gkp Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 Και τα 2 δεν ηταν κακα ΦΤΟΥ, αλλα δεν ηταν και τοπ. Δεν ηταν αναβαθμιση σε σχεση με το ΟP2?:) Μια χαρά συσκευή είναι για τα 399€ και αναβάθμιση από το op2.Όμως μέχρι εκεί Παράθεση Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. September 13, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 (edited) Καί εδώ ένα συγκριτικό με το note 7 που αποδεικνύει ότι πέρα από τα υψηλά ποιοτικά χαρακτηριστικά σαν συσκευή του Axon 7(οθόνη,ποιοτητα κατασκευή/premium feeling,ντιζαιν,αυτονομια, ποιότητας stereo ηχείων και ήχου απο 3.5 θύρα ακουστικών) και σε θέματα λειτουργίας και καθημερινότητας χτυπάει στα ίσια μία συσκευή διπλάσιας αξίας έστω στο τέλος το note 7 υπερισχύει στα περισσότερα rest. Να αναφέρω επίσης ότι ή επίστρωση της οθόνης της συσκευής είναι λιγότερο επιρρεπείς σε γλίτσα δαχτυλιες και αποτύπωμα και καθαρίζει πιο εύκολα από ότι στο 7 edge. Για εμένα αυτό στα θετικά σαφώς και ευχάριστη έκπληξη. Edited September 13, 2016 by alextrela alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Ακόμα ένα, σημερινό, βίντεο, που δείχνει ότι η καμερα του axon 7 είναι σε υψηλο επιπεδο. Στο συγκριτικο με το oneplus 3, φαινεται σε παραπλησια επίπεδα και -κατά περιπτώσεις- ανωτερη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Δεν ξέρω για το op3 αλλά το Op2 είχε θέμα με τους otg ανταπτορες πράγμα που δεν έχει θέμα το Axon. Μέχρι στιγμής πάει σφαίρα και δεν συγκρίνεται με το oxygen os που είναι από τα χειρότερα που είχα στο Op2. Πάντα δική μου γνώμη. Στάλθηκε από το ZTE A2017G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannis77 Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 Προτείνετε αγορά από Αμαζόν ή από Κινεζομάγαζο; Εχει διαφορές το hardware? Αν και παντού το βλέπω σε preorder Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. September 14, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 (edited) Προτείνετε αγορά από Αμαζόν ή από Κινεζομάγαζο; Εχει διαφορές το hardware? Αν και παντού το βλέπω σε preorder Amazon προτείνω διότι ειναι ευρωπαϊκή version με την 800αρα μπάντα LTE και την εγγύηση του σε σχέση με την κινεζική. Ειναι άμεσα διαθέσιμο σε χρυσό στο γερμανικο. Το γκρι ηταν επι 3ήμερο αλλα προφανώς έφυγαν δεκάδες κομμάτια και εξαντλήθηκε,βάλε σε αυτά και δεκάδες προ παραγγελίες που έπρεπε να εξυπηρετήσουν. Αν εχεις υπομονή λογικά θα ξαναφέρουν εντός 1-2 εβδομάδες αν θες μόνο το γκρι. Εδω εγώ περίμενα 1.5 μήνα εως παραλάβω απο προ παραγγελία τελη Ιουλίου. Sent from my iPad Air 2 Edited September 14, 2016 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 Γίνεται χαμός με τις παραγγελίες Αλέξ. Δεν ικανοποιηθηκαν ούτε οι προπαραγγελιες και βγήκε εκτός αποθεματος. Αμφιβάλλω αν τελικά θα παραλάβω αρχές της εβδομάδας, σύμφωνα με την ενημέρωση του αμαζον... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannis77 Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 Amazon προτείνω διότι ειναι ευρωπαϊκή version με την 800αρα μπάντα LTE και την εγγύηση του σε σχέση με την κινεζική. Ειναι άμεσα διαθέσιμο σε χρυσό στο γερμανικο. Το γκρι ηταν επι 3ήμερο αλλα προφανώς έφυγαν δεκάδες κομμάτια και εξαντλήθηκε,βάλε σε αυτά και δεκάδες προ παραγγελίες που έπρεπε να εξυπηρετήσουν. Αν εχεις υπομονή λογικά θα ξαναφέρουν εντός 1-2 εβδομάδες αν θες μόνο το γκρι. Εδω εγώ περίμενα 1.5 μήνα εως παραλάβω απο προ παραγγελία τελη Ιουλίου. Sent from my iPad Air 2 Τελική τιμή το γκρι με ΦΠΑ 24% και μεταφορικά Ελλάδα βγαίνει 477€. Αξίζει να τσιγκουνευτώ τα 80€ παραπάνω σε σχέση με το S7 Edge? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. September 14, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 (edited) Τελική τιμή το γκρι με ΦΠΑ 24% και μεταφορικά Ελλάδα βγαίνει 477€. Αξίζει να τσιγκουνευτώ τα 80€ παραπάνω σε σχέση με το S7 Edge? Αν θες το απόλυτο top smartphone στο πλανήτη εννοείται πας σε 7 edge. Στο μόνο που θα χάσεις σε σχέση με Axon 7 ειναι στην απόδοση των stereo ηχείων και την απόδοσης ηχού απο την 3.5 θύρα ακουστικών που ειναι 3-4 κλάσεις πάνω απο το edge. Οπως επίσης οτι το Axon προσφέρει 64gb εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο έναντι 32gb του edge και υποστηρίζει dual SIM card Τα βάζεις κατω και αποφασίζεις. Γίνεται χαμός με τις παραγγελίες Αλέξ. Δεν ικανοποιηθηκαν ούτε οι προπαραγγελιες και βγήκε εκτός αποθεματος. Αμφιβάλλω αν τελικά θα παραλάβω αρχές της εβδομάδας, σύμφωνα με την ενημέρωση του αμαζον... Όντως γίνεται της Ποπης με τις παραγγελίες.:lol: Η ζήτηση ειναι τρομερή και η ZTE/Amazon δεν θα μπορέσουν να τους εξυπηρετήσουν όλους οπως φαίνεται σε πολυ σύντομο χρονικό διάστημα λίγων ημερών. Αν φύγει με express ακόμα και αύριο θα παραλάβεις Παρασκευή αλλιώς αρχές επόμενης εβδομαδας. Δώστου λίγο χρόνο,βλέπεις την ανακατωσούρα με τις παραγγελίες :p Sent from my iPad Air 2 Edited September 14, 2016 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 Τελική τιμή το γκρι με ΦΠΑ 24% και μεταφορικά Ελλάδα βγαίνει 477€. Αξίζει να τσιγκουνευτώ τα 80€ παραπάνω σε σχέση με το S7 Edge? Κατά την γνώμη μου πάρε Axon. Στάλθηκε από το ZTE A2017G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 Αν θες το απόλυτο top smartphone στο πλανήτη εννοείται πας σε 7 edge. Στο μόνο που θα χάσεις σε σχέση με Axon 7 ειναι στην απόδοση των stereo ηχείων και την απόδοσης ηχού απο την 3.5 θύρα ακουστικών που ειναι 3-4 κλάσεις πάνω απο το edge. Οπως επίσης οτι το Axon προσφέρει 64gb εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο έναντι 32gb του edge και υποστηρίζει dual SIM card Τα βάζεις κατω και αποφασίζεις. Όντως γίνεται της Ποπης με τις παραγγελίες.:lol: Η ζήτηση ειναι τρομερή και η ZTE/Amazon δεν θα μπορέσουν να τους εξυπηρετήσουν όλους οπως φαίνεται σε πολυ σύντομο χρονικό διάστημα λίγων ημερών. Αν φύγει με express ακόμα και αύριο θα παραλάβεις Παρασκευή αλλιώς αρχές επόμενης εβδομαδας. Δώστου λίγο χρόνο,βλέπεις την ανακατωσούρα με τις παραγγελίες :p Sent from my iPad Air 2 Αλέξ οι περισσότερες προπαραγγελιες μετατιθενται για μετά τις 22, ενώ οι φρέσκιες παραγγελίες πήγαν όλες μετά τις 26. Τα έκανε μαντάρα το αμαζον, και προσπαθεί να βάλει μια τάξη στις παραγγελίες, αλλά προσωπικά δεν αλλάζω αυτό το μαγαζί με τίποτα... Σταδιακα ανακαλύπτει ο κόσμος ποιος είναι ο νέος βασιλιάς στην πληρέστερη δικαρτη υλοποίηση της αγοράς (με δεδομένη και τη φοβερή τριετή εγγύηση της ΖΤΕ και την προσιτή τιμή ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 Νέο Camera review Πολύ καλά αποτέλεσματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 Αλέξ οι περισσότερες προπαραγγελιες μετατιθενται για μετά τις 22, ενώ οι φρέσκιες παραγγελίες πήγαν όλες μετά τις 26. Τα έκανε μαντάρα το αμαζον, και προσπαθεί να βάλει μια τάξη στις παραγγελίες, αλλά προσωπικά δεν αλλάζω αυτό το μαγαζί με τίποτα... Σταδιακα ανακαλύπτει ο κόσμος ποιος είναι ο νέος βασιλιάς στην πληρέστερη δικαρτη υλοποίηση της αγοράς (με δεδομένη και τη φοβερή τριετή εγγύηση της ΖΤΕ και την προσιτή τιμή ) Δεν είναι μόνο 3ετη εγγύηση. Είναι και η οθόνη αν σπάσει το 1ο εξάμηνο και εάν βραχει και χαλάσει στα 3 χρόνια. Στάλθηκε από το ZTE A2017G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 Νέο Camera review Πολύ καλά αποτέλεσματα Οχι δα! Το αντιθετο....:( Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 (edited) Οχι δα! Το αντιθετο....:( Τι δε σου άρεσε Βασίλη; ένα πρόχειρα τραβηγμένο βίντεο από το αυτοκίνητο εν κινήσει, μέσα από το τζάμι (άρα μπόλικες αντανακλασεις, θολουρες κλπ) και με κακη ποιότητα ανεβασμένου βίντεο... Με αυτα σαν δεδομένα βλέπω καλό τελικό αποτέλεσμα ΥΓ μην ξεχάσεις να επιλέξεις στην προβολή 1080 ... ----- προσθήκη μηνύματος 69 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν είναι μόνο 3ετη εγγύηση. Είναι και η οθόνη αν σπάσει το 1ο εξάμηνο και εάν βραχει και χαλάσει στα 3 χρόνια. Στάλθηκε από το ZTE A2017G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πραγματικά, η εγγύηση είναι καταπληκτική για το δωρεάν χαρακτήρα της - ότι καλύτερο έχω δει όλα τα χρόνια που ασχολούμαι με κινητά...!!! ΥΓ2 Αν μπορείς ανέβασε μας φώτο από τους όρους του φυλλάδιου του passport 2.0 Ειδικα ο ορος για επισκευή από βρέξιμο / σπασιμο κλπ με ένα μικρο καθορισμενο ποσο (καπου στα 75 ευρω αν δεν κανω λαθος) με δωρεαν μεταφορικα, για ολη τη διαρκεια της εγγυησης είναι μεγαλο benefit... Edited September 14, 2016 by v@gelis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 To video οπως λες και εσυ δεδομενων των δυδκολων συνθηκων δεν ειναι καθολου κακο, τουναντιων:) Οι φωτογραφιες με απογοητευνε τελειως ομως.... Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 To video οπως λες και εσυ δεδομενων των δυδκολων συνθηκων δεν ειναι καθολου κακο, τουναντιων:) Οι φωτογραφιες με απογοητευνε τελειως ομως.... Κι οι ημερησιες φωτο που ειδα, με μια προχειρη αναγνωση σε 1080 (αυτές δες στο τελος του βιντεο, 2', που τραβηχτηκαν σωστα) είναι πολύ καλες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 Τι δε σου άρεσε Βασίλη; ένα πρόχειρα τραβηγμένο βίντεο από το αυτοκίνητο εν κινήσει, μέσα από το τζάμι (άρα μπόλικες αντανακλασεις, θολουρες κλπ) και με κακη ποιότητα ανεβασμένου βίντεο... Με αυτα σαν δεδομένα βλέπω καλό τελικό αποτέλεσμα ΥΓ μην ξεχάσεις να επιλέξεις στην προβολή 1080 ... ----- προσθήκη μηνύματος 69 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πραγματικά, η εγγύηση είναι καταπληκτική για το δωρεάν χαρακτήρα της - ότι καλύτερο έχω δει όλα τα χρόνια που ασχολούμαι με κινητά...!!! ΥΓ2 Αν μπορείς ανέβασε μας φώτο από τους όρους του φυλλάδιου του passport 2.0 Ειδικα ο ορος για επισκευή από βρέξιμο / σπασιμο κλπ με ένα μικρο καθορισμενο ποσο (καπου στα 75 ευρω αν δεν κανω λαθος) με δωρεαν μεταφορικα, για ολη τη διαρκεια της εγγυησης είναι μεγαλο benefit... https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160914/d040e1cd79d4c54fe7944dfacd4e2161.jpg Στάλθηκε από το ZTE A2017G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 Κι οι ημερησιες φωτο που ειδα, με μια προχειρη αναγνωση σε 1080 (αυτές δες στο τελος του βιντεο, 2', που τραβηχτηκαν σωστα) είναι πολύ καλες... Τες πα να δουμε μερικες απο εσας εδω για σιγουρια! Χρειαζεται ομως να ειναι σε Flickr ανεβασμενς για να δουμε λεπτομερεις. Οποιος μπορεσει θα ηταν πολυ χρησιμο και κατατοπιστικο. Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lorgan21 Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160914/d040e1cd79d4c54fe7944dfacd4e2161.jpg Στάλθηκε από το ZTE A2017G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν το νομίζω αλλά αν η φωτο είναι απ το Axon 7........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Τες πα να δουμε μερικες απο εσας εδω για σιγουρια! Χρειαζεται ομως να ειναι σε Flickr ανεβασμενς για να δουμε λεπτομερεις. Οποιος μπορεσει θα ηταν πολυ χρησιμο και κατατοπιστικο. Βασιλη Δευτέρα θα το έχω κι εγώ και θα κάνω τις σχετικές δοκιμές... @maximos Ωραιος, πολυ καλη εγγύηση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. September 15, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 (edited) Βασικά σε κάθε συσκευασία υπάρχει VIP Card warranty Βασιλη Δευτέρα θα το έχω κι εγώ και θα κάνω τις σχετικές δοκιμές... @maximos Ωραιος, πολυ καλη εγγύηση... Άντε Βαγγέλη με το καλο!! Παρέλαβα και από slickwraps carbon blue skin με έκπτωση 42% που είχαν πριν κανα20ημερο όπως και από dbrand σε metal titanium οπου αναμένω να παραλαβω εντός της επόμενης εβδομάδας εξίσου έκπτωση 30% που είχαν. https://www.slickwraps.com/carbon-series-skins-wraps-for-zte-axon-7.html https://dbrand.com/shop/zte-axon-7-skins Edited September 15, 2016 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Άντε Βαγγέλη με το καλο!! Παρέλαβα και από slickwraps carbon blue skin με έκπτωση 42% που είχαν πριν κανα20ημερο όπως και από dbrand σε metal titanium οπου αναμένω να παραλαβω εντός της επόμενης εβδομάδας εξίσου έκπτωση 30% που είχαν. https://www.slickwraps.com/carbon-series-skins-wraps-for-zte-axon-7.html https://dbrand.com/shop/zte-axon-7-skins Θελωωωωωωω, μου πουλας το ενα σετ? :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. September 15, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Θελωωωωωωω, μου πουλας το ενα σετ? :lol::lol: Δεν εχω αποφασίσει ποιο απο τα 2 θα κρατήσω Βαγγέλη(ίσως και τα 2) :p Ακόμα δεν εχω παραλάβει και το δεύτερο βλέπεις. Έτσι κι αλλιώς εγώ που θήκες και γυαλιά που ουδέποτε φοράω, το skin ειναι must have και για μικρό προστασία απο γρατζουνιές, καλυτερο κράτημα και ενα αισθητικό refresh αν βαρεθούμε το χρωμα. Και όλα αυτά χωρίς να αλλοιώνουμε παρα στο ελάχιστο του ελάχιστου το premium feeling της συσκευής. Sent from my iPad Air 2 Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Οι φωτογραφίες τη νύχτα θέλουν οπωσδήποτε manual settings... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts