι Κρήτη..) Απ' όσα διαβάζω όμως κι εγώ πάω φουλ για την ινδική rom... Επίσης με OTA update θα πας στην ινδική 2.0.111... η 2.3 υπάρχει μόνο στην κινέζικη rom... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toubano44 Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 @Mamar11 Σε ευχαριστω φιλε για τις πληροφοριες! Θα το ψαξω και αλλο το θεμα και πιστευω θα τα καταφερω. Εγγυηση δινουν αυτα τα καταστηματα που ειπες γιατι δεν ειδα καπου να αναφερεται. Μπορει να μου διαφευγει κιολας δε ξερω. Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Lineage os 15.1 Νίκος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mamar11 Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 (edited) @Mamar11 Σε ευχαριστω φιλε για τις πληροφοριες! Θα το ψαξω και αλλο το θεμα και πιστευω θα τα καταφερω. Εγγυηση δινουν αυτα τα καταστηματα που ειπες γιατι δεν ειδα καπου να αναφερεται. Μπορει να μου διαφευγει κιολας δε ξερω. Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Η ουσιαστική δυσκολία είναι η πληρωμή με capital controls αλλά νομίζω ξεπερνιέται εύκολα (και παίζει να τα έχουν χαλαρώσει κιόλας)... Τα καταστήματα που σου είπα δίνουν από ένα χρόνο εγγύηση.. Αλλά όταν παίρνεις κινητό από κίνα είναι το τελευταίο που κοιτάς... Γιατί αν πάθει κάτι, ακόμα και από αξιόπιστο μαγαζί, άντε να συννενοηθείς.. και άντε να το στείλεις πίσω, να το φτιαξουν, μέχρι να γυρίσει (2 μήνες κατάσταση σίγουρα) και να παρακαλάς να έχει φτιαχτεί σωστά κιόλας... Ευρώπη οι κινέζικες εταιρίες είτε δεν έχουν αντιπροσωπίες είτε δεν καλύπτουν όσα αγοράστηκαν από κίνα.. Οπότε γενικά ψάξε βρες.. Αλλά μη σε αγχώνει αυτό... εκτός ότι ειναι πάμφθηνα οπότε αν το χαλάσεις δεν κλες ένα τσουβάλι χρήματα, έχουν και φθηνά ανταλακτικά... π.χ ανταλλακτικό οθόνης αν σου σπάσει κοστίζει 40ευρώ.. το παραγγέλνεις από κίνα και το περνάς ελλάδα... Νταξ η μόνη περίπτωση είναι να έχει το κινητό σοβαρό πρόβλημα εξ αρχής που τότε προφανώς το γυρνας πίσω... Edited October 30, 2016 by Mamar11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toubano44 Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 Η ουσιαστική δυσκολία είναι η πληρωμή με capital controls αλλά νομίζω ξεπερνιέται εύκολα (και παίζει να τα έχουν χαλαρώσει κιόλας)... Τα καταστήματα που σου είπα δίνουν από ένα χρόνο εγγύηση.. Αλλά όταν παίρνεις κινητό από κίνα είναι το τελευταίο που κοιτάς... Γιατί αν πάθει κάτι, ακόμα και από αξιόπιστο μαγαζί, άντε να συννενοηθείς.. και άντε να το στείλεις πίσω, να το φτιαξουν, μέχρι να γυρίσει (2 μήνες κατάσταση σίγουρα) και να παρακαλάς να έχει φτιαχτεί σωστά κιόλας... Ευρώπη οι κινέζικες εταιρίες είτε δεν έχουν αντιπροσωπίες είτε δεν καλύπτουν όσα αγοράστηκαν από κίνα.. Οπότε γενικά ψάξε βρες.. Αλλά μη σε αγχώνει αυτό... εκτός ότι ειναι πάμφθηνα οπότε αν το χαλάσεις δεν κλες ένα τσουβάλι χρήματα, έχουν και φθηνά ανταλακτικά... π.χ ανταλλακτικό οθόνης αν σου σπάσει κοστίζει 40ευρώ.. το παραγγέλνεις από κίνα και το περνάς ελλάδα... Νταξ η μόνη περίπτωση είναι να έχει το κινητό σοβαρό πρόβλημα εξ αρχής που τότε προφανώς το γυρνας πίσω... Στη περιπτωση που εμφανισει καποιο πρόβλημα μεσα σε αυτον τον ενα χρονο αξιζει να το στειλω για επισκευή εφοσον θα καλυπτεται απο την εγγυηση η πιο καλα ειναι να αγορασω εγω το ανταλλακτικό και να το βαλει καποιος ειδικος εδω στην Ελλάδα; Γενικα καποιος που επισκευαζει κινητα θα μπορει να κανει τη δουλεια που θα του ζητησω η θα με τα κανει χειροτερα; Βεβαια αυτο εξαρταται απο το ποσο ειναι γνωστης πανω στο θεμα smartphones γιατι καποιοι υποτιθεμενοι τεχνικοι δεν ξερουν τι τους γινεται. Εχω πετύχει σε τετοια περιπτωση ειναι η αληθεια... Απο οτι καταλαβα απο τα λεγομενα σου υποστηριζεις το δευτερο που ειπα και πιστευω πως εχεις δικιο. Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Lineage os 15.1 Νίκος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mamar11 Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 Στη περιπτωση που εμφανισει καποιο πρόβλημα μεσα σε αυτον τον ενα χρονο αξιζει να το στειλω για επισκευή εφοσον θα καλυπτεται απο την εγγυηση η πιο καλα ειναι να αγορασω εγω το ανταλλακτικό και να το βαλει καποιος ειδικος εδω στην Ελλάδα; Γενικα καποιος που επισκευαζει κινητα θα μπορει να κανει τη δουλεια που θα του ζητησω η θα με τα κανει χειροτερα; Βεβαια αυτο εξαρταται απο το ποσο ειναι γνωστης πανω στο θεμα smartphones γιατι καποιοι υποτιθεμενοι τεχνικοι δεν ξερουν τι τους γινεται. Εχω πετύχει σε τετοια περιπτωση ειναι η αληθεια... Απο οτι καταλαβα απο τα λεγομενα σου υποστηριζεις το δευτερο που ειπα και πιστευω πως εχεις δικιο. Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ε οικονομικά αξίζει πάντα η εγγύηση γτ δεν πληρώνεις κάτι... παρ' όλα αυτά είναι χρονοβόρα διαδικασία για κινα και δεν μπορείς να ελέγξεις άμεσα ότι μετά όλα ειναι εντάξει με το κινητό... θέλει υπομονή... Γενικώς κινητό με αυτά τα χαρακτηριστικά στα 200 ευρώ δεν θα βρεις άλλο εκτός από κινέζικο για κάτι τέτοιους λόγους... Αν όμως σκεφτείς πως το επόμενο κινητό σε τιμή με snapdragon 820 (xiaomi mi5, επίσης κινέζικο) κοστίζει 300 ευρώ, τότε αξίζει το μικρό ρίσκο γτ με τη διαφορά που κερδίζεις μπορείς να το φτιάξεις ακόμα και αν του προξενίσεις ζημιά εσύ ο ίδιος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toubano44 Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 Ε οικονομικά αξίζει πάντα η εγγύηση γτ δεν πληρώνεις κάτι... παρ' όλα αυτά είναι χρονοβόρα διαδικασία για κινα και δεν μπορείς να ελέγξεις άμεσα ότι μετά όλα ειναι εντάξει με το κινητό... θέλει υπομονή... Γενικώς κινητό με αυτά τα χαρακτηριστικά στα 200 ευρώ δεν θα βρεις άλλο εκτός από κινέζικο για κάτι τέτοιους λόγους... Αν όμως σκεφτείς πως το επόμενο κινητό σε τιμή με snapdragon 820 (xiaomi mi5, επίσης κινέζικο) κοστίζει 300 ευρώ, τότε αξίζει το μικρό ρίσκο γτ με τη διαφορά που κερδίζεις μπορείς να το φτιάξεις ακόμα και αν του προξενίσεις ζημιά εσύ ο ίδιος... Θα το παρω το ρισκο απο οτι φαινεται γιατι όπως λες τετοιο κινητό σε τετοια τιμη ειναι λουκουμι πραγματικα. Σε ευχαριστω για ολα παντως ;) Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Lineage os 15.1 Νίκος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosVsL Δημ. November 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2016 [ATTACH]66158[/ATTACH] CM 14 (ver. 10/08/2016) Stock Kernel (CM14) no flightmode Θέλω κ εγώ τέτοιο σκορ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MessengerOfGood Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 Παντως εγώ βρίσκω πολυ καλοδουλεμενο το ZUI. Και οταν φυγουν και τα τελευταια Κινέζικα θα είναι τέλειο. Ειναι ένας σοβαρός λόγος που μου αρέσει το Ζ2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 Παντως εγώ βρίσκω πολυ καλοδουλεμενο το ZUI. Και οταν φυγουν και τα τελευταια Κινέζικα θα είναι τέλειο. Ειναι ένας σοβαρός λόγος που μου αρέσει το Ζ2 βάλε την v4 http://zukfans.eu/community/threads/z2plus-global-rom-v4-20161029.530/ δεν έχει κινέζικα, έχει pixel launcher, dialer και contacts,δεν έχει πρόβλημα με notifications και έχει παρα πολύ καλή μπαταρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosVsL Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 Παντως εγώ βρίσκω πολυ καλοδουλεμενο το ZUI. Και οταν φυγουν και τα τελευταια Κινέζικα θα είναι τέλειο. Ειναι ένας σοβαρός λόγος που μου αρέσει το Ζ2 Από τα λίγα που ξέρω γιατί εσείς ξέρετε καλύτερα, καλύτερες rom είναι η cn 2,3 η Indian 2,1 καθώς κ η custom cm13. Και εγώ δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα με το zui ειδικά τώρα που παίρνω και ota updates. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 καλημερα παιδια με κουπονι zukz211 189.19 δολλαρια απο banggood αξιζει? Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 καλημερα παιδια με κουπονι zukz211 189.19 δολλαρια απο banggood αξιζει? Απλά τρελό Να ξέρεις όμως ότι δεν έχει στοκ και ακυρωσα Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 σε 6-9 μερερες λεει Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MessengerOfGood Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 βάλε την v4 http://zukfans.eu/community/threads/z2plus-global-rom-v4-20161029.530/ δεν έχει κινέζικα, έχει pixel launcher, dialer και contacts,δεν έχει πρόβλημα με notifications και έχει παρα πολύ καλή μπαταρία Η ZUI 2.3.042ST έχει επίσης πολύ καλή μπαταρία, ειδοποιησεις, και ιδιαίτερα καλοσχεδιασμένες (αν και με λίγα κινέζικα ακόμα) εφαρμογές που διακρίνονται από ενιαία φιλοσοφία (πολύ ποιοτική κατά τη γνώμη μου). Π.χ. εφαρμογή τηλεφώνου/επαφών (dialer), U-health, διαχείρισης εφαρμογών (apps) με πολλά όμως κινέζικα ακόμη. Για μένα επίσης καλό είναι το safe center. Για το user center δεν έχω γνώμη γιατί είναι μόνο κινεζικα. Δεν τα πολυκαταφέρνω με τις ανεπίσημες ROM παρά το ότι η ενασχόληση μου με τους υπολογιστές ξεκίνησε το 1974. Τουλάχιστον με τον τρόπο που εγώ θέλω να έχω τον έλεγχο και να μην τρώω όλη μου τη μέρα ψάχνοντας να βρώ τι δουλεύει και τι όχι. Με τον Francko πρώτα πρέπει να μάθω τα Αγγλικά του και μετά να ανταλλάσσουμε μηνύματα για κανένα μήνα ώσπου ο αριθμός των προβλημάτων να γίνει ανεκτός. Μπορεί να κάνω λάθος αλλά προτιμώ να έχω software που αυτός που το έφτιαξε έχει ευθύνη γι αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 Η ZUI 2.3.042ST έχει επίσης πολύ καλή μπαταρία, ειδοποιησεις, και ιδιαίτερα καλοσχεδιασμένες (αν και με λίγα κινέζικα ακόμα) εφαρμογές που διακρίνονται από ενιαία φιλοσοφία (πολύ ποιοτική κατά τη γνώμη μου). Π.χ. εφαρμογή τηλεφώνου/επαφών (dialer), U-health, διαχείρισης εφαρμογών (apps) με πολλά όμως κινέζικα ακόμη. Για μένα επίσης καλό είναι το safe center. Για το user center δεν έχω γνώμη γιατί είναι μόνο κινεζικα. Δεν τα πολυκαταφέρνω με τις ανεπίσημες ROM παρά το ότι η ενασχόληση μου με τους υπολογιστές ξεκίνησε το 1974. Τουλάχιστον με τον τρόπο που εγώ θέλω να έχω τον έλεγχο και να μην τρώω όλη μου τη μέρα ψάχνοντας να βρώ τι δουλεύει και τι όχι. Με τον Francko πρώτα πρέπει να μάθω τα Αγγλικά του και μετά να ανταλλάσσουμε μηνύματα για κανένα μήνα ώσπου ο αριθμός των προβλημάτων να γίνει ανεκτός. Μπορεί να κάνω λάθος αλλά προτιμώ να έχω software που αυτός που το έφτιαξε έχει ευθύνη γι αυτό. τι προβλήματα έχει? χρησιμοποιούσα την v3 και από εχτές την v4 και δεν έχω βρει κάποιο πρόβλημα, επίσης με την κινεζική ρομ που είχα δοκιμάσει οι ειδοποιήσεις έρχονταν όποτε ήθελαν, ακόμη και στο