Jump to content

ZTE Axon 7

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ναι έχει σαφώς.

Κόκκινο και πράσινο μόνο όμως,όχι άλλα χρώματα.

Sent from my iPad using Tapatalk

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Ναι έχει σαφώς.

Κόκκινο και πράσινο μόνο όμως,όχι άλλα χρώματα.

Σε ευχαριστω...Εχεις βαλει Nougat ειδες διαφορες;

Με τελευταία Nougat είμαι και όλα πάνε άψογα.

Ακόμα και το τελευταίο θέμα με ZTE locker που είχα από την μετάβαση απο 6 στις πρώτες εκδόσεις της 7/7.1.1 δουλεύει πλέον κανονικά έστω με διαφορετικό τρόπο.

Δηλαδή με την 6 ανανέωνε σε καθημερινή βάση 20/21 background photos αυτόματα πλέον το κάνει 5-6 σε εβδομαδιαία βάση.

Το κινητό το παίρνω αποκλειστικά με γνώμονα την ποιότητα ήχου από τα ακουστικά, και τα μόνα θετικά ακούω για την ποιότητα απο τα ηχεία, το οποίο δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Από reviews που διαβάζω εξίσου καλή ποιότητα από τα ακουστικά έχουν και τα S7, s8. Τι να κάνω;

Να ξεκαθαρίσουμε κάτι.

Την ποιότητα του ήχου που προσφέρουν το Axon 7 η αντίστοιχες προτάσεις από HTC η LG δεν το προσφέρει η Sammy σε καμία συσκευή της.

Το ότι έβαλε πιο ποιοτικά ακουστικά στην συσκευασία φέτος με S8 από ότι σκουπίδια ακουστικά που έβαζε τα προηγούμενα έτη δεν αντισταθμίζει την έλλειψη ποιοτικού DAC HiFi audio που δεν έχει.

Από εκεί και πέρα κάθε συσκευή έχει τα +- τα βάζεις κάτω και διαλέγεις βάζοντας και το παράγοντα κόστος κτήσης της συσκευής.

Στα + του ZTE ότι προσφέρει full unibody aluminum κατασκευή,έχει καταπληκτικά stereo ηχεία και απόδοση στον ήχο από ακουστικά ότι είναι dual sim και τολμώ να πω σαφώς πιο smooth software experience με επιπλέον κάποια καλούδια extra πχ double tap to wake η feature δηλαδή το ZTE Locker που δεν έχει η Samsung.

Σε S8 που θα πρότεινα το plus διότι το μικρό που το δοκίμασα ένα δεκαπενθήμερο με χάλασε το πολύ στενό πλάτος της συσκευής εξ ου και έμεινα με το plus στο τέλος ότι έχει σαφώς καλύτερη κάμερα,αυτονομία,ομορφιά σαν ντιζάιν συσκευής,καλύτερη οθόνη χωρίς να σημαίνει ότι του Axon είναι κακή απεναντίας σε υψηλά επίπεδα υλοποίησης είναι και ότι προσφέρει κάποια extra features πχ αδιαβροχοποιηση η ασύρματη φόρτιση.

Τα βάζεις κάτω και αποφασίζεις.

Το κινητό το παίρνω αποκλειστικά με γνώμονα την ποιότητα ήχου από τα ακουστικά, και τα μόνα θετικά ακούω για την ποιότητα απο τα ηχεία, το οποίο δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Από reviews που διαβάζω εξίσου καλή ποιότητα από τα ακουστικά έχουν και τα S7, s8. Τι να κάνω;

Αν και ο Άλεξ ήταν πολύ περιγραφικός,να σου πω κι εγώ πιο λακωνικά ότι αν βάλεις ακουστικά υψηλών απαιτήσεων στο εφταρι (το axon δηλαδή :o) θα μείνεις ΦΟΥΛ ευχαριστημένος

Στάλθηκε από το ZTE A2017 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τι να το κάνω το Dac εάν δεν έχω και τα κατάλληλα αρχεία ήχου; εντύπωση μου κάνουν και οι κακές τιμές που έχει το κινητό στις μετρήσεις που έγιναν σε gmsarena και notebookcheck καθώς τα s7/s8 και g5/g6 τα βγάζουν καλύτερα.

Τι να το κάνω το Dac εάν δεν έχω και τα κατάλληλα αρχεία ήχου; εντύπωση μου κάνουν και οι κακές τιμές που έχει το κινητό στις μετρήσεις που έγιναν σε gmsarena και notebookcheck καθώς τα s7/s8 και g5/g6 τα βγάζουν καλύτερα.

Τα review που έκαναν τα 2 site ήταν στην αρχή κυκλοφορίας της συσκευής στην Ευρώπη(αρχές φθινοπώρου 2016) όπου η ZTE είχε σχετικά ανωριμο λογισμικό πχ σε σχέση με το πιο ώριμο ίδια περίοδο σε Αμερική όπου με την 7/7.1.1 έχει επιλυθεί και για την ευρωπαϊκή version.

Και υπόψη στο ευρωπαϊκό g6 δεν παρέχει DAC η LG.

Μόνο στο δικαρτο που κυκλοφορεί Ασία.

Edited by alextrela

Τα review που έκαναν τα 2 site ήταν στην αρχή κυκλοφορίας της συσκευής στην Ευρώπη(αρχές φθινοπώρου 2016) όπου η ZTE είχε σχετικά ανωριμο λογισμικό πχ σε σχέση με το πιο ώριμο ίδια περίοδο σε Αμερική όπου με την 7/7.1.1 έχει επιλυθεί και για την ευρωπαϊκή version.

Και υπόψη στο ευρωπαϊκό g6 δεν παρέχει DAC η LG.

Μόνο στο δικαρτο που κυκλοφορεί Ασία.

Πάντως αυτό που ξέρω είναι ότι το zye axon 7 περισσότερο φημίζεται για τα στερεοφωνικά ηχεία που έχει, ίσως τα κορυφαία που έχουν βγει μέχρι στιγμης. Σχεδόν κανείς δεν μιλάει για την ποιότητα απο τα ακουστικά.

Το κουράζω το θέμα, αλλά περίμενα ένα χρόνο να πάρω κινητό, άργησα να πάρω το 1+3t, μετά περιμενα το 1+5, το οποίο με απογοήτευσε και επειδή αυτό το διάστημα ξεκίνησα να ακούω πάρα πολύ μουσική, έθεσα κυριότερο κριτήριο αυτό πλέον για την αγορά κινητού. Βέβαια και το OPPO 7a που έχω τώρα μια χαρά ήχο έχει, άσχετα αν οι μετρήσεις έδειχναν άθλια στατιστικά. Ίσως τιμές τύπου stereo crosstalk να μην είναι εύκολα αντιληπτές από το αυτί, παρά μόνο από το μηχάνημα που κάνει το τεστ. Σίγουρα μεγάλο ρόλο παίζουν και τα ακουστικά;

Το μόνο σίγουρο ότι το Axon 7 μαζί με HTC 10/11 και LG V20 έχουν top επίπεδο DAC HiFi audio.

Πολλοί χρήστες σε εξωτερικό κυρίως τα αγόρασαν με βασικό κριτήριο την ποιότητα του ήχου από την υποδοχή των ακουστικών και όχι μόνο από τα stereo ηχεία.

Κατά τα αλλά όπως είπες παίζουν πολλοί παράγοντες ρόλο και το είδος των ακουστικών σαφώς μεγάλο ρόλο και η ωριμότητα λογισμικού που πλέον έχει φτάσει στο μέγιστο επίπεδο από την ZTE και τα αποτελέσματα κατω από το μικροσκόπιο δεν λένε πάντα όλη μα όλη την αλήθεια και το έχουμε δει πολλές φορές σε πλήθος συσκευών σε πολλούς τομείς που συνθέτουν την εμπειρία χρήσης σε πραγματική χρήση τα αποτελέσματα των εργαστηρίων να διαφέρουν από ότι στην πράξη στην καθημερινότητα.

Σε τελική για να κλείσουμε το θέμα μπορείς να αγοράσεις τη συσκευή και αν δεν σε ικανοποιεί το αποτέλεσμα να την επιστρέψεις πίσω που σου παρέχουν αρκετά καταστήματα και Ελλάδα και εξωτερικό πχ Amazon.

Να ρωτήσω... Θέλω το κινητό σε quartz grey και το βρίσκω πιο φθηνό στο Amazon.com παρά στα ευρωπαϊκά amazon.. Υπάρχει περίπτωση να πληρώσω τελωνείο?

Να ρωτήσω... Θέλω το κινητό σε quartz grey και το βρίσκω πιο φθηνό στο Amazon.com παρά στα ευρωπαϊκά amazon.. Υπάρχει περίπτωση να πληρώσω τελωνείο?

Τελωνείο θα προ-πληρωσεις στο Amazon, μαζί με τα μεταφορικά θα βγει η τελική τιμή

Φίλοι, για όλους εσάς που προβληματίζεστε για το που θα το πάρετε, σας συμβουλεύω να κάνετε μια βόλτα και από το ebay.de ειδικά οι γερμανόφωνοι. Πωλούνται αρκετά, εντελώς σφραγισμένα, και από την εμπειρία μου οι τιμές που χτυπιούνται είναι από 250 για το χρυσό έως 300Ε για το ασημί. Πήρα το δικό μου 278, εντελώς σφραγισμένο και με την 3η VIP εγγύηση. Προτιμείστε αυτά που έχουν φωτογραφία από την πίσω όψη του κουτιού ώστε να βεβαιωθείτε ότι είναι το 2017G. Από την επικοινωνία που είχα με πωλητές, κύριος προμηθευτής στη Γερμανία είναι η mediamarkt.

Φίλοι, για όλους εσάς που προβληματίζεστε για το που θα το πάρετε, σας συμβουλεύω να κάνετε μια βόλτα και από το ebay.de ειδικά οι γερμανόφωνοι. Πωλούνται αρκετά, εντελώς σφραγισμένα, και από την εμπειρία μου οι τιμές που χτυπιούνται είναι από 250 για το χρυσό έως 300Ε για το ασημί. Πήρα το δικό μου 278, εντελώς σφραγισμένο και με την 3η VIP εγγύηση. Προτιμείστε αυτά που έχουν φωτογραφία από την πίσω όψη του κουτιού ώστε να βεβαιωθείτε ότι είναι το 2017G. Από την επικοινωνία που είχα με πωλητές, κύριος προμηθευτής στη Γερμανία είναι η mediamarkt.

Χωρίς να θέλω να αντιδικισω..με μια ματιά που έριξα δεν βρηκα κανένα καινούργιο σε αυτή τη τιμή .

Όντως αυτή τη στιγμή, το μόνο που βλεπω είναι το

http://www.ebay.de/itm/ZTE-Axon-7-Gold-NEU-RECHNUNG-UNGEOFFNET-64GB-Dual-SIM-5-5-Zoll-Ion-Gold-64-/172772605634?epid=227545978&hash=item283a0cbec2:g:68gAAOSw-K9ZIcpL

Καμμία αντιδικία.

Σήμερα πήρα ειδοποίηση για υπερθέρμανση της μπαταρίας (45οC). Το έχει κάνει σε κάποιον άλλο ?

Όντως αυτή τη στιγμή, το μόνο που βλεπω είναι το

http://www.ebay.de/itm/ZTE-Axon-7-Gold-NEU-RECHNUNG-UNGEOFFNET-64GB-Dual-SIM-5-5-Zoll-Ion-Gold-64-/172772605634?epid=227545978&hash=item283a0cbec2:g:68gAAOSw-K9ZIcpL

Καμμία αντιδικία.

Σήμερα πήρα ειδοποίηση για υπερθέρμανση της μπαταρίας (45οC). Το έχει κάνει σε κάποιον άλλο ?

Σε μενα μου το έβγαζε κάθε φορά που το ξεχνούσα στο αμάξι (και το βαραγε ο ήλιος)

Λογικό είναι αν είναι στον ήλιο η με σχετική έστω και μέτρια χρήση όταν η θερμοκρασία περιβάλλοντος είναι 35+

Θα ήθελα να μου πείτε ποια είναι η τελευταία stable έκδοση και κάποιο λινκ για να το κατεβάσω! Έχω την B06 της 6.0.1. Πρέπει να κάνω κάτι διαφορετικό;

Από εδώ κατεβασε την B05 εφόσον εχεις την Α2017G version

http://www.ztedevice.com/support/detail?id=1170789A90BA42E18B3364B80C7F5A26.

Αλλα δεν ξερω αν θα γινει η αναβαθμιση απευθειας διοτι εισαι παρα πολύ πισω.

Αν δεν πετυχει πηγαινε πρωτα στην B11(την ακριβός από κάτω όχι την τελευταία) και μετα από εκει στην B05.

Κατεβάζεις το αρχικο αρχειο και το αποσυμπιέζεις και το update.zip το παιρνας όπως είναι αυτουσιο συμπιεσμένο ειτε στην εσωτερικη ειτε στην micro sd και πας ως συνηθως σαν κανουμε OTA update.

Edited by alextrela

Να κάνω μια ερώτηση ξανθιας? Τα πλήκτρα πλοηγησης δεν είναι φωτιζόμενα ? το βράδυ δεν φαίνονται καθόλου :(

Όχι, δεν είναι φωτιζομενα!

Να κάνω μια ερώτηση ξανθιας? Τα πλήκτρα πλοηγησης δεν είναι φωτιζόμενα ? το βράδυ δεν φαίνονται καθόλου :(

Προσωπικά μέσα σε 1-2 εβδομάδες το συνήθισα και πάει το δάχτυλο αυτόματα ακόμα και σε σκοτάδι με λίγο φως.

• The title was changed to ZTE Axon 7 (A2017)