Jump to content

κινητο μεχρι 300-350€ απο ελλαδα-skroutz

djdjdj
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά. Ήθελα να πάρω τ καλοκαίρι το lg v10 με γυρω στα 350€+ , αλλά η τιμή του αρχίζει κ ανηφοριζει επικινδυνα, οποτε μάλλον αποκλειεται. ψάχνω 5,5 ίντσες fullhd, 3-4 gb ram και σιγουρα μια πολύ καλη κάμερα. Το μονο που έχω στο μυαλό μ είναι το lg g4. Κάτι άλλο σκέφτεστε;Ευχαριστω πολύ. Edited by djdjdj

• Απαντήσεις 63
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πολύ καλες κάμερες σε αυτα τα χρήματα εχω δει στα Nexus 5X (στα 32gb, που ειναι μονοδρομος για μενα), και Honor 7.

Το Nexus δεν εχει 3gb RAM αλλα το stock android δεν τα απαιτει ιδιατερα, και το Honor 7 δεν εχει μεγαλη υποστηριξη απο την κοινοτητα.

370 ευρω εχει τωρα το πολυ καλο moto x style το οποιο εχει στοκ ανδροιδ/αναβαθμισεις/ηχειαρες/οθοναρα/πολυ καλη καμερα/5,7 ιντσες με πολυ μικρα μπεζελ ..

Το g4 τι να το κανεις;;Να τρεχεις στο σερβις;;;Μεινε μακρια!!

LG nexus 5x και Huawei mate S τώρα που έπεσε η τιμή του, καθώς και το moto που αναφέρει ο φίλος πιο πάνω. Θα μείνεις ικανοποιημένος, είναι όλα πολύ καλές επιλογές.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

Edited by zananiro
The day is my enemy, the night my friend

Πάρε οτιδήποτε Sony, Sammy , Motorola , huawei εκτός από lg:lol:

Xperiaλόγος

Optimuλόγος

Motoλόγος

Μηλοφωνολόγος

Ascendολόγος

Nexus και honor 7 τα απορριπτω λόγω μεγέθους οθόνης. Το moto x φαινεται καλό. Το mate s επίσης μ φαίνεται καλό αλλά διαβάζω κ διάφορα περίεργα λόγω restart , rom, branded κινητών. Το g4 λόγω κάμερας το θέλω . αν είμαι τυχερός μπορεί κανα reset να χρειαστεί μονο χαχα. Έχετε κάτι άλλο στο μυαλό σας; όσο δυνατον πιο κοντά στ camera του g4 το θέλω. Σκοπεύω να τ κρατήσω και κανα 2 χρόνια σίγουρα. Πολλά θέλω με λιγα λεφτα ..

Nexus και honor 7 τα απορριπτω λόγω μεγέθους οθόνης. Το moto x φαινεται καλό. Το mate s επίσης μ φαίνεται καλό αλλά διαβάζω κ διάφορα περίεργα λόγω restart , rom, branded κινητών. Το g4 λόγω κάμερας το θέλω . αν είμαι τυχερός μπορεί κανα reset να χρειαστεί μονο χαχα. Έχετε κάτι άλλο στο μυαλό σας; όσο δυνατον πιο κοντά στ camera του g4 το θέλω. Σκοπεύω να τ κρατήσω και κανα 2 χρόνια σίγουρα. Πολλά θέλω με λιγα λεφτα ..

Τίποτα περίεργο με mate S, απλά το παίρνεις από κάποιο σκρουτζομαγαζο όπου θα κοιτάξεις να μην είναι branded, δηλαδή κάποιου παρόχου όπως T-mobile, αλλά eu ώστε να έχεις εγγύηση από την επίσημη αντιπροσωπεία, όπως συμβαίνει με όλα τα Huawei. Για τα restarts σε ένα άτομο έτυχε. Η κάμερα δεν θα σε απογοητεύσει, είναι δυνατή, αρκετοί κάτοχοι LG g4 πήγαν στο mate s. Για το LG g4 πάντως διάβασε και αυτό, χιουμοριστικό

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6742853

Edited by zananiro

ναι οντως και γω τα παραειπα. πολυ καλο χαχα ολη μερα εκκλησια. απο καμερα εισαι ικανοποιημενος δηλαδη?μερα ενταξει, για νυχτα περισσοτερο. manual ρυθμισεις εχει?περα απο τα κλασικα, αν εχει shutter speed. για το huawei g8 , εχεις αποψη?

huawei p9 lite με 3gb ραμ από το ιταλικό αμαζον στα 260κατι ή περίμενε το 1+3, αν ισχύουν οι τιμές θα είναι το καλύτερο vfm.
1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed

Στο Huawei P9 lite, προσοχή, δεν έχουν βάλει την ίδια σούπερ ντούπερ κάμερα που χουν βάλει στο P9 & P9 MAX.

Δεν λέω ότι δεν είναι καλή....απλά δεν είναι η πολύ καλή....:lol: ;)

@zananiro, με το χιουμοριστικό link που έβαλες, έλιωσα!!!!

ευχαριστω για τις προτασεις. το p9 lite το απορριπτω λογω οθονης. θελω στανταρ 5,5-5,7 . το one plus πολυ καλο φαινεται, αλλα απο τιμη ποσο?? αν εχει πανω απο 400, το απορριπτω γιατι ετσι κ αλλιως αρχικος στοχος ηταν το lg v10 αλλα λογω τιμης που πηρε την ανιουσα το απερριψα κ αυτο..

για το op3 σήμφωνα με τις φήμες το 4/32 θα έχει γύρω στα 300$ αλλά σε 10 μέρες θα ξέρουμε σίγουρα.γνώμη μου είναι να το περιμένεις.

ναι οντως και γω τα παραειπα. πολυ καλο χαχα ολη μερα εκκλησια. απο καμερα εισαι ικανοποιημενος δηλαδη?μερα ενταξει, για νυχτα περισσοτερο. manual ρυθμισεις εχει?περα απο τα κλασικα, αν εχει shutter speed. για το huawei g8 , εχεις αποψη?

Εγώ προσωπικά είμαι ευχαριστημένος από την κάμερα. Έχει manual ρυθμίσεις, πολλές επιλογές η κάμερα και shutter speed. Κάποιες που εχω τραβήξει είναι εδώ, έχει και κάποιες νυχτερινές να πάρεις μια ιδέα https://flic.kr/s/aHskv16GFz . Το μόνο που με χαλαει είναι ότι αν και στο vmall.eu, το επίσημο online shop της Huawei είναι το πιο ακριβό κινητό, δεν έχει δωσει ακόμα stable marshmallow. Για το g8 πήγαινα αλλά μόλις τα είδα δίπλα δίπλα κέρδισε κατα κράτος το mate S. Και από ότι λέει ο αγαπητός demakhs που το έψαξε, οι φωτο του g8 δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο.

@zananiro, με το χιουμοριστικό link που έβαλες, έλιωσα!!!!

Καλά το παιδί πρέπει να είχε αγανακτήσει!!!

για το op3 σήμφωνα με τις φήμες το 4/32 θα έχει γύρω στα 300$ αλλά σε 10 μέρες θα ξέρουμε σίγουρα.γνώμη μου είναι να το περιμένεις.

Πολλά τούμπανα τώρα τελευταία κυκλοφορούν ή αναμένεται να κυκλοφορήσουν, το letv με χαλάει που δεν έχει sd card.

Edited by zananiro

Το letv μεγάλη αγάπη αλλά αυτή τ στιγμη με 2 δουλειες , δεν προλαβαινω ουτε να....Θα περιμένω εννοειτε..οι φωτο οι βραδυνές είναι με φυσικο φως; χωρις φλας ε;πολύ καλες μ φαινονται Edited by djdjdj

Το letv μεγάλη αγάπη αλλά αυτή τ στιγμη με 2 δουλειες , δεν προλαβαινω ουτε να....Θα περιμένω εννοειτε..οι φωτο οι βραδυνές είναι με φυσικο φως; χωρις φλας ε;πολύ καλες μ φαινονται

Χωρίς φλάς, στο auto. Αν ασχολείσαι γενικά με φώτο, έχει λειτουργία "επαγγελματική κάμερα", εκεί ρυθμίζεις εσύ τα πάντα.

Αυτό ψάχνω κιόλας , σαύτα τα χρήματα, να πάρω την καλύτερη κάμερα. Όσο πιο κοντά τουλάχιστον με του g4. Και το manual να έχει κ shutter speed που όπως είδα έχει το mate

Οσον αφορα το mate s, έχει μη αποσπώμενη μπαταρία. Σε ποσο καιρό υπολογιζετε οτι θα βγει off; κάνα 2 χρονακια τουλ, θα κρατήσει; κ αν χρειαστεί αλλαγή, ποσο περίπου κοστίζει γνωρίζετε; ευχαριστώ

Δε θα μπορούσες να κάνεις κάτι τέτοιο:

όταν έρθει η ώρα να αλλαξεις μπαταρία?

Αν κ σε 2 χρόνια, θα χεις την ανάγκη να αλλαξεις συσκευή, άσχετα αν πιθανώς δε θα χεις τη δυνατότητα...από οικονομικής αποψεως...:lol: :confused: ;)

πολυ καλη συσκευη δεν την ηξερα. βεβαια κολλαω λιγο στο ποσό των χρηματων που θα δωθουν για αγορα απο κινα. περισσοτερο ψυχολογικο ειναι αυτο βεβαια. μεχρι στιγμης εφοσον μαλλον το v10 παει απατο λογω χρηματων, εχω στα υποψην το g4 και το mate s. θελω οσο τ δυνατον τ καλυτερη καμερα που μπορει να βρεθει σ αυτα τα χρηματα. το pro 5, πως παει στον τομεα της καμερας?πλησιαζει καθολου το g4?γνωριζεις?

κανένα κινητό δεν θα πιάσει τo g4 σε κάμερα αυτά τα χρήματα (και σε αρκετά περισσότερα).αφού θες φωτογραφία κακώς κοιτάς αλλού και ειδικά κινέζικα.πάρε το g4 και απλά βάλε google photos σε περίπτωση bootloop να μην τις χάσεις.

Και αν πάθει bootloop θα του δώσεις το g3 σου όσο το g4 του είναι στην Προκορντια για αλλαγή πλακετας

Xperiaλόγος

Optimuλόγος

Motoλόγος

Μηλοφωνολόγος

Ascendολόγος