Gmail μπορεί να έρχονταν μετά από 2-3 ώρες, αυτό που μου λείπει στο zui είναι το ambient display και η lock screen από τις cm based roms, είναι πραγματικά άθλια στο zui Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MessengerOfGood Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 τι προβλήματα έχει? χρησιμοποιούσα την v3 και από εχτές την v4 και δεν έχω βρει κάποιο πρόβλημα, επίσης με την κινεζική ρομ που είχα δοκιμάσει οι ειδοποιήσεις έρχονταν όποτε ήθελαν, ακόμη και στο Gmail μπορεί να έρχονταν μετά από 2-3 ώρες, αυτό που μου λείπει στο zui είναι το ambient display και η lock screen από τις cm based roms, είναι πραγματικά άθλια στο zui Προφανώς έχεις πολύ μεγαλύτερη εμπειρία από μένα. Εγώ δεν έχω δοκιμάσει custom ROM ούτε στο Ζ2 ούτε σε άλλο κινητό. Αλλά διαβάζω τι λένε οι άλλοι στο νήμα των Zukfans. Όπως είπα μπορεί να κάνω λάθος, δεν έχω προσωπική εμπειρία. ΥΓ: Τι είναι το Ambient display? Και τι το Lock Screen? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 Προφανώς έχεις πολύ μεγαλύτερη εμπειρία από μένα. Εγώ δεν έχω δοκιμάσει custom ROM ούτε στο Ζ2 ούτε σε άλλο κινητό. Αλλά διαβάζω τι λένε οι άλλοι στο νήμα των Zukfans. Όπως είπα μπορεί να κάνω λάθος, δεν έχω προσωπική εμπειρία. ΥΓ: Τι είναι το Ambient display? Και τι το Lock Screen? όπως έγραψα εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα ambient display όταν έχεις ειδοποίηση ανοίγει η οθόνη για μερικά δευτερόλεπτα ενώ έχει επιλογή να ανοίγει και όταν το βγάζεις από την τσέπη η όταν περνάς το χέρι πάνω από τον proximity sensor lock screen η οθόνη κλειδώματος που στο zui έχει μόνο την ώρα ενώ σε cm based έχεις ειδοποιήσεις, καιρό και shortcuts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 Ambient display είναι σα να ανάβει η οθόνη, χωρίς να φωτίζει όμως. Κάτι σαν το always on της Samsung, φαίνονται μόνο τα γράμματα αλλά όχι η υπόλοιπη οθόνη Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boubis12 Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 (edited) @Roid_rage έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα. Έχεις βρει μήπως κάτι καλό; Edited November 3, 2016 by boubis12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 Για ποιο πρόβλημα λες; Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. November 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2016 Η καλυτερη και πιο σταθερη ρομ ειναι η CyanogenMod ή η Ινδικη ? Και οι 2 εχουν ελληνικα σωστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mamar11 Δημ. November 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2016 Η καλυτερη και πιο σταθερη ρομ ειναι η CyanogenMod ή η Ινδικη ? Και οι 2 εχουν ελληνικα σωστα? Η ινδική δεν έχει... νομίζω ούτε η CM.. αλλά τι τα θες τα ελληνικά.. μόνο μπέρδεμα είναι οι μεταφράσεις σε τεχνικούς όρους κλπ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill79 Δημ. November 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2016 H cm ασφαλώς και έχει ελληνικά Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boubis12 Δημ. November 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 Για ποιο πρόβλημα λες; Με το tempered glass Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. November 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 Με το tempered glass Α όχι, δε θα πάρω και όλα τα tempered glass που υπάρχουν.. Άμα βγάλω αυτό που έχω, θα βάλω ζελατίνα ή μετά τίποτα.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts