v@gelis Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 (edited) Το κομματι που ελαβα στα χερια μου τη Δευτερα εφυγε σε φιλο. 2-3 πραγματα για τη συσκευη. Η συσκευη κανει πλακα σε αυτη την κατηγορια τιμης σε ο,τι κινεται εκει εξω (ειναι τουλαχιστον περιεργο να συρρεουν ολοι στο oneplus 3, οταν με 50 ευρω παραπανω παιρνεις μια πολυ ανωτερη συσκευη σε ολους τους τομεις). Πολυ μαζεμενο, τα μικροτερα bezels που εχω δει σε συσκευη με σοβαρα, στερεοφωνικα ηχεια, κορυφαια ποιοτητα κατασκευης, οθονη που εκανε το s7 edge να "ντρεπεται" στην αποδοση του λευκου (gkp, στα ελεγα πριν καν το παραλαβουμε και διαπιστωσες κι εσυ τον προχωρημενο ικτερο του edge σου, συγκριτικα με το λευκο του tide του axon 7), smooth, φοβερος ηχος απο τα στερεοφωνικα ηχεια και σοβαρη - γραμμικη αυτονομια, η οποια μονο σε βαθος χρονου μπορει να επιβεβαιωθει. Καποια μειον, οπως η ελλειψη φωτισμου στα capacitive Πληκτρα ή κάποιες ελλιπεις μεταφρασεις στα μενου, για μενα ειναι αναξια λογου. Για την καμερα δεν εχω αποψη (αλλα απο αυτα που ειδα απο το νεο του κατοχο, ειναι ακριβως στα ιδια επιπεδα με το oneplus 3, κορυφη με απλετο φωτισμο, μετριοτατη το βραδυ, αν δεν παιξεις με manual ρυθμισεις), οπως και για τον ηχο απο τα ακουστικα, αλλα για μενα δεν τιθεται θεμα. Ειναι το απολυτο vfm στην κατηγορια και μονοδρομος για οποιον θελει το καλυτερο δικαρτο με εγγυηση (και τι εγγυηση) στην Ευρωπη, hands down... Edited September 21, 2016 by v@gelis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Ένα μειονέκτημα για μένα προσωπικά, είναι πως τα μπροστινά καπάκια/γρίλιες των ηχείων είναι πλαστικά και όχι μεταλλικά. Στάλθηκε από το ONE A2003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. September 21, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 (edited) Όντως η συσκευή όπως επιβεβαίωσε και ο Βαγγέλης είναι εξαιρετική σαν σύνολο και απόλυτο VFM πρόταση στην αγορά σήμερα. Και το θετικό ότι η ZTE ασχολείται και το έχει πάρει ζεστά να την υποστηριξει την συσκευή όπου με το περαιτέρω optimization/polish του software θα αναβαθμίσει σε ακόμα πιο υψηλά επίπεδα την εμπειρία χρήσης της συσκευής. Νομίζω το Axon 7 με το σπαθί του με κέρδισε μπροστά σε όλο τον ανταγωνισμό(μετά το s7 edge) για το 2016 και γενικότερα σαν μια πρόταση από Κίνα μεριά μιας και είναι η πρώτη μου συσκευή που αποκτώ εκτός των παραδοσιακών "επωνύμων" έως τώρα. Έως τώρα οπουδήποτε και αν έψαχνα σε κινέζους κατασκευαστές όλο και υπήρχαν χτυπητές αδυναμίες που με απέτρεπαν από το να προβώ σε κίνηση αγοράς έως ήρθε στην αγορά η συγκεκριμένη πρόταση που δεν διέψευσε τις πολύ υψηλές προσδοκίες που είχα όταν ανακοινώθηκε πριν 3.5 μήνες. Sent from my iPad Air 2 Edited September 21, 2016 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Alextrela-Vagelis Πολύ θετικά και στα υπόψιν τα σχόλια σας για την συσκευή. Παίρνει δικαίως την 1η υποψηφιότητα για αγορά... και ας μην με καλύψει πλήρως στην κάμερα. Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Alextrela-Vagelis Πολύ θετικά και στα υπόψιν τα σχόλια σας για την συσκευή. Παίρνει δικαίως την 1η υποψηφιότητα για αγορά... και ας μην με καλύψει πλήρως στην κάμερα. Βασιλη, αν σε καλυψε η καμερα του oneplus 3, θα σε καλυψει κι αυτη του αξον. Ειναι πανομοιοτυπες στην πραξη, ελαχιστες διαφορες στις περισσοτερες συνθηκες φωτισμου. Επισης, αν σε ενδιαφερει η λεπτομερεια, δωσε βαση και στα σχολια μου για τα capacitive buttons, που δεν φωτιζονται (και δεδομενης της μικρης αποστασης, μεχρι να τα συνηθισεις θα τα ψαχνεις) ή των προβληματικων ελληνικων μεταφρασεων σε διαφορα σημεια. Προσωπικα, οπως ανεφερα και παραπανω δε με απασχολησαν σαν προβληματα, αλλα σε αλλους ισως εχουν ιδιαιτερη βαρυτητα. Κατα τα αλλα, θα σε καλυψει απολυτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. September 21, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 (edited) Πάντως διαβάζω στην άλλη όχθη του ατλαντικού το τελευταίο update έφερε βελτίωση στην απόδοση της κάμερας μαζί με άλλες βελτιώσεις και παράλληλα Σεπτεμβρίου google security patches(εμείς έχουμε μείνει στου Ιουλίου) Τώρα μένει να το πάρουμε και εμείς Ευρώπη όπου λογικά μέσα στον Οκτώβριο να μας δώσει η ZTE μαζί με τις βελτιώσεις πάνω που ανέφερα που είναι στα σκαριά. Πάντως είναι γεγονός ότι η ZTE δίνει μεγαλύτερη προτεραιότητα στην Αμερική όσον αφορά τα updates με την έννοια ότι τα παίρνουν πιο γρήγορα. Συμφωνώ θα ήταν προτιμότερο τα capacitive button να είναι φωτειζομενα αλλά μετά τις πρώτες 3-4 ημέρες χρήση τα έχω συνηθίσει απόλυτα. Είναι το λιγότερο που με ενοχλεί(ας λυθούν τα 2-3 πάνω που ανέφερα που είναι πιο ουσιώδη) Για τα ελληνικά δεν δοκίμασα διότι μόνο αγγλικά βάζω σε όλες τις συσκευές :p Sent from my iPad Air 2 Edited September 21, 2016 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 (edited) Λοιπον το πηρε ενας κολητος μου που εχει καταστημα κινητης σε γκρι χρωμα .Το ελιωσα κανα 12ωρο στην δουλεια και εξω για καφε. Μετα την Samsungαρρωστεια μια και θεωρω οτι εχει την καλυτερη υλοποιηση , το ΖΤΕ ΑΧΟΝ 7 ειναι μονοδρομος .Δεν υπαρχει τιποτα καλυτερο εκει εξω παιδες τα εχω παρει ολα αλλα και πολλα τα δουλευω λογο του κολητου μου που αναφερα οσοι το πηρατε να το χαρειτε οσοι θα το παρετε ... κατευθειαν με κλειστα ματια.:D Edited September 22, 2016 by akiss_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Εγώ την συσκευή την καταλαβαίνω τι διαφορά έχει μετά από 2_3 μέρες χωρίς reboot. Εκεί και με ότι ρομ είχα στο τελευταίο Op2 άρχιζε να σέρνεται. Το zte πυροβολαει και μετά από 3 μέρες σαν να έχει γίνει reboot πριν λίγο. Πραγματικά οποίος θέλει να το πάρει με κλειστά μάτια Στάλθηκε από το ZTE A2017G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. September 23, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 (edited) Εντός επιμένων εβδομάδων έρχεται και boot loader unlocked και για την Ευρώπη όπως συμβαίνει ήδη σε Αμερική σύμφωνα πηγές χρήστη του XDA που έχει στενή επικοινωνία με ZTE και ενημερώνεται στα της συσκευής και οτιδήποτε την αφορά(software updates,διαθεσιμότητες κλπ) http://forum.xda-developers.com/axon-7/help/europe-bootloader-discussion-t3456228 Προσωπικά αδιάφορο μου είναι αλλά για άλλους υποψήφιους χρήστες μπορεί κάλλιστα να τους ενδιαφέρει. Sent from my iPad Air 2 Edited September 23, 2016 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos1996 Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 Καλησπέρα παιδιά ψάχνω για αγορά νέου κινητού και σε αυτό που έχω καταλήξει είναι το zte axon 7 και έχω διαθέσιμο budget 400 ευρώ και θέλω να ρωτήσω αν πάρω την κινέζικη version από κινεζομάγαζο(γιατί από ευρώπη πάει αρκετά παραπάνω) θα έχω υποστήριξη στις αναβαθμίσεις? Ευχαριστώ εκ τον προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exploticon Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 Καλησπέρα παιδιά ψάχνω για αγορά νέου κινητού και σε αυτό που έχω καταλήξει είναι το zte axon 7 και έχω διαθέσιμο budget 400 ευρώ και θέλω να ρωτήσω αν πάρω την κινέζικη version από κινεζομάγαζο(γιατί από ευρώπη πάει αρκετά παραπάνω) θα έχω υποστήριξη στις αναβαθμίσεις? Ευχαριστώ εκ τον προτέρων ενα 50ευρω παραπανω για αρχικη τιμη δεν το λες αρκετα παραπανω εχεις και κανονικη εγγυηση και κανενα θεμα με το 4g Παράθεση Sony Ericsson V800 -> K850i -> Lg Optimus 7 (sold) -> Sony Ericsson Xperia Neo V ->ZTE V967S -> Asus Zenfone 2 4gb ram 2.3 ghz 64gb storage!(sold) -> Xiaomi Redmi Note 3 Prime (sold) -> Xiaomi mi5s 128gb ->Xiaomi Mi9 Lite 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. September 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2016 ενα 50ευρω παραπανω για αρχικη τιμη δεν το λες αρκετα παραπανω εχεις και κανονικη εγγυηση και κανενα θεμα με το 4g Ούτε να το σκεφτεί κανείς για 50€ Sent from my LG-H818 using Tapatalk Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EGRANEROE Δημ. September 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2016 Καλό νέο για όσους ασχολούνται! Εγώ πάντως μετά από αυτό θα το παραγγείλω τον άλλο μήνα! https://9to5google.com/2016/09/19/zte-is-working-to-bring-an-official-cyanogenmod-rom-to-the-axon-7/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razkal Δημ. September 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2016 (edited) Στο Amazon.de μπορεί να χρησιμοποιηθεί ΑΦΜ ελ. επαγγελματία για να γλιτώσουμε το ΦΠΑ? Edited September 24, 2016 by razkal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. September 24, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2016 (edited) Στο Amazon.de μπορεί να χρησιμοποιηθεί ΑΦΜ ελ. επαγγελματία για γλιτώσουμε το ΦΠΑ? Ναι γίνεται κανονικά. https://www.amazon.co.uk/gp/help/customer/display.html?nodeId=502576 https://www.amazon.de/gp/help/customer/display.html?nodeId=201895840 Sent from my iPad Air 2 Edited September 24, 2016 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razkal Δημ. September 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2016 (edited) Ωραία, 2-3 ερωτήσεις ακόμα. Προβλέπεται να έρθει Ελλάδα σύντομα (επίσημα ή μέσω σκρουτζομαγαζων)? Οι τιμές των λενοβο γενικώς κρατιούνται? Ή πέφτουν γρήγορα σαν τα lg? Επειδή το lg g2 είναι στα τελευταία του, είμαι μεταξύ του axon και του nexus 6p. Η διαφορά στην τιμή είναι 100 ευρώ. Με σκοπό να το κρατήσω 2-3 χρόνια, αξίζει τα 100€ παραπάνω το axon? Γενικά δεν είμαι και πολύ του σκαλισματος, ένα ρουτ σίγουρα, άντε και καμιά ρομ. Να συμπληρώσω ότι ο κύριος"φόβος" για το nexus είναι το μέγεθος του(δυστυχώς δεν μπορώ να το βρω και πουθενά για να το δω...). Thanks in advance. Edited September 24, 2016 by razkal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. September 24, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2016 (edited) Κοίταξε το μόνο σίγουρο ότι στα Nexus έχεις εξασφαλισμένη επίσημη υποστήριξη 2 έτη minimum. Ήδη 1 έτος έχει κυκλοφορία έχει πάρει την N και λογικά θα πάρει και την επόμενη όποτε βγει του χρόνου εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. Στο Axon 7 είναι δεδομένο μόνο android N εντός επόμενων μηνών και άγνωστο περαιτέρω.(μόνο το μέλλον θα δείξει ύστερα 1 χρόνο να δούμε που βαδίζει) Επίσης στα Nexus πλεονεκτεί σε οτιδήποτε σχετίζεται με custom rom όπως και στον τομέα της κάμερας υπερτερεί. Στην ουσία το Axon 7 υπερτερεί ότι έχει 3 έτη εγγύηση,micro SD support και ότι είναι dual sim support και φυσικά το πιο μαζεμένο μέγεθος. Επίσης ο 820 είναι σαφώς πιο future proof CPU-GPU από τον 810 του nexus. Τα βάζεις κάτω και κρίνεις ποια χαρακτηριστικά σε ενδιαφέρουν περισσότερα σε μια συσκευή και εκεί πας. Κάθε συσκευή έχει τα συν και πλην της πάντως. Τώρα για Ελλάδα επίσημα η σκουτζομαγαζα άγνωστο ειδικά το πρώτο,το δεύτερο λογικά θα το φέρουν κάποια στιγμή όπως κάνανε με προηγούμενες συσκευές της Axon. Sent from my iPad Air 2 Edited September 24, 2016 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EGRANEROE Δημ. September 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2016 Ναι γίνεται κανονικά. https://www.amazon.co.uk/gp/help/customer/display.html?nodeId=502576 https://www.amazon.de/gp/help/customer/display.html?nodeId=201895840 Sent from my iPad Air 2 Επειδή δεν γνωρίζω γερμανικά γνωρίζει κανείς αν μπορώ να το πάρω με τιμολόγιο από saturn? Θα στείλω φίλο που μένει εκεί κοντά.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. September 25, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2016 Επειδή δεν γνωρίζω γερμανικά γνωρίζει κανείς αν μπορώ να το πάρω με τιμολόγιο από saturn? Θα στείλω φίλο που μένει εκεί κοντά.... Δεν το γνωρίζω αυτό,αλλά εφόσον έχεις γνωστό εκεί ας ρωτήσει να πάρει σίγουρη απάντηση. Sent from my iPad Air 2 Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. September 28, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Παρέλαβα μετά από 2 εβδομάδες και το silver titanium skin από Dbrand που είχα παραγγείλει. Από slickwraps σε blue carbon μου έβαλαν μάλιστα 1 τεμάχιο επιπλέον για την πλάτη για ανταλλακτικό. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160928/7e1a2a1b678ef56749d4ee4b9a5dad5b.jpg Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeAl92 Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 (edited) Παιδιά το κινητό εχει led ειδοποιήσεων με πολλά χρωματα; Επισης η εγγυηση που διαβαζω για 3 χρονια, με την αντικατασταση συσκευης αν βραζει και φθορας για τους 6 μηνες, ισχυει και για την ευρωπη; Edited September 29, 2016 by GeorgeAl92 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannis77 Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 To LED το βλέπω μόνο κόκκινο και πράσινο μέχρι στιγμής. Εγώ το παρέλαβα χθες το πρωί. Χθες το βράδυ το βάζω να φορτίζει και έκανε 3-4φορές το παρακάτω: Κάνει σαν να μην ξυπνάει η οθόνη. Ενώ ακούγεται ο ήχος πχ του fingerprint ή της φωτογραφικής μηχανής, δεν ξυπνάει με τίποτα. Το περίεργο είναι ότι βγάζει φωτογραφίες σε αυτή την κατάσταση. Μόνη λύση είναι να πατήσω το κουμπί για δέκα δευτερόλεπτα για να επανεκιννηθεί. Με βλέπω να το γυρίζω πίσω. Ευτυχώς το πήρα από αμαζον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. September 30, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 (edited) Επιβεβαιώνω και εγώ ότι το LED notification μόνο κόκκινο και πράσινο υποστηρίζει. Δεν έχω δοκιμάσει εφαρμογή μέσω store αν υποστηρίζει παραπάνω χρώματα. Για την εγγύηση ότι είχαμε αναφέρει κάποιες σελίδες πίσω. Cutomers who bought Axon 7 also enjoy following VIP treatments: 1. Local after-sales service 2. Additional one year warranty, the smartphone get 3 years warranty 3. A free repair service for screen within 6 month for one time 4. A free repair service for problem which caused by water for one time Όσο για το φίλο πάνω δεν είναι φυσιολογική συμπεριφορά αυτά που περιγράφει. Παρακολουθα το λίγες ημέρες και αν δεν στρώσει στείλε μήνυμα στο Amazon να το επιστρέψεις και να σου στείλουν νέα σφραγισμένη συσκευή προς αντικατάσταση. Η μπορείς απλά να το επιστρέψεις να ζητήσεις refund εφόσον δεν έχουν άμεσα αντικατάσταση να σου στείλουν και το ξανά αγοράζεις όποτε το έχουν ξανά διαθέσιμο. Έχω κάνει και τους 2 τρόπους ανάλογα την περίπτωση. Ένα από τα καλά του Amazon το άψογο after sales support. Sent from my iPad using Tapatalk Edited September 30, 2016 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EGRANEROE Δημ. October 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2016 Παιδιά επειδή αύριο θα παραγγείλω το κινητό...εσείς που το έχετε, έχει κάποιο κουσούρι σοβαρό? Πχ σήμα κινητής, wifi ή κάτι άλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 2, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2016 (edited) Παιδιά επειδή αύριο θα παραγγείλω το κινητό...εσείς που το έχετε, έχει κάποιο κουσούρι σοβαρό? Πχ σήμα κινητής, wifi ή κάτι άλλο? Και στα 2 χρώματα που το έχω εδώ και 3 και 2 εβδομάδες αντίστοιχα κανένα σοβαρό θέμα. Το δίκτυο κινητής και σήματος εφάμιλλο με s7 edge ενώ για το WiFi θα το χαρακτήριζα ένα κλικ πιο δυνατό από το Samsung. Η συσκευή είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα και έχει το potential για ακόμα καλύτερα πράγματα με optimized/polished σε επίπεδο software που η εταιρία ασχολείται ζεστά με συνεχή υποστήριξη και ανοίγονται περαιτέρω προοπτικές με την δυνατότητα boot loader unlocked και root που έρχονται το επόμενο διάστημα εκτός πολύ συγκλονιστικού απροόπτου και για την ευρωπαϊκή συσκευή. Sent from my iPad using Tapatalk Edited October 2, 2016 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts