thomadaki Δημοσιεύτηκε June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 9, 2016 (edited) Καλησπέρα, έχω βρει τα παρακάτω και ακούω γνώμες, επιθυμητή η προσθήκη κι άλλης συσκευής. Μητέρα= facebook, τηλέφωνα, λιώσιμο σε facebook games bubble bubble,candy crash,κτλπ,youtube, φωτογραφίες, Όχι Κίνα!!! LG ZERO Huawei Ascend P8 Lite Samsung Galaxy J5 Duos 4G ZTE Blade A570 Thanks! :superman::superman::superman: Edited June 9, 2016 by thomadaki Παράθεση :protest: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 xiaomi redmi note 3 160 ευρω απο gearbeast :lol: Πλάκα έκανα η γνώμη μου χτυπά το ΖΤΕ Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theonirvana Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 huawei p8 και samsung j5 Παράθεση Smartphones:Sony Ericsson Xperia X10 mini,Sony Ericsson Xperia mini,Sony Xperia M,Samsung Galaxy A5 2016,Samsung Galaxy S10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Huawei P8-->2200mah μπαταρια, κατά τ' άλλα τουμπανο. Lg zero & Samsung j5--> κοντά γενικά, αλλά μακριά στο θέμα του sar (lg zero>1!! :cry:), της μπαταρίας (lg zero 2050mah :cry: :cry: με το j5 να κάνει πολύ καλή διαχείριση των 2600mah του) με το j5 νομίζω επισης να υποστηρίζει και λειτουργία nfc. Το zte blade a570 είναι 5,5", πιο "γκουμουτσατο", μπαταρια ικανοποιητική, οθόνη ομως υποδεέστερη του j5 και ο λόγος επιλογής του είναι το μέγεθος της οθόνης και κατ επέκταση κ της συσκευής... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tenere1982 Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Από τα ανωτέρω πιο καλό fit μου φαίνεται το j5. Τσέκαρε και Moto G 3rd Gen, έχει πέσει η τιμή του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomadaki Δημ. June 9, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 xiaomi redmi note 3 160 ευρω απο gearbeast :lol: Πλάκα έκανα η γνώμη μου χτυπά το ΖΤΕ :ninja::ninja::ninja::ninja: Huawei P8-->2200mah μπαταρια, κατά τ' άλλα τουμπανο. Lg zero & Samsung j5--> κοντά γενικά, αλλά μακριά στο θέμα του sar (lg zero>1!! :cry:), της μπαταρίας (lg zero 2050mah :cry: :cry: με το j5 να κάνει πολύ καλή διαχείριση των 2600mah του) με το j5 νομίζω επισης να υποστηρίζει και λειτουργία nfc. Το zte blade a570 είναι 5,5", πιο "γκουμουτσατο", μπαταρια ικανοποιητική, οθόνη ομως υποδεέστερη του j5 και ο λόγος επιλογής του είναι το μέγεθος της οθόνης και κατ επέκταση κ της συσκευής... Αναλυτικότατος! :D Από τα ανωτέρω πιο καλό fit μου φαίνεται το j5. Τσέκαρε και Moto G 3rd Gen, έχει πέσει η τιμή του. Με 1 GB RAM δεν πάει κάπου όμως...:X:!: Σας ευχαριστώ όλους! Παράθεση :protest: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Όπως πρότεινα και στο άλλο thread που αναζητά συσκευή για μαμά, το πραγματικό σου δίλημα είναι μεταξύ Samsung και Huawei και εγώ θα σου προτείνω ανεπιφύλακτα το Huawei P8 Lite, πήγαινε δες το και θα καταλάβεις τη διαφορά στην ποιότητα κατασκευής (πέρα από τα spec). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Όπως πρότεινα και στο άλλο thread που αναζητά συσκευή για μαμά, το πραγματικό σου δίλημα είναι μεταξύ Samsung και Huawei και εγώ θα σου προτείνω ανεπιφύλακτα το Huawei P8 Lite, πήγαινε δες το και θα καταλάβεις τη διαφορά στην ποιότητα κατασκευής (πέρα από τα spec). To lg zero εχει την καλυτερη ποιοτητα και απο τα 3.Και δεν του λειπει τιποτα απο τα αλλα 2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikele123 Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Με 1 GB RAM δεν πάει κάπου όμως...:X:!: Το συγκεκριμενο μια χαρα παει !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Το zero έχει 1,5 gb ram και αφήνει ελεύθερα 600 gb.Δεν είναι αρκετά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Samsung j5 και το Huawei ειναι οι μοναδικες επιλογες. Απλα επεθδη ειχα Motorola G το οτι εχει μονο 1gb ram το θεμα ειναι πως γινετε η διαχειρηση αυτης... Και δεν μου ειχε βγαλει προβλημα....σκεψου οτι το Moto εχει και αντοχη στο νερο....αλλο ενα + για μενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts