AlexAmpa Δημοσιεύτηκε May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 30, 2016 xiaomi redmi note 3 pro , huawei p8 ascend , huawei p9 lite? :confused: :confused: :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 στην θεση σου θα επαιρνα το pro demakhs που εισαι;;; :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 Εδώ είμαι, φώναξε κανείς? :blink: Εκτός από αυτό που προτεινες, εννοειται, ζαχαρωνω το le eco le 2 με 8-πυρηνο snapdragon 652, αντί του 6-πυρηνου θηρίου snapdragon 650 του RN3 PRO....;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 τωρα δε κυκλοφορησε αυτο; παιδικες ασθενειες δεν εχει;;;; δε θα βγαλει; υποστηριξη;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 Μπα, τι παιδικές ασθένειες...τόσα μοντέλα είχε η σειρά 1. Οσον αφορά την υποστήριξη, εφόσον πρόκειται πρόκειται για έκδοση με snapdragon επεξεργαδτη,θα βρεθούν ξεφτερια για να "βάλουν χέρι"...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexAmpa Δημ. May 30, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 (edited) Αξίζει απο skroutzομαγαζο ή απο vickmall? Aν αξιζει να το αγορασω απο vickmall , βαζω multilanguage rom ,ετσι? Πόσο καιρο θα κανουν να το φερουν ?κανα15ημερο η παραπανω :confused: . και γραφω απο κατω το κλασσικο που βλεπω στα comments? 2) Check for any damage (Software-Hardware) and Screen problems (pixels or scratches) 3) install the multi-language rom 4) Install Google play store and Google apps 5) Remove ALL unnecessary Chinese apps 6) Check that the phone works properly 100% before you send it 7) Send EU adapter (Greece) 8) Make sure all gifts are included 9) Please make a very good wrapping to the product to avoid damage during transportation 10) Send me the tracking number Thank you very much in advance, I hope that I will enjoy my new phone soon! :p Edited June 1, 2016 by impreza_sti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 οκ demakhs! :) απο βικμολ. 20 μερες υπολογιζε. μη γραψεις τιποτα. ξερουν αυτοι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexAmpa Δημ. May 30, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 οκ ευχαριστω :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 Και μην το πάρεις με την multilanguange γιατί είναι προβληματική. Global stable επελεξε, βάλε Ελληνικό πληκτρολόγιο swiftkey κ google messenger για τα μηνυματα-->σύνθετες ρυθμισεις--μονο απλοί χαρακτήρες για 160 χαρακτήρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 xiaomi redmi note 3 pro , huawei p8 ascend , huawei p9 lite? :confused: :confused: :confused: πάρε huawei που θα ναι ευρωπαϊκής αντιπροσωπίας με εγγύησή 2 χρονια.... το xiaomi ούτε εγγύησή έχει δω ούτε μη προβληματική ελληνική ρομ ουτε την ίδια ποιότητά κατασκευής με το p8 (το p9 lite δεν το χω δουλέψει) Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 Και μην το πάρεις με την multilanguange γιατί είναι προβληματική. Global stable επελεξε, βάλε Ελληνικό πληκτρολόγιο swiftkey κ google messenger για τα μηνυματα-->σύνθετες ρυθμισεις--μονο απλοί χαρακτήρες για 160 χαρακτήρες. Η Global τι γλωσσες εχει; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 Η αγορα της Κίνας δεν εχει αναγκη απο multi πάντως! Αλλωστε για κινα προοριζονται οι συσκευες της. Τωρα πως και γιατί τα παιρνουμε εμείς ειναι αλλο θεμα. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 Η αγορα της Κίνας δεν εχει αναγκη απο multi πάντως! Αλλωστε για κινα προοριζονται οι συσκευες της. Τωρα πως και γιατί τα παιρνουμε εμείς ειναι αλλο θεμα. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk ο φίλος για Ελλάδα δεν το θέλει ή για την Κίνα από την στιγμή που προσδιορίζετε για την Κίνα δεν πρόκειται να δουλέψει σωστά όπως τα ευρωπαϊκά + το note δεν έχει την 800άρα μπάντα που ναι σημαντική για την Ελλάδα Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexAmpa Δημ. May 31, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 το παρηγγειλα τελικα φιλε , θα γραψω γνωμη οταν μου ερθει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amagawdz Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 Το χειρότερο του note είναι το miui. Τραγικό bloatware/malware που δεν ξηλωνετε χωρίς να αρχίσουν οι μισές εφαρμογές να κρεμάνε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexAmpa Δημ. May 31, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 (edited) απο vickmall , αλλα εγινε ****** ( και μου το παρηγγειλε ενασ φιλος κλπ κλπ ) και τελος παντων μου επελεξε multi language rom . θα μου δωσει αυριο νωρισ το πρωι τα στοιχεια του account και το order id . προλαβαινω να το αλλαξω σε global ετσι? και να τουσ στιλω email, online support η σε κατι αλλο πιο γρηγορο? :( :( :( Edited June 1, 2016 by impreza_sti Αφαίρεση άσεμνων εκφράσεων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 Και με email και στο online support και κάτι άλλο πιο γρήγορο...στείλε και ένα ταχυδρομικό περιστέρι...:lol: :lol: Μην αγχωνεσαι, με ότι και να σου ρθει μπορείς να το αλλαξεις, υπάρχουν οδηγοί για ολα...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kialaos Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 Συγνώμη που παρεμβαίνω απλά να αναφέρω και εγώ την ταπεινή μου γνώμη. Για μένα η Xiaomi είναι μακράν η πιο έντιμη εταιρεία που υπάρχει,αναλογικά, ανεξάρτητα απο τι προιόντα προσφέρει η κάθε εταιρεία. ΠΑΝΤΑ προσφέρει απίστευτα ποιοτικά προιόντα σε απίστευτες τιμές.Έχει τον απόλυτο σεβασμό μου σαν καταναλωτή!!! Αν ποτέ βγάλει αυτοκίνητο, πουλάω αυτόματα το φαμπιάκι και παραγγέλνω ένα από Κίνα και άντε να δω τα ΕΛΤΑ πως θα μου το φέρουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 Παιδιά καλό είναι αν δεν έχετε πιάσει στα χέρια σας και δεν έχετε δουλέψει το Redmi Note 3 Pro να μην γράφετε ανακρίβειες. Έχουν περάσει από τα χέρια μου Samsung, Nexus, OnePlus κτλ έχω ρουταρει πολλά κινητά και έχω φλασάρει άπειρες ρομ. Το Redmi Note 3 Pro τα σπάει. Το απόλυτο Value for money. Έχω πάρει και στη γυναίκα μου το Redmi 3 δίνοντας 140€ και είναι απόλυτα ευχαριστημένη. Όλοι εσείς που θάβετε την Xiaomi ρίξτε μια ματιά στο site της ελληνικής κοινότητας και θα καταλάβετε. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 Pro μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Διαγράφηκαν ποστ. Προσωπικές αντιπαραθέσεις χαρακτηρισμοί ειρωνείες προσβολές κ.τ.λ.π. απαγορεύονται από τους Ο.Π.Χ. και επιφέρουν κυρώσεις. Να υπενθυμίσω επίσης ότι απαγορεύονται οι συζητήσεις και οι αναφορές σχετικά με τρόπους αποφυγής πληρωμής τελωνείου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 (edited) Παιδιά καλό είναι αν δεν έχετε πιάσει στα χέρια σας και δεν έχετε δουλέψει το Redmi Note 3 Pro να μην γράφετε ανακρίβειες. Έχουν περάσει από τα χέρια μου Samsung, Nexus, OnePlus κτλ έχω ρουταρει πολλά κινητά και έχω φλασάρει άπειρες ρομ. Το Redmi Note 3 Pro τα σπάει. Το απόλυτο Value for money. Έχω πάρει και στη γυναίκα μου το Redmi 3 δίνοντας 140€ και είναι απόλυτα ευχαριστημένη. Όλοι εσείς που θάβετε την Xiaomi ρίξτε μια ματιά στο site της ελληνικής κοινότητας και θα καταλάβετε. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 Pro μου Καλή συσκευή για τα λεφτά του δεν είπε κανένας το αντίθετο αλλά μέχρι εκεί .... Απλά κάποιοι το χετε καταρτίσει καραμέλα οποίος και να ανοίξει θέμα ακόμα και για αγορά iPhone, κάμεροτηλεφώνου ή κάποιας ναυαρχίδας 2016 με budget 600 ευρώ του προτείνεται το xiaomi και τα ρέστα να τα κάνει σουβλάκια και άλλα τέτοια ... Και όποιος έχει άλλη πρόταση-γνώμη του γίνετε επίθεση μόνο και μόνο για να βγει το note υπέρσυσκευη... Που σίγουρα δεν είναι Edited June 1, 2016 by ziaba Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Καλή συσκευή για τα λεφτά του δεν είπε κανένας το αντίθετο αλλά μέχρι εκεί .... Απλά κάποιοι το χετε καταρτίσει καραμέλα οποίος και να ανοίξει θέμα ακόμα και για αγορά iPhone, κάμεροτηλεφώνου ή κάποιας ναυαρχίδας 2016 με budget 600 ευρώ του προτείνεται το xiaomi και τα ρέστα να τα κάνει σουβλάκια και άλλα τέτοια ... Και όποιος έχει άλλη πρόταση-γνώμη του γίνετε επίθεση μόνο και μόνο για να βγει το note υπέρσυσκευη Ο άνθρωπος που άνοιξε το θέμα ρωτάει ποιά από τις τρεις συσκευές να πάρει. Ο καθένας λέει την άποψη του και έρχεσαι εσύ και μηδενίζεις όλα τα xiaomi. Καμία επίθεση δε έγινε στη Huawei η οποία βγάζει αξιόλογες συσκευές. Δεν είμαι ζηλωτής της xiaomi είναι η πρώτη συσκευή που αγοράζω και έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος από τα χρήματα που έδωσα. Δεν είναι ωραίο όμως να θάβουμε μία συσκευή χωρίς να την έχουμε δοκιμάσει. Σου τα λέω αυτά με όλη την καλή διάθεση.:) Μην τα παίρνεις όλα σαν επίθεση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts