pantierakos Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Τα ίδια και εγώ με την WIND ζητάω επίμονα την ηχογράφηση κλήσης για παραπλανητική διακοπή της φορητότητας. (έλεγαν για τις 3 φορητότητες που είχα κάνει προς άλλο πάροχο επειδή είχε μείνει ένα μικρό υπόλοιπο στον λογαριασμό, έλεγε με ύφος ο υπάλληλος αν δεν πάτε σήμερα κιόλας να πληρώσετε έγκριση δεν παίρνετε για φορητότητα, κάτι το οποίο δεν ισχύει. Εννοείτε η φορητότητα προχώρησε και μάλιστα του είπα ότι υπόψιν η συνομιλία καταγράφετε από την μεριά σας και επειδή αυτό που λέτε είναι ψευδές θα κάνω χρήση την καταγραφή της συνομιλίας) Έχω κάνει καταγγελία στην Γενική γραμματεία καταναλωτών και στην Ε.Ε.Τ.Τ απάντησε η WIND στην Γραμματεία καταναλωτή ότι να ναι αλλά μούγκα για την αποστολή ηχογράφησης, ξανά έστειλα απάντηση και η Γενική Γραμματεία με έγγραφο της καλεί την WIND να μου αποστείλει την ηχογράφηση. Αναμένω. Από πλευράς Ε.Ε.Τ.Τ δεν έχω καμία απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tenere1982 Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Όσοι έχετε κάνει καταγγελίες, σας παρακαλούμε ποστάρετε όταν έχετε κάτι καινούριο, το παρακολουθούμε το θέμα. Ευχαριστώ και καλά ξεμπερδέματα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantierakos Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 Ο Χρόνος για απαντήσεις από την WIND έληξε τουλάχιστον μια εβδομάδα. Έστειλα mail τόσο στην γενική γραμματεία καταναλωτή τόσο και στην Ε.Ε.Τ.Τ για άρνηση αποστολής της ηχογραφημένης κλήσης και ότι δεν έχω λάβει απάντηση από την εταιρία. Περιμένω να δω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantierakos Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Η Απάντηση της WIND στην Ε.Ε.Τ.Τ ήρθε σήμερα, άλα ντάλα! Για την ηχογράφηση που ζητάω ούτε λόγος!!! Το μόνο που γράφει ότι παρότι οι γραμμές ήταν στο μητρώο 11 με πήραν για μια αντιπρόταση. Όσοι ξέρετε την εταιρία άμα κάνεις φορητότητα σε ξεσκίζει στα τηλέφωνα. Εγώ τους το έγραψα από την πρώτη στιγμή ότι οι κλήσεις στο σύνολο ξεπέρασαν τις 100. Επίσης αυτό που με καίει είναι η ηχογράφηση και γράφω απορώ μια εταιρία πως αγνοεί προκλητικά τους νόμους και δεν στέλνει την ηχογράφηση και ούτε καν κάνει λόγω μετά από αίτημα από τον Μάιο. Επίσης έγραψα δεν αναγνωρίζω κανένα λογαριασμό μέχρι την αποστολή της ηχογράφησης. Αυτά.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 (edited) Κ.Υ.Α. Ζ1-891/2013 [ΦΕΚ 2144/2013]. Από τον 6/2013 για νέα σύμβαση παροχής υπηρεσιών είναι υποχρεωτική η γραπτή συναίνεση του πελάτη, καθώς επίσης και τυχόν προσφορά κατατίθεται γραπτώς στον πελάτη. Δεν μου προξενεί καμία εντύπωση πως η ΕΕΤΤ δεν ξέρει τι της γίνεται. Καταγγελία στην Γ.Γ. Καταναλωτή (efpolis.gr) και επικοινωνία με τον Συνήγορο του Καταναλωτή για εξωδικαστικό συμβιβασμό. Edited August 21, 2016 by impreza_sti Αφαίρεση άσκοπης μορφοποίησης κειμένου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantierakos Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 Απάντηση σήμερα από WIND μιλάει για τα ανεξόφλητα τιμολόγια, Για την ηχογράφηση ούτε λόγος. Ξανά απάντησα στην ΕΕΤΤ και στην Γενική γραμματεία καταναλωτή, επί του ψητού θα στείλει την ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ ναι ή όχι;;;;;;;; Από τον Μάϊο έχουμε ανταλλάξει 10 επιστολές για την ηχογράφηση, θα την στείλει ΝΑΙ ή ΌΧΙ; έχω χρόνο όλο τον χειμώνα να ανταλλάσσω επιστολές..... Ο επιμένων Νικά. ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μακάρι να πάνε όλα καλά. Προσωπικά ανυπομονώ να δω τη αποτελεσματικότητα όλης αυτής της διαδικασίας στην Ελλάδα, γιατί μιας και είμαι στο εξωτερικό δεν μου έχει τύχει ποτέ κάτι ανάλογο. Ένα πράγμα θα σου πω, όχι Ζούγκλα είμαστε βρισκόμαστε μεταξύ Αφρικής και Ινδίας. Δεν γνωρίζω στο εξωτερικό κατά πόσο λύνεται άμεσα ένα παρόμοιο θέμα, Αλλά εδώ ζητάς κάτι συγκεκριμένο και οι εταιρίες απαντούν άλλα λόγια ρε παιδιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts