Jump to content

Cubot GT99

KostasChristakis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κύριοι καλησπέρα...

Παρέλαβα κι εγώ το κινητό εδώ και ~15 μέρες αλλά δυστυχώς αμέσως κατασχέθηκε... (όχι τελωνείο, γυναίκα).

Μπορεί να μην έχω μεγάλη εμπειρία από Κινέζικα τηλέφωνα ή από πανάκριβα "επώνυμα" τηλέφωνα αλλά νομίζω ότι το συγκεκριμένο στέκεται επάξια κάπου ανάμεσα: Δηλαδή ένα φθηνό (όχι φθηνιάρικο) Κινέζικο κινητό το οποίο μπορεί να βάλει κάτω πολλά ακριβά και υπερτιμημένα επώνυμα. Με λίγα λόγια αν κάποιος έχει ~120€ διαθέσιμα για νέο κινητό αξίζει και με το παραπάνω.

Ο βασικός όμως λόγος που γράφω τώρα είναι διότι βρήκα σε κάποιες ιστοσελίδες ότι κάποιο τηλέφωνο με ΜΤΚ6589 (vowney v5) υποστηρίζει OTG και μάλιστα υπάρχουν μερικά βιντεάκια στο youtube...

Έψαξα να βρω καλώδιο για να δοκιμάσω και το δικό μας αλλά δυστυχώς δεν βρήκα καλώδιο (ακόμη).

Η ερώτηση είναι ξέρει κανείς αν το cubot GT99 υποστηρίζει OTG?

Άν όχι υπάρχει κάποιος τρόπος, κάποιο λογισμικό, κάποια εφαρμογή που μπορεί να βοηθήσει για να υποστηρίξει?

• Απαντήσεις 872
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Η ερώτηση είναι ξέρει κανείς αν το cubot GT99 υποστηρίζει OTG?

Άν όχι υπάρχει κάποιος τρόπος, κάποιο λογισμικό, κάποια εφαρμογή που μπορεί να βοηθήσει για να υποστηρίξει?

Δυστυχώς OTG δεν υποστηρίζεται (σύμφωνα με την ίδια την cubot). Τώρα αν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος... δεν γνωρίζω.

Αν σε ενδιαφέρει απλά να μεταφέρεις αρχεία ανάμεσα στο τηλέφωνο και τον υπολογιστή (για να μην κουμπώνεις καλώδια κτλ.) μπορείς να εγκαταστήσεις κάποια wifi transfer εφαρμογή. (τουλάχιστον αυτό έχω κάνει). Στο τηλέφωνο σηκώνεται ένα ας πούμε "file server" και μπορείς να συνδεθείς από τον Η/Υ μέσω web page και να μεταφέρεις ότι αρχεία ή φακέλους θες (αρκεί να είσαι στο ίδιο δίκτυο)

Edited by aiakos

Δυστυχώς OTG δεν υποστηρίζεται (σύμφωνα με την ίδια την cubot). Τώρα αν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος... δεν γνωρίζω.

Αν σε ενδιαφέρει απλά να μεταφέρεις αρχεία ανάμεσα στο τηλέφωνο και τον υπολογιστή (για να μην κουμπώνεις καλώδια κτλ.) μπορείς να εγκαταστήσεις κάποια wifi transfer εφαρμογή. (τουλάχιστον αυτό έχω κάνει). Στο τηλέφωνο σηκώνεται ένα ας πούμε "file server" και μπορείς να συνδεθείς από τον Η/Υ μέσω web page και να μεταφέρεις ότι αρχεία ή φακέλους θες (αρκεί να είσαι στο ίδιο δίκτυο)

Καλημέρα...

Αυτό που θα ήθελα εγώ από το νέο μου τηλέφωνο είναι το εξής:

Πες ότι έχω ένα φλασάκι με κάποια κείμενα ή φωτογραφίες ή οτιδήποτε και δεν έχω μαζί μου το λάπτοπ.

Μπρορώ με το κατάλληλο καλώδιο να το συνδέσω στο τηλέφωνο και να τα δω σαν να είναι μια πρόσθετη εξωτερική μνήμη???

Ή μπορώ να παίζω angry birds στο τηλέφωνο συνδέοντας ένα "ποντίκι"???

Αυτά θα ήθελα εγώ...

Και βλέποντας ότι (μάλλον) κάποιο άλλο μπορεί να τα κάνει σκέφτομαι γιατί το δικό μας δεν μπορεί?

Είναι θέμα αναβάθμισης? Είναι θέμα αρχικού σχεδιασμού?

Χωρίς να είμαι απόλυτος έχω την εντύπωση πως είναι θέμα σχεδιασμού και όχι rom. OTG από ότι έχω δει έχουν μόνο ελάχιστα (μετρημένα στα δάκτυλα του ενός χεριού) "ακριβά" κινέζικα κινητά βασισμένα στον ΜΤ6589. Εδώ που τα λέμε 120ευρουλάκια δώσαμε.

Σχετικά με το θέμα μας τώρα...Βάση OTG ουσιαστικά τη usb συσκευή τροφοδοτείται από το mini usb του τηλεφώνου ή της ταμπλέτας. Δυστυχώς το δικό μας δεν μπορεί να το κάνει (φαντάζομαι ότι η τροφοδοσία δεν είναι ο μόνος λόγος).

OTG....περισσοτερες πληροφορίες και/ή ίσως patch για ενεργοποίηση (υπό όρους για την τροφοδοσία)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1802740

-Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνετε συνεχόμενα posts. Χρησιμοποιήστε την τροποποίηση αν θέλετε να διορθώσετε κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλετε να απαντήσετε σε περισσότερα από ένα άτομα.

Edited by navi55

Χωρίς να είμαι απόλυτος έχω την εντύπωση πως είναι θέμα σχεδιασμού και όχι rom. OTG από ότι έχω δει έχουν μόνο ελάχιστα (μετρημένα στα δάκτυλα του ενός χεριού) "ακριβά" κινέζικα κινητά βασισμένα στον ΜΤ6589. Εδώ που τα λέμε 120ευρουλάκια δώσαμε.

Σχετικά με το θέμα μας τώρα...Βάση OTG ουσιαστικά τη usb συσκευή τροφοδοτείται από το mini usb του τηλεφώνου ή της ταμπλέτας. Δυστυχώς το δικό μας δεν μπορεί να το κάνει (φαντάζομαι ότι η τροφοδοσία δεν είναι ο μόνος λόγος).

Για την ακρίβεια 118€ παραδοτέο στο σπίτι...

Δεν θεωρώ όμως ότι τα 135€ για το συγκεκριμένο που έχω δει το κατατάσει στα ακριβά Κινέζικα...

Εν πάσει περιπτώση ελπίζω τελικά (με κάποια ίσως αναβάθμιση) να μπορεί να γίνει και στο δικό μας διότι θα ήταν πολύ βολικό...

Θα παρακολουθώ τις εξελίξεις και αν υπάρχει κάτι νεότερο εδώ είμαστε πάλι...

Επίσης παρακαλώ όποιος μάθει κάτι σχετικό να το μοιραστεί...

Κάτι που παρατήρησα σχετικά με το recovery.

Τις τελευταίες μέρες κάνω μερικά πειράματα και έτσι αναγκάστηκα να χρησιμοποιήσω backup που πάρθηκαν από cwm. Με λύπη διαπίστωσα ότι κάποια από αυτά ήταν corrupted.

Μετά από γρήγορο ψάξιμο στο γούγλη και το xda είδα ότι δεν είναι σπάνιο φαινόμενο στις 5.5.0.x (έκδοση που κι εμείς έχουμε).

Δυστυχώς το ανακάλυψα με τον δύσκολο τρόπο, οπότε έπρεπε σε κάποια φάση να τα κάνω όλα μα όλα από την αρχή. Να προτείνω στους φίλους κατόχους κινητών MT6589 οι οποίοι έχουν cwm από τα MTK Droid Tools του rui1 να είναι πιο προσεκτικοί με τα backup και αν μπορούν να έχουν καναδυο εύκαιρα και όχι μόνο ένα.

Προσπα8ω να περασω την Rom που ειναι στο post #144.Χρειαζομαι adb και flashmode εγκατεστημενα για να δουλεψει?Στο device manager μου βγαζει το κινητο σαν 2 αφαιρουμενους δισκους ειναι φυσιολογικο?Δοκιμασα και με το flashtool να περασω την rom αλλα δεν εκανε τιποτα(ηταν στο 0% και το εκλεισα).Ακομα τι παραπανω εχει αυτη η ROM απο την stock?

Προσπα8ω να περασω την Rom που ειναι στο post #144.Χρειαζομαι adb και flashmode εγκατεστημενα για να δουλεψει?Στο device manager μου βγαζει το κινητο σαν 2 αφαιρουμενους δισκους ειναι φυσιολογικο?Δοκιμασα και με το flashtool να περασω την rom αλλα δεν εκανε τιποτα(ηταν στο 0% και το εκλεισα).Ακομα τι παραπανω εχει αυτη η ROM απο την stock?

Γενικά θα χρειαστείς τους ADB drivers (από εδώ)

Για να περάσεις την ROM το κινητό ΔΕΝ θα το έχεις συνδεμένο με τον υπολογιστή μέχρι να πατήσεις το download.

τρέχουμε το Flash_tool.exe. Πατάμε Scatter-loading δεξιά και του δείχνουμε το αρχείο MT6589_Android_scatter_emmc.txt μέσα στον φάκελο Image της Rom που κατεβάσαμε. Πατάμε Download (F9), συνδέουμε το κινητό με το Usb καλώδιο

Βγάζεις μπαταρία από το κινητό. Εκτελεις το flash tool και επιλέγεις τα αρχεία όπως είπε ο asterisd. Πατάς download (F9)... βάζεις μπαταρία στο κινητό και συνδέεις το κινητό με το usb (ΔΕΝ ΤΟ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΣ απλά σύνδεσέ το). Εφόσον τελειώσει η διαδικασία (3 μπάρες σύνολο) και σου βγάλει το πράσινο κυκλάκι με το ΟΚ τότε ενεργοποιείς το κινητό.

Το κινητό σου το βγάζει σαν δύο αφαιρούμενους δίσκους γιατί είνια ενεργό το USB mode. Αν δεν το ενεργοποιήσεις ή έχεις το κινητό σε USB debugging τότε δεν θα βλέπεις κάτι τέτοιο.

Η νέα rom ουσιαστικά διορθώνει το πρόβλημα στον ήχο που είχαν κάποιοι κάτοχοι κατα τη διάρκεια κλήσης.

Δεν μπόρεσα να περασω την νεα ROM,οταν το συνέδεα μου εβγαζε για λιγο στο device manager οτι δεν το αναγνωρισει και μετα,αρχιζε να το φορτιζει.Αυτη η ROM μονο τον ηχο βελτιωνει,ειναι οφισιαλ,να επιμεινω να την κανω?Μεχρι στιγμεις δεν εχω δει καποιο 8εμα με τον ηχο,σε αυτη που εχω.Παντος το root και το έπαιξαν κανονικά cwm.

Δεν μπόρεσα να περασω την νεα ROM,οταν το συνέδεα μου εβγαζε για λιγο στο device manager οτι δεν το αναγνωρισει και μετα,αρχιζε να το φορτιζει.Αυτη η ROM μονο τον ηχο βελτιωνει,ειναι οφισιαλ,να επιμεινω να την κανω?Μεχρι στιγμεις δεν εχω δει καποιο 8εμα με τον ηχο,σε αυτη που εχω.Παντος το root και το έπαιξαν κανονικά cwm.

Αφού είπες πως έκανες root τότε φαντάζομαι ότι οι drivers είναι οκ.

Σε παρακαλώ δοκίμασε αυτούς εδώ.

και εδώ για manual εγκατάσταση

το κινητό είναι κλειστό όταν το συνδέεις σωστά?

Ας πάμε τα βήματα ένα ένα.

Το κινητό ΔΕΝ είναι συνδεμένο και έχεις βγάλει την μπαταρία.

Κατεβάζεις το SP_Flash_Tool_v3.1316.0.150 (links από το post του asterisd)

κατεβάζεις και την rom

Αποσυμπιέζεις τα δύο αρχεία σε διαφορετικούς φακέλους.

πας στον φάκελο του flash tool και εκτελεις το Flash_tool.exe

στην δευτερη γραμμή (scatter-loading file) επιλέγεις το αρχείο MT6589_Android_scatter_emmc.txt (θα το βρεις μέσα στον φάκελο image της rom που κατέβασες).

θα δεις ότι γεμίζει η λίστα από κάτω. Με όλα επιλεγμένα πατάς στο κουμπί "download".

Τώρα βάζεις την μπαταρία στο κινητό και το συνδέεις στον υπολογιστή (ΔΕΝ το ενεργοποιείς... όπως είναι κλειστό).

Θα δεις την μπάρα στο flash tool να γεμίζει (σύνολο 3 φορές με διαφορετικά χρώματα).

Όταν τελειώσει θα σου βγάλει μήνυμα ΟΚ και ένα πράσινο κύκλο. Τώρα μπορείς να αποσυνδέσεις το κινητό και να το ενεργοποιήσεις.

Για να βεβαιωθείς ότι έχεις τους ADB drivers... σύνδεσε το κιητό με τον υπολογιστή με ενεργοποιημένο το USB debugging από το developer options. εφόσον το κάνεις αυτό στην διαχείριση συσκευών θα πρέπει να βλέπεις "android phone / Android Composite ADB Interface".

Ελπίζω να βοήθησα έστω και λίγο

ΥΓ. μετά από το φλασάρισμα θα πρέπει να κάνεις ξανά root και να βάλεις πάλι το cwm recovery καθώς και ότι εφαρμογές έχεις θα χαθούν. Η SD κάρτα παραμένει ανέπαφη.

Tutorial από το xda

Edited by aiakos

εσείς τα καλά παιδιά που ξερετε πως να κάνετε εγκατασταση την νέα ρομ,,,δεν μπορείτε μολις την εγκαταστήσετε να παρετε ενα backup μεσω του cwm ώστε εμείς οι υπολοιποι να την εγκαταστήσουμε απο το δικό σας αρχείο που θα είναι και πιο ασφαλές επειδή θα γίνει μεσω του cwm αντι μεσω του υπολογιστή? ευχαριστώ (δεν ξερω βεβαια εαν γινεται το παραπάνω αλλά εγω το προτεινα :) )

εσείς τα καλά παιδιά που ξερετε πως να κάνετε εγκατασταση την νέα ρομ,,,δεν μπορείτε μολις την εγκαταστήσετε να παρετε ενα backup μεσω του cwm ώστε εμείς οι υπολοιποι να την εγκαταστήσουμε απο το δικό σας αρχείο που θα είναι και πιο ασφαλές επειδή θα γίνει μεσω του cwm αντι μεσω του υπολογιστή? ευχαριστώ (δεν ξερω βεβαια εαν γινεται το παραπάνω αλλά εγω το προτεινα :) )

Δεν έχεις άδικο στην σκέψη... αλλά το backup από CWM θα μεταφέρει τα πάντα. UserData... SDext κτλ. Έχω βάλει όμως μπροστά ένα ακόμα project (μόλις ολοκληρώσω τις δοκιμές στην νέα έκδοση CWM 6.0.3.6). Καθαρή εγκατάσταση της νέας ROM μαζί με cwm (νέα έκδοση) partition resize έτοιμα. Το πως θα γίνεται η εγκ/ση το βλέπω ακόμα. Πιθανόν να έχουμε την CWM με εγκ/ση απο mobileuncle και μετά μία να γίνεται restore η καθαρή ROM (όσο πιο καθαρή γίνεται.) Ή εγκ/ση τα πάντα με Flash tool όπως και με την official (ανάλογα τι θα βγει ποιο εύκολα). Λίγο υπομονή μόνο παίδες

-edit-

Το κακό με την CWM 5..5.0.3 (που υπάρχει αυτή τη στιγμή για MT6589) είναι το όχι τόσο σίγουρα backup. Ήδη πέτυχα 2 corrupted στα 5

Edited by aiakos

Οι drivers που ποσταρες aiakos επεξαν μια χαρα,περασα την ROM χωρις κανενα προβλημα.Ξερουμε αν στο συγκεκριμενο κινητο ή γενικα στα κινεζικα υπαρχουν ανταλλακτικα(οθωνη digitazier,etc),απο οτι εψαξα λιγο δεν βρηκα κατι.

Οι drivers που ποσταρες aiakos επεξαν μια χαρα,περασα την ROM χωρις κανενα προβλημα.Ξερουμε αν στο συγκεκριμενο κινητο ή γενικα στα κινεζικα υπαρχουν ανταλλακτικα(οθωνη digitazier,etc),απο οτι εψαξα λιγο δεν βρηκα κατι.

Για τα περισσότερα υπάρχουν ανταλλακτικα, κυρίως οθόνη και digitizer, αλλά για το συγκεκριμένο μάλλον δε θα βρεις τίποτα, ούτε για άλλα cubot δυστυχώς

Ήρθε η στιγμή να σας παρουσιάσω την νεότερη έκδοση CWM recovery 6.0.3.6 for cubot GT99

Αυτή η έκδοση έγινε port ΜΟΝΟ για Cubot GT99. (δεν κατέχω άλλο κινητό για να κάνω και τα υπόλοιπα ΜΤ6589).

ΜΗΝ δοκιμάσετε να την περάσετε σε άλλο τηλέφωνο (δεν γνωρίζω τί μπορεί συμβεί)

Ο kernel που χρησιμοποίησα είναι από την νεότερη Rom 0802.

[ATTACH]35380[/ATTACH]

Download link

Πώς να την εγκαταστήσετε...

απλά αντιγράψτε το .img αρχείο στον root κατάλογο της SD και με το mobileucle tool κάντε αναβάθμιση του recovery.

Αναλυτικές οδηγίες από τον asterisd ΕΔΩ

Όλες οι λειτουργίες (backup - restore - wipe κτλ.) δουλεύουν χωρίς κανένα πρόβλημα.

Ευχαριστίες

Τον carliv για το αρχικό compile.

Τον yuweng για τις συμβουλές του για το port

Τον bgcngm για το unpack-repack tool.

Αν κάποιος θελήσει να μοιραστεί την δουλεία μου σε κάποιο άλλο forum ή ιστοσελίδα παρακαλώ να χρησιμοποιήσει το link από αυτό το post.

Για όσους θέλουν να προσθέσουν μία προσωπική πινελιά στο κινητό τους....

Αλλαγή του BootAnimation (δοκιμασμένο σε GT99)

- χρειάζόμαστε root access

- εναν root file eχplorer

- wirar ή παρόμοιο

- photoshop ή άλλο πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας

- όρεξη και φαντασία

Ανοίγετε τον root explorer και κατευθύνεστε στο /system/media. Εκεί θα βρείτε ένα αρχείο με το όνομα

bootanimation.zip (αν θέλετε μπορείτε να το κατεβάσετε στον υπολογιστή σας για να δείτε πως λειτουργεί).

Το αρχείο αυτό αργότερα θα το μετονομάσετε έτσι ώστε να μην χαθεί από αυτό που θα φτιάξετε.

Αν πάρετε το αρχείο στον Η/Υ σας και το ανοίξετε θα βρείτε ένα αρχείο txt και έναν ή περισσότερους φακέλους με όνομα part0 part1.....partX

Οι φάκελοι περιέχουν σειρά από png αρχεία που δημιουργούν το animation. Κάθε φάκελος αφορά ξεχωριστό κομμάτι.

Το desc.txt είναι αυτό που καθορίζει πώς πότε και ποιος φάκελος θα "παίξει"

δείνω ένα παράδειγμα από αυτό που έφτιαξα

αυτό είναι το αρχείο ελέγχου μου.

Η πρώτη γραμή μας δίνει την ανάλυση (720x1280) και τα FPS (24)

μετά κάθε γραμμή αναφέρεται και σε μία εντολή (ουσιαστικά φάκελο)

το p δηλώνει "αρχή εντολής"

το πρώτο νούμερο είναι ο αριθμός επαναλήψεων που θα έχει το clip (μηδεν = επ'αόριστα)

το δεύτερο νούμερο είναι πόσα δευτερόλεπτα θα αναμένει πριν προχωρίσει στο επόμενο part ή επαναλάβει το τρέχον.

Στο παράδειγμά μας... θα παίξει τις εικόνες από τον φάκελο part0 μία φορά και μετα από 2 δευτερόλεπτα θα παίζει το περιεχόμενο του φακέλου part1 εώς το κινητό boot-αρει.

κάθε φάκελος (part0 - part1) όπως είπαμε περιλαμβάνει την ακολοθεία των png που απαρτίζουν το clip μας. Οι εικόνες θα πρέπει φυσικά να έχουν το μέγεθος που έχουμε δηλώσει στο txt (πχ. 720x1280). Αφού ολοκληρώσουμε όλα αυτά δημιουργούμε το δικό μας bootanimation.zip (προσοχή.... χωρίς συμπίεση... μόνο storing, διαφορετικά το animation δεν θα παίξει και θα έχουμε μόνο μαύρη οθόνη). Φυσικά μπορείτε να έχετε μόνο ένα clip ή ακόμα και μόνο μία εικόνα (θα είναι σαν δεύτερο splash screen).

Τέλος, αντιγράφουμε το zip μας στον φάκελο που υπήρχε το παλιό (που μετονομάσαμε ή απλά κρατήσαμε backup).

Στον ίδιο φάκελο θα βρούμε και το αρχείο ήχου που κάνει το κινητό μας καθώς boot-αρει και φυσικά μπορούμε να το αλλάξουμε και αυτό.

-edit-

αυτή η διαδικασία ΔΕΝ αλλάζει το αρχικό splash screen αλλά μόνο το animation που ακολουθεί.

Τον άθλιο ήχο μπορούμε να τον κλείσουμε???

Τον άθλιο ήχο μπορούμε να τον κλείσουμε???

βεβαια....

Στον ίδιο φάκελο θα βρεις το bootaudio.mp3 απλά μετονόμασε το (για να μην το σβήσεις).

Όμοια υπάρχουν τα αρχεία για την απενεργοποίηση του τηλεφώνου

shutanimation.zip

shutaudio.mp3

Για να μην παίζει ήχος στο μπουτάρισμα, ξετσέκαρε το Power on tone, μέσα στις ρυθμίσεις-προφιλ ήχου-γενικές-ιδιότητες (το εικονιδιάκι δεξιά).

Για να μην παίζει ήχος στο μπουτάρισμα, ξετσέκαρε το Power on tone, μέσα στις ρυθμίσεις-προφιλ ήχου-γενικές-ιδιότητες (το εικονιδιάκι δεξιά).

Σας μερσώ!!!!:lol::lol::lol::lol:

Καλημερα, εχω γραψει εναν οδηγο για το repartitioning με meteos-mtk6589 ειναι εδω πιστευω οτι για να μην εχουμε προβληματα ειναι συμαντικο το βημα 10.

Σταυρος = εγγυηση

Εκεί που λέει προ επιλεγμένος δίσκος αποθήκευσης δείχνει μόνο την κάρτα SD, σωστό?

-Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνετε συνεχόμενα posts. Χρησιμοποιήστε την τροποποίηση αν θέλετε να διορθώσετε κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλετε να απαντήσετε σε περισσότερα από ένα άτομα.

Edited by navi55

Ήρθε σήμερα το κινητό. Πολύ καλό για τα λεφτά του. Του έβαλα και το πιο νέο firmware και το root πολύ εύκολα.

Έχει πάρει κανείς εξωτερικό φορτιστή? Τον θέλω για την δεύτερη μπαταριά. Έχω βρει αυτούς:

1

2

3

4

Εχω παρατηρήσει οτι με την νεα ROM σε καποιες κλήσεις ακουω και εμενα στο μικρόφωνο (σαν ηχώ) .Το εχει παρατηρήσει κανεις αυτο?Η official ROM υπαρχει για να γυρισω σε εκεινη?

Εχω παρατηρήσει οτι με την νεα ROM σε καποιες κλήσεις ακουω και εμενα στο μικρόφωνο (σαν ηχώ) .Το εχει παρατηρήσει κανεις αυτο?Η official ROM υπαρχει για να γυρισω σε εκεινη?

Το έχω πάθει αυτό αλλά με άλλο κινητό και μόνο όταν με καλούσε συγκεκριμένο άτομο.

Όπως και να έχει η υπόθεση όμως...

ΕΔΩ είνια η παλιά factory ROM 0601

αν χρειαστεί password βάζεις geekbuying

Εκεί που λέει προ επιλεγμένος δίσκος αποθήκευσης δείχνει μόνο την κάρτα SD, σωστό?

Όχι... πρέπει να βλέπεις και τα δύο.

Μήπως δεν έκανες φορματ την μνήμη τηλεφώνου?

Σύνδεσε το Τηλέφωνο στο PC

ενεργοποιήσε το USB storage mode

λογικά θα δεις 2 αφαιρούμενους στο PC. Το ένα από αυτά θα σου ζητήσει φορματ... κάντο όπως είναι χωρίς να αλλάξεις επιλογές και είσαι έτοιμος. Αν δεις ξανά το ποστ του asterisd θα το βρεις.

Edited by aiakos

• The title was changed to Cubot GΤ99