mclound Δημ. October 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2008 Λοιπόν, παρήγγειλα στις 17/09 την M3 Real και σήμερα την έχω στα χέρια μου (ήρθε 29/09 στο ταχυδρομείο). Τώρα μένει να πάρω και μια microSD και να χαρώ :) Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. October 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 Υπάρχει τρόπος με το M3 Real που έχω και το DS (όχι Lite) να κάνω surffing στο net? Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. October 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2008 Ξέρει κανείς πότε θα κυκλοφορήσει ελλάδα(και λοιπή ευρώπη) το νέο Castlevania Order Of Ecclesia?Κάτι για οκτώβριο-νοέμβριο άκουσα αλλά δεν ξέρω σίγουρα.Ξέρει κάποιος ακριβή ημερομηνία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yamahar6 Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 mcloud απο που την πηρες και ποσο σου κοστισε συνολικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 Την ψώνησα από http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.2728 όση τιμή λέει (21€). Μετά από 14 ημέρες μου ήρθε. Πήρα και από e-bay μια 4GB καρτούλα και είμαι μια χαρούλα! Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yamahar6 Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 :thanks:εχει και δωρεαν μεταφορικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. November 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2008 Σκέφτομαι για κανένα καλό RPG για το ds.Παρατήρησα τώρα τελευταία κάποια Final Fantasy που έχουν βγει και σκέφτομαι είτε κάποιο από αυτά είτε το Zelda.Έχει παίξει κανείς κάποιο από αυτά?Ποιο θα προτείνατε να πάρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. November 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2008 Παιδιά καλησπέρα! Υπάρχει τρόπος να βάλουμε κάποιον internet browser να δουλεύει; Επίσης, ποιά η διαφορά του "start" από το "download play"; Ευχαριστώ! Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 Μπορεί κάποιος να μου προτείνει μια καλή flash card για το game boy advance και από που να την παραγγείλω? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.18311 Διαβασε και τα σχολια αυτων που την αγορασαν,τα εχει πιο κατω στη σελιδα. @ZAFOS αν δεν εχεις παιξει Zelda Phantom Hourglass,απλα ΧΑΝΕΙΣ ειναι επος,αν και μου φανηκε καπως μικρο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 Κάνει για το gba? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 Σορυυυ ******* σου ειπα,αλλα ψαξε σε αυτο το site εχει απο ολα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 Έψαξα και βρήκα τα εξής: Super Card SD Slot-2 Adapter for NDS and NDS Lite (η οποία όμως κάνει και για το gba, υποστηρίζει κάρτες SD) και την EFA-LINKER II Slot-2 Direct-USB Flash Cart for GBA/SP/NDS (1G). Ποιά από τις δύο μου προτείνεις? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 Δεν πηρα ποτε για GBA και δεν ξερω,απο αυτα που διαβασα νομιζω τη δευτερη. Διαβαζε τα σχολια των παιδιων απο κατω!. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
advantix Δημ. January 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2009 Καλησπέρα και Χρόνια πολλά, ξέρετε αν μπορούμε να αγοράσουμε από κάποιο κατάστημα στην Ελλάδα το Super Card SD ή το Μ3 Real για το Nintendo DS Lite ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yamahar6 Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 υπαρχουν και στην ελλαδα αλλα στην τριπλασια τιμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 Καλησπέρα και Χρόνια πολλά, ξέρετε αν μπορούμε να αγοράσουμε από κάποιο κατάστημα στην Ελλάδα το Super Card SD ή το Μ3 Real για το Nintendo DS Lite ; http://www.ebw.gr/store/Default.aspx?tabid=140&CatID=62 Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
advantix Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 Ευχαριστώ πολύ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. January 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2009 Το Nintendo DS παίζει τα γνήσια παιχνίδια του Gameboy και Gameboy Advance? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. January 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2009 Το Nintendo DS παίζει τα γνήσια παιχνίδια του Gameboy και Gameboy Advance? Μόνο του Advance τις κασέτες. Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 Με την κάρτα M3 Real μπορείς να παίξεις και τα παιχνίδια του Gameboy Advance στο DS Lite? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 Με την κάρτα M3 Real μπορείς να παίξεις και τα παιχνίδια του Gameboy Advance στο DS Lite? Αν βρεις τα ROMS... ναι μπορείς. Αλλά σίγουρα μπορείς να βρεις ΟΛΑ τα ROMS από τα παιχνίδια του DS, οπότε τι σε νοιάζει το GB Adv; Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 ξαδερφακι μου εχει την αυτη την παιχνιδομηχανη και προσφατα εβαλε μια καρτα για να παιζει περισσοτερα παιχνιδια,εχω την εντυπωση οτι ειναι αυτη http://www.ebw.gr/store/default.aspx...&productid=343 η δικη μας γραφει R4 - REVOLUTION FOR DS (NDSL/NDS) ερωτηση 1η! με αυτη την καρτα μπορω να κατεβασω και να βαλω τοι παιχνιδι θελω?? ερωτηση 2η! επισης τα παιχνιδια που θα περασω στην καρτα σε τι μορφη θα ειναι ?? και πως θα τα κανω εγκατασταση? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. February 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2009 ξαδερφακι μου εχει την αυτη την παιχνιδομηχανη και προσφατα εβαλε μια καρτα για να παιζει περισσοτερα παιχνιδια,εχω την εντυπωση οτι ειναι αυτη http://www.ebw.gr/store/default.aspx...&productid=343 η δικη μας γραφει R4 - REVOLUTION FOR DS (NDSL/NDS) ερωτηση 1η! με αυτη την καρτα μπορω να κατεβασω και να βαλω τοι παιχνιδι θελω?? ερωτηση 2η! επισης τα παιχνιδια που θα περασω στην καρτα σε τι μορφη θα ειναι ?? και πως θα τα κανω εγκατασταση? Το link δεν δουλεύει... Try again :) Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. February 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2009 Ναι.Απλά όταν "βρεις" το παιχνίδι το πετάς στην κάρτα και είσαι έτοιμος. Αν κάποιο από αυτά σου βγάλει κάποιο error το γράφεις στο google το όνομα του παιχνιδιού, R4 και το πρόβλημα σου ( τις λέξεις κλειδιά κυρίως ) και όλο και κάτι θα βρεις. Τα παιχνίδια έχουν κατάληξη *.nds ;) Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts