feisar Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 Ο παραπάνω (raver) λέει ότι έχει περάσει φώτος απ' το κινητό του! Παρόλ' αυτά έβγαλα τις φωτογραφίες απ' τη καρτούλα, μήπως αυτές δημιουργούν το πρόβλημα κι άφησα μόνο τα τραγούδια, αλλά πάλι δεν τα αναγνωρίζει! Αγόρασα και κάρτα micro sd HC μήπως φταίει αυτό, αλλά τίποτα :( Δε μπορώ να καταλάβω τί φταίει. Αν το ανακαλύψω πάντως, θα το γράψω εδώ μέσα για να ξέρουν κι οι υπόλοιποι και να μη παιδευτούν όπως εγώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sap21 Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 Και πάλι θα σε στεναχωρήσω το dsi δεν παίζει mp3 αρχεία . Λύση υπάρχει δες το παρακάτω link πρέπει να τα μετατρέψεις σε m4a αρχεία http://www.ehow.com/how_5134160_play-music-nintendo-dsi.html Μπορεί ο παραπάνω φίλος να βλέπει φώτο μέσα από κάμμια κάρτα που δέχεται homebrew μέσω μη επίσημης εφαρμογής όπως η παρακάτω http://www.ds-xtra.com/MoonShell2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis82 Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Τελικά υπάρχει κάποιος αξιόπιστος τρόπος για να αγοράσω κάρτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantspet Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 Γεια σας, εχω αγορασει εδω και πολυ καιρο μια r4i wi-fi για nitendo dsixl. στην αρχη βρηκα καποιο λογισμικο και επαιζε κανονικα. πριν μια βδομαδα περιπου πηρα μια αλλη καρτα sd και αφου ειχα αποθηκευσει το λογισμΙκο που δουλευε προσπαθησα να το αντιγραψω , ολα οκ εβαλα και τα παιχνιδια που ειχα με τα saves τους και επαιζε κανονικα,τωρα ομως δεν την αναγνωριζει το ds μου. εψαξα και εβαλα τα (R4i v1.66b English και το v1.67b)και οτι αλλο βαλω για να δουλεψει μου βγαζει το εξης : an error has occurred, press and hold the power buttom to turn the system off. please refer to the nitendo dsi operations manual for details. Η καρτα μου ειναι 4gb SDHC 4class.Εχω αλλαξει και την ημερομηνια δυο χρονια πριν,αλλα και με την σημερινη.τι μπορει να φταιει;;Ευχαριστω Παράθεση Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lectoras Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 Καλησπέρα Θα ήθελα την βοήθειά σας. Υπάρχει κάποια κάρτα για το 3Ds (ver.4.3.0-4E) ώστε να μπορώ να κατεβάσω και να παίξω (ο γιος μου δλδ) 3D παιχνίδια? Από κάποια απάντηση μέλους και ψάχνοντας βρήκα αυτό http://r4-3.com/r4i-gold-3ds-revolution-kingston-8gb-micro-sdhc-card-for-nintendo-ds-3ds-ndsi-xl-ll-ndsi-ndsl-nds-p-65.html τους έστηλα mail αλλά δεν μου απάντησαν. Αν τελικά κάνει αυτό ή υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να προμηθευτώ και που να είναι σίγουρο (έστω κ απο Ελλάδα) σας παρακαλώ να μου πείτε. Επίσης είναι εφικτό να φορτώσεις 3D παιχνίδια κ απο που τα κατεβάζεις? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 συνήθως βρίσκεις κάποιο μαγαζί που τα πουλάει από το ιντερνετ ή από φυσικό χώρο αν googlareis θα βρεις πολλούς Τωρα από που κατεβάζεις... ε αυτά ειναι γνωστά αλλά δε γράφονται Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sap21 Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 Προς το παρόν δεν υπάρχει κάρτα που να μπορεί να παίξει 3ds παιχνίδια. Όσες υπάρχουν και είναι συμβατές με 3ds θα παίξουν απροβλημάτιστα τα παιχνίδια του ''παλιού'' ds , που πραγματικά έχει πολύ αξιόλογους τίτλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkpapad Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 για το παιδι μου εχω το nintendo DSi και με μια καρτα R4i gold επαιζε τα παιγνιδια του.Περασα το τελευταιο update στην καρτα που ειναι το R4i-goldEnglishV1.72b,αλλα βγαινει μηνυμα:Wrong date or firmware expired.Please check NDS machine date configuration.Τι μπορω να κανω;:dizzy::dizzy::dizzy: Παράθεση Xiaomi Mi4c Huawei Honor 9 iPad mini 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 γιατί το έκανες αυτό... τωρα μάλλον δε δουλευει αυτή η κάρτα... Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkpapad Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 για το παιδι μου εχω το nintendo DSi και με μια καρτα R4i gold επαιζε τα παιγνιδια του.Περασα το τελευταιο update στην καρτα που ειναι το R4i-goldEnglishV1.72b,αλλα βγαινει μηνυμα:Wrong date or firmware expired.Please check NDS machine date configuration.Τι μπορω να κανω;:dizzy::dizzy::dizzy: Παιδια ελυσα το προβλημα,αλλαζοντας την ημερομηνια προς τα πισω. Παράθεση Xiaomi Mi4c Huawei Honor 9 iPad mini 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkpapad Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 γιατί το έκανες αυτό... τωρα μάλλον δε δουλευει αυτή η κάρτα... Το εκανα γιατι μαλλον εβγαινε το ιδιο μηνυμα προηγουμενως και δεν μπορουσε να μπει στα παιγνιδια. Παράθεση Xiaomi Mi4c Huawei Honor 9 iPad mini 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 σε κάποια παιχνίδια δεν έμπαινε... ή είχε κάνει update χωρίς να το ξέρεις Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkpapad Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 σε κάποια παιχνίδια δεν έμπαινε... ή είχε κάνει update χωρίς να το ξέρεις φιλε μου θελω να σε ρωτησω κατι.Τα παλια παιγνιδια παιζουν κανονικα,στα καινουργια ομως κολλαει,βγαζει προβλημα και ζηταει restart.Τι λες να συμβαινει; Παράθεση Xiaomi Mi4c Huawei Honor 9 iPad mini 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 δεν ξέρω ρε φίλε. Ισως να μη το ζορίσεις μη σου κάνει κάτι αλλο... κοιτα στο σιτε του κατασκευαστή της κάρτας σου Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denigo Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Καλησπερα απο εμενα! μολις αποκτησε η κορη μου ενα nintendo dsi και μας εφεραν μια r4i rts 3ds για να περναει παιχνιδια και μας ειπαν πως λειτουργει και για το δικο της ds. το τοποθετησα στην κονσολα αλλα εδειχνε μια μαυρη οθόνη και δεν ανοιγε. επειδη ειμαι λιγο ασχετη απο αυτα και επειδη δεν εχω ιδεα τι να κανω για να περασω παιχνιδια εκει... μηπως θα μπορουσατε να μου δωσετε καμια οδηγια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lmno34 Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 καλημερα με λενε γιαννη και εχω ενα προβλημα εχω νιτεντο 3ds και θελω να παρω r4i gold αλλα δεν λεει πανω τις versions που απεντουντε για να πεξει απλα λεει οτι πεζει στο 3ds θα παιξει η θα δοσο τσαπμα λευτα εγω εχω την πιο καινουργια εκδοση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
researcher Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Γεια χαρά σε όλους, δεν ξέρω αν παρακολουθεί κανείς τη συζήτηση εν έτει 2017 αλλά θα ρωτήσω: Αν έχω ένα nintendo DSi και ένα Νintendo DS Lite μπορώ να τα συνδέσω με wifi μεταξύ τους για να παίξω ας πούμε ένα παιχνίδι; Πρέπει το παιχνίδι να φορτωθεί και στα δύο ninntendo; Ευχαριστώ για την όποια απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts